yedacım allah tamamına erdirsin darısı hepimize olsun insallah.senin yasın kaçtı, sorunun neydi ve kaçıncı denemendi canım
seni teprik ediyorum canim insallah kucagina aldigin haberleride baylasirsin bizlerle sana birsey sormak isdiyorum sorun kimdeydi ve kacinci denenmen ozel deyilse tbi cunku bizlerde ogrenip bilgi edinmek istiyoruz kendimizdeki sorunlarla karsilastirim
yaşım 27.evliliğin 5. Yılı.4 yıldır uğraşıyorduk.nasip işte.2 aşılama yaptırdık olmadı.ilk tüp denememzdi tuttu allaha şükür.bazı doktorlar sebepsiz infertilite diyordu,bir doktorda bende östrojen biraz düşük onunla alakalı olabilir dedi.ben adet yılda 1 - 2 kez görüyordum ilaçsız adet görmüyordum.dolayısıylada yumurtalar gelişmemiş oluyordu.pko'lu değilim ama.beyine hormon uyarısı gitmiyormuş.nasip.adet olmayınca diğer kadınlar gibi, hiçbir zaman anne olamayacağımı düşünüyordum.inş.tamamına erdirsin rabbim
canım arayıp bilgi vermeleri gerekirdi mutlaka fakat atlanmış olabilir.Gerçi ertesi gün hemen arıyorlarmı onuda çok iyi bilmiyorum tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar sen içini ferah tut canım benim.Dr.unu aramayı deneyebilirisn cnm.mutlaka bilgisi vardır .
1)raporsuz tüp bebek yaparsam elimde ne kadar para olmalı
2)raporlu yaparsam 3 aşılama gerekiyormuş aşılama için rapor çıkartırsam rahim filmi testler v.s bunları yeniden mi yapmalıyım rahim filmim 1 seneyi geçti çektireli
3)eğer özelde aşılama yaparsam ne kadar ödemeliyim araştırdım 4 milyar yazan var aşılama 4 ise tüp kaç lira işimiz zor allhım emeklerinizi boşa çıkarmasın
Bende bugün doktora gittim. Öğrendimki herş ey hamile kalmakla bitmiyormuş. Çocuk doğurmak mucize gibi birşey miş. Geçen hafta gittiğimde keseyi görmüştük ancak kalbi atmıyordu. Bugün gittimde kalbi çok yavaş atmaya başlamış. Doktor yeterli değil dedi. Çarşamba günü kalp atışı hızlanmazsa almak zorunda kalabiliriz dedi. Yani her şey sil baştan olabilir. Bütün hayallerim yıkıldı valla. Yine de Allahtan ümit kesilmez diyorum ama yinede çok üzgünüm. Çarşamba herşey olabilir. Yeni arkadaşlara da iyi şanslar diliyorum. İnşaallah her şey güzel gider.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Yeda: 20 okunacak
Anunaki:2 okundu
guzelsoy1979:2 okudu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 13 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde : 10 okundu 2 okunacak
liefdenin annesi: 30 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:3- okudu 7- okunacak
Ece22: 10-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10Okunacak
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
Fazzerg:10 okunacak
neme:31 okundu
Kalan:113
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
merhaba arkadaşlar...
bugün opu işlemim yapıldı...çok şükür bunuda atlattık...
dualar bitmiş galiba çok üzüldüm ben hiç katılamadım...evde tadilat var ana boruları değiştiriyor site yönetimi her gün temizlik yapmaktan bıktım artık..bitmedi gitti...transfere kadar bitmezse ne yapcam bilmiyorum...
tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlı olsun tedaviniz inşallah..hep beraber kuzucuklarımıza kavuşuruz inşallah..
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide eklerseniz sevinirim umarım listedeki herkesin karşısında tek tek hamiş yazılarını görürüz.
Ben yarın iğnelere başlıyorum.Bizim sorunumuz erkek infertilitesi.Eşimden tesa ile sperm bulundu ve donduruldu.Mayıs ayında ilk denemem oldu ama malesef tutmadı.Bu ay tekrarlayacağız inşallah Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.Bu zorlu yolda birbirimize destek olalım hepinize kolay gelsin
Günaydın kızlar..
yarın sabah yumurta toplama işlemim yapılıyor, dün gece çatlatma iğnelerimi vurdum, bu süreçte vurduğum en can yakıcı iğnelerdi, bugünde kasıklarım çok hassas. şimdiden bir ağrı kesici kullanmaya başladım. dualarınızı esirgemeyin, yarın sağlıklı , makul sayıda yumoşum olsun ve döllensin...(aminnnnn)
:18::18:
kizlar transferden sonra ne cektigimizi sadece biz biliriz.Bakin bir doktor ne diyor.
TRT HABER - Bu Stres, Kanser Stresi Gibi
Ben daha nasil bekleyecegim bilmiyorum. ben de agri ve gogus sisligi gectisuanda reglden sonraki zamanda gibi hersey sonuk ve sakin.
hayırlsı olsun canım.ne kadar ara verdin ilk denemeden sonra?bir de nerede yaptırıyorsun?Selam kızlar umarım herkesin tedavisi güzel gidiyordur. Benim yarın 10.gün kontrolüm var. Umarım
herşey iyi gidiyordur. Transfer tarihim belli olur. Dondurulmuşlarda 15.gün-18.gün arası transfer yapılıyormuş. Artık sabrım kalmadı beklemeye. Bir an önce bebişlerime kavuşmak istiyorum.
inşallah canım.umudunu yitirme sen herseye ragmen...13 haziran tranfer oldu .. yarın 12. gün sabahtan teste gideceğim işte ....bugün havada asılıyım sanki.. şaşkoloz bir durumum var.. beklerken zaman nasıl geçecek dedim.. şimdi yarın ben ne yapacağım? diyorum..
sevinmek istiyorum tabiikiiii. ama çok korkuyorum..... kilinik tıp sadece şansın %7 diyince..
negatif olursade oturup bu evrenin mesajının ne olduğunu anlamaya çalışmaktan başka gerçeklik yok... neden daha zamanı değil diye kafa patlatmaktan başka...
umudum yoğun bu sefer ... allah hayırlısı ve sağlıklısını nasip eder umarım..
kızlar merhaba, bugün itibariyle benimde belli oldu tarih. gelecek ay adetimle sanırım 21 gibi ilk muayeneye gidiyorum. bu arada ankara üniversitesinin tüp bebek bölümünde yaptırmaya karar verdik. listede sanırım yanlış yazılmışım tedavideyiz ama yer belli oldu, sorunumuzda erkek infertiletisi..bu arada kaan hocanın orda yani ank ünv tüp bebek merkezinde yaptıran arkadaş yok sanırım. önce genart diye düşünüyordum ama nedense ilk denememi devlette yapmak istedim. Rabbim inşAllah nasip eder ilk denemede..hakkımızda hayırlısı olsun..
merhaba arkadaslar size bir sorum olacak sizde bu verilen innelerden kilo almaniz oldumu ben sporda yapiyorum ama yinede biraz kilo almisim acaba bu hormon innelerindenmi birde regl olmuyorum ondanmi biraz kilom var birde tartita kilo aldigimi gorunce sinir olmaya basladim saten kilo vermek icinde dikkat ediyorum :92::92::92:
ya kızlar kafama bişey takıldı yine :) Genartta yaptıran arkadaşlar memnun kaldınız mı? şura olsun diyorum sonra fikir değiştiriyorum, yardımcı olun bana yaaa :84::84::84::84:
1)raporsuz tüp bebek yaparsam elimde ne kadar para olmalı
2)raporlu yaparsam 3 aşılama gerekiyormuş aşılama için rapor çıkartırsam rahim filmi testler v.s bunları yeniden mi yapmalıyım rahim filmim 1 seneyi geçti çektireli
3)eğer özelde aşılama yaparsam ne kadar ödemeliyim araştırdım 4 milyar yazan var aşılama 4 ise tüp kaç lira işimiz zor allhım emeklerinizi boşa çıkarmasın
canım isterse evde tozdan kirden ölsün hiç birsey yapmayacaksın.annen,kardeşin vs biri varsa onlardan yardım iste.ya da tut bir bayan temizlet.riske atılacak şey değil bu sakın eline bir bez bile alma transferden sonra.
inşallah canım.bizim de erkek infertilitesi.tesa ya gerek kalmadı ama kromozom anomalisi olabilir dediler.benim de ilk deneme mayısta yapıldı ama sonuc cıkmadı.temmuzda inşallah kist falan yoktur da baslarız dondurulmuşlarla.sen ne zaman baslıyorsun?
amin canım inşallah.ben çok heyecanlıydım ve korkuyordum yumurta toplamadan önce.sagolsun benden önce giren bayan öyle bir çıglık atıyordu ki ben korkudan ağlamaklı oldum.doktora yalvarıyorum nolur anestezi verin diye.doktor o kadar acı veren bir durum olmadıgını bayanın biraz fazla tepki verdigini söyledi.gerçekten de öleymiiş.benim 27 yumurta toplandıgı için biraz sıkıntılı oldu ama yine de ben öyle cığlık falan atmadım.sadece biraz agrı ve sızlama vardı.o arkadasın ise 6 tane toplanmış.biraz dayanıklı olmak lazım bence...
aynen öyle bu stres çok beter bir sey((
hayırlsı olsun canım.ne kadar ara verdin ilk denemeden sonra?bir de nerede yaptırıyorsun?
inşallah canım.umudunu yitirme sen herseye ragmen...
canım ben ilk denemeyi ankara tıpta yaptırdım.pek ilgi yok onu söyleyeyim sana .ben de genart'a tasımayı düşünüyorum dondurulmuslarımı.çünkü ben çok agladım o süreçte.bir muhatap bulamıyorsun sorun oldugunda.
ben ohss oldum mesela.ölüyorum zannettim çok kötüydü.çok ihtiyac duydum doktora.sen genartla ilgili ne gibi seylerr duydun ?iyi değilmiymiş?
bende ohss den dolayı şişlik olmustu 5 kilo almıstım ama birhafta içinde eski kiloma döndüm.hergün bir kilo gidiyordu sanıırm o kilo değil şişlikmiş.
kızlar bu konuda ben de merak içindeyim.genart'ı düşünüyorum.olumsuz bir duyum var mı?
arkadaşlar sogan kürü yapayım diyorum önümüzdeki ay dondurulmuşlarla tekrar tedaviye başlamak istiyorum da.muayene de kist falan çıkmasın diye bu küre başlasam sizce bir zararı olur mu?
canim ben ilk innelerimi 2 hafta kadar 50 unit vurdum ve simdi gonal f innelerine basladim bugun ikinci gunum tabi ayni anda ilk innelerimide vuruyorum 20 unit dusurdular ama kendimi cok sis hissediyorum gobektede buyume vargibi acaba gobekten vuruyorum inneleri ondan olabilirmi senin sislikler nezman gitti kilolu var saten birde boyle olunca kafaya cok takmaya basladim :18::18::18::18::18::18::18: durmadan spor yapiyorumyemek bile yiyesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?