2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cok cok cok cok sevindim. Allah kucagina almayi nasip etsin insalah.Ikinci testininde sonucu yaz bize. Darisi hepimizin basina insallah. 41 kere masallah. Allah nazarlardan korusun

İnanılmaz mutlu oldum, Allah kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin yedacım... Bu habere çok ihtiyacımız vardı.. Gözümüz aydın arkadaşlar...

maşallahsubhanallah canım..
rabbim nazarlardan esirgesin..
değerin katlana katlana büyüsün..
kucağına aldığın heberinide burdan sevinçle tebrikleyelim...

değerim 176,8 doktor 15 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı dedi.bilmiyorum.dua et salı tekrar test günü değerim yükselsin.ödüm kopuyor yükselmeyecek diye
11.gün için iyi bir değer ikiz olma ihtimali var.hayırlısı olsun inş.değerin düşük değilki canım neden yükselmesin.inş.herşey yolunda gidecek doğumunuda buradan kutlayacağız inş.

41 kere maşallah:)Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.bizim de böyle güzel haberler duymaya ihtiyacımız var.çok mutlu oldum

yedacım allah tamamına erdirsin darısı hepimize olsun insallah.senin yasın kaçtı, sorunun neydi ve kaçıncı denemendi canım

değerim 176,8 doktor 15 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı dedi.bilmiyorum.dua et salı tekrar test günü değerim yükselsin.ödüm kopuyor yükselmeyecek diye

seni teprik ediyorum canim insallah kucagina aldigin haberleride baylasirsin bizlerle sana birsey sormak isdiyorum sorun kimdeydi ve kacinci denenmen ozel deyilse tbi cunku bizlerde ogrenip bilgi edinmek istiyoruz kendimizdeki sorunlarla karsilastirim

Kizlar sorun, yas, mekez gibi bilgiler yapilan tabloda var. Tabiiki bizlerin paylasmak istedigi kadari. Sordugunuz sorularin cevabini hazirlanan tablomuzda bulabilirsiniz:)
Yedacim hic merak etme degerin katlanacak. Insallah darisi yarin ve daha sonra testi olanlarin basina

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

HERGÜN OLMASADA OKUMAYA ÇALIŞTIM

Yeda hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Darısı tüm tedavideki arkadaşlarımıza ve tabi benim başıma olsun...

mükemmel haber...yaaa.... :)))
çok sevindim.. hayırlı ve sağlıklı evladını kucağına almanı etmenni ederim..
darısıda başıma ....

40 bin kere maşallah barekellah RABBİM nazardan saklasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.

darısı önce efsuneye sonraaa sıradaki tüm dostlara olsun inş.banada

rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah canım sen ne yaptın bi gelişme var mı

canım şu yöntemden biraz daha bahsedermisim tam olarak neler yapıyordun transfer olan arkadaşlara eminim çok faydası olur

cnmmm kaan hocanın tavsiy ettiği doktor batuhan hoca bende batuhan doktorun hastasıyım belki kesişiriz bellimi olur

liefde tatlım hemen ekledim yedacımı listeye canım seni bekleyemedim heyecandan

sagol canim benim boyle guzel haberler alalim ya heep cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin Yedacim...
guzel annem ben sana yardimci olacaktim zaten biliyosun yogunum ya su siralar birbirimizi tamamlayalim iste....
ay suan cok umutluyum mutluyum insallah bende burdan bagiririm sizlere Hamileeeyiimmmmmmmmmmmm diye
tum arkadaslar hepimize nasip olur insallah:)))))))))
masallah tu tu tu

cnm çok sevindim allah sag saglim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…