RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞ. MAŞALLAH DEYİN ARKADAŞLARARTIK BEN DE HAMİLEYİM. DUA EDİN DEĞERLER YÜKSELSİN.RABBİM KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN. SALI TEKRAR TEST GÜNÜ.BELİRTİ BEN DE YOKTU SADECE BİRAZ ÇABUK YORULUYORDUM BAZENDE TANSYONUM DÜŞÜYOR GİBİ OLUYORDU.BAZENDE ADET SANCISI GİBİ AMA HAFİF AĞRILAR VARDI.BU BELİRTİLER ÇOK HAFİFTİ.RABBİM DÜŞMANIMA BİLE ÇOCUK VERSİN AĞIR İMTİHAN.BENM DAHA ÖNCEDEN PAYLAŞTIĞIM GÜNLÜK DUALAR VAR ONLARI OKUMAYA ÇALIŞTIM.HAYIRLISINI İSTEDİM RABBİM HERKESE VERSİN İNŞ. BEN İNANYORUM DUA EDİN
değer kaç yedacim.ikizmi geliyor yoksa
11.gün için iyi bir değer ikiz olma ihtimali var.hayırlısı olsun inş.değerin düşük değilki canım neden yükselmesin.inş.herşey yolunda gidecek doğumunuda buradan kutlayacağız inş.değerim 176,8 doktor 15 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı dedi.bilmiyorum.dua et salı tekrar test günü değerim yükselsin.ödüm kopuyor yükselmeyecek diye
değerim 176,8 doktor 15 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı dedi.bilmiyorum.dua et salı tekrar test günü değerim yükselsin.ödüm kopuyor yükselmeyecek diye
40 bin kere maşallah barekellahRABBİM nazardan saklasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş.
darısı önce efsuneye sonraaa sıradaki tüm dostlara olsun inş.banada
rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın inşallah canım sen ne yaptın bi gelişme var mı
bir keresinde şöyle birşey okumuştumto imajinasyon diye birşey..
zihninde düşüklerini değilde eğer kendini hamile hayal edersen..
zihninede hamile sevgi çağlayanı nakşedersen beyin gerçekle sanalı ayrıt edemediğinden vücut hamile gibi kendini algılarmış ve embryo daha çabuk tutunurmuş..
araştırma varmı bilmiyorum..
ama bunu denemiştim ve tek embryo tutmuştu:)))) hatta oranı %10 veriyordu kilinik tıpçılar...
kilink tıpçılara illet oluyorum ara sıra....
selam kızlar, tedavisi devam eden arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun, bende dün hastalandım ve gelecek ay kaan hocanın orda başlıyorum, tabloda genart yazıyor ancak tam belli olsada büyük ihtimal kaan hocanın orda yaptırcam, umarım Rabbim utandırmaz..dualarınızı bekliyorum, gelecek ay devamlı yazarım inşAllah..bu ayda ne olur ne olmaz diye yumurta takibine başladım bugün..eşim menogon iğne kullanıyordu, çok şükür sayı 22 milyon olmuş, harekette %2şer ileri hızlı ve yavaş ileri çıktı ilk defa, ama hareketsiz %90 hala, hakkımızda hayırlısı, bu ayda son denememizi yapıcaz doğal olarak
sanada hayirli cumalar ececim sen nasilsin:80:
liefde tatlım hemen ekledim yedacımı listeye canımseni bekleyemedim heyecandan
değerim 176,8 doktor 15 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı dedi.bilmiyorum.dua et salı tekrar test günü değerim yükselsin.ödüm kopuyor yükselmeyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?