2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Ece den haberi olan var mı? Embriyolar oluştu mü acaba? Kaç tane ki? İnşallah onlar da supriz yapar da hepsi en sagliklilardan olur.

Bugün benim 7.gunüm bitti. 4.gün kasıklarımda çok sizi oldu,özellikle akşamları bacaklarım çok ağrıyor neden anlamadım, göğüslerimde hiçbir hareket yok( sanırım çok hormon almadığım için) Tek dileğim bu acıların bebeğimin habercisi olması, bunu düşünmeden gecen bir anım yok. İlk 5 gün yattım hep, dünden beri normal yaşamıma dondüm. 26si test gunüm, acaba c.tesi kan versem mı diye düşünüyorum. Bir yanım istiyor, bir yanım deli gibi korkuyor. Ama korkunun ecele faydası yok değil mı?

Tedavisi başlayan, yumurta toplamayı bekleyen, transferi olan, sonuc için sabreden herkese dualarım. Mevlam hepimizi güldürsün...

kızlar merhaba,

nasılsısnız,bugün transferim yapıldı,1 tane 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi,ama dondurulacak embriyom kalmamış,7 embriyom daha vardı ama onlar az hücreliymiş oyüzden dondurulmadı..Verilen pıtırcığımın gelişimi çok iyi dedi dr.umarım öyledir,benimle gelişmeye devam eder ve benimle kalır..

Yalnız çok fazla yatmayı tavsiye etmedi doktorum.Bugün dinlen,yarından itibaren ağır kaldımamak,kendini yormamak biyerlere uzanmaya çalışmamak dışında normal davran,yatmak metabolizmanı yavaşlatır dedi.Ben de sabah 10 dan beri öylece oturuyorum,şimdi de evimdeyim.. 2 Ağustos test tarihim..

Tedavisi devam eden tüm arkadaşlarıma bol şans diliyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlı sonuçlar versin..

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun..inşallah sıkı sıkı tutunsun sana..bol sıvı al kabız olma ananas ve kabak çekirdeği tüket bende biyerde okumuştum bide bol bol dua et..ben bi kaynaktan bulmuştum; 1 bardak suya 21defa Ya Halık 21 defa Ya Bari 21 defa Ya Musavvir üfleyip anlamlarını bilerek hisederek 7 gün içiyosun..313 tane ayetel kürsi okuyabilirsin dileğin kabul olması için..Allah ım inşallah sebep eyler..ben yaptım bunları hamileyim Allah ın izniyle..darısı cümle isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah...

Son düzenleme:
Ece den haberi olan var mı? Embriyolar oluştu mü acaba? Kaç tane ki? İnşallah onlar da supriz yapar da hepsi en sagliklilardan olur.

geldim cnm burdayım.embriyalog aradı bugün öglenleyin.11 yumurta toplanmış,9 tanesi döllenmiş 8 tanesinin durumu gayet iyimiş yarın tekrar arıyacaklarmış.allaha şükür güzel devam ediyo şuanda.dualarını eksik etmeyin nolur

maşallah dualarımız herkes için ya bak 8 tanesi güzellmiş offffff valla sana beddua ediyorum ece inşallah ikiz olur ikiz kızın olsun boş zamanın olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah dualarımız herkes için ya bak 8 tanesi güzellmiş offffff valla sana beddua ediyorum ece inşallah ikiz olur ikiz kızın olsun boş zamanın olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin cnm amin allah hepimize böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin.
bugüne kadar yaşadıklarımızı bir çırpıda unuttursun.

inşallah herşey yolunda gider canım,güzel embriyoların olur,seninle kalır..kaç embriyo transfer edilcek sana..
bi de listeyi nasıl güncellediğinizi bilemiorum,benim 2 ağustos test tarihim...

slm canım geziyorsunuz bakıyorum ne durumda eşin ya merak ettim

ya bu aralar hamiş habrleri sevindiriyor valla darısı bizlere

canımyane gezmesi eşimin raporu için has gititm ölü gibiyim

Cnmbenimde bacaklarım çok ama çok ağrıdı özellikle 4. gün 5. günde ve tutmuştu göğüslerimde son gün damarlar belirginleşmişti :)) HADİ HAYIRLISI

Ece süper haber, çok sevindim. İnşallah sonuna kadar böyle gider, sonu da bebisin olur. Dualarımda tüm anne olmak isteyenler var. Allahım hepimize müjdeli haberler nasip etsin

Cnmbenimde bacaklarım çok ama çok ağrıdı özellikle 4. gün 5. günde ve tutmuştu göğüslerimde son gün damarlar belirginleşmişti :)) HADİ HAYIRLISI

Ağzından bal damliyor, ayyyy inşallah öyledir cnm. Senin için de dualarım aynı inşallah tez zamanda baslar tedavin, bir solukta biter, saglikla bebeğine kavuşursun.

Kızlar bugün kan tahlilini tekrarladım malesef beta değerim 14 den 10 a düşmüş malesef olmadı.Bu ikinci denememdi .Ctesi doktorda randevum var sorucam neden olmuyor diye off Allahım istediğim canımıza can katacak bir velet sen çok görme bize yarabbim.Allah hepimizin kucaklarını doldursun. ((((((

Amin cnm,inş.hepimizin yüzüne bakar Allah.Sabırlı ol ama pes etme,tabiiki doıktorunla konuş kafanı kurcalayan herşeyi ama yıpratma kendini,çok zor bir süreçten geçiyoruz hepimiz,hakkımızda hayırlısı inş.

Evet canım çok zor bir süreç.Heleki bunca uğraşın sonunda yine negatif sonuç insanı ümitsizliğe sürüklüyor..Allah hepimize sabır versin.Hamile arkadaşlarımada doğuma kadar güç kuvvet , sonrasındada sağlık versin.Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim bizimde kucaklarımızı boş bırakmasın.AMİN!!

barbiem geçtiğimiz günlerde yazımı cevaplamıştın ilk denemende 2 kez sıvı birikimi yaşamıssın ben de transferimden sonra sıvımı boşalttırdım ama şu anda sanki tekrarlıyormuş gibime geliyor moralim çok bozuk sende ortalam kaç gün sonra rahatlama olmuştu biraz bilgi verir misin

arkadaşlar yardımınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var henüz ilk denemem ve transferimden sonra karnımda sıvı birikmiş onu boşalttılar tekrarlama durumu var dediler boşaltıldığı gün rahatlamıştım ama ertesi gün ve bugün kasıklarımda dolgunluk ve karnımda midemde şişkinlik var boşluklarımda batmalar oluyor bir de kasıklarımda sancı var doktorum günde 3 lt su tüketmelisin diyor içiyorum ama her su içişimde daha da şiştiğimi ve çatlayacağımı hissediyorum sanki sıvı birikimi nüksediyor lütfen bana bişeyler yazın ilk boşaltım işlemi çok acılı geçmişti gebelik olabilir diye anestezi de yapılmadı tekrar bu işlemi yaptıracak olmam düşüncesi beni çok korkutuyor deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim bu arada şafak 5

sağol canım benim inşallah bu ara da bende Ankarada yım maya da yaptırdım transferimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…