:79:
benımde ayrı yumurta ıkızı ıkısıde kız olcak saglıkla gelırler ınsallah
Ne güzel ALLAH BIzlere bagislasin meleklerimizi insallah
Bence benimkilerde kiz bilmiyorum ama icimden öyle geciyor artik
Ne güzel ALLAH BIzlere bagislasin meleklerimizi insallah
Bence benimkilerde kiz bilmiyorum ama icimden öyle geciyor artik
hayırlısı olsun benım ıcıme ıkısıde erkek dogmustu ama ıkısıde kızmıs erkek cocuklara bayılırdım ama demekkı rabbım boylesını uygun gormus
canım biri 3250 gr diğeri 2080 gr doğdu.1 ay erken.doktor bile çok şaşırdı.küveze hiç girmediler.ben de öle yapılı biri değilim.görsen minyon tipli ufak tefekim.annemler bu çocukların benden nasıl çıktığına hayret ettiler.48 kiloyla hamile kaldım.73 kiloyla doğuma gittim.şu an 58 kiloyum.kafan çok rahat olsun.hiç birşeyi dert etme.işin sırrı bu.ben aman aman fazla bişi yemedim.doğru düzgün süt bile içmedim.ama kafam çok rahattı.güzel bir hamilelik geçirdim.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var ,çok ciddi kabızlık çekiyyorum kayısıda yiyiyorum sabahları ama banamısın demedi?bana yardımcı olun lütfen,duphalac diye bi ilaç vermişri doktorum ilk başlarda ama içmek istemiyorum sonuçta ilaç,bitkisel tavsiyeniz var mı??
canım Allah yardımcımız olsun, bende tek bakacağım Allah ın izni ile bakarız, önemli olan sağlıklı gününde doğsunlar gerisi olur bir şekilde...Siz yine sanslisiniz benim yanimda kimse olmayacak maalesef ama ALLAH yardim eder diyorum hem elim yatkindir insallah sorunsuz bi sekilde gelirler meleklerim
canım kendini sezeryana hazırla.ikiz gebelikleri normal doğurtmuyorlar.doktorlar artık risk almıyor.tek tük normal doğuran var.ama çok riskli.sen milleti boşver.he de geç.kafanı karıştırmalarına izin verme.sezeryan olmak kötü bişi diilki.yaa inanki alttan keseceklerine karnımdan kessinler daha iyi.kesmeden normal doğum yapmıyo ebeler.onlar da işin kolayını buldu.cııırt kes at dikişi al sana normal doğum.allah bagıslasın canım korkum hat safhada kırk kafadan kırk ses cıkıyo ıllakı normal olsun sezeryan zor olur bende drum ne dıyosa tmm dıyorum cok guwenıyorum kendısıne umarım dogumdan sonrada hastaneden cıkana kadar hep benımle olur.ılk bebıslerımız asılamadan sonra kendılıgınden oldu bızımkıler
canım Allah yardımcımız olsun, bende tek bakacağım Allah ın izni ile bakarız, önemli olan sağlıklı gününde doğsunlar gerisi olur bir şekilde...
inşallah sizlerde bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız[
BENDE TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE ÇİFT YUMURTA İKİZLERİM OLCAK ALLAHIN İZİNYLE İNŞ .BENDE 65 KİLO İLA HAMİLE KALDIM ŞUAN 18. HAFTADAYIM VE 7 KİLO ALDIM.DOGURANA KADAR Bİ 100 KİLO OLURUM HERALDE .:)) ARKADAŞLAR ŞAKA BİYANA DA 65 KİLO İLE HAMİLE KALIPDA 18. HAFTADA 7 KİLO ALMAK HAKİKATEN NORMALMİ ACABA BENİM KAFAM D ABUNA TAKILDI.VE HALENDE TAKILMAKDA
inşallah sizlerde bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız[
BENDE TÜP BEBEK YÖNTEMİYLE ÇİFT YUMURTA İKİZLERİM OLCAK ALLAHIN İZİNYLE İNŞ .BENDE 65 KİLO İLA HAMİLE KALDIM ŞUAN 18. HAFTADAYIM VE 7 KİLO ALDIM.DOGURANA KADAR Bİ 100 KİLO OLURUM HERALDE .:)) ARKADAŞLAR ŞAKA BİYANA DA 65 KİLO İLE HAMİLE KALIPDA 18. HAFTADA 7 KİLO ALMAK HAKİKATEN NORMALMİ ACABA BENİM KAFAM D ABUNA TAKILDI.VE HALENDE TAKILMAKDA
bence kilolara takılıp kalma.iki can taşıyosun.beslenmene bak.sadece ekmeği azaltabilirsin.doğumdan sonra insan kendini kamyon gibi hissediyor ama bu da geçici bi durum.zaten iki çocuğun peşinde yarışırken bi deri bi kemik kalacaksın.
merhaba herkese,
ben 5+4 hamileyim, 2. asilama tedavisinde hamile kaldim ve 2 gun once keseye bakmaya gittigimizde 2 tane kese gozuktu yani ikizim olacak
simdi size bi kac sorum olacak
kalp atislarini ne zaman duydunuz? doktorum beni pazartesi cagirdi ozaman tam 6 haftalik oluyorum kalp sesleri duyulurmuki?
bugun ara ara kasiklarim belim cok kotu agridi oturamiyordum kalkamiyordum yani anlayacaginiz bi yere sigamiyordum sizlerde oldumu bu?
bunlar benim ilk cocuklarim olacak, hic beklemiyorduk ikiz olacagini ama cok sevindik cunku 3 yildir bebek ozlemi cekiyorduk.
Hayirli olsun canim bebislerin insallah saglikla kucagimizada aliriz bazen duyuluyor canim sanirim bende 7.ci haftamda duymustum gecmis zaman cok hatirlayamadim
kasik agrin olur normal cünkü ic rahim genisliyor doktorum söylemisti benimde ilk cocuklarim olacak ikizlerim insallahh
Insallah hayirlisiyla dunyaya gelirler sag saglim, bana korku basmaya basladi simdiden nasil tasiyacagim 2 bebegi diye...
Ama inaniyorum Allah yardim eder ve bu lutfu bosuna vermedi.
Doktorum ikiz gebeliklerin erken dogum riski buyuk oldugunu belirtti ve acikcasi ikiz gebeligin taraftari degil, dusunun tasinin 1 ni alalim dedi ama tabi alirsakta ola bilecekleri anlatti, Allah korusun diyelimki birini aldik ve digerini bilmem kacinci haftasinda iyi gitmedi ve dustu ozaman ellerimiz tamamen bombos kalacak keske almasaydik diyeceksiniz dedi. Oyuzden iyi dusunmek lazim dedi.
Yani doktor her iki yolunda dikenli oldugunu belirtti ama esimle oturduk konustuk, kesinlikle aldirmayacagiz dedigim gibi Rabbim bana meleklerimi bosuna vermedi 3 sene sonra ve herseyin hayirlisinin olacagina inaniyorum.
Senin ikizler dogal gebeliklemi oldu yoksa tedaviylemi?
Insallah canim tek temennim saglikli olmalari simdiden korkma sende dur daha yolun basindasin ALLAH bi kolayini verir insallahh ben aldirma derim egerki saglikla ilgili bi problem yoksa bende senin kadar bekledim inanki asla aldirmak gibi niyetim olmadi olamaz tabi saglik acisindan olsa tamam derim Takdiri ilahi ama normalde düsünmem ben yumurta gelistirici ve catlatma ignesi kullandim canim ikinciside tuttu iste INsallah saglikla kucagimizdada görüsürüz
yani RABBİM dağına göre kar veriyo sen ne yaprsan yap bu değişmez hem doktorunu beğenmedim o ne demek erken doğum riski her kişide aynı olcak diye bişey yokki çok şükür halen çalışıyorum ve iyi geçiyo şimdilik yok bişey ama taşıması zordur tabi bişey diyemem okadarda olcak dimi kızlar herşey yoksa herşey bu kadar kolay olmazdı bende yumurta geliştirici ve iğne ile çpk şükür 2,ayımda hamile kaldım rabbim fazla aratmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?