2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Niye gelen gidenimiz hiiç yok:44: Ki okadar ikiz gebelik yaşayanlar olduğu halde...:14:
Hep biz bizeyiz... Birbirimizden fikir almak paylaşmak varken:50:

merhaba ben 8 haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendik... ama ilk değerim 5789.9 cıktı. ikinciyi 6 haftalıkken verdık daha 1 martta gıdıcez sonucuna ve kalp atışlarını dinlicez. ne dersiniz ikiz olabılırmı? biz cok istiyoruz ama?

merhaba ben 8 haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendik... ama ilk değerim 5789.9 cıktı. ikinciyi 6 haftalıkken verdık daha 1 martta gıdıcez sonucuna ve kalp atışlarını dinlicez. ne dersiniz ikiz olabılırmı? biz cok istiyoruz ama?
ayy hayırlısı cnm o okdr farketmiyo çok yükek olup tekizde olabiliyo bnm değerim ilk 445 di we ikizmiş
hakkında hayırlısı ama hbr wer bzede:)

Hamile olduğun kesin de Hayırlı olsun tebrik ederim. Ama ikizmi değil mi belli değil :44:2gün daha sabır.
Naz arkaadaşımızında dediği gibi hiç belli olmuyor ki. Aynen benimdekide 4haftalıkken 476çıkmıştı mesela. Sağlıklı hamilelikler
Buarada bebeklerinizin hareketlerini hisseden var mı aranızda?

Hamile olduğun kesin de Hayırlı olsun tebrik ederim. Ama ikizmi değil mi belli değil :44:2gün daha sabır.
Naz arkaadaşımızında dediği gibi hiç belli olmuyor ki. Aynen benimdekide 4haftalıkken 476çıkmıştı mesela. Sağlıklı hamilelikler
Buarada bebeklerinizin hareketlerini hisseden var mı aranızda?
yok cnm ya bnde hala hissedemedim gece yattımmı bşler oluyo şöle kalp atışı gibi pıtpıt gibi ama belli bi tekme halaa hissedemedim bndde:)

bgn dr gittik bz 17 cm olmuşuz we 221 gr olmuşuz:)))

merhabalar bende 37 haftalık ikizlerime hamileyim inş haftaya doğumum olacak herkesten dua istiyorum

Planlı sezeryanlamı gülnur hanım? Cinsiyetleri nedir? Galiba çift yumurta ikizleri bebişleriniz?
Hayırlı doğumlar diliyorum. Dilerim bizde 37.haftalarımızda doğumlarımız olur...
Hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.

Planlı sezeryanlamı gülnur hanım? Cinsiyetleri nedir? Galiba çift yumurta ikizleri bebişleriniz?
Hayırlı doğumlar diliyorum. Dilerim bizde 37.haftalarımızda doğumlarımız olur...
Hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.

Evet ilk doğumumda sezeryandı. İkiside erkek ve çift yumurta ikizi. Teşekkür ederim amin inşş..
Rabbim herkesinkini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin....

merhabalar bende 37 haftalık ikizlerime hamileyim inş haftaya doğumum olacak herkesten dua istiyorum
ayyyy rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni bebklerinide sağlıcakla kucakla işlhh

allahım bzlerede 37 haftaları görmeyi nasip etsin işlh
çift yumurtalar teklere göre daha çok dayanıyo sanırım yaani tek yunurtaları okdr tutmazlar herh:(

ikiz anneleri size bişey sormak istiyorum.ben 3.bebek için yeni korunmayı bıraktım.8ve 4 yaşlarında allh bağışlarsa 2 çocuğum var.sorum şu şimdiye kadar hiç aklımda yokken sanki bu gebeliğim ikiz olucakmış geliyo.hamilelik öncesi size de böyle olumudu.içimden bi his bu sefer ikiz olucak diyo.yardım edin lütfen.halamın ve kızlarının tek yumurta ikizleri var.

ikiz anneleri size bişey sormak istiyorum.ben 3.bebek için yeni korunmayı bıraktım.8ve 4 yaşlarında allh bağışlarsa 2 çocuğum var.sorum şu şimdiye kadar hiç aklımda yokken sanki bu gebeliğim ikiz olucakmış geliyo.hamilelik öncesi size de böyle olumudu.içimden bi his bu sefer ikiz olucak diyo.yardım edin lütfen.halamın ve kızlarının tek yumurta ikizleri var.

bence duygularla alakası yok ben ve eşim ikiz olduğumuz halde hiç aklımda yoktu ikizlere hamile olmak ilk duyduğumda şok olmuştum hayırlısı tabi ne zaman ne olacağını bilemeyiz olabilirde ihtimal yani....

bence duygularla alakası yok ben ve eşim ikiz olduğumuz halde hiç aklımda yoktu ikizlere hamile olmak ilk duyduğumda şok olmuştum hayırlısı tabi ne zaman ne olacağını bilemeyiz olabilirde ihtimal yani....

cevap verdiğiniz için tşk.ederim.ben ilk defa bu kadar çok ikiz isteğim tuttu.:84:

kızlar nerdesiniz yahuuu nie bu topik hep booş:50:
bgn gül nur un doğumu war asllah yardım etsin işlhhh

kızlar nerdesiniz yahuuu nie bu topik hep booş:50:
bgn gül nur un doğumu war asllah yardım etsin işlhhh

meraba kızlar ben de her ay çift yumurta üretiyomuşum,muayene olduğum doktor dedi,ama hipotroitim varmış,ilaç kullandım geçti,inş. benim de ikizlerim olur

Merhaba
6+1 ikizlere hamileyim. Tecrubeli ikiz anne ve anne adaylarina bir sorum var
kese icinde bebekleri ve kalp atislarini ne zmn gordunz?
5+6da gittgmde keselerde bebek gozukmedi gercii dr minicik bi nokta gorms bi kesede ama haftaya tekrR cagrdi
ikizlerde bu gelisim gec olabiliyor mu?

merhaba arkadaşlar öncelikle ALLAH bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin size bi sorum olcak ailelerinizdemi ikizler var yoksa tüp bebek falanmı yaptınız bende çok istiyordum 2zim olsun ama olmadı 3 tane kızım var benim ve eşimin ailesinde çok ikiz var çünkü babam ikiz mesela ama benim olmadı :(

merhaba arkadaşlar ,bende aranıza yeni katıldım.22 haftalık hamileyim.bebeklerim tek yumurta ikizi.ikiside erkek.Çalışma hayatına son verdim .hamileliğim ağır geçiyor.sizlerin nasıl geçiyor hamileliği?çok çabuk yoruluyorum.

Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle

gül_nur hanım dün doğum yaptı galiba haberimiz yok ama, inşallah hayırlı geçmiştir doğumu. Bebişlerine vereceği isimde çok çok güzel. İsimleri gibi yaaşamayı nasip etsin allah.

deryam160510 Allah gönlünüze göre verir inşallah. Yardımcınız olsun...

sümeni merhaba. amin arkadaşım cümlemize inş. Tedaviylede olanımız var kendiliğinden de. Bildiğim Çift yumurta ikizliği anne geni tarafından taşınır, babanın genetik taşıyıcılıkta hiçbir rolü yoktur ya da çok azdır diye biliyorum.

yasmin_84 hanım. Sonucunuz ne oldu? Tek gebelik mi?

Kepicik merhaba. 6haftalıkken ayrı yumurta ikizleri olduğu için 2kese görmüştük 8.haftada kalp atışlarını dinletmişti.
Ama sizin tam olarak kesin değil ikiz oldukları. Belki kesenin yanındaki kanamada olabilir. Sonucu haftaya hayırlısıyla öğrenirsiniz inşallah. Hamileliğinizin tadını çıkarın.

CerenMertEren topiğimize hoş geldiniz. Bebişleriniz hayırlı olsun. Hemen hemen hafta olarak yakınız. Bu topikte TekYumurta ikizlerine sahip olan 2.kişisiniz birde n__a__z arkadaşımız var kızlarına hamile.
Çalışma hayatınıza son vermeniz bana göre gayet normal. Çünkü bende artık yataktan çıkmıyorum. Sizin ne gibi sorunlarınız var? Oğullarınızın tekmelerini hissediyor musunuz?
Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak dileğiyle..

Son düzenleme:
Back
X