Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy hayırlısı cnm o okdr farketmiyo çok yükek olup tekizde olabiliyo bnm değerim ilk 445 di we ikizmişmerhaba ben 8 haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendik... ama ilk değerim 5789.9 cıktı. ikinciyi 6 haftalıkken verdık daha 1 martta gıdıcez sonucuna ve kalp atışlarını dinlicez. ne dersiniz ikiz olabılırmı? biz cok istiyoruz ama?
merhaba ben 8 haftalık hamileyim. 4 haftalıkken öğrendik... ama ilk değerim 5789.9 cıktı. ikinciyi 6 haftalıkken verdık daha 1 martta gıdıcez sonucuna ve kalp atışlarını dinlicez. ne dersiniz ikiz olabılırmı? biz cok istiyoruz ama?
yok cnm ya bnde hala hissedemedim gece yattımmı bşler oluyo şöle kalp atışı gibi pıtpıt gibi ama belli bi tekme halaa hissedemedim bndde:)Hamile olduğun kesin de Hayırlı olsun tebrik ederim. Ama ikizmi değil mi belli değil :44:2gün daha sabır.
Naz arkaadaşımızında dediği gibi hiç belli olmuyor ki. Aynen benimdekide 4haftalıkken 476çıkmıştı mesela. Sağlıklı hamilelikler
Buarada bebeklerinizin hareketlerini hisseden var mı aranızda?
merhabalar bende 37 haftalık ikizlerime hamileyim inş haftaya doğumum olacak herkesten dua istiyorum
Planlı sezeryanlamı gülnur hanım? Cinsiyetleri nedir? Galiba çift yumurta ikizleri bebişleriniz?
Hayırlı doğumlar diliyorum. Dilerim bizde 37.haftalarımızda doğumlarımız olur...
Hayırlısıyla kucağınıza alın bebişlerinizi.
ayyyy rabbim hayırlısıyla kurtarsın seni bebklerinide sağlıcakla kucakla işlhhmerhabalar bende 37 haftalık ikizlerime hamileyim inş haftaya doğumum olacak herkesten dua istiyorum
hımm.. onun için buda sezeryan. isimlerini düşündünüz mü? Doğumunuz tam olarak ne zaman?
ikiz anneleri size bişey sormak istiyorum.ben 3.bebek için yeni korunmayı bıraktım.8ve 4 yaşlarında allh bağışlarsa 2 çocuğum var.sorum şu şimdiye kadar hiç aklımda yokken sanki bu gebeliğim ikiz olucakmış geliyo.hamilelik öncesi size de böyle olumudu.içimden bi his bu sefer ikiz olucak diyo.yardım edin lütfen.halamın ve kızlarının tek yumurta ikizleri var.
bence duygularla alakası yok ben ve eşim ikiz olduğumuz halde hiç aklımda yoktu ikizlere hamile olmak ilk duyduğumda şok olmuştum hayırlısı tabi ne zaman ne olacağını bilemeyiz olabilirde ihtimal yani....
kızlar nerdesiniz yahuuu nie bu topik hep booş
bgn gül nur un doğumu war asllah yardım etsin işlhhh