2011 İkiz Anneleri ve Adayları

merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı hamilelikler bebeklerin arasındak,i fark konusunda kesinlikle içiniz rahat olsun birbiryle aynı hatta hamilelik haftasında olanına rastlamak çok zor benimkilerde 2 hafta farklıydılar çok şükür şimdi 1 yaşındalar inanın ikiz bile olsa hamilelik çok daha kolaymış gerçi ben bebekleriime yalnız bakıyorum gözünüz korkmasın sadece dışarı çıkarken tek çıkmak zor onun haricinde herşey diğer bebekler gibi tabiki zorlukları var ama gözünüz korkmasın

ne güzelllll peki kaç haftalık doğdular anlatsana

ne güzelllll peki kaç haftalık doğdular anlatsana

canım benimkiler 36+4 de doğdular biri 1800 biri 2200 gram doğdu ama çok şükü hiç bi sağlık sorunları olmadı küveze girmediler zaten ciğer geliştirici iğnemizi de olmuştuk ciğerleriyle ilgili bi sorun da yaşamadık bebekler gelmek isteyene kadar bekledi doktorum. bebekler gelmek istediğinde ne yazık ki kakalarını yapmışlar sancıyla birlikte doğuma gittik ve acil bebekleri aldılar aralarındaki fark bi ara değişmişti ama halen aynılar biri daha minyon iki dünya tatlısı kızımız var seni,nkilerin cinsiyeti ne

allah analı babalı büyütsün canım.benimkilerde baştan çok farklıydı.ama şimdi kiloları ve boyları aynı gidiyor

benimde siiznkine benzer bir anım var 13 haftalık hamileyimmm
kendi dr yurt dışına gitmişti

dr gitmeyelide 5 hafta olmuştu artık sabırsızlandım ve gitmek istedim
benden önce bir hamile arkadaşım gird usg ye sonra ben
yattım tabii bir güzellll
dr ekrana bakıpp bebekleirmizde çok saglıklı maşallah demesinmii
nasıl yani oldum adım gibi emindim tek gebeliktiii
o an film koptu bende zaten okadar çok agladım ki iki bebek birdne nasıl bakıcaktım nasıl büyütücektim
en çok istedigim şey bebegimi emzirmekti
ama ikiz olunca imkansız gibi bişiy di buuuuuuuuu
tam 1 hafta agladım ama eşim çok sevinmiştiiii

çok zorluklar çektim tabikiiiii ama büyüdüler şuan 3 yaşında dünya tatlısı iki prensin annesiyimmmm
veee allahıma binlerce kez şükediyorum bana böyle özel birrrrr duygu yaşattıgı için :))))

bu arada 2 yaşına kadar emdi benim danacıklar
imkansız degilmi ikizi emzirmek

ALLAH bagislasin prenslerinizi darisi bizim basimiza insallah korkmuyorum ben ama erken olmasinlar istiyorum iste biraz daha büyüsünler göbüsümde sanki alismisim onlarin icimde olmassina

ALLAH bagislasin prenslerinizi darisi bizim basimiza insallah korkmuyorum ben ama erken olmasinlar istiyorum iste biraz daha büyüsünler göbüsümde sanki alismisim onlarin icimde olmassina

insan hamilelik manlarını özlüyor ya şahsen ben özlüyorum son zmanlarda ne kadarr zorlansamda
dogunca biraz zor oluyor tabi herşey duygular ilişkiler karışıkıyor ama sonra tıkır tıkırrr
sus akıp yoklunu buluyorrr

cnm benimkiler 1 kız 1 erkek tabiki erkek daha önde gidiyo 10 gün kadar kızımız biraz narin ama haftasına göre iyi en son gittiğimde kız 22 hafta içindeydi erkek te 24 e başlamıştık

yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. hepimizin yavruları Allaha emanet.. Allah yardımcımız olsun..

Merhaba arkadaşlar ,
benim rahimde açılma varmışserklaj olmam gerekli bu konuda bilgisi olan var mı ? panik oldum:18:

çok kolay bi işle olduğunu okumuştum açılma varsa yapırmnda fayda var nasıl anladı doktorun açılma olduğunu benim enson gittiğimde alttan bakmıştı usg de daha net anlaşılır demişti çok şükür öle bişey yok senin üstten mi baktı karındanmı yani bide ben her hafta proltoun depot iğne oluyorum nasip kısmet olursa 32.haftaya kafar kullanıcam inşallah tabi 15.haftaya kadarda pregestanın hapını kullanmıştım doktorumu değiştirince bana iğne olanını verdi işte
Merhaba arkadaşlar ,
benim rahimde açılma varmışserklaj olmam gerekli bu konuda bilgisi olan var mı ? panik oldum:18:

ben kendim doktora dedim rahim ağzını da ölçer misinz diye ve ölçtü geçen hafta açılma var 1 hafta sonra kontrole gel dedi bugun yine gittim açılma devam ediyormuş ve dikmek gerekli dedi. muayene karından oldu alttan yaptırmadım..
bende 13.haftaya kadar progesteran kapsül kullandım.prolton depot iğneyi tedbir amaçlı mı oluyorsun ben de bugun yeniden bi sorayım doktora... ve birde hangi hastaneye gidiyorsun..

ben bursa dayım cnm medikalpark hastanesine gidiyorum demekki üstten görülebiliyor ama benim doktor alttan daha net anlaşılır dedi en son ayrıntılı usg de de baktılar normaldi yani bence serklaj yaptır normalde 12.haftada bakılıyo ozaman yapılıyor dikme işlemi ama iğneyi evet tedbir amaçlı kullanıyorum burdada okumuştum 28 hafta başlayım 32 haftaya kadar kullanan vardı ama ben 16.haftamda başladım ilk mhamile kalındığında yoğun kanaması olnlarda kuıllanıyomuş pregestandan daha iyi yani

İyiki demişssin yoksa doktorlar bu sorunu pek dıkkatlı takıp etmıyorlar alttan ölçünün kaç olduğu daha net çıkıyor bende progestan kapsul kullanıyorum serklajdan sonra iğneye gececek 32 haftaya kadar kullanılıyor

bugun kendi doktoruma da gideceğim bakalım o ne diyecek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…