fazla gelen yok evetttt
iyim canım çok şükür yok bi yaramzlık yemek yedik eşimde sofrayı topladı ben öle bi bakaım dedim...sen nasılsın
merhabalar,
sabah gittiğim doktor karnımdan ultrasonla baktı ve açılma var serklaj olman gerekli dedi,
öğleden sonra gittiğim kendi doktorum alttan baktı ve 4 cm olarak ölçtü rahim boyunu.normal sınırlar dahilinde dedi.açılma olmadığını söyledi.
nursin senin kaç cm çıktı rahim boyun ?
kafam karm karışık oldu...
Boyu önemli ama hunileşmede mi yok dedi 2. doktorun çok ilginç ama eger varda dikiş atılmazssa ve normal hayatına devam edersen bebekler buudukçe işin zorlaşabilir
Benım 37.50 ölçulmuştu
merhabalar,
sabah gittiğim doktor karnımdan ultrasonla baktı ve açılma var serklaj olman gerekli dedi,
öğleden sonra gittiğim kendi doktorum alttan baktı ve 4 cm olarak ölçtü rahim boyunu.normal sınırlar dahilinde dedi.açılma olmadığını söyledi.
nursin senin kaç cm çıktı rahim boyun ?
kafam karm karışık oldu...
sevindim iyi olmaniza cok sükür bizde bugün iyiyiz dün agrimiz vardi doktoraa gittik normal dedi rahim büyüyormus ama korktum tabi hemen nts ye felan bakildi ama bizimkilerin yeri iyi ohh cok sükür herseyleri normal dedi bilirsin iste hep kaygi oluyor insanda bide ikiz olunca
Günaydınlar,
senin değer de iyiymiş yani 2,5 için risk dediler bana da ondan.. ama operasyon yaptıracaksın değil mi yinede?
Bu arada sen doktorundan memnun musun bana da ismini ver birde ona gideyim kafam allak bullak oldu..
Merhaba kızlar gorusmeyeli çok şey oldu Pazartesi sabah kontrole gittim hersey yolunda bebekler iyi gelişmiş dedi doktor kalp atışlarını dinlemek için 1 hafta. Sonrasına randevu verdi ondan sonra ise gittim çalıştım aksam son saatimde 3-4damla kan geldi çok korktum Dru aradık pruluton diye bı iğne yazdı onu yaptırdık kanamam durmuştu zaten ama kahverengi akıntı devam ediyordu ertesi gün Dr a gittim keselerde bozukluk olmadigini herseyin yolunda oldugunu soyledi ve bana extra progestan ve 5 gün sırt üstü yatmalisin diye rapor yazdı yatıyorum suan hala ve akıntımda azar azar devam etmekte. Ama dün hiç akıntım olmamıştı bugün yine 1-2 damla geldi. korkuyorum kızlar inşallah kötü sonuçlanmaz aranızda böyle bisi yaşayan varmi?
Merhaba arkadaşlar ,
benim rahimde açılma varmışserklaj olmam gerekli bu konuda bilgisi olan var mı ? panik oldum:18:
canım sen ayrıntılıyı kaçıncı haftada yaptırdın bana dün doktor 20. hafta için randevu verdi. birde ayrıntılı ultrason da alttan mı bakıyorlar rahim ağzına senin değer de normal sınırda...eee benim kendi doktorum alttan baktı 3 cm demişti ayrıntılıdaki doktor 4 cm dedi açılma falan diye bişey demedilerki cnm öle bişey olsa söylerlerdi bencede normal boyutlardaki
geçmişolsun canım .. içim rahatladı işlemden korkmuyorum. fakat benim gittiğim iki doktorunda farklı şeyler söylemesi kafamı karıştırdı.. anestezi altında olacakmış işlem..Canımmm hiç korkma hiç bişi olmuyor...tamamen uyutcaklarmı??bende geçen hafta 2sinde oldum serklaj çok tedirgindim.ptesi işe bile geldim düşün..deniz felan yasak ama kesinlikle yaww.ben geçen gün sordum doktoruma üzüldüm çok...
selam kızlar.face te gurup açtım.katılırsanız belki birbirimizi daha iyi tanırız diye düşündüm.gurup sadece bize özel olacak. yaşadıklarımız ve yaşayacaklarımız hep aynı arkadaşlar.umarım bebişlerimizi hep beraber büyütürüz.gurubun adı 2011 ikiz anne ve anne adayları
Merhaba kızlar gorusmeyeli çok şey oldu Pazartesi sabah kontrole gittim hersey yolunda bebekler iyi gelişmiş dedi doktor kalp atışlarını dinlemek için 1 hafta. Sonrasına randevu verdi ondan sonra ise gittim çalıştım aksam son saatimde 3-4damla kan geldi çok korktum Dru aradık pruluton diye bı iğne yazdı onu yaptırdık kanamam durmuştu zaten ama kahverengi akıntı devam ediyordu ertesi gün Dr a gittim keselerde bozukluk olmadigini herseyin yolunda oldugunu soyledi ve bana extra progestan ve 5 gün sırt üstü yatmalisin diye rapor yazdı yatıyorum suan hala ve akıntımda azar azar devam etmekte. Ama dün hiç akıntım olmamıştı bugün yine 1-2 damla geldi. korkuyorum kızlar inşallah kötü sonuçlanmaz aranızda böyle bisi yaşayan varmi?
arama yaptırınca görülmüyomuş sanırım.gurubun ayarlarını düzelttim.artık arama yapınca görülebilcek.hadi bakalım buraya
Hiç sıkıntı yapma keseleri yeni gördüğüne göre 6.haftadasın galıba ve bebekler kendilerine yer açıyolar yani yerleşme kanamaları sen dinlen ıstıharet et gecer kafana takma hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?