Arkadaşlar merhaba:)
Bende ikiz bebek bekliyorum.Bugün 11+0 gündeyim.Çok farklı bir duygu.Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder.
Rumuz Sat Doğum Tarihi Bebeklerin Cinsiyeti İsimleri Yaşadığı Yer
Arzum34 30.11.2011 05.09.2011 2 Erkek Yusuf Kerem & Fatih Selim İstanbul
Rudi 12.03.2011 17.12.2011 1 Kız -1 Erkek ------ İstanbul
Kızlar günaydın..çok teşekkür ederim bende öyle biliyodum ama 4lü tarama testini yaptırınca daha ileri bişi vede doğrudur diye düşündüm ne bilim??hiçbirinizde olmamış bu testen.2li tarama testinin çoğul gebeliklerede doğru sonuç vermediğini bende biliyodum ama ne bilim işteh 4lü olunca sizede sormak istedim genede..
ilk sat 17/03/2011
beklenen doğum tarihi 22/12/2011
cinsiyetleri 1kız 1erkek
isimleri(ben yengeç im eşim oğlak gel diyorumki su toprak olsunlar burcumuzun gruplarından dalga geçiyo adam isim beğenmiyo yaaaa)boş geçiyorum:))
yaşadığım şehir izmir.......
mehaba ben de ikizlerime hamileyim. benim 5. 7. ve 16. haftalarda kanamam oldu tüp bebek benim ikizlerde sık görülüyor kanama olayı şu an 31. haftamdayım çok şükür sana tavsiyem hamiliğini yatarak geçir . bende ilk kanamamdan sonra işi bıraktım . içini serin tut benim kanamalarda ilk önce kırmızı olur sonra kahverengiye çevirir ve biterdi
kızlar isim konusunda tavsiyem,cinsiyetleri belli olunca isimlere karar verin.çok müdahele eden oluyo.iki tane bebek olunca büyükler en azından birinin ismini kendileri koymak istiyor.
Selam ikiz anne adylari bizde bugün doktora gittik hersey yolunda cok sükür bebislerim cok iyi kizimin cinsiyeti belliydi bugün oglusumu gördük
cok mutlu oldum tabi esimde normalde ayirmiyoruz ama cifte mutluluk oldu Allahim cok sükür ki sagliklari yerinde haftaya bugün de seker testi yapilacak sizler nasilsiniz??
benimde bilgilerim bunlar:
SAT 30 nisan 2011..tek yumurta ikizi..cinsiyetleri belli değil henüz ..öğrenince yazarım inş..
Kızlar günaydın..çok teşekkür ederim bende öyle biliyodum ama 4lü tarama testini yaptırınca daha ileri bişi vede doğrudur diye düşündüm ne bilim??hiçbirinizde olmamış bu testen.2li tarama testinin çoğul gebeliklerede doğru sonuç vermediğini bende biliyodum ama ne bilim işteh 4lü olunca sizede sormak istedim genede..
ilk sat 17/03/2011
beklenen doğum tarihi 22/12/2011
cinsiyetleri 1kız 1erkek
isimleri(ben yengeç im eşim oğlak gel diyorumki su toprak olsunlar burcumuzun gruplarından dalga geçiyo adam isim beğenmiyo yaaaa)boş geçiyorum:))
yaşadığım şehir izmir.......
hayırlı olsun canım.topikte tek yumurta ikizi fazla yok sanırım.allah tamamına erdirsin.
Bugün tam olarak 6 hafta 4 gunüm canım, kanamamın ilk gunü tam 6 haftaliktim. aşılama tedavisiyle oldu ikizlerim ve aşılamayı yapan Dr normal olduğunu korkmama gerek olmadıgını söyledi ama daha önce düşük yaşadığım için korkuyorum iste. Cok şükür ağrım sızım yok. Crinone jel kahverengi akıntı yapar demişti doktorum. Aşılamayı yapan Dr belli bı zamandan sonra bakmıyor 3. Aya kadar bakıyor o yüzden başka bir Dr da gittim oda iste herseyin normal olduğunu istihrat etmem gerektiğini söyledi, salı gunünden beri yatıyorum bir wc ihtiyacıma ve yemek yemek için kalkıyorum. Pazartesi tekrar kontrolum var inşallah hersey yolundadir.
iyiz cnm yok yaramazlık benimde göbek deliğim ağrı yapıyor bana sanki etrafının rengi azcık morarmış gibi geldi seninde oldu mu öle cuma kontrolüm var heralde benimde şeker testim yaplır ozaman
yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:
yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?