2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Rumuz Sat Doğum Tarihi Bebeklerin Cinsiyeti İsimleri Yaşadığı Yer
Arzum34 30.11.2011 05.09.2011 2 Erkek Yusuf Kerem & Fatih Selim İstanbul
Rudi 12.03.2011 17.12.2011 1 Kız -1 Erkek ------ İstanbul

Son düzenleme:
moontorrent sat 31.01.2011 tahmini ekim son haftası kısmet olursa 1 erkek 1 kız melih%melis(inşallah) bursa

Son düzenleme:
Kızlar günaydın..çok teşekkür ederim bende öyle biliyodum ama 4lü tarama testini yaptırınca daha ileri bişi vede doğrudur diye düşündüm ne bilim??hiçbirinizde olmamış bu testen.2li tarama testinin çoğul gebeliklerede doğru sonuç vermediğini bende biliyodum ama ne bilim işteh 4lü olunca sizede sormak istedim genede..
ilk sat 17/03/2011
beklenen doğum tarihi 22/12/2011
cinsiyetleri 1kız 1erkek
isimleri(ben yengeç im eşim oğlak gel diyorumki su toprak olsunlar burcumuzun gruplarından dalga geçiyo adam isim beğenmiyo yaaaa)boş geçiyorum:))
yaşadığım şehir izmir.......

listeye ekliyorum canım senide.. bu arada isim seçimin çok hoşuma gitti.2 ismideçok seviyorum benim eşim de toprak ismini sevmiyor o nedenle ben koyamayacağım bu isimleri...

kızlar isim konusunda tavsiyem,cinsiyetleri belli olunca isimlere karar verin.çok müdahele eden oluyo.iki tane bebek olunca büyükler en azından birinin ismini kendileri koymak istiyor.

sagol canim yazdiklarin icin,
5 gun yatili olarak istihratim bitti dun, ve kontrolum vardi aksam tam 6 dan once butun gun bekleye bekleye bi hal oldum
neyse gittik ben doktorum karindan bakiyor, ve birden ultrasyonun sesini acti ne duyalim??? kalp atisiiiiii sok oldukk beklemiyorduk cunkuu ben normal kontrole gittigimizi zannediyordum, dr hemen diger bebegimede bakti ve onunda gumbur gumbur kalp atisini duyduk Allahima binlerce sukurler olsun!!!!
Ben hesabima gore tam 7 haftaliktim ama ultrasyona gore 6+4 cikti, doktoruim herseyin yolunda oldugunu ise baslaya bilecegimi ama yinede tabiki agir is yapmamami ve kendimi fazla yormamami istedi, Crinone jel ve Progestan tabletlerine devam dedi hatta bir Pruluton iggnesi daha yaptirdi.
Cok sukur simdilik hersey yolunda biraz bel agrisi oluyor arada sirada onuda bebislerimin buyumesine bagliyorum.
Cok mutluyum arkadaslar cooooooooooooooook!!!

Selam ikiz anne adylari bizde bugün doktora gittik hersey yolunda cok sükür bebislerim cok iyi kizimin cinsiyeti belliydi bugün oglusumu gördük
cok mutlu oldum tabi esimde normalde ayirmiyoruz ama cifte mutluluk oldu Allahim cok sükür ki sagliklari yerinde haftaya bugün de seker testi yapilacak sizler nasilsiniz??

kızlar isim konusunda tavsiyem,cinsiyetleri belli olunca isimlere karar verin.çok müdahele eden oluyo.iki tane bebek olunca büyükler en azından birinin ismini kendileri koymak istiyor.

Benimkileri esim koydu canim simdiden kizimin adi narin oglumun adi yusuf can olacak ALLAH nasip kismet ederse

iyiz cnm yok yaramazlık benimde göbek deliğim ağrı yapıyor bana sanki etrafının rengi azcık morarmış gibi geldi seninde oldu mu öle cuma kontrolüm var heralde benimde şeker testim yaplır ozaman

Günaydın Arkadaşlar;
Lissteyi oluşturdum bilgilerinizi verirseniz sizleride ekleyeyim..

Son düzenleme:
benimde bilgilerim bunlar:

SAT 30 nisan 2011..tek yumurta ikizi..cinsiyetleri belli değil henüz ..öğrenince yazarım inş..

benim satım 16 marttı ,kızlarım tabi erken davrandılar 4 kasımda doğum sancılarım başladı,durdurduk 24 kasımda doğdular :)
siz de inşallah hayırlısıyla yavrularınza kavuşursunuz

canım ben de ilk bebeğimde düşük yaptım 6 ay sonra hamile kaldım ama hamile kaldığımın farkında bile değildim regl zamanım geldi sandım5 gün sürdü hatta o halde alış verişe bile gittim haberim olmadığı için normalden daha az olmuştum o yuzden doktora gittim neden az oldum diye halen aklıma gelmiyor bile meğer hamileymişim hem de ikiz çok şükür şu an 1 yaşındalar tabi sen dinlen istirahat et ilaçlarını kullan için rahat olsun doktor ikiz oldukları için yerleşmeye çalışıyorlardır dedi :)

yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:

iyiz cnm yok yaramazlık benimde göbek deliğim ağrı yapıyor bana sanki etrafının rengi azcık morarmış gibi geldi seninde oldu mu öle cuma kontrolüm var heralde benimde şeker testim yaplır ozaman

Sevindim canim iyi olmana hic toplasamiyoruz yahu bizbenim agrisi yok ama evet biraz rengi daha koyu oldu yani mor gibi evet canim bu haftalarda oluyormus iste
bizde 25 hafta olduk insallah saglikla elimizede aliriz ama artik yormuyorum kendimi canim temizlik alisveris yasak aman dinleniyom iste

yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:

Benim anne tarafinda var canim ama ben tedaviyle hamile kaldim catlatma ignesi kullandim sanirim ondan birazda

Selam rudi benide listeye koyabilirsin ama ben adet tarihimi bilmiyorum cünkü adet olmuyordum canim oyüzden beklenen dogum tarihimi yaziyorum 1 kasim bebislerim cift yumurta ikizi bir kiz bi erkek isim narin ve yusufcan tesekkürler

kadersizmiyim mrhba cnmm seni takip ediyoruum öncelikle sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın işlhh gerçi daha war ama şimdiden hyrlı doğumlar diliyorum
en bşta çoğul gebeliğin wardı iğneyle yapılan işlem warya 2ye indirdiler kime yaptırdın bnde izmirdeyim de hangi dra gidiyosun bnmde ikizlerim wardı 22. hftamda kaybettim dr hatası olduğunu düşünüyorum we drlara güwenim kalmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…