benim satım 16 marttı ,kızlarım tabi erken davrandılar 4 kasımda doğum sancılarım başladı,durdurduk 24 kasımda doğdular :)
siz de inşallah hayırlısıyla yavrularınza kavuşursunuz
yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:
kadersizmiyim mrhba cnmm seni takip ediyoruum öncelikle sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın işlhh gerçi daha war ama şimdiden hyrlı doğumlar diliyorum
en bşta çoğul gebeliğin wardı iğneyle yapılan işlem warya 2ye indirdiler kime yaptırdın bnde izmirdeyim de hangi dra gidiyosun bnmde ikizlerim wardı 22. hftamda kaybettim dr hatası olduğunu düşünüyorum we drlara güwenim kalmadıı
tebrikler canım. senin ikizler doğal sanırım benimki tedavi ile oldu.benimde bilgilerim bunlar:
SAT 30 nisan 2011..tek yumurta ikizi..cinsiyetleri belli değil henüz ..öğrenince yazarım inş..
Selam rudi benide listeye koyabilirsin ama ben adet tarihimi bilmiyorum cünkü adet olmuyordum canim oyüzden beklenen dogum tarihimi yaziyorum 1 kasim bebislerim cift yumurta ikizi bir kiz bi erkek isim narin ve yusufcan tesekkürler
canım merhaba. geçmiş olsun . Allah ım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah. Bebeklerini kaybetme nedenin drhatası demişin.tam olarak neydi canım.kadersizmiyim mrhba cnmm seni takip ediyoruum öncelikle sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın işlhh gerçi daha war ama şimdiden hyrlı doğumlar diliyorum
en bşta çoğul gebeliğin wardı iğneyle yapılan işlem warya 2ye indirdiler kime yaptırdın bnde izmirdeyim de hangi dra gidiyosun bnmde ikizlerim wardı 22. hftamda kaybettim dr hatası olduğunu düşünüyorum we drlara güwenim kalmadıı
ben bebebk yağı ve mustela kullanıyorum ama her gün olmuyor unutuyorum 2 günde 1 neredeyese sürüyorumkızllaarr yaa gene aklıma bi soru takıldı:)))hepinize soruyorum..karnım çok büyümeye başladıda benim göbek çatlakları için ne kullanıyorsunuz??badem yağı duydum eskilerden kıl landırır dedi başkası..zaten acayip şekilde kıl yumağı oldum yani benim çocuklara kesin kazak çıkar..vücudumdaki tüyleri zaptedemiyorum..:)))bebek yağı dediler ama katkısız kokusuz olsun dedi çocukluk arkadaşım..kendisinin 3yaşında çocuğu var..o karın çatlaklarının genetik olduğunu annende varsa olur dedi..sizcede öylemi??bende dedimki saçmalama anam 1tane çıkardı bu göbek 2tane çıkarcak..vee ben daha 2kg aldım düşünün yani ama göbişimmmm kocamaaaannnn:)))
nerde bu dr alsancaktamıcanım benim ben herşeyimi özelde yaptırıyorum..tanıdık diye tabiki finansal olarak yardımcıda oluyor kendisi..normalde dışarıya tarifeleri nedir bilmiyorum??normal muayene 220 veya 240 tı..dr um Ömer Sudekan canımm..
allah razı olsun cnmm bn 21. haftamda kontrolümde dr suyun fazla dedi bunun ilerlememesi lazım dedi 15 gün snr gel gene bakalım dedi e bnde bşy bilmiyorum tmm dedim ama o hafta karnım şişti birden meyersen suyum fazlalaşmış we bi sabah suyum geldi hmn acile yatışım yapılldı ilaçlar serumlae fitilleer ama doğumu durduramadılar gece suyum boşaldı we suni sancıyla doğurdum kızlarımıcanım merhaba. geçmiş olsun . Allah ım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah. Bebeklerini kaybetme nedenin drhatası demişin.tam olarak neydi canım.
Kendine çok iyi bak.
nerde bu dr alsancaktamı
bnm dr da özeldi güya üstelik bn özel sigortalıyım
allah razı olsun cnmm bn 21. haftamda kontrolümde dr suyun fazla dedi bunun ilerlememesi lazım dedi 15 gün snr gel gene bakalım dedi e bnde bşy bilmiyorum tmm dedim ama o hafta karnım şişti birden meyersen suyum fazlalaşmış we bi sabah suyum geldi hmn acile yatışım yapılldı ilaçlar serumlae fitilleer ama doğumu durduramadılar gece suyum boşaldı we suni sancıyla doğurdum kızlarımı
dr hatası dedim çnkü bnm salak drum ilk farkettiğinde bi önlem alsaydı belki böle olmayabilirdi çnkü bn daha snr çok araştırdım ilaç weriliyomuş su azalması için gene olmazsa karından su fazlalaığı çekiliyomuş normale dönüyomuş ama bnm drum bni ewe yolladı
napalım genede kısmet diyorum başka ne diyebilirimki...
ben bişey kullanmıyorum cnm ama zeytinyağı sürümeyi düşünüyorum göbeğim için kadersizmiyim kaç haftalık oldun sen benim göbek normal gidiyo şimdilik
canım dolu dolu 18haftalıklar 19un içindeyiz..ama karnım çok komik gelmeye başladı bide doktorda bi ikiz anne adayının fotosunu gördüm doğumdan önce çekim yapar yaa fotoğraf albümü için onu görünce korktum zatenn..ağrılarımda başladı maşallah izmirde cayırcayır yanıyooo..napcaz bakalım??allahım hepimize kolaylık versin..
ben 26.haftanın içindeyim ama belki bu saatten sonra büyür...inşallah tabidoktordaki göbek nasıldı çok mu büyükkk
Çok büyüktü kuzumm yaaaa..bendemi böyle olcam dedim..yemin ediyorum baya korktum hatta eşime kızdım b-k mu var gösteriyon bunu bana dedim??iç karnımız geniş olsun lütfeeeennn allahımmm(
Cevaplar için teşekkürler demekki bu ikiz olayı genden geçio dededen toruna
ayyyyy gerçekten mi yaaa banada senn iç karnın geniş diyolar ama neyse sağlık olsun ne yaparsan yap çatlar bence hele ikiz olunca hepten çatlar yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?