2011 İkiz Anneleri ve Adayları

benim satım 16 marttı ,kızlarım tabi erken davrandılar 4 kasımda doğum sancılarım başladı,durdurduk 24 kasımda doğdular :)
siz de inşallah hayırlısıyla yavrularınza kavuşursunuz

canım bende erken doğsunlar istiyorum hatta ekim sonu aralık başı olsunki akrep olsunlarrr..akreplerle ii anlaşırım..günlerini beklerlerse oğlak olcaklar babaları gibi yanmışım bennnnnnnn....

yaa kızlaaar siz şimdi ikiz annelerisiniz ya sizin annelerinizinde ikizeri varmı yada yakın akrabalarda fln hep öyle derler ya genetik diye:26:

canımmm benim babamın babası ikizmiş..ve ikiz geni kadından geçermiş..torunlardan birinde ikiz olur derler..hiç bir kuzenimde olmadı ama bende oldu hatta 6 kesem oluştu ama benim aşılama da oldu..ben genede ikisininde etkisi var diye düşünüyorum..

canım benim ben herşeyimi özelde yaptırıyorum..tanıdık diye tabiki finansal olarak yardımcıda oluyor kendisi..normalde dışarıya tarifeleri nedir bilmiyorum??normal muayene 220 veya 240 tı..dr um Ömer Sudekan canımm..

kızllaarr yaa gene aklıma bi soru takıldı:)))hepinize soruyorum..karnım çok büyümeye başladıda benim göbek çatlakları için ne kullanıyorsunuz??badem yağı duydum eskilerden kıl landırır dedi başkası..zaten acayip şekilde kıl yumağı oldum yani benim çocuklara kesin kazak çıkar..vücudumdaki tüyleri zaptedemiyorum..:)))bebek yağı dediler ama katkısız kokusuz olsun dedi çocukluk arkadaşım..kendisinin 3yaşında çocuğu var..o karın çatlaklarının genetik olduğunu annende varsa olur dedi..sizcede öylemi??bende dedimki saçmalama anam 1tane çıkardı bu göbek 2tane çıkarcak..vee ben daha 2kg aldım düşünün yani ama göbişimmmm kocamaaaannnn:)))

ben bişey kullanmıyorum cnm ama zeytinyağı sürümeyi düşünüyorum göbeğim için kadersizmiyim kaç haftalık oldun sen benim göbek normal gidiyo şimdilik

Selam rudi benide listeye koyabilirsin ama ben adet tarihimi bilmiyorum cünkü adet olmuyordum canim oyüzden beklenen dogum tarihimi yaziyorum 1 kasim bebislerim cift yumurta ikizi bir kiz bi erkek isim narin ve yusufcan tesekkürler

ekliyorum hemen listeye canım. isimleri de çok güzelmiş miniklerin.Adet olmadan mı hamile kaldın canım.ilginçmiş

canım merhaba. geçmiş olsun . Allah ım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah. Bebeklerini kaybetme nedenin drhatası demişin.tam olarak neydi canım.
Kendine çok iyi bak.

ben bebebk yağı ve mustela kullanıyorum ama her gün olmuyor unutuyorum 2 günde 1 neredeyese sürüyorum

nerde bu dr alsancaktamı
bnm dr da özeldi güya üstelik bn özel sigortalıyım

canım merhaba. geçmiş olsun . Allah ım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah. Bebeklerini kaybetme nedenin drhatası demişin.tam olarak neydi canım.
Kendine çok iyi bak.
allah razı olsun cnmm bn 21. haftamda kontrolümde dr suyun fazla dedi bunun ilerlememesi lazım dedi 15 gün snr gel gene bakalım dedi e bnde bşy bilmiyorum tmm dedim ama o hafta karnım şişti birden meyersen suyum fazlalaşmış we bi sabah suyum geldi hmn acile yatışım yapılldı ilaçlar serumlae fitilleer ama doğumu durduramadılar gece suyum boşaldı we suni sancıyla doğurdum kızlarımı
dr hatası dedim çnkü bnm salak drum ilk farkettiğinde bi önlem alsaydı belki böle olmayabilirdi çnkü bn daha snr çok araştırdım ilaç weriliyomuş su azalması için gene olmazsa karından su fazlalaığı çekiliyomuş normale dönüyomuş ama bnm drum bni ewe yolladı
napalım genede kısmet diyorum başka ne diyebilirimki...

geçmiş olsun canımmm benim.doktorum lozan pastenesinin atatürk lisesinin orda..senin ev ne tarafta??2tane özel hastane ile anlaşması var..biri egepol diğeri ege sağlık..özel sigortam yok benim ama orda ki hemşirelere danışabilirsin yanlış bilgi vermek istemem sana ben..geçen hafta ömer bey yoktu..bu 4lü testide yapan yer adet tarihimi farklı girmiş..çok riskli çıkmıştı sonuç..atilla beyde bidaha istedi yeni rapordan ama oda biraz riskli miş ben görmedim ömer beyde görmedi aslında.ptesi detaylı ultrason kontrolüm var..geçen hafta atilla bey fiziksel olarak baya inceledi bi problem yok dedi..mesela bebeğin katarakt olması anne karnında anlaşılırmış milyonda bir bebekte de katarak olurmuş..düz tabanmı ona baktı...parmaklarını,ayak ve kol kemiklerini kontrol etti,tavşan dudaklı olup olmadığına baktı baktıda baktıı..bakalım bu hafta neye balcaklar bilmiyorumm(

ben 24 aralık doğumluyum,kızlarım da 24 aralık görünüordu,oğlum da 8 aralık doğumlu çocuklarım yay oldular iyi oldu sanırım :))

ben klomenle ikizlerime kavuştum genetik değil ama herkes öyle sanıor :) eşimin tarafında var babaannesi ikiz doğurmuş ve kendi ikiz eşiymiş

fakaaat kimse bunun beni etkilemeyeceğini düşünmüor,ikizin genetik yolla geçebilmesi için anne,teyze,anneanne onun kızkardeşi.. gibi kişilerde olması lazım
baba tarafında olanlar hiç etkilemez

valla benim işime gelior çünkü ben klomen kullandığımı kimseye söylemedim,zaten oğlum var diye de kimse tedavi mi demior :)

Allah hepinizin ve bizlerin yardımcısı olsun,hamilelikten itibaren çok dikkat ,özen isteyen bir duruma giriyoruz,doğum sonrası daha da farklı oluyor
çok şükür ben şu zor bebeklik dönemini atlattım,darısı sizlere olsun :)

ben bişey kullanmıyorum cnm ama zeytinyağı sürümeyi düşünüyorum göbeğim için kadersizmiyim kaç haftalık oldun sen benim göbek normal gidiyo şimdilik

canım dolu dolu 18haftalıklar 19un içindeyiz..ama karnım çok komik gelmeye başladı bide doktorda bi ikiz anne adayının fotosunu gördüm doğumdan önce çekim yapar yaa fotoğraf albümü için onu görünce korktum zatenn..ağrılarımda başladı maşallah izmirde cayırcayır yanıyooo..napcaz bakalım??allahım hepimize kolaylık versin..

ben 26.haftanın içindeyim ama belki bu saatten sonra büyür...inşallah tabi doktordaki göbek nasıldı çok mu büyükkk

ben 26.haftanın içindeyim ama belki bu saatten sonra büyür...inşallah tabi doktordaki göbek nasıldı çok mu büyükkk

Çok büyüktü kuzumm yaaaa..bendemi böyle olcam dedim..yemin ediyorum baya korktum hatta eşime kızdım b-k mu var gösteriyon bunu bana dedim??iç karnımız geniş olsun lütfeeeennn allahımmm(

Cevaplar için teşekkürler demekki bu ikiz olayı genden geçio dededen toruna

ayyyyy gerçekten mi yaaa banada senn iç karnın geniş diyolar ama neyse sağlık olsun ne yaparsan yap çatlar bence hele ikiz olunca hepten çatlar yawwww
Çok büyüktü kuzumm yaaaa..bendemi böyle olcam dedim..yemin ediyorum baya korktum hatta eşime kızdım b-k mu var gösteriyon bunu bana dedim??iç karnımız geniş olsun lütfeeeennn allahımmm(

Cevaplar için teşekkürler demekki bu ikiz olayı genden geçio dededen toruna

Ben de kuzenlerimde öyle biliyodu valla hepimiz hangimize geçccek diye bekliyoduk..her doğurcak olan kuzenim ikizmi acaba dediydi çok iyi biliyorum..ben sona kaldım galibam birazda ondan çok tuttu..geç evlendim onlara göre hep yaş bakımından

ayyyyy gerçekten mi yaaa banada senn iç karnın geniş diyolar ama neyse sağlık olsun ne yaparsan yap çatlar bence hele ikiz olunca hepten çatlar yawwww

valla arkadaşta anneye benzer diyor...ama ben anneme benzesem az tüylü vede adetlerim düzenli olurdu..haa evet hamileliğim bu kadar operasyona göre çok rahat millet gb ne bulantı halsizlik vs..çok olmadı..o dedğim arkadaş 9ay istifra etti ama onun anasıda öyleymiş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…