tebrikler canım. senin ikizler doğal sanırım benimki tedavi ile oldu.
kızllaarr yaa gene aklıma bi soru takıldı:)))hepinize soruyorum..karnım çok büyümeye başladıda benim göbek çatlakları için ne kullanıyorsunuz??badem yağı duydum eskilerden kıl landırır dedi başkası..zaten acayip şekilde kıl yumağı oldum yani benim çocuklara kesin kazak çıkar..vücudumdaki tüyleri zaptedemiyorum..:)))bebek yağı dediler ama katkısız kokusuz olsun dedi çocukluk arkadaşım..kendisinin 3yaşında çocuğu var..o karın çatlaklarının genetik olduğunu annende varsa olur dedi..sizcede öylemi??bende dedimki saçmalama anam 1tane çıkardı bu göbek 2tane çıkarcak..vee ben daha 2kg aldım düşünün yani ama göbişimmmm kocamaaaannnn:)))
ekliyorum hemen listeye canım. isimleri de çok güzelmiş miniklerin.Adet olmadan mı hamile kaldın canım.ilginçmiş
bnmde normal yollarla olmuştu ikizlerim tek yumurta ikizleriydi bnde kaybettim hmde 22. haftamda ailemdede yok yani eşimin ailesinde war ve baba tarafında ama onlarda etkilemzmiş ama bzm bildiğimz anne trfında ikiz yokMerhabalar kızlar ...
Bebekleri olan annelere yavruları için sağlıklı ve uzun ömürler , hamişler içinde sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum..
Bir arkadaş ikizler ailede var mı diye sormuş.Benimde aklımda olan bir soruyu hatırlattı.Yani müsadenizle benimde sorum var...
Normal yollarla ilk gebeliğinde ikize hamile kalıp, 2. de de normal yolla ikize hamile kalanlar var mı ?
Ben 9 ay evvel süpriz bir şekilde hamile kaldım, süprizin bir süprizi daha varmış.Tek yumurta ikizleriymiş ve çok istediğim bişeydi ikiz annesi olmak.Ama sağlıksız gebelikmiş, mecburi kürtaj oldum.Ve ben kesinlikle ikiz olmaz bir daha derken birkaç örnek gördüm ve yeniden ümit etmeye başladım.İnş tekrardan ikiz şansım olur ve sağlıcakla büyütmek nasip olur ....
Ailede varmıydı sorusu için bi yanıtta ben vermek istiyorum.Benim kardeşlerim ikiz, bir kız bir erkek. Teyzem ikiz eşi, dayımın çocuklar ve torunları ikizdi. Ama tek yaşayan ikizler kardeşlerim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin.Dr a dediğimde kardeşlerim var dedim, o bana şöyle dedi.Yok bunlar kkardeşlerinden yani annenden gelen bi gen değil.onlar çift yumurta bunlar tek yumurta ikizi.Sülalende tek yumurta ikizi var mutlaka, hatırla dedi, eşimin anneannesinde varmış yaşamamışlar onlar etkiledi sanırım dedim.O da, hayır asla bir erkek ikiz geni vermez.Bu sadece kadının geninden gelir dedi.Sonrada bu genin anneannemden geldiğini anladık.Ayrıca siz bilmeseniz bie kuşaklar öncesindeki ikizler bile size ikiz anneliği şansı verir dedi...
Benim karnim cok büyük olmamasina ragmen catladi maalesef bayada var bisey sürdünmü derseniz sürdüm tabiki badem yagi bebek yagi nivea hic kuru tutmadim ama yinede catladi herlade ikiz oldugundan bilemiyorum aman saglik olsun ne yapiyom canim bebisler iyi olsunda...
Sagol canim adet oluyordum ama hapla canim tedaviye baslayincada hapi biraktim tabiki böylelikle oldu iste
kızlar karnınız illaki çatlıyacak diye bir şey yok siz yine tedbiri elden bırakmayın ben badem yağı kullandım ama sadece aklıma geldikçe öyle olması gerektiği kadar değil ama karnım hiç çatlamadı 36+4 de doğum yapmama rağmen siz de badem yağını her ihtimale karşı kullaın
kızllaarr yaa gene aklıma bi soru takıldı:)))hepinize soruyorum..karnım çok büyümeye başladıda benim göbek çatlakları için ne kullanıyorsunuz??badem yağı duydum eskilerden kıl landırır dedi başkası..zaten acayip şekilde kıl yumağı oldum yani benim çocuklara kesin kazak çıkar..vücudumdaki tüyleri zaptedemiyorum..:)))bebek yağı dediler ama katkısız kokusuz olsun dedi çocukluk arkadaşım..kendisinin 3yaşında çocuğu var..o karın çatlaklarının genetik olduğunu annende varsa olur dedi..sizcede öylemi??bende dedimki saçmalama anam 1tane çıkardı bu göbek 2tane çıkarcak..vee ben daha 2kg aldım düşünün yani ama göbişimmmm kocamaaaannnn:)))
Merhabalar kızlar ...
Bebekleri olan annelere yavruları için sağlıklı ve uzun ömürler , hamişler içinde sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum..
Bir arkadaş ikizler ailede var mı diye sormuş.Benimde aklımda olan bir soruyu hatırlattı.Yani müsadenizle benimde sorum var...
Normal yollarla ilk gebeliğinde ikize hamile kalıp, 2. de de normal yolla ikize hamile kalanlar var mı ?
Ben 9 ay evvel süpriz bir şekilde hamile kaldım, süprizin bir süprizi daha varmış.Tek yumurta ikizleriymiş ve çok istediğim bişeydi ikiz annesi olmak.Ama sağlıksız gebelikmiş, mecburi kürtaj oldum.Ve ben kesinlikle ikiz olmaz bir daha derken birkaç örnek gördüm ve yeniden ümit etmeye başladım.İnş tekrardan ikiz şansım olur ve sağlıcakla büyütmek nasip olur ....
Ailede varmıydı sorusu için bi yanıtta ben vermek istiyorum.Benim kardeşlerim ikiz, bir kız bir erkek. Teyzem ikiz eşi, dayımın çocuklar ve torunları ikizdi. Ama tek yaşayan ikizler kardeşlerim.Allah uzun sağlıklı ömürler versin.Dr a dediğimde kardeşlerim var dedim, o bana şöyle dedi.Yok bunlar kkardeşlerinden yani annenden gelen bi gen değil.onlar çift yumurta bunlar tek yumurta ikizi.Sülalende tek yumurta ikizi var mutlaka, hatırla dedi, eşimin anneannesinde varmış yaşamamışlar onlar etkiledi sanırım dedim.O da, hayır asla bir erkek ikiz geni vermez.Bu sadece kadının geninden gelir dedi.Sonrada bu genin anneannemden geldiğini anladık.Ayrıca siz bilmeseniz bie kuşaklar öncesindeki ikizler bile size ikiz anneliği şansı verir dedi...
benim doktorumda ikiz geninin kadından geçtiğini söylemişti.çift yumurta benimkiler.düşünün bir kadın ayda 1 yumurta üretirken bizler birden fazla üretmişiz.erkeklerin bu konuda bi fonksiyonları yok.
bir ke ikizi olanın bir daha ikizi olur mu diye sormuştun.hemen bi örnek vereyim.bi tanıdığımın 4 yaşında çocuğu vardı.kadın hamile kaldı ikiz kız. iki sene sonra yine hamile kalıyo.tabi durumları kötü.üç çocuğa zor bakıyolar.aldırmayı düşünmüş.doktora gidiyo yine ikiz.ikiz olduğunu öğrenince aldırmaktan vazgeçiyor.3 doğum 5 çocuk.
ayyy yaaaa öyle canımcı tabe önemli olan bebekler ama bende hiç göğüs yok doldurmaz 75i bile şimdi bile pekte büyümediler benle bir hamile kalan bir kız var benden5-6yaş küçük onunda öyleymiş ama şimdi kocaman göğüsleri...bikini giyerim içinide doldururum normalde mayo giymek istemiyorrruuummmm.................doğumdan sonraaa..
kızlar karnınız illaki çatlıyacak diye bir şey yok siz yine tedbiri elden bırakmayın ben badem yağı kullandım ama sadece aklıma geldikçe öyle olması gerektiği kadar değil ama karnım hiç çatlamadı 36+4 de doğum yapmama rağmen siz de badem yağını her ihtimale karşı kullaın
tüylenme oldumu peki canım??öyle duydumda ondan sordum:))zaten yumak oldum...
ben bebe yağı sürdüm.karnımda çatlak yok ama baldırlarım harita gibi.keşke baldırlarada sürseydim diyorum.canım gebelik çizelgesi yapsana hamileliğini takip etmemiz kolaylaşır.
Gebelik çizelgesi ne canım??
belki bilmediğin kadar eski zmanlardan ikizler vardır canım.Çünkü dr demişti belki 50 sene öncesinde belk daha gerisinde bile varsa ikiz onlar dahi etkiler diye.Ama tabi Allahın mucizeleride var o ayrı.Yokları var eden dilediğine verir.Başın saolsun canım seninde, rabbim yerine yeni meleklerini göndersin inş...bnmde normal yollarla olmuştu ikizlerim tek yumurta ikizleriydi bnde kaybettim hmde 22. haftamda ailemdede yok yani eşimin ailesinde war ve baba tarafında ama onlarda etkilemzmiş ama bzm bildiğimz anne trfında ikiz yok
birdaha olma şansına gelince bnde çok mrk ediyorum canlı örnekler warmı
bn çok korkuyrm yaşadıklarımdan dolayı........
bnm babamın amcasının kızları olmuş tek yumurta snr bitane daha düşünmşler belki oğlan olur diye wee gene kız tek ymurta ikizi olmuş:))
süperr :)) darısı bana ve isteyenlere olsun o zamn :)benim doktorumda ikiz geninin kadından geçtiğini söylemişti.çift yumurta benimkiler.düşünün bir kadın ayda 1 yumurta üretirken bizler birden fazla üretmişiz.erkeklerin bu konuda bi fonksiyonları yok.
bir ke ikizi olanın bir daha ikizi olur mu diye sormuştun.hemen bi örnek vereyim.bi tanıdığımın 4 yaşında çocuğu vardı.kadın hamile kaldı ikiz kız. iki sene sonra yine hamile kalıyo.tabi durumları kötü.üç çocuğa zor bakıyolar.aldırmayı düşünmüş.doktora gidiyo yine ikiz.ikiz olduğunu öğrenince aldırmaktan vazgeçiyor.3 doğum 5 çocuk.
Gebelik çizelgesi ne canım??
Rumuz Sat doğum Tarihi Bebeklerin Cinsiyeti İsimleri YaşadığıYer
1-Arzum34 30.11.2011 05.09.2011 2 Erkek Yusuf Kerem & Fatih Selim İstanbul
2-Moontorrnet 31.01.2011 30.10.2011 1 Kız -1 Erkek Melih & Melis Bursa
3-AsıFırari ---- 01.11.2011 1 Kız -1 Erkek Narin & Yusufcan
4-Rudi 12.03.2011 17.12.2011 1 Kız -1 Erkek ------ İstanbul
5-Kadersizmiyim 17.03.2011 22.12.2011 2011 1 Kız -1 Erkek ----- İzmir
6-Buglem80 30.04.2011 04.02.2012
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?