2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Tesekkür ederim canimcok sükür hersey iyi ve yolunda agrim felan da yok su günlerde
sadece yorgun hissediyorum o kadar 36 haftayida görürüz insallah tedirginlik bende de var
sanirim hic bitmeyecek o duyguboyunu söylemedi canim kilosunuda ben sordum zaten pek konuskan degil benim doktorum
iyi ilgileniyor ama zaten dogum yaklasiyor artik insallah kucagimizada aliriz saglikla

merhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
sanırım bende diyet yapacağım

merhabalar;
açlık 81
benimde ilki 83 yüklemeden sonra 128 çıkmıştı sınır 140 diye biliyorum ama sınıra yakın tabi yinede dikkat etmekte fayda var

merhabalar;
açlık 81
benimde açlık 83 tokluk 128 çıkmıştı sınır 140 die biliyorum ama sınıra yakın tabi dikkat etmekte fayda var

merhabalar;
açlık 81

gecmis olsun canim ben rakamlari bilmiyorum bana doktor söylemedi sadece iyi ciktigini
biliyorum sanirim vücutla ilgili bisey mesela cok seker yemeyen insanlarda cikiyor bazen bazende cok yiyende olmuyor
gerci bende yemezdim son aylarda yiyorumda insallah sorun cikmaz canim dikkatli ol

KIZLAR yazamadım bayadır bu hafta yıllık izindeydim evle uğraştık odamızı aldık ikeadan kurulcak inşallah bu pazar bende sigorta hastanesine geçiş yaptım hyırlısı olur umarım hazırlıklara devam yani herkes iyi bakıyorum maşallah nazar değmesinnnnn

yaaa bunlar çok tatlı bende istiyorum bendee..
canım tek mibakıyorsun nasıl ikizlerle birgün geçiyor ?

inşallah allah sizede verecek.ikizlere kayınvalideyle birlikte bakıyoruz.bayramdan sonra işe başlıycam.tekini anneme göndericem maalesef.eşim her gün getirip götürecek.
:85:

canım maaşallah nasıl güzeller.Allahım nazarlardar saklasın. İnşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amin canım.inşallah ...

Günaydın 2011 İkiz ANNE Adayları;

kaç gündür hiç sesimiz çıkmıyor. herkes iyidir inşallah.
Ben 100 gr şeker yükleme testini yaptırdın Allah a şükür temiz çıktı.
Dün de bebekleri gördüm maşallah kiloları haftaları ile uyumlu gidiyormuş büyümeye devam..

bu arada son günlerde kafamı kurcalayan bir durum var doğum yapacağım hastane konusunda kararsızım. İstanbul anadolu yakasın da hastane arayışı içerisindeyim. Tavsiyelere açığım .

Merhaba arkadaslar hepinizin kadir gecesi mubarek olsun.. ben de 29 hafta 4 gunluk ikiz anne adayiyim, 2. tup bebek denememizde kavustuk yavrularimiza,Rabbim insaallah hepimizin bebeklerini saglikla kucagimiza almamizi nasip eder..

bu arada son günlerde kafamı kurcalayan bir durum var doğum yapacağım hastane konusunda kararsızım. İstanbul anadolu yakasın da hastane arayışı içerisindeyim. Tavsiyelere açığım .

canım ben kozyatağı central hospital da dogum yaptım ve cok memnun kaldım tavsıye ederım.....

Selam bayanlar öncelikle herkesin KADIR gecesi mübarek olsun insallah hayirlara vesile olur
giremedik bayadir evimizi tasidik yerlesiyoruz artik bebeklerim iyiler ama kramp giriyor bacaklarima
karnima dün hastaneye gittik apar topar bebekler iyiymis zaten doktorum randevulari 2 haftaya düsürmüstü
daha sonra hastaneye yönlendircekti bizi ama bekleyemedik persembe aslinda randevumuz ama korktuk neyseki
bisey cikmadi ama dogumun yaklastigini söyledi 2 yada 4 hafta sonra gelebilirler acilman olmus dedi insallah 4 hafta sonra diyorum
daha minicikler yavrularim ALLAH hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kendinize iyibakin

canım benim geçmiş olsun,bol bol dinlenmeye çalış diyeceğim ama taşınınca pek mümkün olmuyor.inşallah 4 hafta sonra gelir bebişler.kiloları falan nasılmış,32.haftada doğarlarsa sorun olur muymuş?dr benimkilerede inşallah 32.haftaya kadar dayanabilirler dedi.endişeliyim,ara ara kasılmalar oluyor ama düzenli değil.

canım aynen benimde rahim ağzında incelme olmuş devamlı kontrol edecekler iğnelere devam bugünde iş yerimde son günüm benim ikiside 1500 kg civarı

canım aynen benimde rahim ağzında incelme olmuş devamlı kontrol edecekler iğnelere devam bugünde iş yerimde son günüm benim ikiside 1500 kg civarı

canım ne zamandır aklımdaydın..çok geçmiş olsun..dinlenebildiğin kadar çok yatarak dinlen..fazla rahim büyümesinden rahim ağzında incelme olmuştur...içinde daha şimdiden sadece 3 kg bebeklerini taşıyorsun...dikkat et kendine bol bol dinlen ve stres yapma...

Selam ikiz anne adayları uzun zamandır topiğime falan bakıyorum malum cocuklar dunyaya geleli baya bi oldu fırsat bulamıyorum.
Aslında bırakın ınternetı yemek yemeye dahi fırsat yok.
İkiz annesi olmak gerçekten çoook zor. Hamileliğe hiç benzemiyorum. Gerçi benim hamileliğim hastane odasında yataktan hiç kalkmadan 2ay boyunca geçti ama bu daha zoor bakımları. Hamile olan arkadaşlarımıza tavsiyem çook dikkatli olun. İlk 4-5ay rahat sıkıntısı sonradan çıkıyor.
Bu arada bu topiği açtığımda sadece Adaylar vardık eee artık aday değilim anneyim Varmı anneler için topik açan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…