maşallah herşeyn iyi olmasına sevindim.bizde iyiyiz büyüyoruz şöyle bir 36.haftaya gelsem ancak o zaman rahatlayacağım. tedirginim biras..
1127 gr değil mi canım boy söylemiyorlar sanırım haftalar ilerledikçe..
benimde ilki 83 yüklemeden sonra 128 çıkmıştı sınır 140 diye biliyorum ama sınıra yakın tabi yinede dikkat etmekte fayda varmerhabalar;
bugun 50 mg şeker yüklememi yaptırdım
açlık 81
tokluk 136 sınırdaymışım.ptesi 100 mg yükleme yapılacak.
sanırım bende diyet yapacağım
benimde açlık 83 tokluk 128 çıkmıştı sınır 140 die biliyorum ama sınıra yakın tabi dikkat etmekte fayda varmerhabalar;
açlık 81
merhabalar;
açlık 81
yaaa bunlar çok tatlı bende istiyorum bendee..
canım tek mibakıyorsun nasıl ikizlerle birgün geçiyor ?
amin canım.inşallah ...canım maaşallah nasıl güzeller.Allahım nazarlardar saklasın. İnşallah bizde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
inşallah allah sizede verecek.ikizlere kayınvalideyle birlikte bakıyoruz.bayramdan sonra işe başlıycam.tekini anneme göndericem maalesef.eşim her gün getirip götürecek.
:85:
amin canım.inşallah ...
bencede ayırma canım yaaaa
bu arada son günlerde kafamı kurcalayan bir durum var doğum yapacağım hastane konusunda kararsızım. İstanbul anadolu yakasın da hastane arayışı içerisindeyim. Tavsiyelere açığım .
Selam bayanlar öncelikle herkesin KADIR gecesi mübarek olsun insallah hayirlara vesile olur
giremedik bayadir evimizi tasidik yerlesiyoruz artik bebeklerim iyiler ama kramp giriyor bacaklarima
karnima dün hastaneye gittik apar topar bebekler iyiymis zaten doktorum randevulari 2 haftaya düsürmüstü
daha sonra hastaneye yönlendircekti bizi ama bekleyemedik persembe aslinda randevumuz ama korktuk neyseki
bisey cikmadi ama dogumun yaklastigini söyledi2 yada 4 hafta sonra gelebilirler acilman olmus dedi insallah 4 hafta sonra diyorum
daha minicikler yavrularim ALLAH hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kendinize iyibakin
Selam bayanlar öncelikle herkesin KADIR gecesi mübarek olsun insallah hayirlara vesile olur
giremedik bayadir evimizi tasidik yerlesiyoruz artik bebeklerim iyiler ama kramp giriyor bacaklarima
karnima dün hastaneye gittik apar topar bebekler iyiymis zaten doktorum randevulari 2 haftaya düsürmüstü
daha sonra hastaneye yönlendircekti bizi ama bekleyemedik persembe aslinda randevumuz ama korktuk neyseki
bisey cikmadi ama dogumun yaklastigini söyledi2 yada 4 hafta sonra gelebilirler acilman olmus dedi insallah 4 hafta sonra diyorum
daha minicikler yavrularim ALLAH hepimize hayirli dogumlar nasip etsin kendinize iyibakin
canım aynen benimde rahim ağzında incelme olmuş devamlı kontrol edecekler iğnelere devam bugünde iş yerimde son günüm benim ikiside 1500 kg civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?