kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
kızlar herkese iyi bayramlar bu bayram benim için çok iyi geçmedi 28 ağustos akşamı ikizlerim 30 haftalık dünyaya merhaba dedi şuan küvezdeler çok şükür şimdilik iyiler ama çok zor bi 3 gün geçirdim cuma doktora gittim 20 mm li rahim ağzım cmtesi işteki son günümdü pazar doğuma gittim suyum geldi anlatmak istemiyorumki kimse korkmasın ALLAH A herkese kolaylık versin
dikkat et cnm kendine direk hastaneye yat arkadaşların dedikleri gibi 2 veya 4 hafta değil ne zaman ne olcağı belli olmaz
Ayy canim ya gözün aydin diyelim kilosu ve durumlari iyidir insallah yakinda evinede götürürsün bebislerini ALLAH saglik sihhat versin
cok aceleci ciktilar seninkiler canlari sag olsun ALLAH kolaylik versin canim ALLAH anali babali büyütsün
ben evde dinleniyorum canim ama kendi doktorum rahim agzinin kisaldigini söyledi pazartesi burdaki hastaneden randevu alacagim dogum icin
her an gelebilirler dedi 2tahminen 2 yada 3 hafta diyor ama insallah beklerler o zamana kadar iyiler simdilik kilolari ise kizim 1407 gr oglum 1391 gr olmus dikkat ediyorum ama ben korktum simdi bizde cantamiza falan bakalim tekrar 31 haftalik ama baksana belli olmuyr iste
Canım acıklık varmıymış onunla ılgılı bışey dedımı doktorun acıklık yoksa yatarak bı sure daha ıdare eder ınsallah
Arkadasın bebeklerıde ıyıdır ınsallah onun açıklıkmı kısalıkmıymış anlamadım 20mm dedığı
Onu söylemedi canim ya sadece rahim agzin kisalmis dedi ve hastaneden gün almami söyledi dogum icin
burda hersey prosedür iste alttan bakti üstten bakti sezeryan olacaksin dedi 20 mm bende anlamadim acikcasi insallah durumlari iyidir
ama ben korktum yani en iyisi odayi felan hazir edeyim bende:18::18:
Senınkı servıks boyunu söylemiş ama sen hazır ol yınede bebişler ne zaman ıstıyorlarsa o zaman gelsınler artık
dogru söylüyosun valla su hastaneyede bi gidelimde bakalim onlar ne diycek
ayin 5.de randevumuz seninkiler nasil bu arada ?
Şimdilik iyiyiz çok şükür ben 12. haftadan beri yatıyorum böyle devam etsin sizin haftalara ulaşayım allahın izniyle yeter bana benım yolum daha çok hep korku endışe ınşallah hersey yolunda gıder allahımızasıgındık
AMIN canim insallah herkesin istegi odur bence dktor ne diyosa yap
sanirim ben kendimi yordum kendim ettim yani günler cabuk geciyor inanki sende fekedersin yakinda ALLAH yardimcimiz olsun
Tabı canım yapıyorum doktorların dediğini sen de üzme kendini riskli haftaları atlattın allah ne zamn o derse artık
NURSIN1981 ve ASIfirari siz neden bilgisayarın başındasınız ki? Oturdukca aşağı daha çok baskı yapar. Hadi diyelim oturmuyor yan yatarak bakıyorsunuz oe buseferde o beebekleri rahatsız eder. Yada sırtüstü yatıp kucağınıza alıyorsunuz buda bebeklere zarar verir yani her şekliyle zarar veriyorsunuz. Ben hastanedeyken kesinlikle pc.le uğraşmadım nezaman otursam servisks hep kısalırdı. Orada hergün ultrasona giriyor çocuklarımı görüyordum :)
Dikkatimi çekti birinin serviski kısalmış heran doğumu olur diye bekleniyor, diğerinin serklaj atılmış devamlı yatması gerekiyor bildiğiniz halde gende uyarmak istedim tecrübelerimden dolayı. Bebeklerinizin erken doğmasını istemiyorsanız dikkat edin.
öyle tabi ama ben sezeryan istemezdim secme sansim olsa
insan bi kere ac duyardi normal dogumda gecerdi ama sezeryan öylemi annemde olmustu ordan biliyorum
ne bilim bide bebeklerimin dogdugu ani görmek istemisimdir hep göremiycem simdi
NURSIN1981 ve ASIfirari siz neden bilgisayarın başındasınız ki? Oturdukca aşağı daha çok baskı yapar. Hadi diyelim oturmuyor yan yatarak bakıyorsunuz oe buseferde o beebekleri rahatsız eder. Yada sırtüstü yatıp kucağınıza alıyorsunuz buda bebeklere zarar verir yani her şekliyle zarar veriyorsunuz. Ben hastanedeyken kesinlikle pc.le uğraşmadım nezaman otursam servisks hep kısalırdı. Orada hergün ultrasona giriyor çocuklarımı görüyordum :)
Dikkatimi çekti birinin serviski kısalmış heran doğumu olur diye bekleniyor, diğerinin serklaj atılmış devamlı yatması gerekiyor bildiğiniz halde gende uyarmak istedim tecrübelerimden dolayı. Bebeklerinizin erken doğmasını istemiyorsanız dikkat edin.
Canım yapılıyorsa orada epıdurel yaptır gör bebeklerını benım öle bışeyecesaretım yok heyecanlanırım
Ayy canim ya gözün aydin diyelim kilosu ve durumlari iyidir insallah yakinda evinede götürürsün bebislerini ALLAH saglik sihhat versin
cok aceleci ciktilar seninkiler canlari sag olsun ALLAH kolaylik versin canim ALLAH anali babali büyütsün
ben evde dinleniyorum canim ama kendi doktorum rahim agzinin kisaldigini söyledi pazartesi burdaki hastaneden randevu alacagim dogum icin
her an gelebilirler dedi 2tahminen 2 yada 3 hafta diyor ama insallah beklerler o zamana kadar iyiler simdilik kilolari ise kizim 1407 gr oglum 1391 gr olmus dikkat ediyorum ama ben korktum simdi bizde cantamiza falan bakalim tekrar 31 haftalik ama baksana belli olmuyr iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?