2011 İkiz Anneleri ve Adayları

Allah bagışlasın canım sağlıkları ve kıloları yerındeyse bıran önce evlerıne dönerler ınsallah

dikkat et cnm kendine direk hastaneye yat arkadaşların dedikleri gibi 2 veya 4 hafta değil ne zaman ne olcağı belli olmaz

Ayy canim ya gözün aydin diyelim kilosu ve durumlari iyidir insallah yakinda evinede götürürsün bebislerini ALLAH saglik sihhat versin
cok aceleci ciktilar seninkiler canlari sag olsun ALLAH kolaylik versin canim ALLAH anali babali büyütsün

ben evde dinleniyorum canim ama kendi doktorum rahim agzinin kisaldigini söyledi pazartesi burdaki hastaneden randevu alacagim dogum icin
her an gelebilirler dedi 2tahminen 2 yada 3 hafta diyor ama insallah beklerler o zamana kadar iyiler simdilik kilolari ise kizim 1407 gr oglum 1391 gr olmus dikkat ediyorum ama ben korktum simdi bizde cantamiza falan bakalim tekrar 31 haftalik ama baksana belli olmuyr iste

Hayırlı bayramlar moontorent Ne güzel şerife günü dünyaya gelmişler. Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun.
Bebekler kaçar kilo doğdular.? Sıkıntıları neymiş.? 30+ kaç günlük dogdular? O günlerin bile okadar önemi varki....
Sıkma canını 30haftada okadar kötü değil. Zaten biz ikiz anneleri hep erken doğuıma kendimizi odakladığımız için okdr çöküntü içersinde olmuyoruz çok kşükür.

Canım acıklık varmıymış onunla ılgılı bışey dedımı doktorun acıklık yoksa yatarak bı sure daha ıdare eder ınsallah
Arkadasın bebeklerıde ıyıdır ınsallah onun açıklıkmı kısalıkmıymış anlamadım 20mm dedığı

Onu söylemedi canim ya sadece rahim agzin kisalmis dedi ve hastaneden gün almami söyledi dogum icin
burda hersey prosedür iste alttan bakti üstten bakti sezeryan olacaksin dedi 20 mm bende anlamadim acikcasi insallah durumlari iyidir
ama ben korktum yani en iyisi odayi felan hazir edeyim bende:18::18:

Senınkı servıks boyunu söylemiş ama sen hazır ol yınede bebişler ne zaman ıstıyorlarsa o zaman gelsınler artık

dogru söylüyosun valla su hastaneyede bi gidelimde bakalim onlar ne diycek
ayin 5.de randevumuz seninkiler nasil bu arada ?

Şimdilik iyiyiz çok şükür ben 12. haftadan beri yatıyorum böyle devam etsin sizin haftalara ulaşayım allahın izniyle yeter bana benım yolum daha çok hep korku endışe ınşallah hersey yolunda gıder allahımızasıgındık

AMIN canim insallah herkesin istegi odur bence dktor ne diyosa yap
sanirim ben kendimi yordum kendim ettim yani günler cabuk geciyor inanki sende fekedersin yakinda ALLAH yardimcimiz olsun

AMIN canim insallah herkesin istegi odur bence dktor ne diyosa yap
sanirim ben kendimi yordum kendim ettim yani günler cabuk geciyor inanki sende fekedersin yakinda ALLAH yardimcimiz olsun

Tabı canım yapıyorum doktorların dediğini sen de üzme kendini riskli haftaları atlattın allah ne zamn o derse artık

Tabı canım yapıyorum doktorların dediğini sen de üzme kendini riskli haftaları atlattın allah ne zamn o derse artık

öyle tabi ama ben sezeryan istemezdim secme sansim olsa
insan bi kere ac duyardi normal dogumda gecerdi ama sezeryan öylemi annemde olmustu ordan biliyorum
ne bilim bide bebeklerimin dogdugu ani görmek istemisimdir hep göremiycem simdi

NURSIN1981 ve ASIfirari siz neden bilgisayarın başındasınız ki? Oturdukca aşağı daha çok baskı yapar. Hadi diyelim oturmuyor yan yatarak bakıyorsunuz oe buseferde o beebekleri rahatsız eder. Yada sırtüstü yatıp kucağınıza alıyorsunuz buda bebeklere zarar verir yani her şekliyle zarar veriyorsunuz. Ben hastanedeyken kesinlikle pc.le uğraşmadım nezaman otursam servisks hep kısalırdı. Orada hergün ultrasona giriyor çocuklarımı görüyordum :)
Dikkatimi çekti birinin serviski kısalmış heran doğumu olur diye bekleniyor, diğerinin serklaj atılmış devamlı yatması gerekiyor bildiğiniz halde gende uyarmak istedim tecrübelerimden dolayı. Bebeklerinizin erken doğmasını istemiyorsanız dikkat edin.

:18::18::18::18:

Canım gözünaydın. En kısa sürede sağlıkla küvezden çıkıp evinize geçersiniz inşallah.

Ne kadar doğdular? Ciğer geliştirici iğneleri yaptırmış mıydın ve kaçıncı haftalarda ?
Kendine çok iyi bak müsait oldukça yaz bize tecrübe edinelim .

Canım yapılıyorsa orada epıdurel yaptır gör bebeklerını benım öle bışeyecesaretım yok heyecanlanırım

Canım uyarın için sağol ben yemek yerken bıle oturmuyorum saga sola donuk sekılde vakıt gecırıyorum pc olmasa vakıt geçmıo bununla oyalanıyorum
Ben hastaneye bıle göturdum yazıştığım topıklerım var bırbırımızden haber alamayınca merak edıyoruz

Canım yapılıyorsa orada epıdurel yaptır gör bebeklerını benım öle bışeyecesaretım yok heyecanlanırım

doktor ne derse o canim hayirlisi neyse o olsun insallah hepimiz icin bende sürekli dinleniyorum
ama yanliz olunca insanin cani sikiliyor dogal olarak yani bizde burdayiz ne yapaim

kızlar 29+6 haftasında doğum yaptım ciğer geliştirici iğneyi hep doktorlarıma sordum ama zararı var dedikleri için yaptırmadım banada senin zaten erken doğum riskin yok dediler ama 2 günde herşey değişebiliyor şöyle söyliyeyim benim cuma kontrolüm vardı rahim ağzımda kısalma var dedi doktorum en son 30 mm di 20 mm düşmüş açılma falan değil yani ctesi iştekilerle vedalaştım pazar günü saat 4 gibi suyum geldi ama nasıl gelmek çok şiddetli çok korktum eşimde marketteydi hemen ssk nın acilline gittik asıl oraya gidince işler değişti 2 cm açılmam olmuş acilen sezeryana alınmam lazımmış ama yenidoğan yoğunbakımda yer yok şok olduk 112 devredeye girdi bursada oturuyom ama bursada hiçbiyerde yer yok bulamıyolar şehir dışından bahsediliyo doğum yapmam lazım her dakika kritik suyum biitiyo doktor beni ameliyata alacak ama yer yok bebekler ne olcak bütün bursa ayağa kalktı ama nafile bahar hastanesinde tanıdık vasıtasıyla yer bulduk oda tanıdık vasıtasıyla yoksa ortada kalmıştım ki o sırada neler yaşadığımı bi ben bi ALLAH bilir.. baya bi kişi araya girdikten sonra ambulansla bahar hastanesine sevkim oldu doğuma alındım hemen sancılarım kasılmalarım çok şiddetliydi çünkü erkek 1465 kg 41 cm kız 1260 kg 39 cm olarak dünyaya geldi şuan küvezdeler RABBBİM ömürlerini nasip ettiyse yaşarlar inşallah ciğerlerini geliştiriyolar fazla gelişme olmamış şu iğne işini bende çok kafama takmıştım doğum başladı andan itibaren 12 saat önce yapılması gerekiyomuş yani 30 hafta yaptırdın mesala 34.hafta doğum yapsan bişeye fayda etmiyo unlar yaşadıklarımın en basite indirilmiş hali kimseyi korkutmam istemem ama benim herşeyim normaldi son 1 haftaya kadar işe gidip geliyodum kendimde bir problem yoktu ama gün günü bırak saat saate uymuyo maalesef kısmet böyleymiş ben ev işi yapmadım ama ne yalan söyliyeyim gezdim son güne kadar dinlenmeye fırsatım olmadı hoş dinlensemde RABBİM böle uygun görmüş olcağı varsa olur...

Son düzenleme:
canım ne çantası hastaneye nasıl gittiğimi ben bile bilmiyorum çantanı hazırlasan bile şu haftalarda doğsalar mesela bebkler için hiçbişeye gerek olmuyo çünkü küvezde kalıyolar kendi eşyalarını sonradan getirseler de olur şahsen benim öle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…