hg cnm aramıza bnde tek yumurta ikizlerime hamileyim we bnde 20. haftamdayım ama bn hlaa hareket tekme hiddetmiyorumoğlanların tekmelerini 20.haftadan beri hissediyorum.bu hafta tekmeler dahada hızlandı.hamilelikten itibaren 12 kilo aldım.çok fazla olunca haliyle eğilip kalkamıyorum.sadece yemek yapabiliyorum.birde 6 yaşında kızım var.onunla ilgileniyorum.sizin bebekleriniz kızmı erkekmi.2 haftaya bir dr gidiyoruz.kontrol aralığı sıklaştı.bu arada biryandanda hazırlık yapıyoruz.günler geçip gidiyor.
hg cnm aramıza bnde tek yumurta ikizlerime hamileyim we bnde 20. haftamdayım ama bn hlaa hareket tekme hiddetmiyorumaslında bazen bişiler oluyo ama kalp atımı gibi öle tekme hissetmedim halaaa
slm kızlar bende 8 haftalık hamileyim ikiz annesiyim çift yumurta ikizi birbirine benzemez mi yani tam bu konuda bilgim yok.doktoruma gittim dün gebelik için tahliller eksik dedi söyledi isimlerini ama aklımda tutarsam iii tabii ne testi yapıyolar yaptıran var mı ben kan ve idrar testi yaptırdım sadece. cok değişik duygular içindeyim yaaa korku,sevinç,kaygı,endişe,nasıl baş edicem Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi manevi...
Merhaba
6+1 ikizlere hamileyim. Tecrubeli ikiz anne ve anne adaylarina bir sorum var
kese icinde bebekleri ve kalp atislarini ne zmn gordunz?
5+6da gittgmde keselerde bebek gozukmedi gercii dr minicik bi nokta gorms bi kesede ama haftaya tekrR cagrdi
ikizlerde bu gelisim gec olabiliyor mu?
cift yumurta ikizleri birbirine benzemiyo benimkilerde cift yumurta ikizleri birbirleriyle hic alakalari yok biri sarisin biri esmerslm kızlar bende 8 haftalık hamileyim ikiz annesiyim çift yumurta ikizi birbirine benzemez mi yani tam bu konuda bilgim yok.doktoruma gittim dün gebelik için tahliller eksik dedi söyledi isimlerini ama aklımda tutarsam iii tabii ne testi yapıyolar yaptıran var mı ben kan ve idrar testi yaptırdım sadece. cok değişik duygular içindeyim yaaa korku,sevinç,kaygı,endişe,nasıl baş edicem Allah yardımcımız olsun hepimizin maddi manevi...
slm kızlar bende yeni üye oldum.benimde ikizlerim var 13+1haftalık hamileyim.rabbim bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
hayırlı olsun bebekleriniz.allah tamamına erdirsin.tek yumurtamı, çift yumurtamı bebekleriniz.ilk bebeklerinizmi?çaışıyormusuz ?
herkese merhaba..uzun zamandır girmemiştim bu topiğe..umarım herkes iyidir..
benim gebelik 24+5
bebişlerim in biri 805 gr
diğeri 784 gr mış
Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip etsin...benim karnımda çok büyüdü..hafiften ellerimde şişmeye başladı..bundan sonra zor geçecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?