2011 İkiz Anneleri ve Adayları

arkadaşlar bişey sormak istiyorum benimde gebeliğim ikiz 2 gündür ağılıklı avuç içleri ve ayaklar olmak üzere kaşıntım var bugün kan tahlillerimi yaptırdım ama int.biraz araştırdım gebelik sarılığı diye bişey varmış bilgisi olan ve bu durumu yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun...

slm arkadaşlar bn aranızdan ayrılıyorum artk
nurum bni listeden çıkar
18 mart gecesi bebeklerim ayrıldı bnden
artk meleklerim cennette allahım kmseye yaşatmasın işlhhh

merhaba kızlar..topiğinize hiç yazmasamda ara ara okuyorum yeni anne adaylarımızı..yeni tüp bebek yasasından dolayı ikiz hamile sayımız azaladı maalesef..hepinize sağlıklı ve vakitli doğumlar diliyorum..sormak istedikleriniz olursa ikiz annesi olarak cevaplarım..

nurum bni listeden çıkar

canım çok üzüldüm,başın sağ olsun..Allah sabır versin..suları fazlaydı ondan mı oldu,neden kaybettin bebeklerini?Cennette iki meleğin seninle olacak hep İnşallah..Allah size sağlık versin..

canım çok üzüldüm,başın sağ olsun..Allah sabır versin..suları fazlaydı ondan mı oldu,neden kaybettin bebeklerini?Cennette iki meleğin seninle olacak hep İnşallah..Allah size sağlık versin..
saol cnm ewet suyum fazlaydı bieden 2 katına çıktı we en son patladı bebklerimide almak zorunda kaldılar daha doğrusu canlı canlı doğueduum

nurum bni listeden çıkar

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.yüce rabbim inş. yine nasip eder sağlıklı sıhatli..canını sıkma meleklerin hep senin yanında olcak

hb saol cnm.amin inş.1hafta sonra kontrolüm var allahın izniyle öğrencez.sen nasılsın nasıl gidiyo.bebişlerin nasıl

merhaba.teşekkür ederim güzel dileklerin için amin.sormak istediklerimiz olur mutlaka:)sorarım aklıma takılanları saol:13:

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.yüce rabbim inş. yine nasip eder sağlıklı sıhatli..canını sıkma meleklerin hep senin yanında olcak
saol cnmm
amiin işlhh hayırlısını sağlıklısını wersin allah banada isteyen herkesede
bidaha öle acılar yaşatmasın

hb saol cnm.amin inş.1hafta sonra kontrolüm var allahın izniyle öğrencez.sen nasılsın nasıl gidiyo.bebişlerin nasıl

Benim gebelik ağrılı sancılı iğnelerle yatarak vs. geçiyor İkiz gebelik gerçekten zormuş son aylarda daha iyi anlaşılıyor şöyle 5. aylara geldin mi zorlaşmaya başlıyor. Ne diyim allah herkese kolaylık versin.
Hadi bakalım hayırlısı bebeklerini biafta sonra öğreneceğiz inş..?

nurum bni listeden çıkar

Ayyy arkadaşım inan çok çook üzüldüm şuanda düşük riski bende de var ya... Allah sabırlar vrsin geçmiş olsun canım benim..

Mrb eslem, bende herhangi bi problem olmadı öyle. Gebelik sarılığını da ilk defa duyuyorum. İnşallah önemli birşey yoktur. Geçmiş olsun...

Merhaba firdos hanım. Galiba aramızda tüp bebekle hamile kalan yok Çoğumuz genç anne adaylarıyız 20li yaşlardayız galiba:26: İlginiz için teşekkürler, elbette ki sorularımız olur çok sağolun... Buarada ikizlerinizin isimleri nedir
geçmiş olsun canım.nasılsın ,bebekler nasıl ?
Teşekkür ederim. Bilmem bebeklri 3haftadır görmüyorum, haftaya ŞEKER TARAMA testim var inş. ozamana öğrenirim sağlık durumlarını. Senin nasıl gidiyor?

merhaba Nurum,biliyorsun infertilite sorununun yaşla pek alakası yok.ikiz anneleri topiğindeki bir çok arkadaşımızın bebekleri tüp bebek yöntemiyle oldu ve çoğumuz yirmili yaşlardayız.mesela ben 25 yaşında başladım tedaviye,27 yaşında anne oldum..ama kendiliğinden ikiz olması şaşırtıcı olmalı:)

isimleri, Deniz Oğuz ve Kağan Samet..seninkilerin cinsiyeti belli mi?

saol cnm teşekkür ederim sanırım kan dolaşımıyla ilgili geçti kaşıntılar zaten

meraba kızlar,son adet tarihim 28 şubat, gecikmenin 4. günü cuma hcg 94.5 tu,dün 479.7 ydi,ama 3 gün içinde tam 5 katına çıkmış,hcg nin hızlı artışı için nette çoğul gebelik diyo ama inş. öyledir,sizce durum ne,geç döllenme ama hızlı bi artış var

Benim de cok kasintilarim olmustu hamileligimde ama benimki daha cok goguslerimde ve ust kismimdaydi. Ben vitamin ilaclarinin karacigerimi yorduguna karar verdim ve gun asiri aldim vitamin haplarimi ve gecti. Bilgin olsun diye yaziyorum tabi seninki baska birsey olabilir.

merhaba kızlar allahımın izniyle tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çok şükür :) kızlar beta hcg yüksek olması nedeniyle doktorum yüksek ihtimal ikiz dedi :) 15 nisanda inşallah keseleri görücez:) sat a göre sanırım şuan 4 haftalık hamileyim:) Allahım isteyen herkese sağlıklı bebek nasib etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…