merhaba kızlar allahımın izniyle tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım çok şükür :) kızlar beta hcg yüksek olması nedeniyle doktorum yüksek ihtimal ikiz dedi :) 15 nisanda inşallah keseleri görücez:) sat a göre sanırım şuan 4 haftalık hamileyim:) Allahım isteyen herkese sağlıklı bebek nasib etsin....
hayırlı uğurlu olsun canım. kendine çok dikkat et.allah tamamına erdirsin.isteyen herkese versin yarabrim.
selam arkadaşlar ben de 15 haftalık ikiz annesiyim. bugün ultrason bakıldı bir tanesi erkek diğerinin cinsiyetini net göremedik, doktor büyük ihtimalle tek yumurta ikizi dedi, dolayısıyla ikisi de erkek olacak gibi.
bugün 3lü tarama için kan verdim. 2li tarama yapılmadı bana. ve bugün yeni vitamin ve mineraller başlandı
+multivitamin zaten kullanıyordum
+demir+folikasit bileşimi
+kalsiyum
+magnezyum (son ikisi gün aşırı birbiri ile dönüşümlü)
böyle işte. umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi elimize alırız. beklene doğum tarihimiz 28-30eylül...
canım keseleri ne zaMAN GÖRMÜŞTÜN?çok kilo aldınmı?ben sadece folik asit içiorum şimdilik:)benim daha çok yeni 4+3 günlük:):)
kese 6 haftalıkken görülüyor, 8 haftalıkkken kalp atımı alınıyor
ilk zaman folik asit yeterli zaten , daha sonra doktorumn gerek görürse vitamin mineral başlar, ilk gebeliğimde 4+3'de 6 haftalıkken bir de 8 haftalıkken doktora gitmiştim şimdi ilk kontrolümü 8. haftada yaptırdım:)
selam arkadaşlar ben de 15 haftalık ikiz annesiyim. bugün ultrason bakıldı bir tanesi erkek diğerinin cinsiyetini net göremedik, doktor büyük ihtimalle tek yumurta ikizi dedi, dolayısıyla ikisi de erkek olacak gibi.
bugün 3lü tarama için kan verdim. 2li tarama yapılmadı bana. ve bugün yeni vitamin ve mineraller başlandı
+multivitamin zaten kullanıyordum
+demir+folikasit bileşimi
+kalsiyum
+magnezyum (son ikisi gün aşırı birbiri ile dönüşümlü)
böyle işte. umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi elimize alırız. beklene doğum tarihimiz 28-30eylül...
teşekkür ederim cvp verdiğin için cnm..senin kaç haftalık?CerenMertEren idare ediyorum. Fazla ayakta kaldığımda ağrılarım çok oluyor. Ön ve arka karbularım çok ağrı yapıyor. Senin nasıl gidiyor peki? Buarada isimlerine karar verdin mi?
suuperisi Doktorlar ikiz gebelikte demir-kalsiyum-omega3 vitaminleri daha çok alınmalı diye söylüyor. Tek gebelikte azami 14-15kg kiloya izin veriliyorsa, ikiz gebelikte bu kilo 15-20 oluyor...
moontorrent Topik aktif sayılır, hamile sayımız baya bi arttı. Hamileliğiniz nasıl gidiyor. Galiba 5yada 6haftalıkken mi ne yazmıştınız buraya sonra daha sizi göremedim? Herşey yolundadır umarım..
CerenMertEren idare ediyorum. Fazla ayakta kaldığımda ağrılarım çok oluyor. Ön ve arka karbularım çok ağrı yapıyor. Senin nasıl gidiyor peki? Buarada isimlerine karar verdin mi?
suuperisi Doktorlar ikiz gebelikte demir-kalsiyum-omega3 vitaminleri daha çok alınmalı diye söylüyor. Tek gebelikte azami 14-15kg kiloya izin veriliyorsa, ikiz gebelikte bu kilo 15-20 oluyor...
moontorrent Topik aktif sayılır, hamile sayımız baya bi arttı. Hamileliğiniz nasıl gidiyor. Galiba 5yada 6haftalıkken mi ne yazmıştınız buraya sonra daha sizi göremedim? Herşey yolundadır umarım..
07eslem Doktordan doktora değişiyor kimi testleri yaptırıyor. Buarada topikte, yaptıranda var yaptırmayanda. Bana ne 2li ve 3lü hiç bi test yapılmadı. Bu yüzden bazı doktorlar direk detaylı ultrasonu söylüyor ben 17haftalıkken detaylı ultrasona girmiş sağlık durumlarını o zaman öğrenmiştim.
Belki sizin rutin kontrolde olabilir pazartesi neticeyi öğrenirsiniz. Bu arada bebekleriniz kaç aftalık, tekmi ayrı yumurtamı ikizleri?Cinsiyetlerini öğrenebildiniz mi?
suuperisi benimkiler 25 haftalık canım.
CerenMertEren sağ sol yanının dolu olup olmadığını anlarsın aslında, yattığında tekmelemiyolar mı? Doktor sırtüstü yatmama mı sağ yada sol yanıma yatmamı söyledi. Sol yanıma yatmaya başladığımdan beri, soldaki bebek ortaya kaydı, diğeri tam sağımda çoook net anlaşılıyor hissediliyor.
Yataktan kalmak sağa sola dönmek resmen bir çilee gerilme yapıp ağrı yapıyor, eşim iki elimden tutup öyle kalkıyorum.
Kaburga ağrıları batma vs. var mı?
Demek nickte oradan geliyor. Maşallah iyi uyum sağlamışsın. Henüz ben birşeye karar vermiş değilim. Eren ismide listelerim başında geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?