2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam herkeslere, geçmişteydm izmirli, yine de daha iyi galiba senn sonuçlar , sevndm senn adına..
bence de moralini yüksek tut ve baaşbaşa geçirceniz son evlilik yıldönümünüzü güzelce değerlendirin..

keşke değerlendirebilseydik ama malesef rahatsızlık geçmedi daha zaten çok yıprandık zon zaman hastanede bugün ilk defa hastaneye gitmedik yani öyle diyim sana o yüzden dinleniyoruz sadece seneye acısını çıkarırız inşallah

iyi akşamlar kızlar eskisi kadar nete giremiyorum ama çok şükür iiyim vakit buldukça yazıyorum :)) bugün dr a gittim nihayet iltihap tamamen temizlendi bu arada diş ağrısından ölüyorum yine o kadar tedavi gördüm geçmedi ve 28 haftadan sonra doktorum yasakladı dişçiyi bense 28 haftalık oldum nasıl dayancam doğuma kadar bilmiyorum neyse kızım sağlıklı olsunda napalım çekcez artık

Canım geçmiş olsun.Baş ağrısının ayı yok her daim olabilir.Banada doktorum minoset ve parol içebilir dedi. bende çok sıkışınca parol alıyorum....

ben bir ara uykumdan uyanıyordum ağrıdan minoset alabilirsın doktorum bana o ilacı içebilirsin dedi

Canım geçmiş olsun.Baş ağrısının ayı yok her daim olabilir.Banada doktorum minoset ve parol içebilir dedi. bende çok sıkışınca parol alıyorum....

teşekkürler kızlar ben yınde yarın doktorumu arayıp sorayım olmazsa ilaç alayım kötüyüm yaaa

slm kızlar umarım herkez ıyıdır sorum olacak 25 haftada baş agrısı çeken varmı ıkı gündür baş agrım cok:78:

patatesi dolapta soğut,
ince ince yuvarlak dilimle
şakaklarına alnına koy
tülbentle sıkı sıkı sar
gözünün üzerine de 2 tane koy yat
çok iyi glecek
migrenli biri olarak en ii yöntem bu diyorum :)

[bütün annelerimize merhabalar nasıllar benim herbişe yediğimde miğdemde yanma oluyo su bile ictiğim zaman böle sorun yaşayan var mı?

ben varım. hangi yediğimle alakalı çözemedim. çözsem yemeyeceğim de bi ağrıyo bi ağrımıyo. garip bi durum.

patatesi dolapta soğut,
ince ince yuvarlak dilimle
şakaklarına alnına koy
tülbentle sıkı sıkı sar
gözünün üzerine de 2 tane koy yat
çok iyi glecek
migrenli biri olarak en ii yöntem bu diyorum :)

vay bee, ben ilaç almayayım diye direndiğimde yaprak dökümü hayriyesi gibi sarıyodum kafayı. bide patatesi deneyeyim bakayım.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.malum biz şırnakta yaşıyoruz.dün gece 3 asker beytüşşebabta pusuya düşürüldü.buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak...

Canımız hep sıkkın be gülüm...
Allah yardımcınız olsun.
Geçen hafta Vandaki olaylardan sonra asker olan bir arkadaşımız istifa etti memelekete geri döndü.
Zor şimdi ne yapar ne eder?
Psikolojileri bozulmuş.
Offf...
Günaydın bu arada...

gerçekten insan kötü oluyor haberlerde izleyince bile.bizde muş taydık geçen yıl batıya geldik öğretmniz bizde.

gunaydin kizlar herkese hayirli sabahlar umarim herpiciniz iyisinizdir biz uyandik kucuk kizimla simdi buyuyk kizimda kalkti kahvalti yapcaz hadi biz yazana kadar ii sohbetler...

mersinli, Allah hepimize sabır versin, insan ne diyeceğini bilemiyo artık,
bi de kızlar mersinli üç asker şehit ooldu, şırnaktayız yazmış, siz de mesajı beğenmişsiniz..

günaydın kızlar
bizim dün diyetisyen randevumuz vardı malum şeker için
severek yediğim ne varsa yasak şuanda şekerini kontrol etmek isteyenler için yazıyorum hepsini
(patates,mısır,bezelye,muz,havuç,üzüm,incir,karpuz,saf şeker içeren bal ,reçel,tabiki tüm tatlılar,beyaz ekmek hamur işi makarna pilav )
ne bulup ne yiycem o zaman diye düşünürken bana birde günde yemem gerekenleri yazdı her 2 saate bi şey var kim hazırlıyıp yiyecek bunları bilemedim
bide aç tok habire ölçüm yapacakmışım kontrol altına alıcaz artık şurda 3 ay kaldı sık dişini diyorum öyle motive ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…