- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.421
selam herkeslere, geçmişteydm izmirli, yine de daha iyi galiba senn sonuçlar , sevndm senn adına..
bence de moralini yüksek tut ve baaşbaşa geçirceniz son evlilik yıldönümünüzü güzelce değerlendirin..
canım sağol ya bir kutlama yok entresan oldu böyle sürekli kutlardık bu sene hastalıklardan filan kaldı işte
slm kızlar umarım herkez ıyıdır sorum olacak 25 haftada baş agrısı çeken varmı ıkı gündür baş agrım cok:78:
ben bir ara uykumdan uyanıyordum ağrıdan minoset alabilirsın doktorum bana o ilacı içebilirsin dedi
Canım geçmiş olsun.Baş ağrısının ayı yok her daim olabilir.Banada doktorum minoset ve parol içebilir dedi. bende çok sıkışınca parol alıyorum....
slm kızlar umarım herkez ıyıdır sorum olacak 25 haftada baş agrısı çeken varmı ıkı gündür baş agrım cok:78:
[bütün annelerimize merhabalar nasıllar benim herbişe yediğimde miğdemde yanma oluyo su bile ictiğim zaman böle sorun yaşayan var mı?
patatesi dolapta soğut,
ince ince yuvarlak dilimle
şakaklarına alnına koy
tülbentle sıkı sıkı sar
gözünün üzerine de 2 tane koy yat
çok iyi glecek
migrenli biri olarak en ii yöntem bu diyorum :)
Canımız hep sıkkın be gülüm...günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.malum biz şırnakta yaşıyoruz.dün gece 3 asker beytüşşebabta pusuya düşürüldü.buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak...
günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.malum biz şırnakta yaşıyoruz.dün gece 3 asker beytüşşebabta pusuya düşürüldü.buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak...
günaydın kızlar.bugün canım çok sıkkın.malum biz şırnakta yaşıyoruz.dün gece 3 asker beytüşşebabta pusuya düşürüldü.buralardaki tüm asker ve polislere allah yardım etsin.şurdan bir hayırlısıyla kurtulsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?