• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay iş güç çok dediğiniz gibi yaa:(, benmde kardeşim gelmişti bi kaç günlüğüne baya bi temizlik yaptık beraber ama bitti mi hayır ! bende ütü yapıcam, çantayı hazırllıycam bu hafta ama bakalım..

çantalar hazırlanmaya başlamış bile ben mi çok ağırdan alıyorum diye düşünmeye başladım şimdi:18:
ufak tefek alışverişini yaptım ama daha ortada pek bişey yok
hele kendime daha hiçbişey almadım
tecrübelerinizden faydalanıyım azcık ne koyacaksınız çantaya

yapılacak iş hiç bitmiyo ki zaten :52:
benimde ütü yapmam lazım ama elim gitmiyo hiç bu sıcakta

çantalar hazırlanmaya başlamış bile ben mi çok ağırdan alıyorum diye düşünmeye başladım şimdi:18:
ufak tefek alışverişini yaptım ama daha ortada pek bişey yok
hele kendime daha hiçbişey almadım
tecrübelerinizden faydalanıyım azcık ne koyacaksınız çantaya

kızlar ben de hazırlamadım daha. Yıkanacak ütülencek kıyafetler bir de kendimize alınacaklar var iç çamaşır pijama filan ama sanki daha erken geliyor bana hem de Edt olmuş olmama rağmen ben içimi ferah tutuyorum kasıma daha çok var

kızlar ben de hazırlamadım daha. Yıkanacak ütülencek kıyafetler bir de kendimize alınacaklar var iç çamaşır pijama filan ama sanki daha erken geliyor bana hem de Edt olmuş olmama rağmen ben içimi ferah tutuyorum kasıma daha çok var

bende daha 3 ay var diyorum ama doğru aslında erken doğum riski hepimiz için geçerli bide benim ki tüp bebek 7. aydan sonra gelebilir
ama içime hiç erken olacakmış gibi doğmuyor tembelmiyim ne

bende daha 3 ay var diyorum ama doğru aslında erken doğum riski hepimiz için geçerli bide benim ki tüp bebek 7. aydan sonra gelebilir

ne güzel işte öyle düşünAlah da sana öyle versin bundan bir hafta önce sanki şu an doğacakmış gibi korktum 800 gr çocuk yaşamaz diye ama şimdi bir kiloyu geçtik ve de tehlikeyi atlatık olumlu düşünüyrum oğluma da sıkı sıkı tembihliyorum orda dursun diye :)

tüp bebek ve erken doğumun ne alakası var arkadaşım :)
aman aman dilini ısır yawwww

ne güzel işte öyle düşünAlah da sana öyle versin bundan bir hafta önce sanki şu an doğacakmış gibi korktum 800 gr çocuk yaşamaz diye ama şimdi bir kiloyu geçtik ve de tehlikeyi atlatık olumlu düşünüyrum oğluma da sıkı sıkı tembihliyorum orda dursun diye :)

maşallah oğluşuna bende hep konuşuyorum kızım sakın bi süpriz yapma diye :9:
dinlesinler azıcık onlarda sözümüzü

benim doğum tarihim 13 kasım ama doktor seninki kıymetli bebek,ekim 31 yada kasım 1 de alırım dedi.tabi bebişim sürpriz yapmazsa.2.5 ay dediğin su gibi geçer,hazırlıklı olayım dedim bende.

benim doğum tarihim 13 kasım ama doktor seninki kıymetli bebek,ekim 31 yada kasım 1 de alırım dedi.tabi bebişim sürpriz yapmazsa.2.5 ay dediğin su gibi geçer,hazırlıklı olayım dedim bende.

tedbirli olmakta fayda var zaten işe ara verdim bu sene itibariyle evdeyim
bayramdan sonra hepisini yapıcam bende
bizimkide kıymetli bebek doktor sezeryan diyo ama normal doğum diye diretiyorum bakalım kim kazanacak

Slm güzel anneler aranıza yeni katıldım.Allah hepimize yavrularımızı bağışlasın

hoşgeldin yıldız amin hepimizinkini inşallah

arkadaşlar kıymetsiz bebek olur mu hiç hepimizinki kıymetli zor olur kolay olur geç olur hemen olur ama bence hepsi kıymetli zaten bir de bu forumda ya düşükle kaybeden ya da tüp bebek vs olan çoğunlukta o yüzden Allah hepiciğimize bebişlerini zamanında ve sağlıkla versin inşallah

benimde rahmim kalp şeklindeymiş,doktor ilerleyen haftalarda bebek sığmayabilir,erken doğma ihtimali var dedi, bana da hep erken doğum olcakmış gibi geliyo, o yüzden bu aralar panik yaptım bende, herşeyi halledip rahat rahat beklemek istiyorum,çünkü bi de burda gurbetteym allah korusun apar topar doğuma gitsem, işime gücüme yardm etcek kimsecikler yok ama allah hepimize yardım eder, bebekler de 3 ay daha dayanır inşalllah

benimde rahmim kalp şeklindeymiş,doktor ilerleyen haftalarda bebek sığmayabilir,erken doğma ihtimali var dedi, bana da hep erken doğum olcakmış gibi geliyo, o yüzden bu aralar panik yaptım bende, herşeyi halledip rahat rahat beklemek istiyorum,çünkü bi de burda gurbetteym allah korusun apar topar doğuma gitsem, işime gücüme yardm etcek kimsecikler yok ama allah hepimize yardım eder, bebekler de 3 ay daha dayanır inşalllah
hadi ya öyle rahmin şekli de oluyormuş ben de sorayım cuma günü her gittiğimde ultrasona koyuyor zaten neyse sen yine de iyi düşün bir iki hafta erken olmasında sakınca yok zaten
selam bende kasım annesi adayıyım inş :49:

hoşgeldin cnm

hadi ya öyle rahmin şekli de oluyormuş ben de sorayım cuma günü her gittiğimde ultrasona koyuyor zaten neyse sen yine de iyi düşün bir iki hafta erken olmasında sakınca yok zaten

hoşgeldin cnm

canım merak etme sen rahin kalp şeklinde olsaydı ilk zaman anlaşılırdı. şuan anlaşılmz zaten genişleyip şekli değişiyor rahmin çünkü:53:

merhaba,
bütün gün uyudum :1: birazdan da dışarı çıkcaz...
herkes hazırlıklarından bahsediyor... ben de ne kendime ne de oğluma bir şey almadım... bayramdan sonra alacağım...ama artık kendime bir hamile pantalonu almam gerekecek, sığmıyorum artık evdekilere, özellikle yıkanınca kotlar daralıyor ya, giyemedim yıkadıklarımın hiç birini..
oğluma arkadaşım hediye almış vermiyor, siz daha donunu almadınız diye, önce anne baba don alırmış :1: hiç bir şey bilmiyorum ki...
annem de sıkıştırıyor ben yün yatağını yapayım diye, ben de acele etme bayramdan sonra yaparsın diyorum... onlar benden heyecanlı, geçen babamla çarşıya çıkıp yatak, nevresim takımı falan bakmışlar, ve gördükleri her şeye bayılmışlar.. çok tatlılar ya... iyi ki varlar...

Back
X