- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.701
az kaldı doğumdaş görücez bizde o günleri iki rakama düşüyoz nerdeyse :)
ne zaman altı ay olmuş diye düşünüyorum bazen bide bakmışım annesinin kuzusu kollarımda mis gibi kokuyor
kızlar benim doktorum bir ara bana psikolojik destek alabilirsin kendini rahat hissedeceksen demişti o derece yani adam oturdu yarım saat benle konuştu bu bebeğe kolay kolay bişe olmaz artık olumsuz şeyleri at kafandan diye stres yapıp kendin sorun yaratacaksın dedi o işe yaradı o günden beri iyiyim yani
az kaldı doğumdaş görücez bizde o günleri iki rakama düşüyoz nerdeyse :)
ne zaman altı ay olmuş diye düşünüyorum bazen bide bakmışım annesinin kuzusu kollarımda mis gibi kokuyor
ben aldıklarımı yazayım sana2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım
2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım
2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım
:))))mustella ve sebamet arasında kararsızım
ama kokladım beğenmedim hiç
hiçç umrum olmaz DALİN şampuanı basarım
bebek = Dalin kokusu bana yaaaa
arkadaşlar şunu bilen varmı
mesela 1 kasımda doğum yaptım
30 kasımda raporu kapattırıp 1 aralıkta işe başlanırmı
arkadaşlar şunu bilen varmı
mesela 1 kasımda doğum yaptım
30 kasımda raporu kapattırıp 1 aralıkta işe başlanırmı
:))))
dalin sıvı deterjan aldım geçen alışveriş yaparken yavastan yıkayalım esyaları çantamızı hazırlayalım diye
aynı kokuyo valla denemek için battaniye yıkadım mis misss
valla kusura bakma merakıma yenileceğim
NİYEEEE ?
yani raporu kapattırıp yıllık izinim var çok onu kullanayım diyorum
koltuğumda gözü olanlar varda fazla ayrı kalmamak gerek
niveanın bakım setleri nasıl
parabenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?