- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.721
2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım
parabenli
kahvaltı yaptım bir saat oldu
diyete göre
şu an açım aaaaçççç
aman saati kaçırma :)ben gidemde iki tıkınem gelem yavru kurtlarım
bu bebek çikolatalarına baktım bir kaç pastaneden 80 den başlıyor fiyatlar... mevlüt için olanlara daha bakamadım crafty sen gidicekmişsin baktıklarını bayram sonrası paylaşırmısın bacım...
2011 Kasımının paranoyak anneleri bu bebişlerin bakım ürünlerini hangi marka aldınız?sebamed iyi diyorlar ama emin olamadım malum kasım annesiyiz yaaaa herşeye kuşkuyla yaklaşmamız lazım
Ben forumda okuduklarımdan yola çıkarak sebamed siparişi verdim.Denemek için sabun-şampuan-pişik kremi ve losyon hepsinden 100 ml aldım beğenmezsek değiştiririz diye..Malum etrafımda bebekli kimse yok olanlarda bizim gibi pimpirikli değil allah ne verdiyse yani...Sebamedin setleri alışveriş sitelerinde 70 küsürlerde ben biyerden 46 tl ye aldım deneyip göreceğiz..Bebek bezinide milupa dan gelen huggies numunesi var organik 8 li paket ve prima gönderdi yenidoğan 6 lı bir baket...onlarıda ilk birkaç gün deneriz hangisini beğenirsek alırız..Malum stok yapmamak lazım dokunur mokunur elimizde patlamasın...Deterjan arkadaşım hacı şakir önermişti ilk onu kullanmak istiyorum....metro grosmarkette uygun oluyor fiyatları sıvı dalin falan da var.....
Ben forumda okuduklarımdan yola çıkarak sebamed siparişi verdim.Denemek için sabun-şampuan-pişik kremi ve losyon hepsinden 100 ml aldım beğenmezsek değiştiririz diye..Malum etrafımda bebekli kimse yok olanlarda bizim gibi pimpirikli değil allah ne verdiyse yani...Sebamedin setleri alışveriş sitelerinde 70 küsürlerde ben biyerden 46 tl ye aldım deneyip göreceğiz..Bebek bezinide milupa dan gelen huggies numunesi var organik 8 li paket ve prima gönderdi yenidoğan 6 lı bir baket...onlarıda ilk birkaç gün deneriz hangisini beğenirsek alırız..Malum stok yapmamak lazım dokunur mokunur elimizde patlamasın...Deterjan arkadaşım hacı şakir önermişti ilk onu kullanmak istiyorum....metro grosmarkette uygun oluyor fiyatları sıvı dalin falan da var.....
ben 6 paket bebek bezı aldım ya her bırının ıcınde 80-90 tane var:26:
bugun bı tane daha aldım e bebek ındırımdeydı huggies yenıdogan 9.90dı:26:
ınsallah alerjı falan yapmaz ya elımde patlar
bı de telsız aldım, herkes gerek yok demesıne ragmen ama ben kendımı bılıyorum psıkopat gıbı gıdıp kapıları dınleyecem 2 dakkada bir,
en ıyısı belıme takarım telsızımı gezerım evımde rahat rahat
canım ya senin listende ne var bana tam tersi yemek yemekten fenalık geldi
ara öğünler ne durmda
ben 6 paket bebek bezı aldım ya her bırının ıcınde 80-90 tane var:26:
bugun bı tane daha aldım e bebek ındırımdeydı huggies yenıdogan 9.90dı:26:
ınsallah alerjı falan yapmaz ya elımde patlar
bı de telsız aldım, herkes gerek yok demesıne ragmen ama ben kendımı bılıyorum psıkopat gıbı gıdıp kapıları dınleyecem 2 dakkada bir,
en ıyısı belıme takarım telsızımı gezerım evımde rahat rahat
aman saati kaçırma :)
bacım
benim belli, alıp kendim yapçam
aşaadaki gibi kutu alcam gümüş renk
üzerine pembe kurdele, içine pembe gramafon kağıt ve lokum :)
hastanede bunu vercem. Bide renkli şekerler var ya badem gibi çikolatalı
onlardan alırım şık bi kase içine gümüş, sedef ve pembe renk
gelene gidene ondan tutarım.
şeker ağacı da istiyorum
amannn ben ikizler burcuyum zaten :)
bakalım ne olacak
Eki Görüntüle 241636
Oyyy naptın sen şekerim..Gerçi bizim kuzenin eşide aynı şeyi söyledi fazla fazla stokla dedi o primadan çok memnun 7 aylık oğlu var doğduğu günden beri onu kullanıyormuş...Ama ben nette primanın da bazı bebeklere dokunduğunu okudum cesaret edemedim açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?