2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

evet ya bu aralar buna dikkat etmedim al sana beton made oldum:96:

kasık ağrısı sağ ise endişelenme
dr dedi ki
bağlar var kasıkta, sağdaki soldan daha kısa olduğundan
ağrıyor NORMALLLLL

sağda çok şükür ya evt tam dediğin gibi bişiler geriliyor bir de bacağıma vuruyor öyle olunca çok endişelenmedim çift taraflı olsa ürkerdim de ama duyduklarım da iyi geldi:) Bazen bu bıcırık ayağını da sokuyo oralara sertliği bastırınca çekiyor:)O ayaklarını ısırcam doğunca:)

benim kasık değil
tüm batın ağrıo
yok anam diolar ki NORMAL
hay senin normaline diyip suratına suratına doğurasım var :)

benimde batın ama özellikle sol tarafı,sanki orda bi kitle var gibi hissediyorum ve arada kasılıp kalıyo gibi...doktor bağırsakların yerleşiyodur dedi hay maşallah dedim senin okuduğun tıpa(keşke tükürme smileysi olsaydı)

gel bacım biz tıp okuyalım yaa :)
manyak anaların dr u oluruz :)
ne para kırarız beeee

slm arkadaşlar. ben de kızıma bir sürü bişeler aldım ama bizde adettir yeni doğana kardeşinin ya da kuzenin yeni bebği varsa onun yeni doğan kıyafetleri alınır. çok mu tuhaf? kayınvalidem bunu duyunca issyan etti eski giydirmeyin diye. bu durumun maddiyatla ilgisi yok ama anlatamadım. annemi de kırmak istemiyorum. eşim diyorki annen burdayken koyarız annem gelince kaldırırız diyo. ben kesin lohusa depresyonuna adayım. annem a dese kayınvalidem z diyo. teker teker gelseler bariiii

benim kasık değil
tüm batın ağrıo
yok anam diolar ki NORMAL
hay senin normaline diyip suratına suratına doğurasım var :)

:))))doğuracan zaten az kaldı amma güldürdün beni yaw. Neyseki normal diyorlar bnm bundan önceki doktorum oram ağrıyo desem erken doğum buram ağrıyo desem erken doğum derdi beni deli ediyordu:)))3aylıktım mantar olmuştum bana sen düşük yapacaksın demişti sonu oldu zaten onun bu cümle:) Bırak normal olsun :)

gel bacım biz tıp okuyalım yaa :)
manyak anaların dr u oluruz :)
ne para kırarız beeee

ay sorma ama onlarada çare olamayızki oturur beraber panik yaparız:84:ya ben bana gelen vatandaştan biliyorum ordan burdan okuduklarını sorduklarında sinir oluyorum mesela,madem öyle yazıyomuş aç o zaman o davayı diyorum,benim doktorda benim hakkımda böyle düşünmesin diye her istediğimide soramıyorum adam dopler aldım diye mimledi bide beni,rabbiiiiiiiiim sana geliyorum

hay senın ettıgın hıpokrat yemınıne tüpüreyim deseydın,
yattıgın masadan kaldırıp ındıreydın bı tekme suratının ortasına
böle doktor mu olur canım

amaaaaaan bıktım kaynanalardan yaaaaaaa bi nefes aldırın yaaaaaaaa

ben de cok pipirikliyim ama dopler aklıma gelmemıstı,
sabah senden okuyunca sasırdım ben de

ben de cevrede hasta olan kımı duysam gıdıp onun testınden yaptırıyom,
her hastanede dosya actırdım kendıme tasındıgımız su 4 ay ıcınde:26:
kan vermekten kollarım delık deşik

ya kızlar bebeğinin hareketlerinde dengesizlik yaşayan varmı?mesela benimki tatlıya karşı sıfır tepki...sonra bazen elimi göbeğime koyduğumda cevap veriyor bazen iplemiyor,ayakğa kalktığımda hareket ediyor,ne yaptığını kendide bilmyor açıkçası

şaşırdım değerlerine eee bu değerlerle niye şeker var demişler hayret ben 120 ye düşürdüm diye seviniyorum düşün yani
140 a kadar şeker var demiyorlar çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…