2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
BELLA canım ben seninkini de kaydettim..
baksana fındık falan var
portakal suyu

ikisini karıştırıp kendime göre hazırlayabilirim arada...
bıkmamış olurum hem

aynen canım ben 120 ölçtüm en son bu diyete başladıktan sonra :))))))))))))
senin ölçümlerin kaç çıkyo

bende 0-3 aylıgın varsa 7-8 tane yeter ya,
3-6 aylıkların sayısını sonradan da tamamlarsın,
herhalde butun kısı evde gecırmeyız,
elbet bı alısverıs merkezıne atarız kendımızı

Canım bana da herkes aynı şeyi söylüyor" çok alma bebek çabuk büyür aldıklarını 2 defa bile giydiremezsin" filan ay sinir oluyorum ne yani çocuk büyüyecek diye çıplak mı gezsin ayol

ya banada çocuk giyecek bişey bulamıycak dışarı çıkıp alamıycam gibi paranoya geldi
aldıkça aldım ama bu kadar bodyi napıcaz bilmem hala alt ayaklı pijama alsam mı diye düşünüyorum

k.i.paşacım doğru söylüyorsun, 0-3 aylıkların sayısını artırayım ben. Diğerlerini sonra da alırız.

Burcu aynen ben de deli oluyorum. Çok almayın diyor herkes. Daha ne aldım ki. Hem terleyecek bu bebiş, kusacak, 1 tane badi için makine mi çalıştırılır (bu da annemin lafı) o yüzden alayım en iyisi ben biraz daha. İçime sinene kadar.

bellacım ben ayaklı alt aldım 3 tane, 3 tane de altlı üstlü takım var, onların altı da patikli. Bir de 20li hastane çıkışında da var 2-3 tane. Ben çıtçıtlı badi takviyesi yapsam yeter sanırım.

benım gbı gezentı bırı ancak tek bır guc bu havalarda eve baglayabılırdı ve de aynen kocısımın dedıgı gbı oldu sonuc kızımmm.... ee... pekı bennnn 40 mızın cıkmasını nasıllll beklıyciiimmmmmm bı fıkrı olan varmı... 20-40 dıye bısey vrya hanı o zaman cıkıyım dıyorum herkes otur oturdugun yerde el kadar bebegı hasta mı etcen dıyo... ne bılıyımmm gunler gecmıycek sa nkii... ama sırf ınat edıcem 40 gun cıkmıycam kaynanamlara gıtmemk ıcın... cok sınır oluyorum hem anasına hem babasına bu kadar sevımsız nasıl olabılıyorlar..

Son düzenleme:
slm kızlar ben 2009 kasım annesiyim
öncelikle Rabbim hepinizin yavrularını hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
badiden bahsetmişsiniz dayanamadım yazayım dedim banada az al az al denildi ama hata yapmışım ki 40ımız çıkmışmıydı emin değilim çarşıya gitmek zorunda kaldım şimdi güzel anneler bebişler küçükken hep sıvı kaka yapıyo ve nerdeyse her alt değiştirmede badilerde batıyo hemde beline kadar en iyi bezide kullansanız
1-yeni doğan bezi çok almayın çabuk kilo alıyolar
2-çıt çıtlı badi ve zıbın 0-3 ay 4-5 tane alın ama 3-6/6-9 bulunsun yanınızda çok çabuk büyüyolar yada tosuncuk doğarlarsa hiç giyilmiyo 0-3 ay
3-bir paket bebek bezide kendiniz için alın zira doğum sonrası ped kullanmak yasak
4-tulumları ve gezmelik kıyafetleri 1-2 ay idare edecek kadar alın (benim gibi elinizde patlamasın )paşam çabuk büyüydü giyemedi teyzeleri
5-evde giymelik 5li takımlardan 3-4 tk alabilirsiniz çok çabuk kirleniyo kış ayında yıkamaya ve ütülemeye yetişilmiyo
6-ufak havlulardan alın sırt havlusu diye geçiyo emzirirken çok gelirse sütünüz akanlar bebişe gelmez
diğer şeyleri zaten biliyosunuzdur herkese hayırlı doğumlar
nacizane tavsiye aman kızmayın

sevdecim bence 0-3 ay 10 tane 3-6 ay 10 tane alsan başlangıç için yeterli gibi hastane çıkışındada vardır. bebeğin iri olabilme ihtimaline karşı 3-6 aylıklardanda bulundur derim.. benim 30 u geçti aldıklarım her teldenden var kısa kollu uzun kollu yarım kollu

aynı ben :))))))
tüp bebek ya bizim ki hep yatacaksın dediler
ben transferin 2. günü dışardaydım
şimdi doğum için aynı şeyi söylüyorlar bakalım nolucak
tek korkum kış günü hasta olur diye dışarı çıkarmam gibi geliyo
hatta yılbaşı için pazarlık ediyorum kocamla ben küçücük çocuğu götürmem ananlara haberin olsun diye
normal diilsin sen diyo

Cnm
en ideali pralin ya da badem.
Ben lokumu seviorum çok, onun o osmanlı havası hoşuma gidio. Bide lohusa şerbeti de olsun istiorum ondan lokum dedim.
Ama kg su 80 lik olan objeli çikolata, pralin ya da badem de çok hoş.
Eminönü ziyaretimde var olanları fotoğraflamaya çalışırım :)

Kızlar dün sipariş verdiğim sebamed ürünlerim şimdi geldi...Hayret ya hemde eskişehirden şaştım kaldım..Maşallah diyeyim...

Kıyafet konusuna gelince daha öncede söylemiştim zaten çalıştığım firmanın mağazası bebek kıyafetleri eşimde aynı şekilde baktık ihtiyaç doğdu babamız gelirken getircek o konuda sıkıntımız yok :)) şaka biyana bende çok almadım daha bakalım belki aysonu eminönü taraflarına gidersem çıtçıtlı badi tulum falan alırım birkaç tane şimdi bizim mağazada daha yazlıklar var...

aynen canım ben 120 ölçtüm en son bu diyete başladıktan sonra :))))))))))))
senin ölçümlerin kaç çıkyo

BELLA'cım beana ilçedeki doktor sadece 75 mg yükleme yaptı...
açlık 90
1. saat 163
2. saat 144 çıktı

dahiliyeci 100 mg gerek yok artık değişti bu teşhis için yeter dedi
kendi doktorum uğraşma diyetini yap olmadı başka doktora gidersin dedi...
sabah açlık 95
tokluk 108
öğlen açlık 94
tokluk 91 çıktı

ben anlamadım gayet normal gözüküyor...
ama mecbur diyeti yapıcam ilerleyen günlerde farkılılık olur belki...

body leri eminönünden almaaaa
kalitesiz ve mother a göre pahalı.
Mother dan al :)

Heyo ben geldim:) geçmişi okumak zor olacak.Hemen şikayetlerimden bahsedeyim akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı bunun dışında fena diiliz çok şükür. Şimdi tahlil yaptırmaya gidiyorum:) Kendimce ürettiğim aylık rutin idrar tahlilim yarın sabahta sonunda doktor randevum var Allahım nasip ederse bir ay sonunda bebikimi çok özledim geçen sefer acilden gitmiştim korkudan ekrana bile bakmamıştım hem bakalım kilomuz noldu hala koca göbükmüyüz yoksa rejimimiz işe yaradı da bişiler değişti mi yoksam biz de mi diyete başlıcaz bakalım amanınnn heyecan yaptım:)))

hamileyken olmadığım ne kaldı demiştim onuda oldum şükür,kabızım

:26:
sabahları gun kurusu kayısı yıyıp ac karnına uzerıne su ıcersen ılık ıyı gelır,
ya da cacık yaptıgında ıcıne bol zeytınyagı döküp ye,
ya da kuru ıncır ve ılık su ıkılıısı :26:

benım yontemlerım bunlar gecmıs olsun

kasık ağrısı sağ ise endişelenme
dr dedi ki
bağlar var kasıkta, sağdaki soldan daha kısa olduğundan
ağrıyor NORMALLLLL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…