- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.761
BELLA canım ben seninkini de kaydettim..
baksana fındık falan var
portakal suyu
ikisini karıştırıp kendime göre hazırlayabilirim arada...
bıkmamış olurum hem
Yine ben annemin etkisinde kalıyorum.Bebek çok çabuk büyür, giydiremeden kaldırırsın onları dolaba diyor. Ben çok almadım ama bu kadar da az gibi geliyor. Lazım olursa gidip alırız diyor, e ben lohusa halimle Kasım ayında nereye çıkıyorum öyle hemen di mi? Ben de alayım o görmeden 3, 5, 7 tane en iyisi.
Yine ben annemin etkisinde kalıyorum.Bebek çok çabuk büyür, giydiremeden kaldırırsın onları dolaba diyor. Ben çok almadım ama bu kadar da az gibi geliyor. Lazım olursa gidip alırız diyor, e ben lohusa halimle Kasım ayında nereye çıkıyorum öyle hemen di mi? Ben de alayım o görmeden 3, 5, 7 tane en iyisi.
Kızlar günaydın.
Kaç gündür uyuyamamanın acısını çıkardım.Bugün kesintisiz bir uyku çektim. Hem de üst kattaki tadilata rağmen! Maşallah bize. Dün gezmekten çok yorulmuştuk ondan sanırım. Alışverişin iyi tarafını buldum, akşamına rahat bir uyku çekmek.
Kızlar şu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız? Uzun kollu, yarım kollu, kolsuz, yeni doğan, 0-3 aylık, 6-9 aylık derken ben bunlardan kaç tane almam gerektiğini bilmiyorum, anneme sordum çok alma dedi. E zaten çok çok almış değilim. Ama bebiş kusacak, terleyecek, derken bunlardan kaç tane alsak rahat ederiz? Bir de hangi bedenden kaç tane almamız gerekir sizce? Ay bir fikir verin noooolurrr.
benım gbı gezentı bırı ancak tek bır guc bu havalarda eve baglayabılırdı ve de aynen kocısımın dedıgı gbı oldu sonuc kızımmm.... ee... pekı bennnn 40 mızın cıkmasını nasıllll beklıyciiimmmmmm bı fıkrı olan varmı... 20-40 dıye bısey vrya hanı o zaman cıkıyım dıyorum herkes otur oturdugun yerde el kadar bebegı hasta mı etcen dıyo... ne bılıyımmm gunler gecmıycek sa nkii... ama sırf ınat edıcem 40 gun cıkmıycam kaynanamlara gıtmemk ıcın... cok sınır oluyorum hem anasına hem babasına bu kadar sevımsız nasıl olabılıyorlar..
canım ben tup bebek transferimden beri sol tarafıma yatıyorum mart ayından beri artık yatakta seklim cıktı.. doktor da maşallah damarların iyi besliyor iki tarafta da nabız sesi geliyor dedi bu iyiye işaret dedi kızlar biraz kendinizi kasın en azından uykunuzu bolmeseniz bile aklınıza geldikce sola yatın.. ben de kendimi saga dogru yatmıs cok buluyorum ama hemen donuyorum.. biz yatakta yerlerimizi bile degistirdik esimle sola dogru yatabilmem icin.. cunku maalesef yıllardır saga dogru yatıyorum ve yuzumun donuk oldugu kısım muhakkak bos olmalı yoksa uyuyamıyorum bu yuzden yatagın sol tarafına gectim sola yattım mı yuzumun tarafı boş havadar..
tabii bu arada bakırkoyluk olmusum bunları yazarken simdi farkettim psikologlar beni bekleyinnn
canım cok gecmis olsun bol bol kalsiyumlu yiyecekler al.. sut yumurta peynir ayran yogurtu herkes biliyr ama benim bildigim salata ve marulda da cok varmıs kalsiyum.. bi dene ogunlerini arttır hem kilo da yapmaz
canlarım pisik kremini mustela alacaksanız size tavsiyem pisik kremi degil pisik onleyici krem alın.. biliyorsunuz bn ayse oner'in seminerlerine katıldım kadın bastıra bastıra bunu soylemisti.. bu arada desitin de tavsiye ederim amerika da bir numara benim eltim de onu kullanıyor gecenlerde de e-bebek'te indirimdeydi cok uzuldum o zaman bilmiyordum bu bilgiyi..
anacıgım ben senin ikizler oldugunu biliyordum zaten bir adet abla ve bir adet baba ikizler burcu bizim ailedeben de kova burcuyum!! deliyim
yalnız bizi biraz bilgilendir azcuk annem.. benim her gittigim dogumda farklı seyler ikram ediyorlar yahuuuu..
hastane odasında normal bebekli pralin cikolata da yedim.. bademli renkli cikolata da.. kimisi karton poset yapmis takım halinde kimisi isim yazdırmıs.. benim kafa yine karıstııı
aynen canım ben 120 ölçtüm en son bu diyete başladıktan sonra :))))))))))))
senin ölçümlerin kaç çıkyo
Kızlar dün sipariş verdiğim sebamed ürünlerim şimdi geldi...Hayret ya hemde eskişehirden şaştım kaldım..Maşallah diyeyim...
Kıyafet konusuna gelince daha öncede söylemiştim zaten çalıştığım firmanın mağazası bebek kıyafetleri eşimde aynı şekilde baktık ihtiyaç doğdu babamız gelirken getircek o konuda sıkıntımız yok :)) şaka biyana bende çok almadım daha bakalım belki aysonu eminönü taraflarına gidersem çıtçıtlı badi tulum falan alırım birkaç tane şimdi bizim mağazada daha yazlıklar var...
Bende kasım hamilesiyim kubi. Benide eklermisin o listeye:)
hamileyken olmadığım ne kaldı demiştim onuda oldum şükür,kabızım
Heyo ben geldim:) geçmişi okumak zor olacak.Hemen şikayetlerimden bahsedeyim akıntı ve tek taraflı kasık ağrısı bunun dışında fena diiliz çok şükür. Şimdi tahlil yaptırmaya gidiyorum:) Kendimce ürettiğim aylık rutin idrar tahlilim yarın sabahta sonunda doktor randevum var Allahım nasip ederse bir ay sonunda bebikimi çok özledim geçen sefer acilden gitmiştim korkudan ekrana bile bakmamıştım hem bakalım kilomuz noldu hala koca göbükmüyüz yoksa rejimimiz işe yaradı da bişiler değişti mi yoksam biz de mi diyete başlıcaz bakalım amanınnn heyecan yaptım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?