2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar bugün sinirlerim aşırı bozuk gece ağlamamak için zor tuttum kendimi.burada böyle ev kadınları ceviz kırarak eve katkıta bulunuyorlar benim üst kat komşumgece tam 4 te ayıtlamaya başladı sanırım arada tam kıramadıklarınada çekiç darbeleri tabi aşağıya direk naklen ses eşimde yok evde direk zıpladım korkudan tabi.kasıklarıma bir ağrı.allahtan bebeğim direk tepki verdi ben ona bişey oldu sandım.bu sabah 6ya kadar dayandım hala kırıyo salonda yatıyordum yatak odasına geçtim.gün ışımadan orada uyuyamıyorum eşim yokken.orayada ses gelio kızlar sizce ne yapmalıyım ???öncedende çok vukuatları oldu söyledim söylendim acaba polisi arasam bişey yapabilir mi??ben onlarla muhattap olmak istemiyorum

belediyeyide arayabilirsin zabıta gönderirler poliside...

Mrb Kızlar,
Bu sabah ilk defa bebeğmin hıçkırdığını hissettim.Ritmik bi şekilde balığın karaya tık diye vurması gibi ses çıkartıyodu ordan anladım.Yaklaşık 20 dk sürdü kalktım yataktan su içip yattım öle geçti.Bi de artık ayak diriyo sağ tarafıma heralde kilosu arttıkça anlıycaz hareketlerini iyicene.Daha önce neresiyle hareket ediyodu anlayamıyodum.

bi yaşıma daha girdim sabaha karşı ceviz kırmak ta noluyo yahu?
sabaha kadar oturup akşama kadar yatıp oruç tutuyolar heralde
madem bulaşılacak insan değiller eşin halletsin canım sen karışma hamile halinle
benim karşı komşumun 2 tane köpeği var önceleri gece gündüz havlıyolardı ses etmedim şimdi azcık havlasalar kapıda bitiyorum
zaten uyumak mesele insan azıcık düşünceli olur

hay senın ettıgın hıpokrat yemınıne tüpüreyim deseydın,
yattıgın masadan kaldırıp ındıreydın bı tekme suratının ortasına
böle doktor mu olur canım

Canım cicim dedim yanından ayrıldım ertesi gün hastane yöneticisinden duydu hastan ayrıldı diye çok üzülmüş hala beni soruyormuş ben yan odasındaki başka doktora geçtim her görüşünde masum masum bakıyor ilk bebişim de kürtajımı o yapmıştı ikinciye hamile kalırken yanımdaydı vuramadım o yüzden suratına sadece çok kızmıştım ben zaten pipiriğim bana en son söyleyeceğini ilk önce söyledi herşeyin bir çaresi vardır neden çözüm üretmedi öyle gönderdi beni diye yöneticiye söylemiştim ama ne çok ağlamıştım hastane koridorlarında sen de mi gidiyorsun bebeğim diye...

zuzuuu sizin mağaza nirde istanbuldamısın tarif et bakım yaf benim aha toplam 7 tane çıtçıtlı badim var oda 3ü ilk üç ay 4ü sonraki aylara bi stok yapmam lazım

hamileyken olmadığım ne kaldı demiştim onuda oldum şükür,kabızım

bende geçen oldum sahurda taze incir yedim bide üstüne normal su içtim sabah rahattım

kasık ağrısı sağ ise endişelenme
dr dedi ki
bağlar var kasıkta, sağdaki soldan daha kısa olduğundan
ağrıyor NORMALLLLL

sol ise ??? bak şimdi bunu da rutin paranoyam sanmayın, vallahi de billahi benim tek taraflı ve solda oluyo arada olan kasık ağrılarım..

benimde sol ağrıyor ve bebiş vurdukça tekmeledikçe sol tarafta çok ağrı oluyor gece dayanamadım tepiklere

benimki anası gibi tatlı delisi birde süt yiyorum uzanıyorum görsel show başlıyor dışardan görüyorum her şeyi

9 gün tatil olurmu acep bi cuma kalıyo verirlermi ki

olur olur inşallah olursa o cuma cumartesi alışverişe cıkıcam ben

Mrb Kızlar,
Bu sabah ilk defa bebeğmin hıçkırdığını hissettim.Ritmik bi şekilde balığın karaya tık diye vurması gibi ses çıkartıyodu ordan anladım.Yaklaşık 20 dk sürdü kalktım yataktan su içip yattım öle geçti.Bi de artık ayak diriyo sağ tarafıma heralde kilosu arttıkça anlıycaz hareketlerini iyicene.Daha önce neresiyle hareket ediyodu anlayamıyodum.

şu hıçkırıklar çok komik oluyor benmkini de tuttu 3 gündür dışardan da görünüyor yawrum bnm üzüldüm de düşündükçe bir de dedim midesibüyüyor herhalde çok yemiştim:)neyseki geçti herşeyden korkuyos:)))

belimde garip bi ağrı var.
sankiiçindeki omurilik sıvısı kayıyomuş gibi bi garip ağrı.
gondola binersin aşaa inerken için kayar ya
o his belimde
bu ne yaaaaaaaaaa

eğer konuşuyorsan uyar devam ederse zabıtayı çağıracağını söyle yok baktın terbiyesizliği bırakmıyor hiç tereddüt etme çağır zabıtayı sinirlerinide bozma tartışmaya falan girme sakın nasıl bir gerikafalıki aşağıdaki komşusunu rahatsız ediyor hemde hamile halinde dalasım geldi

belediyeyide arayabilirsin zabıta gönderirler poliside...
sen avukattın demi onlar ne yapar peki???

eşimde artık bıktı canım.şimdi yan dairem boş orada kırıyorlar.gece gündüz yani.olmazsa diyorum ki gidip şimdi bir kez daha kırarsanız polisi arıcam diyim.ya ben buraya mecburiyetten taşındım görev yerime yakın yol çekmiim diye inanın insan ayırt etmem normalde ama bana göre normal olmayan şeyler bunlara normal.köhne bir yer işte.taşınmak istiyorum sanırım eylülde ev arayışlarına başlıcam

Doğru aslında olabilir bende çok yemiştim dün gece hem bide çok su içiyorum ben,haliyle o da yiyip içiyor içerde.Ohhh sefamız olsun Gerçi uzun sürünce bende kıyamadım yaffrumaa yaa...

ah canım var ya hamile falan dinlemiyor.burada merdiven süpürmek için adam yok sırayla oluo hala bana süpürtmeye çalışıyorlar eşim saolsun bana yaptırmıo ama çok düşüncesizler.bu arada valla acımam dalarım ama onlar seviyesiz insanlar 40 yaşını geçmiş adam olmamış ben dalınca adam olacaklarını bilsemm...

belimde garip bi ağrı var.
sankiiçindeki omurilik sıvısı kayıyomuş gibi bi garip ağrı.
gondola binersin aşaa inerken için kayar ya
o his belimde
bu ne yaaaaaaaaaa

Bunu hiç yaşamadım bak ama kesin yaşarım.Zaman daraldıkça türlü türlü sıkıntılar baş gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…