- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #20.801
9 gün tatil olurmu acep bi cuma kalıyo verirlermi ki
kızlar bugün sinirlerim aşırı bozuk gece ağlamamak için zor tuttum kendimi.burada böyle ev kadınları ceviz kırarak eve katkıta bulunuyorlar benim üst kat komşumgece tam 4 te ayıtlamaya başladı sanırım arada tam kıramadıklarınada çekiç darbeleri tabi aşağıya direk naklen ses eşimde yok evde direk zıpladım korkudan tabi.kasıklarıma bir ağrı.allahtan bebeğim direk tepki verdi ben ona bişey oldu sandım.bu sabah 6ya kadar dayandım hala kırıyo salonda yatıyordum yatak odasına geçtim.gün ışımadan orada uyuyamıyorum eşim yokken.orayada ses gelio kızlar sizce ne yapmalıyım ???öncedende çok vukuatları oldu söyledim söylendim acaba polisi arasam bişey yapabilir mi??ben onlarla muhattap olmak istemiyorum
kızlar bugün sinirlerim aşırı bozuk gece ağlamamak için zor tuttum kendimi.burada böyle ev kadınları ceviz kırarak eve katkıta bulunuyorlar benim üst kat komşumgece tam 4 te ayıtlamaya başladı sanırım arada tam kıramadıklarınada çekiç darbeleri tabi aşağıya direk naklen ses eşimde yok evde direk zıpladım korkudan tabi.kasıklarıma bir ağrı.allahtan bebeğim direk tepki verdi ben ona bişey oldu sandım.bu sabah 6ya kadar dayandım hala kırıyo salonda yatıyordum yatak odasına geçtim.gün ışımadan orada uyuyamıyorum eşim yokken.orayada ses gelio kızlar sizce ne yapmalıyım ???öncedende çok vukuatları oldu söyledim söylendim acaba polisi arasam bişey yapabilir mi??ben onlarla muhattap olmak istemiyorum
hay senın ettıgın hıpokrat yemınıne tüpüreyim deseydın,
yattıgın masadan kaldırıp ındıreydın bı tekme suratının ortasına
böle doktor mu olur canım
Kızlar dün sipariş verdiğim sebamed ürünlerim şimdi geldi...Hayret ya hemde eskişehirden şaştım kaldım..Maşallah diyeyim...
Kıyafet konusuna gelince daha öncede söylemiştim zaten çalıştığım firmanın mağazası bebek kıyafetleri eşimde aynı şekilde baktık ihtiyaç doğdu babamız gelirken getircek o konuda sıkıntımız yok :)) şaka biyana bende çok almadım daha bakalım belki aysonu eminönü taraflarına gidersem çıtçıtlı badi tulum falan alırım birkaç tane şimdi bizim mağazada daha yazlıklar var...
hamileyken olmadığım ne kaldı demiştim onuda oldum şükür,kabızım
kasık ağrısı sağ ise endişelenme
dr dedi ki
bağlar var kasıkta, sağdaki soldan daha kısa olduğundan
ağrıyor NORMALLLLL
sol ise ??? bak şimdi bunu da rutin paranoyam sanmayın, vallahi de billahi benim tek taraflı ve solda oluyo arada olan kasık ağrılarım..
ya kızlar bebeğinin hareketlerinde dengesizlik yaşayan varmı?mesela benimki tatlıya karşı sıfır tepki...sonra bazen elimi göbeğime koyduğumda cevap veriyor bazen iplemiyor,ayakğa kalktığımda hareket ediyor,ne yaptığını kendide bilmyor açıkçası
Mrb Kızlar,
Bu sabah ilk defa bebeğmin hıçkırdığını hissettim.Ritmik bi şekilde balığın karaya tık diye vurması gibi ses çıkartıyodu ordan anladım.Yaklaşık 20 dk sürdü kalktım yataktan su içip yattım öle geçti.Bi de artık ayak diriyo sağ tarafıma heralde kilosu arttıkça anlıycaz hareketlerini iyicene.Daha önce neresiyle hareket ediyodu anlayamıyodum.
sen avukattın demi onlar ne yapar peki???belediyeyide arayabilirsin zabıta gönderirler poliside...
bi yaşıma daha girdim sabaha karşı ceviz kırmak ta noluyo yahu?
sabaha kadar oturup akşama kadar yatıp oruç tutuyolar heralde
madem bulaşılacak insan değiller eşin halletsin canım sen karışma hamile halinle
benim karşı komşumun 2 tane köpeği var önceleri gece gündüz havlıyolardı ses etmedim şimdi azcık havlasalar kapıda bitiyorum
zaten uyumak mesele insan azıcık düşünceli olur
belimde garip bi ağrı var.
sankiiçindeki omurilik sıvısı kayıyomuş gibi bi garip ağrı.
gondola binersin aşaa inerken için kayar ya
o his belimde
bu ne yaaaaaaaaaa
Tayyibim Recebim belki acır krizin teğet geçtiği halkına da 9 gün tatil yaptırırİnşallaaaaahhh
şu hıçkırıklar çok komik oluyor benmkini de tuttu 3 gündür dışardan da görünüyor yawrum bnm üzüldüm de düşündükçe bir de dedim midesibüyüyor herhalde çok yemiştim:)neyseki geçti herşeyden korkuyos:)))
o da NORMAL:)))
eğer konuşuyorsan uyar devam ederse zabıtayı çağıracağını söyle yok baktın terbiyesizliği bırakmıyor hiç tereddüt etme çağır zabıtayı sinirlerinide bozma tartışmaya falan girme sakın nasıl bir gerikafalıki aşağıdaki komşusunu rahatsız ediyor hemde hamile halinde dalasım geldi
ya ben sol kötü mü dedim
sağda çok oluo dedi dedim
diom ya sana
sağım solum önüm arkam sobe benimde
ama NORMAL miş:)
belimde garip bi ağrı var.
sankiiçindeki omurilik sıvısı kayıyomuş gibi bi garip ağrı.
gondola binersin aşaa inerken için kayar ya
o his belimde
bu ne yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?