2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ii akşamlar kızlar. kocişlerden bahsediyoruz galiba. ben de bu günleri değerlendirenlerdenim. hiç bişee diyemiyo:9:istediğim kadar nazlanıyorum

benım de herseyımı kocam yapıyor oyle kı kızıyorum bazen tamam yeter dıye ama cok tıtrıyor üstüme sagolsun ..

sen yat dıyıp suyumu bıle getırıyor valla camasırı bıle astı neredeyse de ben zor tuttum kendımı yardım ettım ..

evı de o süpürür ..

hatta yapamıyorsam soyle düzgün yapmaya calısırım dedı ya ..

bılıyor temızlık manyagı bı karısı oldugunu :27:

tabı bazen anlıyorum ben onun bazı seylerı zorla yaptıgını :)) ama çaktırmıyor heheh

canım kocam benım ,bu anı sabırısızlıkla bekledıgımız ıcın hep bunlar ..
resmen bayram havası var evde sankı yenı evlendık gıbıyız ..
:69:

Son düzenleme:
:60::60::60:
ayyy kızlar sohbeti okudum alemsiniz valla ama iyi ediyonuz nazlanın ohhhhhhh sefamız olsun bende ilk hamileliğimi hiç yaşamamıştım ama bunda tadını şimdiden çıkarıyorum:1:

benım de herseyımı kocam yapıyor oyle kı kızıyorum bazen tamam yeter dıye ama cok tıtrıyor üstüme sagolsun ..

sen yat dıyıp suyumu bıle getırıyor valla camasırı bıle astı neredeyse de ben zor tuttum kendımı yardım ettım ..

evı de o süpürür ..

hatta yapamıyorsam soyle düzgün yapmaya calısırım dedı ya ..

bılıyor temızlık manyagı bı karısı oldugunu :27:

tabı bazen anlıyorum ben onun bazı seylerı zorla yaptıgını :)) ama çaktırmıyor heheh

canım kocam benım ,bu anı sabırısızlıkla bekledıgımız ıcın hep bunlar ..
resmen bayram havası var evde sankı yenı evlendık gıbıyız ..
:69:

ama genede bazen insan kıyamıyo ya bazen bakıp üzülüyorum
sonra aman alt tarafı dokuz ay diyorum devammmm:60::60:

:60::60::60:
ayyy kızlar sohbeti okudum alemsiniz valla ama iyi ediyonuz nazlanın ohhhhhhh sefamız olsun bende ilk hamileliğimi hiç yaşamamıştım ama bunda tadını şimdiden çıkarıyorum:1:

bencede canım nazlanmak senin hakkın ilkinde yapmamışsın bare bunda yap :60:

ben de kıyamıyorum ama ev batıyor resmen ya annem gelecek 15 gun ıcınde o gelse de onla yapsam

gorumcem dıyor ben gleıp yardım ederım

kayınvalıdem aradı bugun yapılacak ısın varsa geleyım
haber ver dıye ama olmaz kı anne gıbı ya

ama genede bazen insan kıyamıyo ya bazen bakıp üzülüyorum
sonra aman alt tarafı dokuz ay diyorum devammmm:60::60:

bencede canım nazlanmak senin hakkın ilkinde yapmamışsın bare bunda yap :60:

evet canım yaaa ilkinde kaynanmlar felan vardı üstelik 9ay kanamam devam etti düşük tehlikesi hiç geçmemişti ama yinede hiç yattığımı nazlandığımı bilmem ama bunda daha hamile kalmadan eşime diyodum olsun hiç bişeyim yokken yatacam nazlanacam canımın istemediği şeyleri bile isteyeceğim diye ama dediğin gibi insan kıyamıyoda :69:
canım kocam yinedherşeyi yapıyo naza devammmmmmmm:60::60::60:

benmki normalde çok dağınıktır çokk kızıyodum ben ona dağınıklığı yüzünden. üzerinden çıkardığı herşey çıkardığı yerde kalır dı tabi ama artık yapamıyo çünkü kendi toplamak zorunda :9:

ben de kıyamıyorum ama ev batıyor resmen ya annem gelecek 15 gun ıcınde o gelse de onla yapsam

gorumcem dıyor ben gleıp yardım ederım

kayınvalıdem aradı bugun yapılacak ısın varsa geleyım
haber ver dıye ama olmaz kı anne gıbı ya

anne gibi olmaz hakikaten
annen gelene kadar idare ediceksiniz artık

evet canım yaaa ilkinde kaynanmlar felan vardı üstelik 9ay kanamam devam etti düşük tehlikesi hiç geçmemişti ama yinede hiç yattığımı nazlandığımı bilmem ama bunda daha hamile kalmadan eşime diyodum olsun hiç bişeyim yokken yatacam nazlanacam canımın istemediği şeyleri bile isteyeceğim diye ama dediğin gibi insan kıyamıyoda :69:
canım kocam yinedherşeyi yapıyo naza devammmmmmmm:60::60::60:

kanaman varken sen nasıl yatmadın ya
kaynanandamı demedi sana yat dinlen diye

ben izmir torbalıda oturuyorum canım
burası büyük bir yer değil
ben cengiz elburuz a gidiyorum
ve çok memnunum çok güzel ilgileniyor
devlet hastanesinin doktoru ama ben özeline gidiyorum

bende izmir'liyim,GAZİEMİRDE oturuyorum..kısmet olursa kasım annesi olucam bende,7 haftalık hamileyim İKİZLERİME..:nazar::nazar:AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM,dr um ege doğum evindeydi,şimdi istifa etti:(((çok üzülüyorum buna..özelde çalışıyor,ve özel çınarlı hastanesiyle anlaşmalı..oradada doğumu çok pahalı diyorlar:( napıcaz bilemiyoruz:(

benmki normalde çok dağınıktır çokk kızıyodum ben ona dağınıklığı yüzünden. üzerinden çıkardığı herşey çıkardığı yerde kalır dı tabi ama artık yapamıyo çünkü kendi toplamak zorunda :9:

benimkide feci dağınıktır üşengeçtir
inan çorabına kadar ben giydireyim ister
ama artık herşeyini yazık kendi yapıyo annesi yapıyo
keşke her ayımızı hamile gibi geçirsek
eşime diyorum seni böyle gördükçe hiç doğurmayayım diyorum
hep içimde saklıyım:60::60::60::60:

kanaman varken sen nasıl yatmadın ya
kaynanandamı demedi sana yat dinlen diye

yatamadım canım ev kalabalıktı kaynanam önemsemezdi ben hamileykende kanamam oluyodu bişey olmaz der geçerdi :20:kaynana geline acırmı canımama salakmışım canımın kıymetini bilmemişim sora bi tanede düşük yaptım 9haftalıktı inş.buna bişey olmaz hayırlısı Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

bende izmir'liyim,GAZİEMİRDE oturuyorum..kısmet olursa kasım annesi olucam bende,7 haftalık hamileyim İKİZLERİME..:nazar::nazar:AŞILAMAYLA HAMİLE KALDIM,dr um ege doğum evindeydi,şimdi istifa etti:(((çok üzülüyorum buna..özelde çalışıyor,ve özel çınarlı hastanesiyle anlaşmalı..oradada doğumu çok pahalı diyorlar:( napıcaz bilemiyoruz:(

canım benim doktorumu tavsiye ederim sana
torbalı devlet hastanesinin doktoru
ama ben gerçekten çok memnunum
sakin bir adam fazla konuşmaz ama sorduğun bütün sorulara bıkmadan
yanıt verir adı cengiz elburus ilgilenirmisin bilemem
yakınsın diye söyledim

arkadaşlar bugün kontrolüm vardı bebeğim 9. haftasında olacaktıki kalbi durmuş...sizlerle burdan heycanımız paylaşmak çok güzeldi ama ben artık bebeğimi kaybettim kısmına geçiyorum.inşalah hamileliğinizi sonuna kadar sağlıklı problemsiz rahat yaşarsınız. ben pztesi kürtaj olcam.herşey kokutuyo artık beni.mercimeğimi grömeye giderken öyle hevesliydimki.drdan kötü haberi alana kadar.inanmadım ya da inanmak istemedim başka drada gittim ama sonucu değiştiremedim. kasım annesi olamıyacam bakalım artık nasip kısmet.... hoçakalın

allah yardımcın olsun cnm çok üzüldüm anlatamam sana bunu hatta hemen senin yerine koydum kendimi inan çok kötü bişey ama cnm inşallah atlatırsın lütfen içine kapanma güzel şeyler düşün bak hamile kalabiliyosun cnm benim inan dualarım hep seninle :16::73:

ayyy ne güzel ben çok severim ikzi hayırlısıyla kucağına alırsın inş.canım:emir_bebek::emir_bebek::nazar:

o hastaneyı ben de dusunmustum ama cınarlı -kent bana cok pahalı gelıyor

nasıl yapıcaz bılmıyorum

ınsallah kısa surede buluruz gonlumuze gore bı yer

yatamadım canım ev kalabalıktı kaynanam önemsemezdi ben hamileykende kanamam oluyodu bişey olmaz der geçerdi :20:kaynana geline acırmı canımama salakmışım canımın kıymetini bilmemişim sora bi tanede düşük yaptım 9haftalıktı inş.buna bişey olmaz hayırlısı Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın

öle deme ya kaynanam bana hiç iş yaptırmaz
bişey olacak diye
acıyanlarda var demekki
içini ferah tut hiçbişey olmayacak bebeğine
sapasağlam kucağına alacaksın allahın izniyle
yeterki karamsar olma kötü düşünme

Back
X