2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya benim gibi birden olduğu yere yığılıp kalan varmı :25: korkuyorum düşüp kalacağım diye bu normalmi daha önceden öyle bi his geliyordu oturup bekliyordum geçiyordu ama şimdi birden yığılıp kalıyorum olduğum yerde filmlerden alışığız bu duruma ama gerçekte başıma gelince korktum:59:

ya benim gibi birden olduğu yere yığılıp kalan varmı :25: korkuyorum düşüp kalacağım diye bu normalmi daha önceden öyle bi his geliyordu oturup bekliyordum geçiyordu ama şimdi birden yığılıp kalıyorum olduğum yerde filmlerden alışığız bu duruma ama gerçekte başıma gelince korktum:59:

başdönmesimi yaşıyorsun

ben hıc korkmuyorum hatta normal dogum yaptıracak doktor bıle arıyorum

catır catır doguracagım valla :32:
aferin sana beynini hazırlamışsın bence vücudunda beynini dinler kolayca doğurursun
özel oda var canım
birde doktorun özeline gittiğim için eminim ki
güzel ilgilenirler
şimdiden seçimi çok iyi yapmak lazım bence
valla cnm ben 9 ay özele gittim adam doğuma bile gelmedi
inş başlamaz bu saate kadar sürekli midem dolu gibi
çok rahatsız edici bir durum ya
ayyyy ben çok naz yapıyorum eşime:1:
oda katlanıyo garibim ama napıyım bir daha böle fırsat ele geçmez:90::90:
azcık hamileliği keyifli hale getirmek lazım:49::49:
ohhh sefan olsun dur bende deneyeyim:16:

aferin sana beynini hazırlamışsın bence vücudunda beynini dinler kolayca doğurursun

valla cnm ben 9 ay özele gittim adam doğuma bile gelmedi

ohhh sefan olsun dur bende deneyeyim:16:

ben sezeryan istediğim için girmeme gibi bir şansı yok
valla çok fena yaparıım onu:1::1:

bencede dene canım gerçekten çok güzel oluyo
annemler uzakta ama onlara bile telefonda naz yapıyorum
ben abarttım gibi olayı ama ne yapayım
azcık pohpohlanmak istiyorum:17:

ben sezeryan istediğim için girmeme gibi bir şansı yok
valla çok fena yaparıım onu:1::1:

bencede dene canım gerçekten çok güzel oluyo
annemler uzakta ama onlara bile telefonda naz yapıyorum
ben abarttım gibi olayı ama ne yapayım
azcık pohpohlanmak istiyorum:17:

bu günlerin kıymetini bilelim kızlar ve iyi değerlendirelim bence :34: istediğinizi yaptırın bu durumda mecbur yapıyorlar itiraz edemiyorlar:1::1:

bu günlerin kıymetini bilelim kızlar ve iyi değerlendirelim bence :34: istediğinizi yaptırın bu durumda mecbur yapıyorlar itiraz edemiyorlar:1::1:

aynen kesinlikle katılıyorum
alışmayalım sonra:1::1:
zaten benimki diyo bi doğur ben sana neler yapacam diyo:60::60:
o zamana kadar ne yapsam kardır:47:
çokmu kötüyüz ne:60::60:

ozaman hosgeldin izmite :) bende aslen izmit ama almanyada yasiyordum izmitde gelin kaldim yine :1:
keskem sorsaydin funda hanim bu duyduklarimin asli var mi diye :1:
bende konak hastanesine randevu aldim oda 4 nisanda gercekten randevulu olsanda bütün gün orda mi geciyor :52: dayanamam ben yaa
sen nezamandan beri ordasin muayene oluyon ve kac ayliksin ay cok soru soruyom kusura bakma ama dogru doktora gitmek istiyorum ama her doktor icinde bir sey söyleniyor yaa konakdaki funda hanim icinde basilari iyi seyler sölemiyo napcam sasirdim :52:
peki hastane nasil temizmi cankatin :) senin ilk bebisin mi sormamda sakinca yoksa

Hoşbuldukkk :16: ne güzel gurbette değil memleketinde kalmışsın sende...
kusura bakma ya görememişim yazdıklarını biraz geç cevap oldu.
ben 6+1 im daha çok yeni 10 aylık evliyiz ilk bebişimiz :16: sormaya çekindim ya bide kadın bana takarmış doktorumdan olmak istemedim :9: bence dr lar kişiye göre değişiyor onlarda insan bence kişi kendi memnun kaldıysa aynı dr.a devam etmeli :34: inşallah sende kocaeli tıptan menun kalırsın...

evt cnm inşallah tez zamanda geçer :43: çok kötü bişey bende tam geçti diyorum yeniden başlıyo :43: geçer inşallah sabrın sonu selamettir :46: kaynanamlar yanımda olduğu için daha nasılmış bilemedim hamilelik :59: eşim annesinin yanında ilgilenmez benimle buda kötü bişey ama hiç kırmaz beni dediğimi yapar sağolsun amaaaa nisanın 5de köye gidiyolar inşallah bende yazıcam çok mutluyum diyee :66: kayınpederden dolayı ne uzanabiliyorum nede pc açabiliyorum kaynanam desen evde durmuyo ben oo hastayken bir dediğini iki etmedim ama oo ben hastay:98:ım yemeği zor yapıyorum t:98:iskiniyorum herşeyden basit bişeymiş gibi evde durmuyo :43: neyse az kaldı inşallah :65:

Allah sabırlar versin canım ya :5: gerçekten üzüldüm. Ama olsun sürekli yanında değiller ya sabreden derviş muradına ermiş Rabbim en güzel şekilde mükafatını verir üzülmek morel bozmak yok :32: :16:

ah ah ilkinde yapmadımya şimdi adam inanmıo kayınvalidemlerde altta oturuyolar ya yaşlılar çok onlarlada ilgilenmem gerekio bundada nazlanamıycam heralde

pek başdönmesi gibi değil kafam ağırlaşıp elim ayağım tutmuyo kulaklarım uğulduyo yığılıyorum olduğum yerde

benim arada aynı dediğin gibi oluyor
ama benimki kullandığım ilaçlardan oluyo
sanırım seninki hamilelikten oluyo
çünkü herkesin bünyesi farklı reaksiyon gösterirmiş

bulantı falan diyorsunuz ya kızlar
bende hiçbir şey yok...
eğer göğüslerim büyüyüp acımasa hamile olduğumu bilmesem anlamazdım

Back
X