2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

liste harika ellerine sağlık.29 yaşındayım adana yaşıyorum.teşekkür.

benim neden midem bulanmıyo arkadaşlar kötü bişeymi var acaba allah korusun yarın 6 hafta oluyo ama hiç tiksinme bulantı yokkkk

aynen senin dediğini diyodum canım
bir dün çok mide bulantım oldu sonra gene yok
boşver takılma ne güzel rahat rahat geçiriyoruz
herkesin bünyesi bir olmazmış
belkide bizde sonra başlıycak belli olmaz
aramızdada seninle bir hafta varmış

Son düzenleme:
hep ben girdiğimde boş oluyo bugün ya
azcıkta evde oturun ama ya
iki lafın belini kıramadık bugün valla

evet canım annelerimiz çok gezenti

yemek yiyince çoook şişiyorum ben sizlerdede oluyomu acaba midem çatlayacak nerdeyse hamileliktenmi yoksa başka bişidenmi bilmiyorum

benimde aynı yaaa çok az yememe rağmen acayip şişiyor :125:

yani kötü bişeye işaret olmasın da bulanmasın zaten istemiyorum ama hiçbişey hissetmeyince anlayamıyorum bebişim iyimi nasıl off çok merak ediyorum ben dokuz ay napcam böyle

5+4üm ben canım sağolsun eşim yardımcı ama bazen mecbur kalıp alıyorum işte bugünde pasta üflenceği zaman anne bmeni al mende baçıcam diyip durdu mecbur aldım

bu arada nazlı ben 28 yaşındayım ikinci bebeğim

ay güldennnnnnn alemsin :))) buna sevinmen lazım endişe ediyosun ben daha geçen gübn dedim ay ben tiksinmiyorum öğürmüyorum kusmuyorum bişeymi var deme hani diolar ya eğer miden bulanıyosa herşey yolunda yok öle bişey şekerim benim kzımda da ne midem bulandı ne tiksindim sadece başta biraz gazım oldu sonda da mide yanmam o kadar yani meraklanma üstelik eğer bulantıolucaksa genelde kalp atışı başlayınca başlıyo

yani kötü bişeye işaret olmasın da bulanmasın zaten istemiyorum ama hiçbişey hissetmeyince anlayamıyorum bebişim iyimi nasıl off çok merak ediyorum ben dokuz ay napcam böyle

eve bir ultrason makinesi almak lazım
bizim gibi meraklı anne adayları için ideal
bebişlerimiz iyidir merak etme
onlar suyun içinde bir güzel keyif yapıyorlar

benim neden midem bulanmıyo arkadaşlar kötü bişeymi var acaba allah korusun yarın 6 hafta oluyo ama hiç tiksinme bulantı yokkkk

takma kafana canım yaaa ne güzel işte offf ne zor oluyor o bulantı ben öncekinde mahvolmuştum acayip bulantım vardı çıkartamıyordum da tepiniyordum:84: artık ama bu aynı değil çok şükür hiç olmadı daha.ben çok korktuğumdan doktorumda birsürü ilaç vermişti kullanmadım hiç.
seninde olmayabilir belkide bundan sonra başlar takılma okadar

bende öyle duymuştum bulanıyosa iyidir diye işte ondan böyle pimpiriklendim canım herkes bişi söylüo işte aman sağlıklı olsunda gerisi önemli değil canım bende 31 yaşındayım biraz geç kaldım ama olsun, ilk bebişim olcak inşallah

hamd olsun herkez senin gibi nasibli degil canim sükür et :) ALLAH kayinvalenden de razi olsun ins
yeni evinizde hayir olsun insaALLAH mutlu ve huzurlu bir yuvaniz olur

yok canım yaaa iyi olurdu ama evdeydim bütün gün bi ara arkadaşlarımız geldi malum ben pek çıkamıyorum riskli olduğum için ahhh ahhh o güzel havalarda bile evde pinekliycem

bendede risk var canım bende çıkamıyorum
şansıma havada bugün çok güzeldi arada bahçede falan oturdum

canim esim cok seviniyor saten kizimizdan sonra istiyordu hemen bitane daha
ama bizde pek belli edemiyoz benimde kayinvalidem bizde hayirlisi olsun insaALLAH sizinkilerle bizimkilerin ayni zamana denk geldi ziyareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…