- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.281
ilk sayfada cnm görmedin micnm peki yaşın kaç tahmini doğum tarihi ne zaman geliyo bunlarıda ekliyim bide oturduğun il cnm
kusura bakma ekSIK yazmisim acemilik iste
yas 29 - sat 31 ocak - tahmini tarih 7. kasim insaALLAH - kocaeli boyumu da yazim mi
umarim yinem bisi unutmamisimdir
seninle ikimizin günleri aynı ne güzel
ewt,allahın izniyle aynı zamanlarda alacağız bebeğimizi kucağımıza,nasıl geçiyor hamillelik,benim 2.çocuğum bi oğlum var 6 yaşında,bakalım inşallah buda kız olur.bi sıkıntım yok şimdilik.
kizlar merhaba nasilsiniz? buradada mi listeye aliyomuslar? ya beni de alin 19 kasim insallah bebeyime kavusacagim. ama bi sorunum var cok yanmam var offfffffff oluyorum sanki
hoş geldin cnm aramızaher topikde var liste burda da var peki ekliyim seni rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip etsin peki liste ilk sayfada görürsün hemen peki yaşın kaç ?en son adet tarihin nerede yaşıyosun bunlarıda söle eklim cnm
cnm yanmam oluyo yazmışsın iltihapdan dolayımı eğer öleyse bol su iç cnm hemen geçerben çok çektim iltihapdan yanmadan ama sonucu ise bol su içmek birde ayağı üşütmemek
selam canim tesekkur ederim allah hepimize hayirlisiyla bebislerimizi kismet etsin. menim yasim 22 BAKU-de AZERBAYCANDA yasayiram. son adet tarihim 12 subat, bebeyim galiba 5 haftalik tahmini dogum tarihi 19 kasim.
ekledim cnm bakarsın ilk sayfada tekrardan hoş geldin
ya sende nasildi yanma ve agrimi vardi, idrar yaptikdan sonra da oluyomudu? resmen olum benimki yaa cok feci sen ne yaptin? test falan?
ekledim cnm bakarsın ilk sayfada tekrardan hoş geldin
Kubi, sanirim ahmetaydin diye ekledigin kisi ben oluyorum, kullanici adim AHMETAYLIN canim. typo hatasi olmus. Ekledigin icin sagol
ben 1.5 lik evliyim cnm ve evlendiğim gün ertesi başladı ve 3 gün sonra doktora gittik ve sistik yani tekrarlanan iltihap 1 sene boyunca antibiyotik verip yolluyolardı eve ilaç bitince yine başlıyodu ddeli oluyodum tekrar hap alıyoduk bu sefer midem kötü oldu en sonunda hep doktor değiştirdim derken bana 10 tane iğne verdi iltihapdan kurtulmak için ve en sonunda iltihabım geçti 1 ci ayında iğne vuruldum 2aci ayında hamile olduğumu öğrendimsana tavsiyem ayağını sıcak tut sıkı giyin ve bol su iç sürekli lavaboda ol yani okadar çok su iç inan bana geçiyo rahatsızlığımı sormuşsun idrar yaptıktan sonra 2 damla daha geliyodu öldürüyodu beni gözümden yaş geliyodu ve sürekli kasıklarım bide böbreklerim ağrıyodu boşluklarım allaha şükür dua et cnm birde dediklerimi uygula biraz uzun oldu ama oku işte
kubicim tesekkur ederim eklediyin icin yanma ile ilgili neler yaptin ozel muayene test falan? yardimci olursan sevinirim. lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?