2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
güldencim boşver o kadarda geç kalmamşın canım hiç olmamasından iyidir üstelik kısmet böyleymişzamanı şimdiymiş demek
ben kaçar kızlar kızımın uykusu geldi

cok sagol Kubi degistirdigin icin :) hamilelikte olur boyle seyler

idrar yolu iltihabi icin maydanoz iyi geliyor bildigim kadariyla ben kahvaltida elimle dograyip domates limon z. yagi mis gibi yerim hep. seytan kulagina kursun hic sikayetim olmadi. dene bakalim belki ise yarar. sarimsak da yemeyi ihmal etme. gecmis olsun

Benim esim de hamileliklerimde cok yardimci olur, bu sefer de oyle cok sukur. Yoksa bu mide bulantisiyla evi pislik gotururdu... Hic gucum yok birsey yapmaya.. Allah basimizdan eksik etmesin onu. Zaten cok cocuk istiyor yardimci olmasa bir cocukla yetinmek zorunda kalirdi

canım sende mi birlik oturuyosun yoksa :26:

evet canım birlik oturuyorum
ama allah ondan razı olsun bana hiç kaynanalık yapmadı
aksine daha çok yardımcım sırdaşım benim öz annem kadar severim

hamd olsun herkez senin gibi nasibli degil canim sükür et :) ALLAH kayinvalenden de razi olsun ins
yeni evinizde hayir olsun insaALLAH mutlu ve huzurlu bir yuvaniz olur

hep şükrediyorum canım:)))
güzel bir aileye gelin geldim çok şükür
amin canım güzel dileklerin için teşekkürler
allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah

sanırım hareketleri hissedinceye kadar bu merak devam edecek ozamn hareketleri hissettikce biraz rahatlarız

aynen o günler için nasıl sabırsızlanıyorum
eşim diyo ben olsaydım korkardım içimde bişi hareket ettikçe diyo
bende hemen "tabi anne olmak kolay olmuyor o oynadıkça benim hoşuma gidecek sen anlamazsın "dedim

cok uykum geldı ,yarın sabahta erkenden doktora gıdıcez ınsallahı yı cıkar sonuclar dua edın olur mu

bendede risk var canım bende çıkamıyorum
şansıma havada bugün çok güzeldi arada bahçede falan oturdum

aynen canım ya bu gün bir ara acıdım kendime bende balkona çıktım oturdum herkes biryerlere gidiyor giyinmiş süslenmiş çocuğuyla, eşiyle, ailesiyle bende boynum bükük onlara bakıyordum
şimdi de yanlızım bugün eşimin doğum günüydü ben çıkmadığım için eşim yalnız annesine gitti ben yine kaldım evde çok üzüldüm

cok uykum geldı ,yarın sabahta erkenden doktora gıdıcez ınsallahı yı cıkar sonuclar dua edın olur mu

dualarımız seninle içini ferah tut sonuçların çok iyi çıkacak görürsün

olsun biz şimdi oturuyoruz ama acısını doğurduktan sonra çıkartırız inşallah

[/QUOTE]

Ben de herseyde cesmeleri aciyorum, elimde degil cok duygulaniyorum en ufak birseyden... Bir de ustune dun babam ve oglumu izledik cok lazimmis gibi, ben aglamaktan katildim. Ucuncu kez izleyisim ama hic bu kadar duygulanmamistim ::2:
Herkes gurbette burada galiba, ben de annemi en son temmuz da gordum haziran da gidecegim yine insh.

Son düzenleme:

aman yok kalkmıyo zaten benimki koymaz zaten
ama çok özledim ya hazirandan beri görmüyorum
internette cepte sarılamıyosun ki
kokusunu duyamıyosun
şimdi çok isterdim ya sarılıp ağlamayı bende senin gibi olucam diye
ay ben çok fenayım ya
bugün hiç durmadım hep ağlıyorum
ne olcak benim halim[/QUOTE]

Ağlamayın ya bende ağlayacağım bende annemi özledim ona bu günlerde çok ihtiyacım var

tesekkur ederım kızlar

ben artık yatayım

uyuyamam belkı ama en azından dınlenırım dolasayım derken yordum kendımı demek kı :)

bu arada saatlerı ılerı almayı unutmayın

burda herkes mi gurbette kızlar
bende en son haziranda ablamın düğünü için gitmiştim
daha da görmedim
keşke konuyu açmasaydım ya
hadi hep birlikte bir ağlama senfonisi oluşturalım

tesekkur ederım kızlar

ben artık yatayım

uyuyamam belkı ama en azından dınlenırım dolasayım derken yordum kendımı demek kı :)

bu arada saatlerı ılerı almayı unutmayın

aynen ben unutmuştum valla sen dedin aklıma geldi
sana iyi geceler yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
senin için dua edicem bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…