2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tesekkur ederım ,dıs gebelıkte boyle yuksek cıktıgını okudum bırazda o yuzden tedırgın oldum

ama yukselmısmıs dıs gebelıkte ..

cok sagolun sız olmasanız napardım bılmıyorum.

hayır canım öyle şey olurmu öyle şey.keseyi gördüysen sorun yok demektir merak etme.
şimdi kaç haftalık oldunuz ne zaman keseyi görmeye gideceksiniz.şuan kese görünür hemde çok güzel 1000in üzerine çıkınca kese oluşmaya başlıyor çünki.insaallah saglıkla kavusursun yavruna.

arkadaşlar bende 6+6 hamileyim kasım 15inde doğum görünüyo çok şükür bulantım çok hafif inşallah böyle kalır ama nasıl bir uyku hali öğlenden önce kalkamıyorum bide baş ağrısı oluyo bebeğimin kalp atışlarını gördük çok farklı bi duygu gerçekten pıt pıt pıt atıyo yerim ben onu ya

canım bugun doktora gıttık ama keseye bakmadık

sımdı bız daha 4+3 üz degerimiz 2600

doktor ıkı hafta sonra gel dedı kalp atısıyla karından bakıcaz ..

tesekkur ederım bende okudum Allah kabul eder ınsallah

bebegım_01 rabbim gönlüne göre versin inşallah, tez zemanda sağlıkla yavruna kavuşman dileğiyle..bende okudum ayet-el kürsi..hakkında hayırlısı.

senin adına çok sevindim canım benim de beklene doğum 17 kasım İnşallah bende cumartesi gitcem doktora inşallah duyarım kalp atışını

slm kızlar bende 5+5gunluk hamıleyım ıkı hafta sonra kalp atısını duycam ınsallah mıgde bulantısı nezaman baslıyo

cnm herkeste farklıdır benimki 5.haftada başaldı belki senin hiç başlamıcak belli olmuyo..

bebeğim01 okudum cnm allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnninşallah

bebegım_01 rabbim gönlüne göre versin inşallah, tez zemanda sağlıkla yavruna kavuşman dileğiyle..bende okudum ayet-el kürsi..hakkında hayırlısı.

cnm herkeste farklıdır benimki 5.haftada başaldı belki senin hiç başlamıcak belli olmuyo..

bebeğim01 okudum cnm allahım hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

teşşekkür ederim kızlar agzınıza saglık.rabbimde insaallah kabul eder yüce katında.insaallahh sizlerde yavrularınıza saglıkla sıhatle kavuşun insaallah

tesekkur ederım ,dıs gebelıkte boyle yuksek cıktıgını okudum bırazda o yuzden tedırgın oldum

ama yukselmısmıs dıs gebelıkte ..

cok sagolun sız olmasanız napardım bılmıyorum.

kızz ağzını hayra aç ne dış gebelik olması. bende o ara korkup araştırdım o iş öyle olmuyor. 10000 leri falan geçiyor o durumda. inan ki bak iyi hisset diye söylemiyorum.

canım ben abdestliydim okudum. istersen Yasin de başlatabilirsin ben katılırım.

senin adına çok sevindim canım benim de beklene doğum 17 kasım İnşallah bende cumartesi gitcem doktora inşallah duyarım kalp atışını

ayy canım aynı zamanlara geliyo doğumumuz kalp atışlarınıda duyarsın inşallah acayip bişey okadar hoşuma gittiki adını pıtpıt koyduk pıtpıt aşşa pıtpıt yukarı

arkadaslar butun herkesi tek tek tebrik ediyorum insallah hepimizin bebisleri saglikla dunyaya gelir. bende bugun itibari ile 5 haftalik hamileyim. araniza yeni katiliyorum. hamilelik ile ilgili cok tavisyeyey ihtiyaci oluyor insanin.
aranizda benim gibi yurtdisinda yasayan varmi bilmiyorum ama buranin prosedurleri geregi daha hastaneye gidemedim. yani randevu gunum belli degil. 1,2 haftaya arariz dediler. yani simdilik sadece idrar testlerinde pozitifi gordum. hergun yapip duruyorum ve hersey normaldir insallah diye dua ediyorum.
bu guzel ve birazda zorlu yolculukta sizlerle yorumlasmak tanismak paylasmak beni cok mutlu edecek.

ay canımya çok iyisin saol.eger içinden gelen varsa okursa çok sevinirim .dualarınızda banada yer verdiginiz için çok sagolun çok duygulandım.rabbim insaallah bir dahaki hamileligimde saglıklı ve hayırlı bir evlat almamı nasip eder.

tamam o zaman senin için inşallah 41 Yasin başlatalım. onda da 1 kişi 1 Yasin alabiliyormuş, önemli olan 41 ayrı kişinin okumasıymış. ben 1 tane alıyorum. okumak isteyenler sana özel mesaj atsınlar, ara sıra burdan hatırlatırız. sayıyı karıştırmayalım da..

Ben 7 tane okudum dua ettim. Allahım nazan kuluna sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat nasip et diye :) Allah kabul eder inşallah cnm.

nasılsınız kızlar ben yorgunum bugün biraz iş yaptım
bebğim 1 okuruz canım ne demek özele yazarım

bebeğim-01 ; dilerim hepimizin duaları kabul olur , ben de 1 tane okudum ..

kızlaaaarr ben tahlil sonuçlarımı aldım bhcg 5941 çıkmış 6 haftalığım normalmi acaba düşükmü çıkmış bide biyokimya sonuçlarım yüksek çıkmış nedenini doktora sormadım daha yarın gidicem neden öyle çıkmış olabilirki bilen varmı arkadaşlar ?????? :18: :18:

arkadaşlar bişey sorucam beta hcg 5941 normalmiii 6 haftalıkhamileyim çokmu düşük acaba bilen varmı acaba ????????? :18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…