2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba kasım anneleri bende 5 haftalık hamileyim inşallah kasımda kucağıma alcam bebeğimi RABBİM HERKESE NASİP ETSİN

hosgeldin kubiscim elhd bugün kalp atasini gördük insaALLAH sonuna kadar iyi gider kucagimiza aliriz

senin bebisin ne alemde

ooo ne güzel haber kalp atışını duymuşsun rabbim hayırlı bir şekilde kucağınada almayı nasip eder bu arada hoş bulduk teyzesi bebişimin teyzesi yok ben tek kızıım bebişimin teyzeleri bir sürü kaynanama listeyi gösterdim anammmmm dedi ben de iyiyim de bir türlü anlaşamıyoz bebişle midem bozuk canı bişey yemek istemiyo hiç acıkmıyo

cnm mesajını geciktirmişim kusura bakma listeyi düzelttim yeni gelen arkadaşları ekledim

Canım beni hatırladın mı bilmem. Ben geçen ay denemiştim olmamıştı. Bu ay deniyoruz yine. Hayırlısı hamilelerin duası kabul olurmuş benim şu an hamile olup olmadığımı öğrenmem için çok erken. Senin için 10 tane ayetel kürsi okudum ama dediğim gibi hamile olmayabilirim de... Allah'ım gönlünün muradını versin...

yeni arkadaşlar var kızlar HOŞGELDİNİZZZ inşallah hayırlı bebişleriniz olsun hepimizin sağlıkla kucaklarımıza alalım aminnnnn

ben varım arkadaşım:) gökhan beyden memnunum ama 13 nisana erkan beyden konak hastanesindende randevu aldım orayıda bi denemk istiyorum ona göre karar vericem

canımm okudumm... eşinle mutlu olduğun bi hayat ve hayırlı, sağlıklı bi evlat diledim...

inşallah Rabbim kabul etsin amin....

Son düzenleme:
ben varım arkadaşım:) gökhan beyden memnunum ama 13 nisana erkan beyden konak hastanesindende randevu aldım orayıda bi denemk istiyorum ona göre karar vericem

memnunsan niye degision ki gülüm :)
canim benim tercihim bayan doktor akademi hastanesinde var miydi acaba ordaki fiyatlar nasil ben ssk liyim sezeryan dogum olcam bide muayene ücreti??? soru ustüne soru
akademi hastanesi bana biraz yakin ondan orayi düsündüm ama o da olmazsa galiba bende konaka gidicem funda hanima ama orda da randevulu gene bir saat bekletiliyormus saten simdi sicaklar baslicak o havada o yol ve birde orda yine beklemek beni perisan eder ne etcem bilmiom

ben bugün nerdeyse akşama kadar ağladım ..... sanırım hormonlar yüzünden........... off off ruhum daralıyooo((

eşim dayısı yoğun bakıma alındı diye şehir dışına gitti...

ailemden çok uzak bi şehirdeyim....

akşam üstü kayınvalidem arayıp yok onu ara sana küsmüş yok bunu ara sana küsmüş dedi.....

bütün moralimi alt üst etti.....

düşük tehlikesi olan ben evde tek başına yatan bi bardak su vericek eşim bile yok yanımda......

daha hala güya millet bana küsmüşmüş ............

4buçuk yıl sonra geldi bebeğim.. bukadar niye canım sıkılıyo herşeye anlamıyorum ...........

estf ne kusuru gülüm yaa :)
evet sasirmistir kayinvaliden bu kadar kasim hamisleri elhd ALLAH hayirlisi ile kucagimiza almayida nasip eder ins.
bende de tam tersi yaa habire bisiler yemek istiyorum gene kilo alcam diye korkuyom dogrusu hihi

canımm benim hormonlardan kaynaklanıyo pek bi alıngan duygusal oluyoruz bu dönemde ben de geçen hafta çok kötüydüm benm de ailem uzakta ağladım durdum ölee ben kendimi yalnız hissediyorum die eşim de üzüldü yazıkk
bu hafta daha iyiyim eşinin de gitmesi zor olmuştur tabi.. küsenleri de boşveer. nie küsüyolarmışki hem şimdi düşünmemiz gereken bebişlerimiz onların sağlığı sıkma canını Allah ın izniyle o da sarılacak annişine sağlıkla büyüyecek

ay cnm bulantı olmasın kiloyu sonrada verirsin ama yararlı şeyler ye heee annesi yeğenime iyi bak

konak hastanesi evimin dibinde. erkan beyinde ismini duyunca bide ona gideyim dedim. gökhan bey aile doktoru gibi bir şey oldu. sülalemdeki herkes ona gitti..

benide listeye ekleyinnn :)
24 yaşındayım kocaeli sat 1 şubat yarın 8 haftalık olacak. tahmini doğum günü 8 kasım

sağol canım benim haklısın hormonlar... eşim hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri sadece 2 gün yanımda olabildi.... hep şehir dışında sanırım onu özlüyorum, ailemi özlüyorum...... kayınvalidemin küstü dediği kişiyi aradım haberi bile yok benmi küsmüşüm yok kızım öylebişey sen bunları düşünme üzülme sakın dedi..... kayınvalidem sırf üzmek için yapıo.... bide beni güya çok sever......

inşallah bu alınganlıklarımız çok sürmez, yok sa Allah muhafaza ağlak bi bebegim olucak:)

hayırlı olsun kalp atışını görmüşsün bebeğini görmüşsün ne büyük saadet darısı başımıza

ah canım ya sezeryan olmasa kendi dr mu tavsiye edeceğim ama sezaryan konusunda doktor hakındada hastane hakında da hiç bilgim yok bide uzak senin için yazın haklısın zor olur gidip gelmek Beni 8 haftalık olunca gel renkli 3 boyutlu bakarız bebişe dedi sabırsızlıkla bekliyorum of ya daha iki hafta var:97:

yemek yemek istiyorum artık acıkmak istiyorum :84: herşeye böğ ona böğ buna böğ kurudum kaldım zaten 48 kiloyum içerde minik fasülyem ne yapıyo acaba.:97:

senin doktorun kim arkadaşım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…