2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
geldık doktordan vajınal ultrasyondan korktugum ıcın ıkı hafta sonra kalp atısı ıle keseye bakmak ıcın gıdıcegız

ama nasıl dayanıcagım ıblmıyorum

testlerın sonucları yarın cıkıcak ,ama ben dayanamam dıye kayınvalıdeme dedım beta cıkınca bana haber dıye zaten masaları yanyana

beklıyorum merakla ..

bizim 6.haftamız bitti ben de netten hesapladım 18 kasıma denk geliyor bu mide bulantıları öldürdü beni bir haftadır....

mrb kızlar nasılsınız ben kaç gündür yatıyorum mide bulantısından napıcam bilmiyorum çok erken başladı ya bugün 5+3 daha doktorada gitmedim haftasonu sınava gircem napıcam nası giricem bilmiyorum öncekinde doktorun verdiği ilaç vardı onu kullancam artık evde olduğum için şuan ilaç kullanmamaya çalışıyorum ama mecbur kullancam galiba..Allah çalışan hamişlerimize yardımcı olsun valla biz evde bu kadar zorlanırken siz bide çalışıyosunuz daha zor

kızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun bebişlere iyi bakın
kubi bana msj yazmışsın ama ben sitede yeni olduğum için henüz msj yazamıyomuşum. nasıl olduğuma gelince çok kötüyüm kürtaj oldum bu sabah yeni kendime geldim gözümü burda açtım hemen birilerinden iyi bişe güzel bişey duyabilmek adına. Allahım kimseye yaşatmasın bunu. sen merak etme diye cvp yazdım yoksa bu güzelim 2011 kasim hamişleir sayfasından bunları yazmak istemiyorum hepiniz güzel duygulara sahipsiniz kimsenin canını sıkmak istemiyorum öpüyorum hepinizi

selam bayanlar beta mı ogrendım ama soyle bı durum var

pazartesı adetıme 4 gun kala beta 60 ıdı
carsamba gunu adetıme 2 gun kala beta 203 cıktı

cuma gunu baktırmadım ,cuma gunu adet olmam lazımdı ,

bugun baktırdım yanı adetım 3 gun gecmıs oluyor beta 2600 cıkmıs

cok yuksek mı cok artmıs gıbı geldı bana korktum bıraz :18:

degerlere baktıgımda ıse
4 hafta 75 - 2,600 dıyor yanı 4+7 ıken mu bu degerı gormelıydım

ama oysa ben daha 4+3 üm..kafam karıstı erken mı gelısıyor bebegım yoksa suphelı mı

canım degerin çok güzeelll neden korkuyorsunkiii
belkide 2 tane geliyordur olabilir keseyi gördünüzmü 1 tanemiydi.belkide erken döllenmedir yani adetin biter bitmez hamile kalmışsındır canım.

Canım tedirgin olacak bir durum yok benim adetim 1 gün geçtiğinde değer 900 dü ikiye katladığını düşünürsen 3 gün sonra 2700 yapıyor gayet sağlıklısın.

canım degerin çok güzeelll neden korkuyorsunkiii
belkide 2 tane geliyordur olabilir keseyi gördünüzmü 1 tanemiydi.belkide erken döllenmedir yani adetin biter bitmez hamile kalmışsındır canım.

ya bende ıkız mı dedım ılk once keseyı goremedık daha kucuktur dıye düşündüm..

bılmıyorum kı korktum bırden ben 1000 lerde beklıyordum o yuzden belkı

ıkız olsun ısterım :) ıcımı ferahlattın canım sagol

Canım tedirgin olacak bir durum yok benim adetim 1 gün geçtiğinde değer 900 dü ikiye katladığını düşünürsen 3 gün sonra 2700 yapıyor gayet sağlıklısın.

tesekkur ederım ,dıs gebelıkte boyle yuksek cıktıgını okudum bırazda o yuzden tedırgın oldum

ama yukselmısmıs dıs gebelıkte ..

cok sagolun sız olmasanız napardım bılmıyorum.

sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim

slm kızlar bende 5+5gunluk hamıleyım ıkı hafta sonra kalp atısını duycam ınsallah mıgde bulantısı nezaman baslıyo

okudum cnm rabbım kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…