- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.421
teşekkürederim sizinkiler nerde oturuyoo çok zor ya valla
öle deme beaaaa
bende ürkerim gibime gelio
hiç düşünmemiştim
ilk başlarda bi kuş kanat çırpıyor gibi hissediliyormuş.
o günler bi gelse ahh
kubi bana msj yazmışsın ama ben sitede yeni olduğum için henüz msj yazamıyomuşum. nasıl olduğuma gelince çok kötüyüm kürtaj oldum bu sabah yeni kendime geldim gözümü burda açtım hemen birilerinden iyi bişe güzel bişey duyabilmek adına. Allahım kimseye yaşatmasın bunu. sen merak etme diye cvp yazdım yoksa bu güzelim 2011 kasim hamişleir sayfasından bunları yazmak istemiyorum hepiniz güzel duygulara sahipsiniz kimsenin canını sıkmak istemiyorum öpüyorum hepinizikızlar ben çıkıyorum allaha emanet olun bebişlere iyi bakın
selamlar teşekkürleerselamlar hayirli olsun canim
benimde dogum gunum 17 kasim:))
bebeğim01 merhaba canım benim listedeki durumu pıtpıtları duyuldu diye yazarmısın teşekkür ederim...
canım degerin çok güzeelll neden korkuyorsunkiii
belkide 2 tane geliyordur olabilirkeseyi gördünüzmü 1 tanemiydi.belkide erken döllenmedir yani adetin biter bitmez hamile kalmışsındır canım.
Canım tedirgin olacak bir durum yok benim adetim 1 gün geçtiğinde değer 900 dü ikiye katladığını düşünürsen 3 gün sonra 2700 yapıyor gayet sağlıklısın.
sevgili hamilelerimizzz sizden ufacık birşey isteyecegim çok fazla deil.lütfen benim için her biriniz 1er tane ayetel kürsü okuyup nazanın saglıklı hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip et Allahım derseniz beni çok mutlu edersiniz.lütfen okuyanlar yazsın.şimdiden teşşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?