- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.701
günaydın kızlar,
nasılsınız bakalım?ya bişe sorcam size bilgisi olan varmı acaba ben brezilya fönü yaptırmak istiyorum acaba bi zararı olurmu?
bebeğim benide listeye eklermisin, sat 15 şubat, doğum 25 kasım,yaş 27, kilo 68,şehir izmir...
kızlar günaydın nasılsınız? ben doktordan geldim. keseyi gördük ama içinde bişey göremedi doktor. geç döllenme olmuş olabilir dedi. moralim çokk bozuldu ama iyi düşünmek istiyorum. kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını kızlar
günaydin bol,
benim bildigim kadariyla brezilya fönü perma ilaci gibi keskin bir ilacla yapiliyor. yani kivircik degil ayni islemin düz halini yapiyorlar. Benim doktorum sac boyasini yasakladi ben iki aydir bu yuzden dokunmuyorum sakincasi nedir bilmiyorum ama ben olsam yaptirmazdim....
Günaydınlarr,,herkesin güzel bir gün geçirmesini diliyorum...Çalışan anne adaylarına kolay gelsin...
sumak senin ve benim satımız aynı
sevindim cnm sağlıkla gelir inş
cnm hamileyken ben nar yemeye korkarım annem bana hamileyken sırf denemek için nar suyu sürmüş bileğine ve sırtımda çok cici bi nar lekem var ama hep der ya yüzünde falan çıksaydı ne cahilmişim diye bana da der dikkat et diye batıl inanç belkide belkide gerçektewn düşüğe neden oluyoda eskiler böyle bişey uydurmuş bilmiyorum
bide benim inandığım bi batıl inançta hamileyken saç kestirilmesi konusu derlerki hamileyken saç kestirirsen Allah korusun çocuğun ömrü kısa olur
ben oğluma hamileyken korktum kestirmedim ama 2 . gebeliğimde aman uydurk şeyler dedim ve bebişim anne karnında kızamıkçık oldu gelişmedi ve dünyaya gelemedi 9 ay boyunca hayatta saçımı kestirmem
Kızlar merhaba,bende 5+1 günlük hamişim ancak bir sorunum var, sizinle paylaşıp düşüncelerinize ihtiyacım var...
Ben klomen ve çatlatma iğnesini korunmayı bıraktığım 5.ayımda ilk kullanışımda gebe kaldım, bat günümde beta hcg:410,4 sonra 4+4 günümde ise hcg:1922 çıktı,,, ancak sanki kimsayallarla gebe kaldığım için boş gebelik veya kalbi atmayan bir gebelik yaşayacakmışım gibi büyük korkularım var, henüz sadece keseyi görebildik ama nedense mutlu olamıyorum bu kötü düşünceleri kafamdan atamıyorum, çok kötüyüm, çok korkuyorum sanki bebeğimi kucağıma alamayacakmışım gibi bir his var içimde
Tşkr ederim cnm, dediğin gibi duadan başka yapacak hiçbişeyim yok, ama içimdeki bu korku 6.his mi diye kafama çok takıyorumhg canım hepimizde aynı korkular endişeler var malesef kalbini ferah tut önce,allahtan gelene yapılabilecek birşey yok malesef kontrollerini aksatma dua et rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah bende keseyi gördüm ve testlerimde hepatit olduğumu öğrendim ama kalp atışı görmek için bekliyorum şimdilik umutsuzluğa yer yok hepimiz bebişlerimi kucağımıza alıcaz inşallah sadece sabır ve dua
:)) zeki bir o kadar da yaramaz yerinde durmaz...bir bebek icinde buyuyor canim...
kızlar günaydın nasılsınız? ben doktordan geldim. keseyi gördük ama içinde bişey göremedi doktor. geç döllenme olmuş olabilir dedi. moralim çokk bozuldu ama iyi düşünmek istiyorum. kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını kızlar
tşk canım,, sen tahlil yaptırmışmıydın sonuçlarını gösterdinmi düzgün beye ?
günaydın dualarımdasınız inşallah duyulur bende bugün itibari ile 6+2 oldum ne zaman gitsem acaba diye düşünüp duruyorum bakalım sen git duyarsan birde ben denerim şansımı
aminnn cnminşallah cnm nasılsın bebik nasıl inşallah bulantılarınız olmazz
kızlar korkmayın benımde mıde bulantım oluyodu son 2 gun hıc olmadı bende cok korktum kendı kendımı yedım aklıma kotu kotu seyler geldı nıye bulanıyodu da sımdı bulanmıyo dıye (bulana bı dert bulanmasa :) ) ama dun doktordan pıtpıtlarını duydum ve gordum meraklanmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?