- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.681
bikaçtane ayetel kğrsi okudum canım bol bolda dua ettim yasini şerifi bitane okuyabiliyoruz sanırım okur özelden mesaj atarım
Kızlar merhaba, yazdıklarınızı takip ediyorum,geceleri en geç 10 da uyumuş oluyorum nasıl tatlı uyku anlatamamama bulantılarım had safhada 2 gündür istifra ediyorum,yarın bakalım kalp atışları için gideceğim. Bebişimin kalbi hep atsın da başka bi şey istemem
geçmiş olsun ,inşallah sağlıcakla gelir meleğin .. benim de benzer durumum olabilir diye sanırım dr.um 3*2 = 6 tane progestan tablet verdi .. ilk bebeğimde 3*3=9 tane vajenden fitil olarak uyguluyordum .. bakalım 10 gün sonra kontrrole gideceğiz , nasılmış mercimek kuzuminşallah sağlıklıdır bütün minikler ..
bu arada kendimi tanıtmadımmuhtemel doğumuma göre 2 aralık 2011 , yani aralık annesiyim ama mecburen kasım annesi olacağım .. çünkü ilk bebeğimi de sez. la dünyaya getirmek zorunda kaldım ..hatta onu da 2009 ağustosta kucağıma alacakken 2009 temmuz annesi oluverdim sağlıklı ve sorunsuz bir süreç dilerim hepimize
sevindim cnm sağlıkla gelir inşbenim bildigim hamilelikte beyaz sarı akıntı normal benim kanamam gelmeden önce akıntım fazlaydı allaha şükür artık kanamamda yok denecek kadar az
cnm hamileyken ben nar yemeye korkarım annem bana hamileyken sırf denemek için nar suyu sürmüş bileğine ve sırtımda çok cici bi nar lekem var ama hep der ya yüzünde falan çıksaydı ne cahilmişim diye bana da der dikkat et diye batıl inanç belkide belkide gerçektewn düşüğe neden oluyoda eskiler böyle bişey uydurmuş bilmiyorumnar suyudamı düşüğe neden oluyor
peki narda mı yemicez ben ço seviyorum ve yiyordum bundan sonra dikkat edeyim madem
benim daha akıntım fazlalaşmadı ama ilk hamileliğimde sürekli günlük pet kullanıyordum yoksa
hiç korkma biz %30 luk şanslı kısımdanız....bende uykuda yok..içinizi ferah tutun keyfini çıkarın bu günlerin....ben öyle yapıyorum....hergün şükrediyorum böyle olduğum için....
benim annemde böyleymş bana hamileyken hiç fark etmemiş hamileliğini mutlaka sizlerde ailede vardır böyle rahat hamilelik geçiren
selam kızlar nasılsınız bişey sorcam bilginiz varmı 2li test ne zaman yapılıyor biliyormusunuz
oleeeyyy yanliz degilimmmbende burda bütün kizlarin saydiklarindan eser yok. Ne bulanti ne basdönmesi ne tiksindim biseyden yorgun degilim nede aseriyorum ters giden birsey mi var diye diye günlerim geciyordu sevindim simdiii
kızlarrrr bugün ilk ultrasonum vardı, çokkk şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük...içim biraz daha rahatladı, rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...
tebrikler .. inşallah sağlıcakla gelir kucağına .. çok güzel bir duygu değil mi
merhaba hanımlar yeni keşfettim burayı...ben de katılıyım dedim.dün bebişimin ilk kalp atışlarını duyduk.ama bana doktorum öle net doğum tarihi falan vermedibenim hesaplamalarıma göre kasım 3.-4. hafta olucak doğum..son adetim 1 şubat,doktor 8 haftalıksın dedi,niyeyse değişik bir hesaplama yapıyolar.aslında 6 haftalık olması lazım,yani döllenme tarihini baz alıcak olursak....bilemiyorum oraları artık:26:
kızlarrrr bugün ilk ultrasonum vardı, çokkk şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük...içim biraz daha rahatladı, rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...
iyi aksamlar guzel hamisler 5 gundur gelemedim aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.
hollandadan katinvalidemler gelmisti 5 gunlugunu bugun aksam geri donduler bende ancak gelebildim buraya.
yarin sinavim var kizlar dua edin olurmu geceyim hayirlisiyla ayin birindede doktora gidecegim bakalim hayirlisi optum hepinizi....
bebeğim benide listeye eklermisin, sat 15 şubat, doğum 25 kasım,yaş 27, kilo 68,şehir izmir...
selam kızlar. listeye baktımda yeni taze hamisler cogalmıs :) hosgelmisler.. hayırlı olsun hepsine!
benim öglen kanamam oldu, hemen doktora gittim. doktor bisey yok normal hersey dedi. siddetli agrı ve yogun kanama yoksa korkmayın dedi. bebislerimiz su an hala tutunmaya calısıyomus cünkü. yerlesme kanamaları olabilirmis.
normalde randevum haftaya idi. haftaya bebegide görecektik.. ama bugün bu acil durum olunca bebegede baktı. bugün 5+5 oldugu halde bebis hala görünmedi. yalnızca kesesi göründü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?