2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bikaçtane ayetel kğrsi okudum canım bol bolda dua ettim yasini şerifi bitane okuyabiliyoruz sanırım okur özelden mesaj atarım

teşşekkür ederim canım özelden mesaj atarsan sevinirim okudugunda.ken.ibak.

Kızlar merhaba, yazdıklarınızı takip ediyorum,geceleri en geç 10 da uyumuş oluyorum nasıl tatlı uyku anlatamam:1:ama bulantılarım had safhada 2 gündür istifra ediyorum,yarın bakalım kalp atışları için gideceğim. Bebişimin kalbi hep atsın da başka bi şey istemem:49:

inşallah canım hepimizin isteği bu onlar sağlıklı olsunda herşeye katlanırız biz inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini :nazar: :nazar:

geçmiş olsun ,inşallah sağlıcakla gelir meleğin .. benim de benzer durumum olabilir diye sanırım dr.um 3*2 = 6 tane progestan tablet verdi .. ilk bebeğimde 3*3=9 tane vajenden fitil olarak uyguluyordum .. bakalım 10 gün sonra kontrrole gideceğiz , nasılmış mercimek kuzum :69: inşallah sağlıklıdır bütün minikler ..

bu arada kendimi tanıtmadım :3: muhtemel doğumuma göre 2 aralık 2011 , yani aralık annesiyim ama mecburen kasım annesi olacağım .. çünkü ilk bebeğimi de sez. la dünyaya getirmek zorunda kaldım ..hatta onu da 2009 ağustosta kucağıma alacakken 2009 temmuz annesi oluverdim :69:sağlıklı ve sorunsuz bir süreç dilerim hepimize :49:

sumak senin ve benim satımız aynı:7:

benim bildigim hamilelikte beyaz sarı akıntı normal benim kanamam gelmeden önce akıntım fazlaydı allaha şükür artık kanamamda yok denecek kadar az
sevindim cnm sağlıkla gelir inş
nar suyudamı düşüğe neden oluyor
peki narda mı yemicez ben ço seviyorum ve yiyordum bundan sonra dikkat edeyim madem

benim daha akıntım fazlalaşmadı ama ilk hamileliğimde sürekli günlük pet kullanıyordum yoksa :27:
cnm hamileyken ben nar yemeye korkarım annem bana hamileyken sırf denemek için nar suyu sürmüş bileğine ve sırtımda çok cici bi nar lekem var ama hep der ya yüzünde falan çıksaydı ne cahilmişim diye bana da der dikkat et diye batıl inanç belkide belkide gerçektewn düşüğe neden oluyoda eskiler böyle bişey uydurmuş bilmiyorum

bide benim inandığım bi batıl inançta hamileyken saç kestirilmesi konusu derlerki hamileyken saç kestirirsen Allah korusun çocuğun ömrü kısa olur

ben oğluma hamileyken korktum kestirmedim ama 2 . gebeliğimde aman uydurk şeyler dedim ve bebişim anne karnında kızamıkçık oldu gelişmedi ve dünyaya gelemedi 9 ay boyunca hayatta saçımı kestirmem:5:

hiç korkma biz %30 luk şanslı kısımdanız....bende uykuda yok..içinizi ferah tutun keyfini çıkarın bu günlerin....ben öyle yapıyorum....hergün şükrediyorum böyle olduğum için....

benim annemde böyleymş bana hamileyken hiç fark etmemiş hamileliğini mutlaka sizlerde ailede vardır böyle rahat hamilelik geçiren

oleeeyyy yanliz degilimmm :66: bende burda bütün kizlarin saydiklarindan eser yok. Ne bulanti ne basdönmesi ne tiksindim biseyden yorgun degilim nede aseriyorum ters giden birsey mi var diye diye günlerim geciyordu :52: sevindim simdiii

selam kızlar nasılsınız bişey sorcam bilginiz varmı 2li test ne zaman yapılıyor biliyormusunuz

Ezgimm merhaba,

nasil oldun canim??? Okudugum kadariyla daha iyiye gidiyor durumun...İns en kisa zamanda kalkarsin ben bir hafta zor dayandim sonra ayaklandim ufakdan olacak gibi degildi....yukardaki sorunu sanirim henüz kimse cevaplamamis, ikili test gebeligin 11.-14. haftasi arasinda yapiliyor canim....

kızlar annelik akademisi diye bir site var (özellikle benim gibi ilk kez anne olacaklar için daha yararlı olacağını düşünüyorum ) forma bilgilerini giriyorsun hamileyim ya da bebeğim diye sizin seçtiğiniz kitaplardan gönderiyorlar. bilginize

selam kızlar. listeye baktımda yeni taze hamisler cogalmıs :) hosgelmisler.. hayırlı olsun hepsine!

:59: benim öglen kanamam oldu, hemen doktora gittim. doktor bisey yok normal hersey dedi. siddetli agrı ve yogun kanama yoksa korkmayın dedi. bebislerimiz su an hala tutunmaya calısıyomus cünkü. yerlesme kanamaları olabilirmis.
normalde randevum haftaya idi. haftaya bebegide görecektik.. ama bugün bu acil durum olunca bebegede baktı. bugün 5+5 oldugu halde bebis hala görünmedi. yalnızca kesesi göründü.

iyi aksamlar guzel hamisler 5 gundur gelemedim aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.

hollandadan katinvalidemler gelmisti 5 gunlugunu bugun aksam geri donduler bende ancak gelebildim buraya.

yarin sinavim var kizlar dua edin olurmu geceyim hayirlisiyla ayin birindede doktora gidecegim bakalim hayirlisi optum hepinizi....

oleeeyyy yanliz degilimmm :66: bende burda bütün kizlarin saydiklarindan eser yok. Ne bulanti ne basdönmesi ne tiksindim biseyden yorgun degilim nede aseriyorum ters giden birsey mi var diye diye günlerim geciyordu :52: sevindim simdiii

bende sizdenim canım bendede henüz bişi yok gayet rahatım birtek sancılarım oluyo arada inşallah hep böyle oluruz daha iyi işte kızz :66: :66:

kızlarrrr bugün ilk ultrasonum vardı, çokkk şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük...içim biraz daha rahatladı, rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...

kızlarrrr bugün ilk ultrasonum vardı, çokkk şükür keseyi ve kalp atışlarını gördük...içim biraz daha rahatladı, rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah...

tebrikler .. inşallah sağlıcakla gelir kucağına .. çok güzel bir duygu değil mi :69:

tebrikler .. inşallah sağlıcakla gelir kucağına .. çok güzel bir duygu değil mi :69:

evet canım ya, kan testi sonucunda bu kadar heyecan yapmamıştım..bugünkü çok farklıydı, sanırım her ultrason benim için heyecan verici olucak..Allah'ım evlat hasreti çeken herkese nasip etsin.amin.

merhaba hanımlar yeni keşfettim burayı...ben de katılıyım dedim.dün bebişimin ilk kalp atışlarını duyduk.ama bana doktorum öle net doğum tarihi falan vermedi:59:benim hesaplamalarıma göre kasım 3.-4. hafta olucak doğum..son adetim 1 şubat,doktor 8 haftalıksın dedi,niyeyse değişik bir hesaplama yapıyolar.aslında 6 haftalık olması lazım,yani döllenme tarihini baz alıcak olursak....bilemiyorum oraları artık:26:

ee kim ne zaman döllendi bilemeyecekleri için SAT ı baz alıyorlar doğal olarak :)

ay ne güzel canım gözün aydın. :nazar:

iyi aksamlar guzel hamisler 5 gundur gelemedim aramiza yeni katilanlar hosgeldiniz.

hollandadan katinvalidemler gelmisti 5 gunlugunu bugun aksam geri donduler bende ancak gelebildim buraya.

yarin sinavim var kizlar dua edin olurmu geceyim hayirlisiyla ayin birindede doktora gidecegim bakalim hayirlisi optum hepinizi....

inşallah sınavın çok güzel geçer canım

selam kızlar. listeye baktımda yeni taze hamisler cogalmıs :) hosgelmisler.. hayırlı olsun hepsine!

:59: benim öglen kanamam oldu, hemen doktora gittim. doktor bisey yok normal hersey dedi. siddetli agrı ve yogun kanama yoksa korkmayın dedi. bebislerimiz su an hala tutunmaya calısıyomus cünkü. yerlesme kanamaları olabilirmis.
normalde randevum haftaya idi. haftaya bebegide görecektik.. ama bugün bu acil durum olunca bebegede baktı. bugün 5+5 oldugu halde bebis hala görünmedi. yalnızca kesesi göründü.

bol bol dinlenmek gerekiyor bu dönemde canım aman dikkat et inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur annesine sıkma canını :nazar:

geçmiş olsun canım :71:
herkez endişeli herkez stresli malesef bunu bebeklerimize biz yapıyoruz kese kalp atışı sağlık durumu derken kendimizi strese sokuyoruz tabiki düşünücez ama dua her kapıyı açar bol bol dinlenmeli ve dua etmeliyiz kendini fazla yorma yapman gerekenden fazlası için kendini zorlama bu hepimiz için geçerli bütün hamişler allaha emanet hayırlı akşamlar :nazar:

iyi geceler güzel anneler
aranıza yeni katılıyorum bende hamileyim geçen hafta salı günü yanı 22 martta öğrendim.size bir sorum olacaktı geçen hafta progesteron 14.7 idi bugün ise 11 çıktı ama beta çok düzenlli artmış. sizce progesteron normal mi??

Back
X