- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.741
Ezgimm merhaba,
nasil oldun canim??? Okudugum kadariyla daha iyiye gidiyor durumun...İns en kisa zamanda kalkarsin ben bir hafta zor dayandim sonra ayaklandim ufakdan olacak gibi degildi....yukardaki sorunu sanirim henüz kimse cevaplamamis, ikili test gebeligin 11.-14. haftasi arasinda yapiliyor canim....
selam canım hoşgeldin aramıza
ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.....
selam arkadaşlar. yokmu selam alacak hoşgeldin diyecek kimse?
:82:
hoşgeldin aramıza
Hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.....
hrkese slm... Benimm bebiş de 24 kasımda geliyo... Allah izin verirse.. Arkadaşlar bişi sormak istiyorum size. Normalde 5. Haftadayım ve hala bulantımm yok... En yakın arkadaşımda şuanda 6 haftalık hamile ve 2 haftadır mide bulantıları çok şiddetli... Mide bulantımın olmaması normal mii sizce??
tahlıllerımı aldım bıraz once yıne demır eksıklıgım ortaya cıkmıs
kızamıkcık gecırmısım onceden sevındım :)
ama toxoplazma gecırmemısım ..
betam ıse 4+3 iken 2657.88 imiş..sanırım bebegımızı yumurtlama gunuden once yapmıısız
kızımız mı olucak yoksaöyle dıyorlar ya hanı :)
Meraba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim:) Benimde şu haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı ama 2 gündür kokulara karşı hafiften varSağ salim hepimiz kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi:))
hrkese slm... benimm bebiş de 24 kasımda geliyo... allah izin verirse.. arkadaşlar bişi sormak istiyorum size. normalde 5. haftadayım ve hala bulantımm yok... en yakın arkadaşımda şuanda 6 haftalık hamile ve 2 haftadır mide bulantıları çok şiddetli... mide bulantımın olmaması normal mii sizce??
meraba arkadaşlar...bende aranıza yeni katıldım 7 haftalık hamileyim:) benimde şu haftaya kadar hiç bulantım olmamıştı ama 2 gündür kokulara karşı hafiften varsağ salim hepimiz kucağımıza alırız inş.bebişlerimizi:))
canım çok tşk ederim..şimdi görebildim linki:)))ben senin çizelgene bakmışım,kusura bakma..çok güzel olmuş ellerine sağlık..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?