- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.281
Günaydın duygusal karılar
dün gece sol kasığımda bir sancıyla uyandım aha dedim sanırım doğuruyorum ama kocam yok yanımda,hay dedim natosu batsın,kımıldayamıyorumda,anamlarada haber verip korkutmak istemedim...tırsık bi şekilde kendimi dinleyeyim dedim önce uzandım geri...sonra yavaşça kalktım çişimi yapayım dedim bide mabata bakarız ne var ne yok,baktım orda asayiş berkemal,meğer gazım sıkışmışsaldım rahatladım
günaydın panpişler
agzım yuzum şiş vaziyette uyandım bugunde.dün fal baktırdım normal doğum yapacakmısım doğumumda kolay olacakmış. işimiz fallara kaldı :))
biz de.. biz de ....
maşallah bütün kasım bebişlerine ve annelerine...
İyi geceler arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var konunuzla çok alakası yok ama sizleri tecrübeli gördüğüm için size sormak istedim. Sizi meşgul etmiş olabilirim kusuruma bakmayın2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu ay eşimle korunmadık da.Adete 1 hafta kala kasıklarım ağrımaya başladı. Halen devam ediyor.Sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor ama adet olmadım.Biraz önce tuvalete gittim beyaz akıntıyla beraber kırmızı bişey gördüm.Yani beyaz akıntının içinde ama ondan ayrı duruyordu damar gibi.Sonrasında da koyu krem bir iki damla geldi o kadar.Son 3 gündür test yapıyorum çizgi yok.Ama bu sabah yaptığımda öyle belirli belirsiz bişey çıktı.Tabi güvenemiyorum testlere.Sağlık ocağına gittim kan tahlili için ama daha erkenmiş 10 gün geçsin sonra gel dediler.Açıkçası çok sancım olduğu için her an adet olurum diye büyük hastaneye gitmedim.Zaten ilçede oturuyorum gitsem bile 2 günü bulur.Neyse çok uzattım galiba:26:Sormak istediğim gebelikte sancı olurmuş ama sizler tecrübe ettiğiniz için bilirsiniz adet sancısı gibi mi olur değişik mi?Yani benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
herkesin hikayesi çok duygulu... tek çizgiyi görüp gözyaşı döktüğümüzden daha çok çocuklarımızın güzel günlerinde sevinç gözyaşları dökeriz inş... Rabbim acılarını göstermesin...
ben geldım:82:
çok zibidi bir günümdeyım
ohhhh yarasın tosunuma
gunaydın paçoz,
naber
Günaydın duygusal karılar
dün gece sol kasığımda bir sancıyla uyandım aha dedim sanırım doğuruyorum ama kocam yok yanımda,hay dedim natosu batsın,kımıldayamıyorumda,anamlarada haber verip korkutmak istemedim...tırsık bi şekilde kendimi dinleyeyim dedim önce uzandım geri...sonra yavaşça kalktım çişimi yapayım dedim bide mabata bakarız ne var ne yok,baktım orda asayiş berkemal,meğer gazım sıkışmışsaldım rahatladım
dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..
günaydın bizde 32 haftalık olduk
doğru tespit travmam tutmak yok salmaya devamalemsin kısdemekki neymiş sancı gelince önce salmayı deneyip, olmazsa panikleyecekmişiz. "kaynak=made"
Allah Allah geçmiş olsun kuşum yaa
Sorunsuz bir şekilde doğurabilsek artık başka bişey istemiyorum
Odanız hayırlı olsun tatlım resimlerini koyda görelim :)
günaydııınnn. bu günde eğlenceli geçecek desene
günaydın ürkek ceylanımm iyiyim şükür senden naber?
ayy kasım anaları olarak delirdik sanırım rüyaların sonu yok:78:
doğru tespit travmam tutmak yok salmaya devam
yağmurcum sen aspirini 35 demi bırakcan şimdi?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çizelgeme bakın ne şirin.. çok teşekkürler trawma çookkk... ne tatlı bi oğlan bu.. ya oğluşumu istiyom ben artık.. sarılmak, öpmek, koklamak...
öle mi dıyon
ıyı sayılırım da hötüm yaralı bılıyosun
oturmak bıle zor gelıyo walla,
2 gundur sabahları gec tesrıf edıyom işyerıne,
şoforum getırıyo sabahları
bu sabah da alarmı kapatıp yattım servıs kactı tabı,
utanmadan ısyerıne arka kapıdan gırıyom
bende ruyamda unıversıtedekı uyuz bı arkadasımı gordum guya evlenmıs,
anam agırlıgınca altın takmıslar,
belıne altın kemerler falan,
200 bılezık taktılar bana dıyo
bı de mantı goruyom bol bol
cok ıhtıyacım var ya
öle mi dıyon
ıyı sayılırım da hötüm yaralı bılıyosun
oturmak bıle zor gelıyo walla,
2 gundur sabahları gec tesrıf edıyom işyerıne,
şoforum getırıyo sabahları
bu sabah da alarmı kapatıp yattım servıs kactı tabı,
utanmadan ısyerıne arka kapıdan gırıyom
bende ruyamda unıversıtedekı uyuz bı arkadasımı gordum guya evlenmıs,
anam agırlıgınca altın takmıslar,
belıne altın kemerler falan,
200 bılezık taktılar bana dıyo
bı de mantı goruyom bol bol
cok ıhtıyacım var ya
evet canım öyle dedi doktorumuz
Allah Allah geçmiş olsun kuşum yaa
Sorunsuz bir şekilde doğurabilsek artık başka bişey istemiyorum
Odanız hayırlı olsun tatlım resimlerini koyda görelim :)
yüzdeki şişlikler ihmal edilmemeliymiş... çok uyumaktan değilse şişlik bi takip et canım, tansiyondan olabilirmiş... fal baktırmayı bende çok severim:) ama falcı güzel şeyler söylicek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?