2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bizim bu rüyaarı bi yere toplasak ya, sonra okur okur güleriz... kayseride mantıdan bol ne vardır ki.. akşama bi mantı yiyiver sen...
benim çatlak kocamda çikolata alıyo boyna bana, sanki çok ihtiyacım var.. ben almıyorum evde olursa dayanamam yerim diye, o eve geliken getiriyo...
bide kocam bana ne yaptı yaaa, dün eve geldi bi baktım elinde 1 kasa ya yakın üzüm var,5kg dan fazladır... ben tabii şok, evde 2 kişiyiz ne yapcaz bu kadar üzümü dedim. cevaposta posta taşımaktan bıktım, bitene kadar yersin işte dedi benim durumun boyutunu düşünün işte

hahahaa kız hoşaf yap. süt yapıyomuş. aaa birde kızlar dün kaynanamdaydım. mercimek çorbasının aacayip süt yaptığını söyledi (küçük kaynım 3 yaşına kadar emmiş)

5 kg mu
way anasını adam o kadar usanmıs demek eve erzak tasımaktan.
bızde de cıkolata ve kek stogu var,
cok ıhtıyacım var ya

bunu sabahın köründe feyzzzbuk iletim olarak paylaşmıştım ibocum geç kaldın muhaha

hadı ya gormedım

abooo bebemden önce ben gazla gezerim artık,mercimek çorbası beni gazman yapıyo:)

ben bu gebelıkten sonra her daım gazmanım ya
ev arkadasım ısyan edıyor artık,
gızlı kapaklı yapma durumundan cıktım artık

günaydın kızlar..

master hikayeni gözlerim dolu okudum resmen.. sabah sabah..

ya bu ibo ciddi ciddi evlendi ya.. ama adamın ilk karısında değilmiydi nikahı.. nasıl oldu bu şimdi...

gunydınlar herkese
kızlar dun gece benım gobus cok serttı ve bıraz acıyordu ya donemıyordum sagıma soluma mırın kırın ede ede sabahı ettım sabah hala agrılıydı gobus. su an daha ıyıyım. sızler benden onde gıdıyorsunuz normalmıdır bu sertlık ve agrı.

içinde tutma senfoni yarat
günaydın kızlar..

master hikayeni gözlerim dolu okudum resmen.. sabah sabah..

ya bu ibo ciddi ciddi evlendi ya.. ama adamın ilk karısında değilmiydi nikahı.. nasıl oldu bu şimdi...

boşamış zaar,ulan ibonun avukatı olaydım bebiklerinizin tomafilleri benden di kızlar,ama kaderin acı oyunu işte devletimin avıkatı olduk pehhh

hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:

zaten bizim eve taşınan meyveyi görseniz bu evde ordu yaşıyo dersiniz:) benim koca zaten meyve manyağıdır, bende hamilelikte sardım iyice.. telefon ediyo bana manavdan ne alayım diye, ben de her defasında belirtiyorum az al çürütmeyelim diye.. ama maşallah kasayla getiriyo, bende çürümesin diye yemek zorunda kalıyorum:):):) sırf çürümesin diyeeee, gece bile kalkıp yiyorum... tabakta bişi kalıyo mesela, sen gece kalkar yersin zaten dökmeyelim diyo eşim adım çıktı iyiceee.

mercimek çorbası felaket gaz yapar ya bebiş küçükken yenmez bence, yedirmezler yani bizde.. dereotuda güzel süt yapıyomuş diye duymuştum

anam 50 yere yetişmeye çalışınca gözden kaçıyo işte,maşallah tosunuma,iltihabı durdur stop odayıda sağlıkla kullansın inşallah stop
bunu yazan tosunnnnnn

Kızlar günaydın,

Dün akşam kaynanamlar geldi, kaç aydır arayıp sormayan kişi olur kendisi.5-6. aydan sonra işe aşlayınca benim bakıcı tutmayı düşündüğümü biliyor.Efendim geçen hafta aşağı mahallede bir bakıcı bebeği öldürmüş, Her ne kadar Allah almak istedikten sonra bakıcıda da olur annede de olur desemde. bu bana söylenecek şeymi şimdi.Bebeğe istersen ben bakarım dedi, tabi kendisine artık güvenim kalmadığı için Allah göstermesin dedim içimden.Kaç aydır 5 dakkalık yerden gelip bi işime yardım etmeyen kadın şimdi çıkmış oğlunun yanında isterseniz ben bakarım diyor.2 gün sonra işte çocuk beni çok yoruyor diye ortada dolaşacağına adım gibi eminim+yine 2 gün sonra ben memeleketi özledim diyip giderse şey gibi ortada kalabiliriz de.Sabaha kadar anlattığı bakıcı olayı aklımdan çıkmadı ya birşey olursa bebeğime diye.Gel bak deyip baktırsam mı acabalar da kafamda dönmedi değil hani.Çok söylenirse sen bakmak istedin derim...Bir akıl verin kızlar benim gibi bakıcı tutmak isteyen var mı?

bide malt içeceği diye bişey varmış kızlar oda acayip süt yapıyomuş,

içinde tutma senfoni yarat

boşamış zaar,ulan ibonun avukatı olaydım bebiklerinizin tomafilleri benden di kızlar,ama kaderin acı oyunu işte devletimin avıkatı olduk pehhh

ne ara acep.. daha vuruldugunda evliydi..

ama derya tunaya cidden kapak oldu ..

kuzum odan hayırlı olsun.. kokusu için ben deterjan paketini agzı acık dolaba koydum ..2 hafta sürdü kokusunun gitmesi .. sabun koy bide...

kızçene de masallah.. Allahım 3 kilo oldugu günleride göstersin inşallah..

bende cumartesi görcem .. bakem ne kadar olmus..

bu arada dünden beri benim karnım cok küçüldü sanki.. hatta uzanırken eşim kızım nerde dedi...

hareketleri gayet iyi ama neden böyle oldu anlamadım ben.. psikolojik dicem ama eşim bile farketti..

bide malt içeceği diye bişey varmış kızlar oda acayip süt yapıyomuş,

Aldım aldım onu da aldım ve attım hastane çantama. Fazla mı tedbirli miyim fazla mı manyak, çözemedim :)

Teşekkürler kızlar, Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu arada iboyu da sizden duydum, şokk resmen ! Daha haber okumamıştım sabah sabah ilk buraya girdim. 2 saatttir TV karşısında kahvaltımı yaparken, Asmalı Konak izliyorum :) Yaşasın ev hanımlığı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…