- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.301
maşallaaaaah...bir ayımız kaldı demi kız kasımı saymıyoduk hani
bende 36 ya kadar içem bari doktorun demekki bi bildiği var:)
ayıp ayıp sende resimlerden göreceksen
insan der çayı koy geliyorum bakmaya
daha yerleştirmedim havalanıyo şimdi yerleştiriyim çeker koyarım :)
öle mi dıyon
ıyı sayılırım da hötüm yaralı bılıyosun
oturmak bıle zor gelıyo walla,
2 gundur sabahları gec tesrıf edıyom işyerıne,
şoforum getırıyo sabahları
bu sabah da alarmı kapatıp yattım servıs kactı tabı,
utanmadan ısyerıne arka kapıdan gırıyom
bende ruyamda unıversıtedekı uyuz bı arkadasımı gordum guya evlenmıs,
anam agırlıgınca altın takmıslar,
belıne altın kemerler falan,
200 bılezık taktılar bana dıyo
bı de mantı goruyom bol bol
cok ıhtıyacım var ya
ibo evlendı ya sok oldum:82:
derya tunaya kapak oldu resmen
bizim bu rüyaarı bi yere toplasak ya, sonra okur okur güleriz... kayseride mantıdan bol ne vardır ki.. akşama bi mantı yiyiver sen...
benim çatlak kocamda çikolata alıyo boyna bana, sanki çok ihtiyacım var.. ben almıyorum evde olursa dayanamam yerim diye, o eve geliken getiriyo...
bide kocam bana ne yaptı yaaa, dün eve geldi bi baktım elinde 1 kasa ya yakın üzüm var,5kg dan fazladır... ben tabii şok, evde 2 kişiyiz ne yapcaz bu kadar üzümü dedim. cevaposta posta taşımaktan bıktım, bitene kadar yersin işte dedi benim durumun boyutunu düşünün işte
hahahaakız hoşaf yap. süt yapıyomuş. aaa birde kızlar dün kaynanamdaydım. mercimek çorbasının aacayip süt yaptığını söyledi (küçük kaynım 3 yaşına kadar emmiş )
bizim bu rüyaarı bi yere toplasak ya, sonra okur okur güleriz... kayseride mantıdan bol ne vardır ki.. akşama bi mantı yiyiver sen...
benim çatlak kocamda çikolata alıyo boyna bana, sanki çok ihtiyacım var.. ben almıyorum evde olursa dayanamam yerim diye, o eve geliken getiriyo...
bide kocam bana ne yaptı yaaa, dün eve geldi bi baktım elinde 1 kasa ya yakın üzüm var,5kg dan fazladır... ben tabii şok, evde 2 kişiyiz ne yapcaz bu kadar üzümü dedim. cevaposta posta taşımaktan bıktım, bitene kadar yersin işte dedi benim durumun boyutunu düşünün işte
bunu sabahın köründe feyzzzbuk iletim olarak paylaşmıştım ibocum geç kaldın muhaha
abooo bebemden önce ben gazla gezerim artık,mercimek çorbası beni gazman yapıyo:)
içinde tutma senfoni yarat5 kg mu
way anasını adam o kadar usanmıs demek eve erzak tasımaktan.
bızde de cıkolata ve kek stogu var,
cok ıhtıyacım var ya
hadı ya gormedım
ben bu gebelıkten sonra her daım gazmanım ya
ev arkadasım ısyan edıyor artık,
gızlı kapaklı yapma durumundan cıktım artık
günaydın kızlar..
master hikayeni gözlerim dolu okudum resmen.. sabah sabah..
ya bu ibo ciddi ciddi evlendi ya.. ama adamın ilk karısında değilmiydi nikahı.. nasıl oldu bu şimdi...
hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:
zaten bizim eve taşınan meyveyi görseniz bu evde ordu yaşıyo dersiniz:) benim koca zaten meyve manyağıdır, bende hamilelikte sardım iyice.. telefon ediyo bana manavdan ne alayım diye, ben de her defasında belirtiyorum az al çürütmeyelim diye.. ama maşallah kasayla getiriyo, bende çürümesin diye yemek zorunda kalıyorum:):):) sırf çürümesin diyeeee, gece bile kalkıp yiyorum... tabakta bişi kalıyo mesela, sen gece kalkar yersin zaten dökmeyelim diyo eşimadım çıktı iyiceee.
mercimek çorbası felaket gaz yapar ya bebiş küçükken yenmez bence, yedirmezler yani bizde.. dereotuda güzel süt yapıyomuş diye duymuştum
anam 50 yere yetişmeye çalışınca gözden kaçıyo işte,maşallah tosunuma,iltihabı durdur stop odayıda sağlıkla kullansın inşallah stop
bunu yazan tosunnnnnn
içinde tutma senfoni yarat
boşamış zaar,ulan ibonun avukatı olaydım bebiklerinizin tomafilleri benden di kızlar,ama kaderin acı oyunu işte devletimin avıkatı olduk pehhh
hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:
bide malt içeceği diye bişey varmış kızlar oda acayip süt yapıyomuş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?