- 3 Ağustos 2010
- 1.013
- 40
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.321
ne ara acep.. daha vuruldugunda evliydi..
ama derya tunaya cidden kapak oldu ..
kuzum odan hayırlı olsun.. kokusu için ben deterjan paketini agzı acık dolaba koydum ..2 hafta sürdü kokusunun gitmesi .. sabun koy bide...
kızçene de masallah.. Allahım 3 kilo oldugu günleride göstersin inşallah..
bende cumartesi görcem .. bakem ne kadar olmus..
bu arada dünden beri benim karnım cok küçüldü sanki.. hatta uzanırken eşim kızım nerde dedi...
hareketleri gayet iyi ama neden böyle oldu anlamadım ben.. psikolojik dicem ama eşim bile farketti..
hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:
illa sert yapıcaz haaaaaaaa
iltihabı nasıl durdurcam ben yaaaaaaaaaaaa
hayırlı olsun canım odanız, kuzucuğuda içinde görmek nasip olsun inşallah. benim sıpam ne kadar oldu acaba, çok merak ediyorum, pazartesi randevumuz beklicez artık
Ayrıca bizim mobilyalar hiç kokmuyo ya maşallah. Çilek'e bu sayfalardan çok saydırdım ama Allah için hakkını vermek lazım, gram koku yok. Sildik Loc'la, duruladık, birkaçgündür havalandırdık ve yerleştirdik biz. İlk gün bile koku yoktu ama. Yiğidi öldür, hakkını yeme :)
doktorun ilaç verirse kullan sakın tereddüt etme
inşallah şekerim :)
aramızda 1 hafta var seninle topiğin en küçüğü olarak hepinizin doğum haberlerini alıp öyle doğurucam heralde
doğum hikayelerinizle korkutmayın beni ha
crafty dün anlatıcam en kanlısından diyodu
Ayrıca bizim mobilyalar hiç kokmuyo ya maşallah. Çilek'e bu sayfalardan çok saydırdım ama Allah için hakkını vermek lazım, gram koku yok. Sildik Loc'la, duruladık, birkaçgündür havalandırdık ve yerleştirdik biz. İlk gün bile koku yoktu ama. Yiğidi öldür, hakkını yeme :)
tam gününde ve saatinde eksiksiz getirdiler tebrik ettim kendilerini
ama cila mı ne o koku çok fena 2 gün havalansın sonra silin dedi bana
sildikten sonra çıkarmış kokusu bakalım :44:
bu loc nerde satılır ilk kez duydum cahilliğin gözü çıksın
senin bebiş kız ama kızlar erkenciymiş.. belli olmaz aynı zamanlara denk gelebiliriz:) bunların hikayelerini dinlicez o kesin.. onların tecrübeleinden yararlancaz ama o güzelliğide var.. çantaya koyulanlardan gerekliler gereksizler.. doğum dan sonra ilk bakım:)
amway diye bi firmanın hacıı,bende bulanşık deterjanını kullanıyorum
tam gününde ve saatinde eksiksiz getirdiler tebrik ettim kendilerini
ama cila mı ne o koku çok fena 2 gün havalansın sonra silin dedi bana
sildikten sonra çıkarmış kokusu bakalım :44:
bu loc nerde satılır ilk kez duydum cahilliğin gözü çıksın
Amway diye bi marka, Loc da onun genel temizlik ürünü. Sözüm ona organik. Bebelerin herşeyini kimyasaldan uzak tutmaya çalışıyoruz ya güya becerebilirsek.
Katolog üzerinden siparişle geliyor, bazı kişilerin elinde bulunuyo da. Ben düzenli olarak kullanıyo değildim açıkçası ama kuzum gelince onu kullanırım diye düşünüyorum.
Hele yerlerde emekleyince. Oyyy yer annesi onun dört ayak emekleyen hallerini :) Allahımm görelim, sevelim, yoğuralım inşallahhhh
Amway diye bi marka, Loc da onun genel temizlik ürünü. Sözüm ona organik. Bebelerin herşeyini kimyasaldan uzak tutmaya çalışıyoruz ya güya becerebilirsek.
Katolog üzerinden siparişle geliyor, bazı kişilerin elinde bulunuyo da. Ben düzenli olarak kullanıyo değildim açıkçası ama kuzum gelince onu kullanırım diye düşünüyorum.
Hele yerlerde emekleyince. Oyyy yer annesi onun dört ayak emekleyen hallerini :) Allahımm görelim, sevelim, yoğuralım inşallahhhh
hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:
illa sert yapıcaz haaaaaaaa
iltihabı nasıl durdurcam ben yaaaaaaaaaaaa
saol canım aşağı iniyo olmasın sakın
maşallah kızıma
odayı merakla bekliorum yerleşmeyi bekleme çek koy
macro market var mı cramberry suyu al iç ii gelio
günaydın cemil cümlenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?