2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
erken değil miki asagı inmesi için .eşimde bu kız 36 da doğar diyip duruyor..cumartesi gelmez bana..

36 da gelmesin yaaa.. zaten minik sare hanım... aklına getirme öyle şeyler 39 u görürüz hepimiz inşallah.. gerçi bu saatten sonra hamilelikte zorlaşıyor ama olsun, kuzularımız en güvenilir ortamda yaşayabildikleri kadar yaşasınlar..

Kızlar günaydın..ben hava aydınlanmadan uyandım aslında ama neyse..
Bütün gün evi temizleyip,benim kızla,yemekle,bulaşıkla,çamaşırla uğraşıyorum ama şu soldan sağa dönerken çektiğim sıkıntıyı çekmiyorum yeminle yine öyle bi anda uyandım bu sabah..bidaha da uyuyamadım..gözlerim batıyo resmen...kapkaranlıktı ortalık...oğlan hiç durmuyo maşallah..sürekli hareket halinde..göbeğimin sağ tarafında portakal büyüklüğünde bi çıkıntı var...doktor poposu o dedi Kasım ayının ilk annesi ben olucam heralde... 01.11.11 dimi???

bas havayı basss

Ha bu arada gebelik org da okudum..aynen aktarıyorum...
Bilgimiz olsun..

Elde ve yüzde şişme, şiddetli başağrısı, sinek uçuşması, şimşek çakması, şişmelerin 2-3 gün gibi bir süre içinde aniden artması, karın ağrısı, bulantı-kusma, kendinizi hasta hissetme gibi durumlarda preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) söz konusu olabileceğinden doktorunuza başvurmalısınız.
Tansiyon yükselmesi, idrarda protein ve vücutta şişmeyle seyreden bu hastalık ciddi bir durumdur.

inşallah görürüz 39 u..

minik kızım büyür o zamana kadar hayırlısıyla..

ama karnımın küçülmesine anlam veremiyorum.. kaldıki aksamları cok şişerdi..anormal sekilde hemde.. hareket etmeseydi coktan kafayı yemiştim.. hele aksam kızım nereye gitti dedi elini karnıma koyup.. nasıl aglamısım anlatamam..

maşallah kızıma
odayı merakla bekliorum yerleşmeyi bekleme çek koy

macro market var mı cramberry suyu al iç ii gelio

günaydın cemil cümlenize
teşekkür ederiz şekerim kocaya söyledim şindi bul buluştur getir dedim

yesss
10 numara bir temizleyicidir
alınmalı hep kullanılmalıdır

crambery suyunun ardından böyle bi temizleyici varmış organikmiş kk daki arkadaşlarım öyle diyo sipariş verdim dedim kocaya
oda ya interneti yada kredi kartını iptal edicem dedi
bu kız çok pahalıya geldi bize başlık parası almadan vermem kimseye diyo

Son düzenleme:

Allah ım korusun hepimizi..

ahahahahahah
benimki de aynı durumda :)

doktora ne zaman gidiyosun fatmacım?unutma hepimiz için doktorun dediği önemli panik yokk

Günaydın herkese...
Herkes hazırlıklarını tamamladı mı?Daha ben evimi 2 hafta sonra temizlettireceğim.Bebeğimin kıyafetlerini de o zaman hazırlamayı düşünüyorum.Valiz diye bişey yok ortada zaten.Bazen ne kadar cesaretliyim diyorum.Güya tecrübeliyim ikinci bebeğim.Oğlum normal doğması gereken haftadan 1 hafta geç doğdu da ona güveniyorum ama her bebek farklı tabi ki...

Günaydın bol çeneli hatunlar. Biz dün bayağı bi sıkıldık çünkü benim eşek kızım çok az hareket etti. Sabaha kadar onu dinledim. Çok hareket ediyor diye uyuyamayan ben sabah 6,5 ta hareketlenmeye başlayınca sevinçten uyumuşum. Deliyim ben deliyim deliyim deliyim.
Sabaha karşı 5 gibi çişe kalktığımda bi üşüdüm anam donuyorum pikeyi attım yere girdim kocanın yorganının altına herif dedim sarıl bana donuyom. Garibim ne olduğunu anlamadı. Sabah işe gitmeden önce dedim bu kızda bi hareket yok deliricem haberin ola dedim. Beni kasma nolursun endişeleniyorum dedi.

Ben beyaz üzüm 3 kilo, siyah üzüm 3 kilo(suyunu sıkıp içiyorum çocukluğumdan kalma bi alışkanlık), incir 1 kilo, elma en az 1 kilo. Tek başıma yediğim meyveler. Bazen birer çilkim veririm evdekilere. Onlarda yiyeceklerse alınan meyve kilosu artıyor.

Benim koca yaptı kek dün bende yapıyorum sürekli.

Gaz olayı hele en komik durum. Kışın battaniye alıyordum üstüme uzanırken duymuyodu. Şimdi bişeyde örtmüyom uzanırken konuşurken çıkarıyom dün "aşkım konuşarak kamufle etme olmuyor" dedi:26::26:

hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:

Bol su içiyoruz çatlayana kadar. kilot değiştiriyoruz sürekli. idrar yolları iltihabı erken doğuma sebeb oluyor bunuda aklımızdan çıkarmıyoruz.

doktora ne zaman gidiyosun fatmacım?unutma hepimiz için doktorun dediği önemli panik yokk

cumartesi sabah inşallah..

bende hazr değilim..

pazartesi işe gelmemiştim. kızımın kıyafetlerini yıkayayım bari dedim .. baslamıs olmak için.. önce havlularım vardı onu yıkayayım dedim.. iiki öyle yapmısım çamasır makinem bozuldu.. deterjan bölümünden sular aktı resmen.. servis bugün gelecek.. öyle kaldı yine..

hastane cantam hazır değil.. içine koyacaklarım bile yok.. gecelik filan almadım iç çamasırı almadım.. bekliyorum öyle ...

ne bekliosun sorması ayıp?

Madeciğim sana bi uzmanlık sorusu. Şimdi ben normal doğurmak istiyorum. Oldu bebeğin hareketleri durdu ben acile gittim. Yalnız başıma. Doktor acil sezeryan dedi. Eşinin imzası gerekli dedi. Ben acil gittim yanımda refaktçi bile almadım diyelim. Benim herifin en erken Hastaneye gelmesi 30 dk. Diğerlerinin 20 dk. O zamana kadar bana veya bebeğe bişey olursa devleti dava etsem neye yarar etmesem neye yarar. Yani niye acil sezeryandan önce illa ki eşin veya diğer bir vasinin imzası gerekiyor. Yada öyle bir madde varsa söylede başımıza gelirse hazırlıklı olalım. Veya ben eşime şimdiden bi kağıt imzalatsam öyle acil bir durumda hastaneye versem olur mu?

amanın korktum ama şimdi ben bilmiyodum erken doğuma yol açtığını :18:

bızımkının en nefret ettıgı sey bırı yanında pırtlasın,
küfür etsen o kadar sınırlenmez
mavı kanlı ıngılız lordu kendısı
hamılelıgı bahane edıp her turlu saygısızlıgı yapıyorsun bana karsı dıyo bı de ay delı oluyorum,
dersın ataları ırlanda şatolarından bursaya göç etmiş

hee fatmaa neyi bekliyoruz biz.. bende aynen... gecelik iç çamaşırı hiç bişi yok,biberon emzik, şampuan gibi şeyler yok. bebeğin eşyaları yıkanmadı, odası hala yerleşmedi, tülü halısı yok.. neyi bekliyorum ben yaa, ne bu rahatlık, bu tembellik

bızımkının en nefret ettıgı sey bırı yanında pırtlasın,
küfür etsen o kadar sınırlenmez
mavı kanlı ıngılız lordu kendısı
hamılelıgı bahane edıp her turlu saygısızlıgı yapıyorsun bana karsı dıyo bı de ay delı oluyorum,
dersın ataları ırlanda şatolarından bursaya göç etmiş

ayy bende nefret ederim pırt tan.. öyle sesleere karşı takıntım vardır zaten.. ağız şapırtısı, pırt sesi filan.

ne bekliosun sorması ayıp?

bilmiyorum..

annem gelsin istiyorum..

onunla alayım istiyorum.. o da gelemiyor.. 6 sında gelecekti adliyeye müfettişler gelmiş.. iptal edilmiş izinleri..

daha Sarenin odası için halı perde bakcam.. o da yok..

aslında ben varya o oda takımı geldiğinden beri bi çöp almadım hevesim kactı sanki durdum öyle.. gecen gün kızkardeşim adidasın pembe süperstar patiklerinden almıs.. son 2 aydır yaklasık tek alınmıs olunan o oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…