2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

34 geç yaaaaa bana fenalık gelir bekleyemem bu hafta gireyim. çok merak ediyorum nası bişey :)

nst? nts? tns? tsn? snt? .....
3! kadar yazabiliyoduk dimi

Ya ben de 36. haftaya girdim Allah'ın izniyle ama şu nst denen aletin ne menem bişey olduğunu bi göremedim gitti
Senin gibi çok merak ediyorum ben de
Bu sabah doktordaydık kontrolümüz vardı, aha dedim bu sefer kesin yapacak yok dedi 2 hafta sonra
Hem nst yapılcakmış o zaman, hem de çatı muayenesi, ona göre normal yapabilir miymişim onu söylecekmiş
Normal doğumdan daha korkmaya başlamadım ama şu tuşe olayı beni çok gerdi sabah sabah :18:

Bursa Türkiye'nin en çok dağ köylüsünün yaşadığı şehirdir. Kendileri çok aşırı kibar insanlardır. Zarafetten napcaklarını şaşırırlar. Tanıdığım en kibar insanlar sıralamasında Ankara 1. Bursa 2. sıradadır.
Ben Dünyanın en dangoz insanlarının yaşadığı İzmir şehrinde büyüdüm de. Orda ne kadına saygı vardır ne insana saygı vardır. Hayvanlar desen bi kaşık suda boğulurlar. Herkes bir din sevgisi arkasına saklanmıştır. Tabi böyle bi şehirde büyüyünce Ankara ve Bursa bana çok farklı gelmişti. Bi kaç sene antidepresan kullanmıştım. Allah'ım Dünyada böyle şehirler hatta böyle insanlar var mı diye.

Benimki ilk sesi duyduğunda YUUH demişti. Napayım iyi insanım içimde kötü şey durmuyor dedim. Senin tuvalete girdiğinde bile sesini duymuyorum sen nasıl bi insansın dedim.

meraba canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak cevap vermek istedim benimde adetim 7 gün geçmişti kasıklarımda batmalar olmuştu biraz adet sancısına benziyor ama o kadar şiddetli değil test yapmıştım belli belirsiz çıkmıştı birinci çizgi tam ikincisi silinikti ama vardı sonra kan verdiğimde 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim inşallah sende gebesindir ama bence biraz daha bekle adetin geçsin kan testi yap en doğru sonucu alırsın inşallah her şey istediğin gibi olur

günaydın kasım anneleri doğum zamanımız yaklaşıyor Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin benim 40 haftayı doldurduğum tarih 15 kasım doktorumla doğumu henüz konuşmadık ama araya bayram giriyor ve normal doğum yapacaklar doğumum bayrama denk gelirse ya doktora ulaşamazsam hastanede tecrübesiz personel olursa diye tedirgin olan varmı? zaten benim bebeğimin boynunda kordon var riske atmak istemiyorum bayram öncesi 1 kasım 38 haftayı dolduruyoruz sezeryan için erken mi kafam karmakarışık doğumla ilgili

Annemle konuştum şimdi hanım ne zaman geliyonuz dedim. Biz 20 si gibi düşünüyoruz dedi. Dedim benim 9 ay haftaya doluyo haberin ola. Ama çokta acele etmeyin birtek getireceğin kıyafetler yıkanıp ütülenecek yani yarım günlük iş dedim. İyi o zaman dedi.
Ayrıca Kaynanamdan dün parça almışlar. Bİyopsi yapmışlar. Sonuçlara göre ya ameliyat (alt takım komple alınacak) Yada ilaç tedavisi. Benden önce doğuracak. Anneme ameliyat derlerse torunum doğsun kız toparlansın ben sonra yaptırırım ameliyatı kaç zamandır çekiyorum azcık daha çekerim demiş. Farketmez diyorum ama gerçekten farkeder. Şimdi ameliyat olursa hiçbir iş yapmasam bile yemek ve misafir rutini olucak. Buda benim erkenden doğurmama sebeb olucak. Eltimin zaten emekleyen bebeği var mümkün değil bişeycik yapamaz. Umarım ameliyatı benim 40ım çıktıktan sonra yaparlar.

valla arkadaşım bizim hatunlar ekimde dökülmeye başlaayacak büyük ihtimalle.. kasıma fazla insan kalamyacak buralarda:)
normal doğum istiyorsan doğal süreci beklemekten başka çaren yok, ama sezeryan düşünüyorsan 38 den sonra odoktorlar olur veriyo ama 39 u beklemekte fayda var bence.. şahsen ben öyle istiyorum herhangi bi aksilik olmazsa 39 olsun bebiş istiyorum, biraz ele avuca gelsin dimi:)

hayırlı günler kızlar, bugün çok dolu dolu geçsin, yüzümüzden tebessümler karnımızdan tekmeler eksilmesin her şey gönlünüzce olsun, öpüyorum, miniklerinizle beraber, En Güzel e emanetsiniz

bende 39 olsun istiyorum ama o da bayram işte nasıl olur bilmiyorum gerçi özel hastahanede doğum yapıcam senin belli mi sezeryan mı normal mi

sen ne zaman yapcan.. tarih belirledin mi..

ayyy nice nice mutlu yıllara, ben yerim o cimcimeyi:) Allah ın acılarını göstermesin, büyümüşde abla olurmuş:)))

canım inşAllah gebesindir, bende de adet sancısı her zaman ki gibi olmuştu, ama ben her test hüsranla sonuçlandığı için hiç ihtimal vermemiştim adetim geciktikten 9 gün sonra ögrendim, baya gecikmişim di mi, sağlık ocaklarından da test ücretsiz yapılıyor:)

canım öncelikle Allah gönlüne göre verir inşallah. benimde senin gibi oldu ben 1 hafta hasta olacağım diye bekledim benimde akıntımla karışık damar gibi geliyordu bir kaç kerede koyu renk geldi sancılarım vardı adet sancısı gibi sonradan hamile olduğumu öğrendik ve düşük tehlikem vardı hafif hafif kanaman olursa koyu renk kendini hiç yorma dinlemmene bak çalışmıyorsan gününü yatarak geçir benim adet gecikmesinin 7. gününde evde yaptığım teste çıktı. idrar testi için senin çok erken biraz daha bekle ve yapacağın zaman sabah kalktığındaki ilk idrarınla yap sonuç daha doğru çıkıyor. Güzel haberlerini duyarız inşallah

kızlar bugün beni doğuracak sandılar olayı anlatayım.NST çektirmek için doğum haneye gittim.bir sürü koca göbekli hatun var tabi.ben içeri girince millet bana yer vermek için ayaklandı.sizde hamilesiniz oturun ,ben dururum şurda deyince,yok seninki baya büyümüş dediler.oturdum neyse.malum beklerken kaç haftalık,doğum ne zaman muhabbeti başladı.olay burda koptu zaten.nerdeyse tamamının son 2-3 haftası,hatta son haftasıymış.en son doğuracak benmişimama onların yanında ben dinazor gibi duruyordumağlayacaktım valla:26:

yedin kızz askerliğiiiiiiiiiii

he ya az kaldı artık safak sayıyorumm atarsa en cok 15 atar... :90:

az kaldı ışıl be
hele bısı dıcem hemoroıd olan senmıydın pısluk,
nasıl caresıne bakıyon doktor ılac neyın verdımı guww
ben cok fenayım kac gundur

bndım ayol,ama da dr a gıtmedım cuma gıtcem dıye ıkı kere para vermıyım dedım sıkıom dısımı ozellıkle cısımı yakınca da cok acıooo kızım... anam cok kayserılı gordum kendımı

bndede ıltıhap vardı ıdrar kulturu verdım ureme olmadıgı ıcın ılacsız atlattım gunde ıctgm suyu arttırdı dr um ... masallah kızınaaa uzun boylu olucak bn ıkı hafta once gttgmde 43 cm dı bnm ufaklık...

ayy offf demeyın kaynana bana yaa.... bnmkıne kac kere calısıcam sen bak dıyorum cunku bn hamıle kaldıgımı ogrendgmden ıtıbaren raporluyum... hıııccc sesını cıkarmıyo ne zaman oglunun yanında konu acılsa ee bakarız tabı dıoo bnm koca cıkıo dısarı aslnda basımdada 3 erkek bıde babane vr nası olck dıo.... 3 erkek dedgı bırı 28 bırı 24 yasnda 2 kaynım var ıkısıde sabah 7 de cıkar evden aksam 7 de gelır essek kdr cocuklar kayınpeder emeklı ama muhtar sabah 9 d gıdıo 5 te gelıo babanede yaında dııl bıtek haftada bır camasırını yıkıo bıde her aksam yemek gonderıo hepsı bu yanııı ne vrsa cocuk bakck bn ztn cmtsı pazar calısmıyodum... hepsı aynı bacım ucretsız ızın al az daha buyusun snra bı bakıcı ayarlarsn bn ole dusunuyorum annem bakar ama cookk uzaktayız..

bide malt içeceği diye bişey varmış kızlar oda acayip süt yapıyomuş,

he yaa bn basladım bacım soguk soguk ıyı gıdıooo efes alkolsuz arkasnda malt yazıo mınnacıkkk...

amway ve loc yıllardır kulanırız annemle cok cok memnunuzzz hatta loc u makınaya beyazlara koyuyorum bzn harıka cıkıoo lekelerı vs.. amma velakın buara ERSAĞ dıye bı marka kesfetmıs bulunmaktayım genel temzlık ve damla konsantre dıye ıkı urununu kullanıyorum cok cok memnunum 1 lt ye bı kapak koyuluoo genel temızlık butun evı temızle cam kapı toz al yer sıl harıka cıkan pıs suya bu bnm evımden mı dıye agladım o derece yanı ki bıgun once loc la sılmıstım... ayrıca en sevdgm ozellıgı acaıp fgec tozlanıyo ev... sıddettle tavsıye ederım ama marketlerde yok bnde komsumdn alıyorum..,

anamm gecmıs olsun ınsallah 40 ından snra olur hem kadıncagız bk ne guzel anlayıs gostermıs snra olurum cekerım az daha demıs cok duygulandım bacımmm nerde olesi bnde kutuk desem yerıdır yanı...

Insaallah hamilesindir canim.Hamile olunca adet sancisi gibi sancilar oluyor,gögüs ucunda agri oluyor daha cok .Bence 1 hafta bekle ondan sonra yaptir testi saglam olsun.
ayyy nice nice mutlu yıllara, ben yerim o cimcimeyi:) Allah ın acılarını göstermesin, büyümüşde abla olurmuş:)))

Cok tesekkür edrim canim.Walla ablaliga simdilik adapte olmus durumda umarim dogduktan sonrada iyi olur

Son düzenleme:
selamun aleykum cicilerim nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor :) yavas yavas yaklasiyoruz doguma insaALLAH sagsaglim bebislerimiz kucaklariz
bu ara gecen hafta devlet hastanesine gittim cuma günü ultrasyon yaptilar suyum azalmis pazarteside sonuclari doktora gösterdim ve sol tarafimda sanci baslamisti pazar gecesi uyuyamamistim bunlari doktora anlattim ve SIK SIK tuvalete ciktimi :S yildiz hanimda seni yakin takipe almaliyiz dedi bu cuma gene gitmeliyim nts ye baglicaklarmis dua edin kizlar insaALLAH birsey olmaz erkendogumdan da süpheleniom korkuyom herseyin hayirlisi insaALLAH dualerinizi eksik etmeyin canlar

Kizlar bugün ev doktorumda randevum vardi tiroit icin kan vermistim gecen hafta onun sonucu cikacakti.Sekeri düzelttim,tiroiti düzelttim,bu seferde kolesstrol yükselmisöfff ya nedir bunlardan cektigim,sabir sabir ya sabir

kızlar napıyonuz bakim benim canım sıkkın yaaaaaaaaaa kendimi kötü hissediyorum bugün bir bıkkınlıktır gidiyor evi toparladım kızımın üstü değişti saçı tarandı kavgamızı ettik(hergün aynı şey luli izliycem diyo bende müge izliycem odanda oyna diyorum sonunda o kazanıyor ben pc başında kalıyorum)

he bacılar aklıma gelmişken bi sorayım size bakim ben anlatıp siz anlayıp cevap verebilecekmisiniz???
şimdi ultrason kağıtlarımız varya bize verilen orda bazı değerler var bpd,ac gibi...bunların oranlarına bakıp netten tahmini ölçümler yapılıyo işte dün denedim ama benimki olmuyo çünkü mesela bpd değeri 7.25cm diyo kimine bakıyorum direk noktasız benimkide öyle olsa çıkacak ama bu ultrasonların farklılığından mı bu ölçümler bide milimetre cinsinden yazın diyo acaba benimki cm ondanmıdır yardım ediverin kızlar kafam bi milyon valla :97:

Valla sabahtan beri eşimle onu konuşuyoruz netten. Oda hastanede teyzelerim kalır yada eltin kalır diyor. Teyzeler kendi analarında bile kalmadılar hastanede. Eltim ölümüne kalır ama bebeği emiyor daha. Eşimde benim kızım çok küçük olucak öteki dana 1,5 yaşında herşeyi yiyor bi gün emmese bişey olmaz diyor. Ama kaynım sorun çıkarabilir diye düşünüyorum ben. Umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…