- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.361
ayy bende nefret ederim pırt tan.. öyle sesleere karşı takıntım vardır zaten.. ağız şapırtısı, pırt sesi filan.
34 geç yaaaaa bana fenalık gelir bekleyemem bu hafta gireyim. çok merak ediyorum nası bişey :)
nst? nts? tns? tsn? snt? .....
3! kadar yazabiliyoduk dimi
bızımkının en nefret ettıgı sey bırı yanında pırtlasın,
küfür etsen o kadar sınırlenmez
mavı kanlı ıngılız lordu kendısı
hamılelıgı bahane edıp her turlu saygısızlıgı yapıyorsun bana karsı dıyo bı de ay delı oluyorum,
dersın ataları ırlanda şatolarından bursaya göç etmiş
İyi geceler arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var konunuzla çok alakası yok ama sizleri tecrübeli gördüğüm için size sormak istedim. Sizi meşgul etmiş olabilirim kusuruma bakmayın2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu ay eşimle korunmadık da.Adete 1 hafta kala kasıklarım ağrımaya başladı. Halen devam ediyor.Sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor ama adet olmadım.Biraz önce tuvalete gittim beyaz akıntıyla beraber kırmızı bişey gördüm.Yani beyaz akıntının içinde ama ondan ayrı duruyordu damar gibi.Sonrasında da koyu krem bir iki damla geldi o kadar.Son 3 gündür test yapıyorum çizgi yok.Ama bu sabah yaptığımda öyle belirli belirsiz bişey çıktı.Tabi güvenemiyorum testlere.Sağlık ocağına gittim kan tahlili için ama daha erkenmiş 10 gün geçsin sonra gel dediler.Açıkçası çok sancım olduğu için her an adet olurum diye büyük hastaneye gitmedim.Zaten ilçede oturuyorum gitsem bile 2 günü bulur.Neyse çok uzattım galiba:26:Sormak istediğim gebelikte sancı olurmuş ama sizler tecrübe ettiğiniz için bilirsiniz adet sancısı gibi mi olur değişik mi?Yani benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
valla arkadaşım bizim hatunlar ekimde dökülmeye başlaayacak büyük ihtimalle.. kasıma fazla insan kalamyacak buralarda:)
normal doğum istiyorsan doğal süreci beklemekten başka çaren yok, ama sezeryan düşünüyorsan 38 den sonra odoktorlar olur veriyo ama 39 u beklemekte fayda var bence.. şahsen ben öyle istiyorum herhangi bi aksilik olmazsa 39 olsun bebiş istiyorum, biraz ele avuca gelsin dimi:)
hee fatmaa neyi bekliyoruz biz.. bende aynen... gecelik iç çamaşırı hiç bişi yok,biberon emzik, şampuan gibi şeyler yok. bebeğin eşyaları yıkanmadı, odası hala yerleşmedi, tülü halısı yok.. neyi bekliyorum ben yaa, ne bu rahatlık, bu tembellik
Kizlar bugün kizimin dogumgünü var ve 3 yasini dolduracak benim sirinem.Yarin anaokulunda ufak bir kutlama yapilacakmis,gerci biz gidemiyoruz fotografta cekemiyoruz ama olsun.Kek ve pogaca yaptim umarim begenirler.pastada gitmiyormus cocuklar rahat yiyemez diye.Neyse bizde artik evde kutlariz pastayla.(internetten anneanneyle,babaanneyle,birde teyzemizle 3 kere pasta üfleyip söndürürüz ondan sonra yeriz artik )
İyi geceler arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var konunuzla çok alakası yok ama sizleri tecrübeli gördüğüm için size sormak istedim. Sizi meşgul etmiş olabilirim kusuruma bakmayın2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu ay eşimle korunmadık da.Adete 1 hafta kala kasıklarım ağrımaya başladı. Halen devam ediyor.Sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor ama adet olmadım.Biraz önce tuvalete gittim beyaz akıntıyla beraber kırmızı bişey gördüm.Yani beyaz akıntının içinde ama ondan ayrı duruyordu damar gibi.Sonrasında da koyu krem bir iki damla geldi o kadar.Son 3 gündür test yapıyorum çizgi yok.Ama bu sabah yaptığımda öyle belirli belirsiz bişey çıktı.Tabi güvenemiyorum testlere.Sağlık ocağına gittim kan tahlili için ama daha erkenmiş 10 gün geçsin sonra gel dediler.Açıkçası çok sancım olduğu için her an adet olurum diye büyük hastaneye gitmedim.Zaten ilçede oturuyorum gitsem bile 2 günü bulur.Neyse çok uzattım galiba:26:Sormak istediğim gebelikte sancı olurmuş ama sizler tecrübe ettiğiniz için bilirsiniz adet sancısı gibi mi olur değişik mi?Yani benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
yedin kızz askerliğiiiiiiiiiii
az kaldı ışıl be
hele bısı dıcem hemoroıd olan senmıydın pısluk,
nasıl caresıne bakıyon doktor ılac neyın verdımı guww
ben cok fenayım kac gundur
dün gece kasık ağrısıyla doktora gittim idrarda iltihap çıktı ilaç verdi ama kendi dr.uma sormadan kullanmıycam aramasını bekliyorum şimdi
kızımıda gördüm gitmişken 30 + 3 de 43 cm. boyu 1.760 gr.kilosu olmuş
ve süprizzzzzzzzzzz dönmeye başlamış normal doğum yapabilirsin dedi :)
ayrıca dün mobilyalarımız geldi çok bi güzel olmuşlar ay çıkasım gelmedi odadan ama çok kötü kokuyor
eşim kovaladı ben girdim odaya :)))))
bizden haberler böyle..
Kızlar günaydın,
Dün akşam kaynanamlar geldi, kaç aydır arayıp sormayan kişi olur kendisi.5-6. aydan sonra işe aşlayınca benim bakıcı tutmayı düşündüğümü biliyor.Efendim geçen hafta aşağı mahallede bir bakıcı bebeği öldürmüş, Her ne kadar Allah almak istedikten sonra bakıcıda da olur annede de olur desemde. bu bana söylenecek şeymi şimdi.Bebeğe istersen ben bakarım dedi, tabi kendisine artık güvenim kalmadığı için Allah göstermesin dedim içimden.Kaç aydır 5 dakkalık yerden gelip bi işime yardım etmeyen kadın şimdi çıkmış oğlunun yanında isterseniz ben bakarım diyor.2 gün sonra işte çocuk beni çok yoruyor diye ortada dolaşacağına adım gibi eminim+yine 2 gün sonra ben memeleketi özledim diyip giderse şey gibi ortada kalabiliriz de.Sabaha kadar anlattığı bakıcı olayı aklımdan çıkmadı ya birşey olursa bebeğime diye.Gel bak deyip baktırsam mı acabalar da kafamda dönmedi değil hani.Çok söylenirse sen bakmak istedin derim...Bir akıl verin kızlar benim gibi bakıcı tutmak isteyen var mı?
bide malt içeceği diye bişey varmış kızlar oda acayip süt yapıyomuş,
Amway diye bi marka, Loc da onun genel temizlik ürünü. Sözüm ona organik. Bebelerin herşeyini kimyasaldan uzak tutmaya çalışıyoruz ya güya becerebilirsek.
Katolog üzerinden siparişle geliyor, bazı kişilerin elinde bulunuyo da. Ben düzenli olarak kullanıyo değildim açıkçası ama kuzum gelince onu kullanırım diye düşünüyorum.
Hele yerlerde emekleyince. Oyyy yer annesi onun dört ayak emekleyen hallerini :) Allahımm görelim, sevelim, yoğuralım inşallahhhh
Annemle konuştum şimdi hanım ne zaman geliyonuz dedim. Biz 20 si gibi düşünüyoruz dedi. Dedim benim 9 ay haftaya doluyo haberin ola. Ama çokta acele etmeyin birtek getireceğin kıyafetler yıkanıp ütülenecek yani yarım günlük iş dedim. İyi o zaman dedi.
Ayrıca Kaynanamdan dün parça almışlar. Bİyopsi yapmışlar. Sonuçlara göre ya ameliyat (alt takım komple alınacak) Yada ilaç tedavisi. Benden önce doğuracak. Anneme ameliyat derlerse torunum doğsun kız toparlansın ben sonra yaptırırım ameliyatı kaç zamandır çekiyorum azcık daha çekerim demiş. Farketmez diyorum ama gerçekten farkeder. Şimdi ameliyat olursa hiçbir iş yapmasam bile yemek ve misafir rutini olucak. Buda benim erkenden doğurmama sebeb olucak. Eltimin zaten emekleyen bebeği var mümkün değil bişeycik yapamaz. Umarım ameliyatı benim 40ım çıktıktan sonra yaparlar.
Insaallah hamilesindir canim.Hamile olunca adet sancisi gibi sancilar oluyor,gögüs ucunda agri oluyor daha cok .Bence 1 hafta bekle ondan sonra yaptir testi saglam olsun.İyi geceler arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var konunuzla çok alakası yok ama sizleri tecrübeli gördüğüm için size sormak istedim. Sizi meşgul etmiş olabilirim kusuruma bakmayın2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu ay eşimle korunmadık da.Adete 1 hafta kala kasıklarım ağrımaya başladı. Halen devam ediyor.Sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor ama adet olmadım.Biraz önce tuvalete gittim beyaz akıntıyla beraber kırmızı bişey gördüm.Yani beyaz akıntının içinde ama ondan ayrı duruyordu damar gibi.Sonrasında da koyu krem bir iki damla geldi o kadar.Son 3 gündür test yapıyorum çizgi yok.Ama bu sabah yaptığımda öyle belirli belirsiz bişey çıktı.Tabi güvenemiyorum testlere.Sağlık ocağına gittim kan tahlili için ama daha erkenmiş 10 gün geçsin sonra gel dediler.Açıkçası çok sancım olduğu için her an adet olurum diye büyük hastaneye gitmedim.Zaten ilçede oturuyorum gitsem bile 2 günü bulur.Neyse çok uzattım galiba:26:Sormak istediğim gebelikte sancı olurmuş ama sizler tecrübe ettiğiniz için bilirsiniz adet sancısı gibi mi olur değişik mi?Yani benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
ayyy nice nice mutlu yıllara, ben yerim o cimcimeyi:) Allah ın acılarını göstermesin, büyümüşde abla olurmuş:)))
amway ve loc yıllardır kulanırız annemle cok cok memnunuzzz hatta loc u makınaya beyazlara koyuyorum bzn harıka cıkıoo lekelerı vs.. amma velakın buara ERSAĞ dıye bı marka kesfetmıs bulunmaktayım genel temzlık ve damla konsantre dıye ıkı urununu kullanıyorum cok cok memnunum 1 lt ye bı kapak koyuluoo genel temızlık butun evı temızle cam kapı toz al yer sıl harıka cıkan pıs suya bu bnm evımden mı dıye agladım o derece yanı ki bıgun once loc la sılmıstım... ayrıca en sevdgm ozellıgı acaıp fgec tozlanıyo ev... sıddettle tavsıye ederım ama marketlerde yok bnde komsumdn alıyorum..,
anamm gecmıs olsun ınsallah 40 ından snra olur hem kadıncagız bk ne guzel anlayıs gostermıs snra olurum cekerım az daha demıs cok duygulandım bacımmm nerde olesi bnde kutuk desem yerıdır yanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?