2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlarrr gunaydın!!!
dun yoktum buralarda bugun buradayım da hic halim yok yazmaya sayfaları bile zar zor okudum artık cok agirlastim kendimi bu aralar hic iyi hissetmiyorum.. devamli ishal sancılarım var gibi..gaz sancım bile ishal gibi.. agrılı oldum cıktım iyice ( hatırlarsınız doktorum normal demisti progesteron hormonundan dolayı demisti de her gaz sancısına tuvalete kosmak cok yorucu ve korkutucu ozellikle dısarıdayken (
bir de dun banyo yapıp cıktım alısveris merkezine klimalar beni mahvetti
bogazım agrıyor soguk soguk terliyorum geceleri uyuyamıyorum.. sabahları uyanamıyorum..bu arada herkes nazar degdirdi bence bana ayy cok az kilo almıssın luna ay cok tatlı duruyorsun, biri de dedi ki aa ne guzel dogurmussun incecik duruyorsun .. yok cirkinlesmemissin ustelik kiz cocugu bilmem ne dur kendime bi nazar boncugu koyayım bari
bir de salak gibi işe geldim bugun esimden zılgıtı da yedim yeter artık calısma dedi bana sanki baban laf edecek biraz kendini dusun dedi
ama evde de cok sıkılıyorum devamlı is yapasım geliyor egil kalk daha cok yoruluyorum tek basımayken..ayrıca bizim işler oyle pat diye bırakılacak cinsten degil tamamlanması gereken seyler var ve psikolojik olarak babama karsı kendimi cok sorumlu hissediyorum her ne kadar o da kızım artık gelme dese de (
psikolojim iyi degil..

bu hafta da 32 olduk hayırlısıyla

bu arada sizlere sormak istedigim bir sey var kızlar hic yakın zamanda amazon'dan alısveris yapanız oldu mu? gumruk kanunları son durumda nedir ne degildir eksiksiz gelioyr mu siparisler??? ekstra gumruk oduyor musunuz?

bebişlerinizin hepine Allah'ım saglık versin bu arada umarım herkes iyidir.. munişlerimiz 39. haftaya kadar tıkalı kalır

bu arada artık haftaya nihayet yıkayacagım kızımın esyalarını ve hurclarına yerlestirecegim.. mobilya kokusunun gececegi yok kac kere sildik bana mısın demiyor.. kıyafet koyduk icine benimkilerden sabun koyduk... kapaklar her daim acık ama hala haşa koku var!!!!!

opuldunuz guzel hanımlarrr!!!

gülüm RABBIM hayirli uzun ömürler versin cok saliha bir hatun ve hayirli bir evlat olur insaALLAH :) bizim yerimizede yersiniz insaALLAH pastadan

Boşver kurcalama derim ben. Doktorun söyledikleri yeter. Ben sıyıracaktım o rakamlar yüzünden doktor o günden beri kağıt yok bitti diyerek vermiyor bebeğimin hiçbirşeyini. Çok kurcalama erken doğurursun diyor düşünmekten. Milletin ne dertleri var sen ölçüme kafayı takmışsın diyor. Bİz yıllarca boşuna mı okuduk herşey yolunda diyorsak biraz susup peki demeyi öğrenin psikolojik açıdan bu sorular hiç bir zaman gebe kadına yarar sağlamamıştır zararı vardır der. Bende öyle yapıyorum. Artık maymunlar gibi düşünüyorum. giren girdi kimsenin içinde kalmadı kesin çıkıyor. kilosu boyu bu haftadan sonra çok bi önemli değil. İçerdeyken 15-20 gr alıyor günde dışarı çıkınca günde 40 gr alıyormuş. O yüzden artık SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA.

Lunacım Allah nazarlardan korusun canım seni de kızını da..

bence çalışma konusunda baban ve eşini dinlemelisin.. ben mecbur olmasam suan evde uzanmıs kızımla konusuyor olmayı tercih ederdim..

amazondan hiç alışveriş yapmadım ben.. yardımcı olamayacagım maalesef..

öptüm canımmm

bende 39 olsun istiyorum ama o da bayram işte nasıl olur bilmiyorum gerçi özel hastahanede doğum yapıcam senin belli mi sezeryan mı normal mi
ben doktorumla bişi konuşmadm ama sezeryan istiyorum.. özelde yapıcam sorun çıkmaz, isteğe bağlı sezeryan yapar diye düşünüyorum.. bi aksilik olmazsa en erken 38 i doldurmak istiyorum bakalım..

sen ne zaman yapcan.. tarih belirledin mi..

yooo, benim beklediğim biride yok, kendim yapmam lazım:) benim ki sadece tembellik.. bu haftasonu odasını kurucaz, odayı görünce gaza gelirim belki:)

valla bende duygulandım şimdik
geçen pazar kaynanama kahvaltıya gittik demesin mi ben memlekete gidicem bayrama doğru neymişşşşş kardeşi prostatdan ameliyat olmuş iyileşememiş onu görmek istiyomuş tamam anne dedim git gel bir an önce niye bayramı bekliyosun yol paranıda ben vereyim sorun değil ama doğuma ne kaldı şurda bayrama gelirse torunun ne olacak yanımda olmayacakmısın dedim gelirim o zamana dedi ıg mık ederek bende sinirlendim ehhhh sen kardeşinin prostadına çağre bulacak gibi çık git doğumda bir burda olma bende seni eve alıyormuyum bak gelince torunum var deme ondan sonra böyle olmadık zamanda yaptıkların yüzünden kızımda sana babaannecim deyip sarılmıyor oğlumda öyle olur kendin bilirsin dedim bozuldu ama canı cehenneme valla kocamda destekledi ben karıma bakarım kimseye hele sana düşürmem anne kaçmana gerek yok dedi ohhhh canıma deysin bi gitsin sorarım ona ben

haklısın canım evet takmamak lazım aslında ama bazen kurcalıyo işte kafayı sağlıklı olsunda kilosu umrumda bile değil inan ki kızım 3 kiloydu doğduğunda buda öyle olur kilolu bebek bekleme dedi dr benimde beklentim yok zaten hayırlısı diyelim

amin canım cümlemizi insallahh.. herkes ne kadar az kilo aldın diyo ama tartı yalan soylemez 10 kg..!!!!
bu arada yuzum boyle komur karasına yakın lekelerle dolu gozumde kapatıcı varken yanmıstım alısveris esnasında panda gibi suratım lekeler icinde.. bunlar onemli degil ama ben nazardan cok korkar oldum artık millet bana senin biz dombili gibi olmanı beklerdik dedi gecende kızlar toplantısında.. maşallah dedi ama ben tabi arkadan yine de sinsice kı..mı kaşıdım

işte bu çalışma konusu beni cok yıpratıyor gercekten ben de baskasının yanında olsam su anda zaten 32. haftamda kıcımı yaymıstım ama insan babasına ve ailesine karsı maalesef kesip atamıyor, ben kova burcuyum hep baskaları icin yasarım kimse bozulmasın uzulmesin.. biraz kendimi ve kızımı dusunmem lazım sanırım haklısın bacım.. sagol tavsiyen icin:13::13:

ay çok güldüm,okadar çok ki kaçırdım azcık.. :) Allah senide güldürsün inşallaaaahh.. ne tatlısın sen ya.. güldüğüme bakma bende pek farklı değilim hani,boy 1,80, kilo 90.. bende dev anası gibiyim de, işte halimize güldüm yane..

benimde tam çenemde güneş lekem var.. mayıs gibi birazcık çıkmıştı, ben onu gördükten sonra güneş kremine başladım düzenli bi şekilde kullandım.. eylül de artık sonbahar sayılır bişi olmaz iye boşladım birazzzzzzzzz veee kocaman bi lekem oldu.. doğumdan sonra geçer dediler ama umuyorum geçer.

canım bu mayıs gunesleri zaten yaz gunesinden daha beter maaleseff!
ben 3 yıl once bir mayıs ayında yuzumde beliren gunes lekeleri yuzunden tedaviler gordum ilaclar kullandım tam geciyor yenileri baslıyor..

bu mayıs ayında da hamile oldugumdan ekstra kremler surdum 50+ lar la roche cok dapahalı krem ama yine bana mısın demedi aynen yuzumde maske var gibi cok igrenc duruyor maalesef...sapka da taktım yine yandım.. bazen sıcaktan bile yanıyorum gunes olmasa bile dusunun bu hormonlar nasıl kuvvetli aman Yarabbi!

ban kullanıyorum magvital ama yine de sık sık oluyor:S

dr u aradım kasılmalarımı söyledim hiç kazımadı bile. son 3 ayda olur öyle şeyler dedi. geleyim nst ye gireyim mi dedim ne gerek var ki dedi. ağrı sancı, kanama olursa bebek hareketleri 10 saatte 10 defadan az olursa nstye alırım dedi. seninki gibi 37de başlarız dedi.

ya hanımlar biri yazmış geçmişi okurken gördüm.. bizim doğumlar bayrama denk gelebilir farkındasınız değil mi? ya ben korkuyom bayramda olmasın.. ya doktor gelmezse.. onu da boşverin,bişi anlatacam.. ben 19 mayısta randevu almıştım kontrol için. ben özel hastaneye gidiyorum kontrollere, doğum da orada olacak inşallah.. nese, 19 mayısta hastaneye gidince benden normal poliklinik ücretinin 2 katını istediler.. nasıl yani zam mı geldi dedim, hayır resmi tatillerde sigorta karşılamıyor ücreti, siz sadece farkı değil tüm poliklinik ücretini ödeyeceksiniz dedi.. dumur oldum tabisi.. şimdi aynı şeyi kurban bayramda da yaparlarsa, bana kol gibi bi fatura çıkarlarsa.. şimdi haftaya kontrolüm var, hastanenin muhasebesine gidip konuşacam.. ama korkuyom işte.. abudik gubidik personel olursa, doktor gelmezse, faturayı giydirirlerse.. ay napcaazz..

ay her hastanemi böle acaba hiç duymamaıştım ne saçma bişi benimde sezeryan olucak dioduk 29 mayısta aldıralım diye

ay her hastanemi böle acaba hiç duymamaıştım ne saçma bişi benimde sezeryan olucak dioduk 29 mayısta aldıralım diye

e işte özel hastanede doğum yapacak arkaadaşlar için yazdım bende.. böle bişi geldi benim başıma.. doğumlarımız bayrama denk gelebilir.. ona göre sizde kontrole gittiğinizde muhasebeye uğrayıp bu konu hakkında ayrıntılı bilgi alınız, benden tavsiye.. sonra eve çocuğu çıkarıp kazıkla dönmeyelim.. demi ama:26:a..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…