- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.381
Kizlar bugün kizimin dogumgünü var ve 3 yasini dolduracak benim sirinem.Yarin anaokulunda ufak bir kutlama yapilacakmis,gerci biz gidemiyoruz fotografta cekemiyoruz ama olsun.Kek ve pogaca yaptim umarim begenirler.pastada gitmiyormus cocuklar rahat yiyemez diye.Neyse bizde artik evde kutlariz pastayla.(internetten anneanneyle,babaanneyle,birde teyzemizle 3 kere pasta üfleyip söndürürüz ondan sonra yeriz artik )
kızlar napıyonuz bakim benim canım sıkkın yaaaaaaaaaa kendimi kötü hissediyorum bugün bir bıkkınlıktır gidiyor evi toparladım kızımın üstü değişti saçı tarandı kavgamızı ettik(hergün aynı şey luli izliycem diyo bende müge izliycem odanda oyna diyorum sonunda o kazanıyor ben pc başında kalıyorum)
he bacılar aklıma gelmişken bi sorayım size bakim ben anlatıp siz anlayıp cevap verebilecekmisiniz???
şimdi ultrason kağıtlarımız varya bize verilen orda bazı değerler var bpd,ac gibi...bunların oranlarına bakıp netten tahmini ölçümler yapılıyo işte dün denedim ama benimki olmuyo çünkü mesela bpd değeri 7.25cm diyo kimine bakıyorum direk noktasız benimkide öyle olsa çıkacak ama bu ultrasonların farklılığından mı bu ölçümler bide milimetre cinsinden yazın diyo acaba benimki cm ondanmıdır yardım ediverin kızlar kafam bi milyon valla :97:
ben doktorumla bişi konuşmadm ama sezeryan istiyorum.. özelde yapıcam sorun çıkmaz, isteğe bağlı sezeryan yapar diye düşünüyorum.. bi aksilik olmazsa en erken 38 i doldurmak istiyorum bakalım..bende 39 olsun istiyorum ama o da bayram işte nasıl olur bilmiyorum gerçi özel hastahanede doğum yapıcam senin belli mi sezeryan mı normal mi
sen ne zaman yapcan.. tarih belirledin mi..
Annemle konuştum şimdi hanım ne zaman geliyonuz dedim. Biz 20 si gibi düşünüyoruz dedi. Dedim benim 9 ay haftaya doluyo haberin ola. Ama çokta acele etmeyin birtek getireceğin kıyafetler yıkanıp ütülenecek yani yarım günlük iş dedim. İyi o zaman dedi.
Ayrıca Kaynanamdan dün parça almışlar. Bİyopsi yapmışlar. Sonuçlara göre ya ameliyat (alt takım komple alınacak) Yada ilaç tedavisi. Benden önce doğuracak. Anneme ameliyat derlerse torunum doğsun kız toparlansın ben sonra yaptırırım ameliyatı kaç zamandır çekiyorum azcık daha çekerim demiş. Farketmez diyorum ama gerçekten farkeder. Şimdi ameliyat olursa hiçbir iş yapmasam bile yemek ve misafir rutini olucak. Buda benim erkenden doğurmama sebeb olucak. Eltimin zaten emekleyen bebeği var mümkün değil bişeycik yapamaz. Umarım ameliyatı benim 40ım çıktıktan sonra yaparlar.
Boşver kurcalama derim ben. Doktorun söyledikleri yeter. Ben sıyıracaktım o rakamlar yüzünden doktor o günden beri kağıt yok bitti diyerek vermiyor bebeğimin hiçbirşeyini. Çok kurcalama erken doğurursun diyor düşünmekten. Milletin ne dertleri var sen ölçüme kafayı takmışsın diyor. Bİz yıllarca boşuna mı okuduk herşey yolunda diyorsak biraz susup peki demeyi öğrenin psikolojik açıdan bu sorular hiç bir zaman gebe kadına yarar sağlamamıştır zararı vardır der. Bende öyle yapıyorum. Artık maymunlar gibi düşünüyorum. giren girdi kimsenin içinde kalmadı kesin çıkıyor. kilosu boyu bu haftadan sonra çok bi önemli değil. İçerdeyken 15-20 gr alıyor günde dışarı çıkınca günde 40 gr alıyormuş. O yüzden artık SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA.
Lunacım Allah nazarlardan korusun canım seni de kızını da..
bence çalışma konusunda baban ve eşini dinlemelisin.. ben mecbur olmasam suan evde uzanmıs kızımla konusuyor olmayı tercih ederdim..
amazondan hiç alışveriş yapmadım ben.. yardımcı olamayacagım maalesef..
öptüm canımmm
kızlar bugün beni doğuracak sandılarolayı anlatayım.NST çektirmek için doğum haneye gittim.bir sürü koca göbekli hatun var tabi.ben içeri girince millet bana yer vermek için ayaklandı.sizde hamilesiniz oturun ,ben dururum şurda deyince,yok seninki baya büyümüş dediler.oturdum neyse.malum beklerken kaç haftalık,doğum ne zaman muhabbeti başladı.olay burda koptu zaten.nerdeyse tamamının son 2-3 haftası,hatta son haftasıymış.en son doğuracak benmişim ama onların yanında ben dinazor gibi duruyordum ağlayacaktım valla:26:
canım bu mayıs gunesleri zaten yaz gunesinden daha beter maaleseff!benimde tam çenemde güneş lekem var.. mayıs gibi birazcık çıkmıştı, ben onu gördükten sonra güneş kremine başladım düzenli bi şekilde kullandım.. eylül de artık sonbahar sayılır bişi olmaz iye boşladım birazzzzzzzzz veee kocaman bi lekem oldu.. doğumdan sonra geçer dediler ama umuyorum geçer.
ban kullanıyorum magvital ama yine de sık sık oluyor:SKızlar benim kasılmalarda çok sıklaştı..zaten 5 dk durmuyo Sancak beyimiz sürekli bi mücadele içinde, sankim ayağa kalkcak malkoçoğlu:)))
Kalsiyum eksikliğinden olurmuş kasılma...dr bana süt ve yoğurt ye bol bol,yiyemiyosan kalsiyum yada magnezyum veriyim dedi..aman dr yok dedim..zaten 4 çeşit kakaladınız onlar yetsin artık dedim..multivitamn,demir,folik asit,balık yağı hapı..yeter yani..şiştim kaldım vitaminlerden
benim doğuma da Eylül'ü saymassak 1 ay kaldı şaka maka...
01.11.11
Ya ben de 36. haftaya girdim Allah'ın izniyle ama şu nst denen aletin ne menem bişey olduğunu bi göremedim gitti
Senin gibi çok merak ediyorum ben de
Bu sabah doktordaydık kontrolümüz vardı, aha dedim bu sefer kesin yapacak yok dedi 2 hafta sonra
Hem nst yapılcakmış o zaman, hem de çatı muayenesi, ona göre normal yapabilir miymişim onu söylecekmiş
Normal doğumdan daha korkmaya başlamadım ama şu tuşe olayı beni çok gerdi sabah sabah :18:
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/gogus_pompalari/ameda/ameda_lactaline_elektirikli_ve_pilli_sut_pompasi/AME-4936
süt sağma makinası işi de tamam
ahanda bu
ya hanımlar biri yazmış geçmişi okurken gördüm.. bizim doğumlar bayrama denk gelebilir farkındasınız değil mi? ya ben korkuyom bayramda olmasın.. ya doktor gelmezse.. onu da boşverin,bişi anlatacam.. ben 19 mayısta randevu almıştım kontrol için. ben özel hastaneye gidiyorum kontrollere, doğum da orada olacak inşallah.. nese, 19 mayısta hastaneye gidince benden normal poliklinik ücretinin 2 katını istediler.. nasıl yani zam mı geldi dedim, hayır resmi tatillerde sigorta karşılamıyor ücreti, siz sadece farkı değil tüm poliklinik ücretini ödeyeceksiniz dedi.. dumur oldum tabisi.. şimdi aynı şeyi kurban bayramda da yaparlarsa, bana kol gibi bi fatura çıkarlarsa.. şimdi haftaya kontrolüm var, hastanenin muhasebesine gidip konuşacam.. ama korkuyom işte.. abudik gubidik personel olursa, doktor gelmezse, faturayı giydirirlerse.. ay napcaazz..
link paylaşmak yasak olduğu için gözükmüo canım bende de var süt sağma makinası aventin ama ben manuelini aldım
aaa gorukmuyor demek:26:
ameda elektrıklı pompa benımkı
hahahaakız hoşaf yap. süt yapıyomuş. aaa birde kızlar dün kaynanamdaydım. mercimek çorbasının aacayip süt yaptığını söyledi (küçük kaynım 3 yaşına kadar emmiş )
ay her hastanemi böle acaba hiç duymamaıştım ne saçma bişi benimde sezeryan olucak dioduk 29 mayısta aldıralım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?