- 1 Mart 2007
- 2.551
- 7
- 641
- 44
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.901
bunuda arkadaşım yapmıştı canım ben yapamıyodum ama sat soruyoo ona göre yapılmıyomu sata göre böle ama normalde geç yumurtladığım için 7+3..
hımm anladım. satı bir hafta geriye alınca doğru çıkar ama. istersen arkadaşına tekrar düzelttirebilirsin ama sen bilirsin.
Ben de keseyi gördüm ama bebek görünmedi haftaya çarşamba gideceğim doktora. Benim doktor çok rahat ya. Geçen hafta gittim 2 hafta sonra gel dedi. Biz sorduk doktora bebek görünmeyince boş gebelik olabilir mi diye. Çok rahat bi şekilde 2 hafta sonra geldiğinizde görürüz boş gebelik olup olmadığını dedi. Belki vajinal muayene yapsa görürdü. Gerçi öyle yapsaydı ben istemeyecektim. Hayırlısı ya Allah korusun hepimizin bebişlerini.
merhaba canım seninle günlerimiz aynı bende geçen cumartesi gittim doktora keseyi gördük ama bebeği de yolk sacını da göremedik 9 nisanda gidicem tekrar doktora
sanırım bende boş gebelik yaşıyorum
çok kötü bir duygu bu allah kimseye yaşatmasın
kızlar hemen boş gebelik diye düşünmeyin. Iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun. Pozitif olalım biraz pozitiffff
kızlar hemen boş gebelik diye düşünmeyin. Iyi şeyler düşünün iyi şeyler olsun. Pozitif olalım biraz pozitiffff
inşallah iyi düşünelim iyi olsun
evt kızlar geç döllenme olabilir geç yumurtlama olabilir hemen umutsuzluğa kapılmayın ..
Bende kalp atışlarımızı net duyamadım diye endişeleniyorum elimizde değil ama hep olumlu şeyler düşünelimm..
günaydın kızlar.. Ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. Iyi düşüncem 8. Hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.
günaydın kızlar.. ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. iyi düşüncem 8. hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.
günaydın cnm.valla burdaki yazılanları okudukça bende kendimden şüphe etmeye başladım.dün bizde keseyi gördük inşallah haftaya gittiğimde kalp atışını duyarım ya..sizlerde hepimizde burda güzel hberlerimizi veririz
günaydın kızlar.. ben de dün çok paniktim ama artık kulaklarımı tıkıcam kötü şeylere. iyi düşüncem 8. hafta da bile duyan varmış kalp atışlarını. Allahım büyük önce sevindirip sonra üzmicek bizi inşallah.
canım ben dün kalp atışını duyduğumda kese 7,5mm dedi dr. bence 2 hafta beklemene gerek yok, 6haftadasın zaten kesede 7mm olduğuna göre birkaçgün içimde duyulur kalbi, yani 1hafta sonrada gitsen olur, yada 4-5gün sonra. ben keseyi 5+4de gördüm, daha bebek görünmüyordu,8gün sonra hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını, çok hızlı büyüyorlar yaniselam güzel anneler.. bende dün keseyi gördüm ama kalp atışını duyamadım henüz erkenmiş, 2 hafta sonra gel dedi doktorum ama geç değil mi ya7 mm kesenin boyutuydu..gerçekten stres oluyor insan ya..şuan bende de hiç bir belirti yok, sadece ara sıra akşamları duygusallaşıp saçma sapan şeylere ağlamak geliyor içimden o kadar.. herkese sorunsuz bir hamilelik diliyorum.. keseyi görenler kaç mm olduğunu yazarlarsa sevinirim.. teşekkürlerr..bu arada sat 17 şubat..
Günaydın. drgks çok sevindim. Darısı başımıza inşallah.Ben de bugün doktora gidicem. İnşallah keseyi görürüm... Çok heyecanlıyım. Saatler geçmek bilmiyor.
slm nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?