- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #2.881
günaydın cnm
benim öğüslerim şişti ve büyüdüler gece südyensiz yatıyorum bu yüzden acıma yok şimdilikk..
evt yaptırdım canım cuma günü sonuçları göstereceğim,,devlette yaptırabiliyosan yaptır cnm ben çalışıyorum pek zamanım olmuyoo,, seni nisanın 15 indemi çağırdı .
yaa benimde öle bende gece hatta eve girdiğim anda serbest bırakırım memişlerimiama benim acıma felaketti bugün öle çok yok bende korktum açıkçası bişeymi oldu die yarın gidicem dr bakalım
ben gayet net duydum canım ama ultrason cihazının kalitesinden de kaynaklanabilir netliği canım.ben bebeğin kalp atışı 6+4 iken karından duymuştum canım.
Gökkuşağı cts gittiğimde tam olarak 6+5 ti doktor ben duydum dedi ama ben anlayamadım çok derinden geliyordu bi kaç ses birden vardı net değildi seninki duyduğunda gayet netmiydi nasıl bi sesti..
günaydın güzel anneler
sizin göğüsleriniz acıyormu yada ilk önce acıyıp sonradan hafifledimi ne durumdalar şimdi
günaydın canım. Göğüsler hala acıyorlar valla yara gibi :44:
ben gayet net duydum canım ama ultrason cihazının kalitesinden de kaynaklanabilir netliği canım.
belki olabilir benimde bu çok aklıma takıldı yarın tekrar gideceğim Allahım inşallah bende yarın net bi şekilde duyarımm .. hangi hastaneye gidiyosun sen, ben bahçelievler medicanaya gidiyorum aslında cihazlarıda iyi ama neden böyle oldu anlayamadım zaten doktor görmek içinde çok aradı saklanmış kesenin en uç tarafına .çok keyfine düşkün artist çocuğum benimm...
Bana 3 hafta sonra gel dedi o da 15 nisana geliyo...Ya aslında ben devlete randevu aldım yarın tahlilleri yaptırıcam onun içinde randevu lazımmış..Eğer devlette izlenimim ii olursa belki orda devam ederim..Özel hastaneler hep sezeryan yaptırıyor.Düzgün beye gittiğim gün kapıda yeni doğum yapmışlar vardı hepside sezeryandı ve ben normal istiyorum...Hemde Devlet hastanesinde hep uzman drlar var..Arkadaşımın kardeşi orda yaptı 2 doğumunuda arkadaşımda orda tedavi görüyor...
ben gayet net duydum canım ama ultrason cihazının kalitesinden de kaynaklanabilir netliği canım.
Belki olabilir benimde bu çok aklıma takıldı yarın tekrar gideceğim allahım inşallah bende yarın net bi şekilde duyarımm .. Hangi hastaneye gidiyosun sen, ben bahçelievler medicanaya gidiyorum aslında cihazlarıda iyi ama neden böyle oldu anlayamadım zaten doktor görmek içinde çok aradı saklanmış kesenin en uç tarafına .çok keyfine düşkün artist çocuğum benimm...
ben beylikdüzü medı lıfe'a gidiyorum. Hastaneden doktorlardan ve ultrason cihazlarından çok memnunumBenim bi arkadaşım karşıda medıcana ya gidiyor. Hem çok pahalı hemde cihazları iyi değil. Bebeğinin kalp atışını bile duyamamış. Doktor o cihazlar bizde yok demiş. Testler içinde 355 tl ödemiş hastanede. Benim gittiğim hastanede 90 tl dediler ben dışarda poliklinikte 60 tl ye yaptırdım. Gittiğim hastanede muayene ücretide sgk lıya 20 tl ve çok temiz bir hastane. Oaralara yakın olan varsa tavsiye ederim....
ben beylikdüzü medı lıfe'a gidiyorum. Hastaneden doktorlardan ve ultrason cihazlarından çok memnunumBenim bi arkadaşım karşıda medıcana ya gidiyor. Hem çok pahalı hemde cihazları iyi değil. Bebeğinin kalp atışını bile duyamamış. Doktor o cihazlar bizde yok demiş. Testler içinde 355 tl ödemiş hastanede. Benim gittiğim hastanede 90 tl dediler ben dışarda poliklinikte 60 tl ye yaptırdım. Gittiğim hastanede muayene ücretide sgk lıya 20 tl ve çok temiz bir hastane. Oaralara yakın olan varsa tavsiye ederim....
ilk aşamada istedikleri kan tahlilleri idrar kültürü ve sanırım sarılık testi 180 tl tuttu evt çok geldi banada ama ben doktorumdan çok memnunum şimdilik devam edeceğim çalıştığım içinde çok fazla koşturamıyorum :) Sağlıkla Gelsin bebeklerimizzz..
günaydın kızlar,güzel mutlu günler olsun herkese....gözünüz aydın,gerçenten de tarif edilemez bir mutluluk.darısı da diğer bekleyen annelerimize olsun inşaallllaaahh:)günaydın kasım anneleri, bizde dün kalp atışlarını gördükgerçekten inanılmaz bir duygu, Allah hepimize sağlıklı bebekler versin inşallah
ilk aşamada istedikleri kan tahlilleri idrar kültürü ve sanırım sarılık testi 180 tl tuttu evt çok geldi banada ama ben doktorumdan çok memnunum şimdilik devam edeceğim çalıştığım içinde çok fazla koşturamıyorum :) Sağlıkla Gelsin bebeklerimizzz..
memnunsan devam et tabi canım. amin hepimizin bebilkeri sağlıkla gelsin inşallahhhhhhhhhhh
memnunsan devam et tabi canım. amin hepimizin bebilkeri sağlıkla gelsin inşallahhhhhhhhhhh
haftalarımız aynı görünüyor ama benim minnoşum şuan tam 7+3 geç yumurtlamışım küçüğüz yani sizden..
Ben de keseyi gördüm ama bebek görünmedi haftaya çarşamba gideceğim doktora. Benim doktor çok rahat ya. Geçen hafta gittim 2 hafta sonra gel dedi. Biz sorduk doktora bebek görünmeyince boş gebelik olabilir mi diye. Çok rahat bi şekilde 2 hafta sonra geldiğinizde görürüz boş gebelik olup olmadığını dedi. Belki vajinal muayene yapsa görürdü. Gerçi öyle yapsaydı ben istemeyecektim. Hayırlısı ya Allah korusun hepimizin bebişlerini.
haftalarımız aynı görünüyor ama benim minnoşum şuan tam 7+3 geç yumurtlamışım küçüğüz yani sizden..
olsun 1 haftacık var sadece aramızda
çizelgeni minnoşuna göre yapsana canım.
olsun 1 haftacık var sadece aramızda
çizelgeni minnoşuna göre yapsana canım.
bunuda arkadaşım yapmıştı canım ben yapamıyodum ama sat soruyoo ona göre yapılmıyomu sata göre böle ama normalde geç yumurtladığım için 7+3..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?