2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ağzına sağlıkk cnmm ..

en son gittiğimde doktor kapısında bi bayanla konuştum 2 gebelik yaşamış birisi sorunluymuş birinde kalbi durmuş şimdi üçüncüye hamileymiş o kadar etkilendimki ondan hep aklımda anlattıklarıı ben bu çocuğa çok zor kavuştum tedaviden sonra normal yolla geldi çok kıymetli bizim için o kadar negatif etkilediki beni doktor kesenin içinde bebeği çok aradı çok korktum kalp atışlarını tam duyamadım şimdi diyorum keşke hiç dinlemeseydim hiç duymasaydım o bayanı ..Allahımm Sağlıkla hayırlısıyla versin kucağıma yavrumu tamamına erdirsin inşallah..

merhaba annişlerrr nasılsınız.....ben iyiym çok şükürr ama nezle oldum sanırım hapşırıp burun akıntısı gidiyoruz bakalım.... üşüttüm sanırım buralarda.....(((

çokk geçmiş olsun.. ben dün senin gibiydim hapşır hapşır bi hal oldum yumurtalıklarım ağrıyodu artık inşallah bebeklere zararı yoktur.. bugün geçti çok şükür .. bol bol meyve ye ..bu arada kivi çok iyiymiş ..

sağoll canım sanada geçmiş olsun.....burda çok fazla meyve yiyemiyorum ama bol bol bitki çayı içiyorum artık....ıhlamur kuşburnu vb.....

inş bebişler iyidir artık bende ondan korkuyorum hep hapşırırken.....

slm nasılsınız bakalım
ooo gülsümüm hoşgeldin canım benim.seni burda görmek ne güzel...
merhaba annişlerrr nasılsınız.....ben iyiym çok şükürr ama nezle oldum sanırım hapşırıp burun akıntısı gidiyoruz bakalım.... üşüttüm sanırım buralarda.....(((

merhaba kasım anneleri nasılsınız.. Ben haziran annesiyim. Sabırsızla bekliyoruz öle bi dolaşıyorum ayları sizede ugradım :d:d

geçmiş olsun kızlar. Dikkat edin kendinize...

haklısın canım çok tşk ederim. pozitif düşünce çok önemli bence de haftaya belli olur heralde o zamana kadar canımı sıkmam hiçbişeyi değiştirmeyecek hatta üzülcem.bir haftam kötü geçicek. Allahım yardımcımız olsun herşey güsel olcak inşallah Onun sayesinde

ne güzel yazmışsın..

ben ne zaman normale dönerim ki? canım yemek yemek istemiyor ayrıca süt falanda içemiyorum hergün yarı aç yarı tok okula geliyorum.eşim yemek yapacak istediğim bişe var mı dıye soruyor ama canım hiç istemiyor 7. haftadayım daha. hiç bişey tat vermez oldu okula bile zorla geliyorum elimde ya çubuk kraker ya leblebi.napacağımı şaşırdım. mutfak bile bi tuhaf kokmaya başladı. geçsin artık bunlar ama

Selam kizlar bende araniza yeni katildim hamile kalmadan önce hep sizleri takip ediyordum,
en son 16 marta rahimagzi kanserini önlemek icin son inemi vurunmaya gitigimde doktoruma adetimin geciktini söyledim oda asiyi yapmadan önce test yapalim dedi ve sonuc pozitifti cok sasirmistim sadece anladigim hic aklina takmicaksin rabim hic beklemedigin anda verio sana en güzel seyi. simdi 6+3 haftalik hamileyim ve kasimin 22 gibi bebisim hayirlisiyla allahin izniyle dünyaya merhaba dicek :) arik bende kasim annesi olcam insallah allah herkese eli ayagi düzgün akli zihni yerinde saglikli evlatlar nasip etsin

Benide eklermisiniz buraya adim tülay 6+3 haftalik hamileyim yani 7. haftaya girdim yasim 23 cinsiyet daha belli degil son adet tarihim 14. subat bulundugum ülke isvicre dogum tarihi 22 kasim
simdiden tesekürler cok güzel olmus

Benide eklermisiniz buraya adim tülay 6+3 haftalik hamileyim yani 7. haftaya girdim yasim 23 cinsiyet daha belli degil son adet tarihim 14. subat bulundugum ülke isvicre dogum tarihi 22 kasim
simdiden tesekürler cok güzel olmus

mrb kızlar canınızı sıkmayın diycem ama ben de korkmaya başladım daha hiç dr gitmedim bi dr gideyim bakayım inş bi sorun çıkmaz yarın 5+0 olcaz tam kese falan görünürmü acaba adete 4 gün kala test yaptırmıştım 13.5 çıkmıştı dahada bişey bilmiyorum dua edin neolur:18::18::18:

hiç korkma canım.bende ilk doktora 6+4 iken gittim.özellikle geç gittim ki sadece kese değil bebeğide göreyim diye. Bebebeği görmekle kalmadık kalp atışlarını bile duyduk. Hemde alttan bakmadı. Sende en iyisini yapıyorsun bencede. Bekle biraz. Ama sakin ol.
şimdi gitsen sadece kese görünür zaten. Beklemekte fayda var tabi benim düşüncem.

kızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.

kızlar bi konu buldum. ultrason kağıdını elinize aldığınızda, bebek kesenin sağ tarafındaysa kız, solda ise erkek oluyormuş :) 7-8 haftalıkken belli oluyormuş.

eeeeee benimki ortada duruoo 8 haftalık görüntüsünde ne oldu şimdi yani yandık walla ayyy allah korusun kıs :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…