2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

bence direk yönetimle konuş bu işi. biz öyle yapacağız... daha doğrusu burda işler öyle yürüyomuş

dün test hikayelerinizi anlatmışsınız. ağlayarak okudum inanın. çünkü ben çift çizgiyi gördüğümde hiç sevinememiştim.
ocak ayında beklenmedik bi şekilde çift çizgiyi görmüştüm. sevincimden ortalığı yıkmıştım resmen. ama mutluluğum 1 hafta sürmüştü. bebeğimi kaybettim. kimyasal gebelik yaşamışım. garip bi depresyona girdim sonra. 1 ay ara verdik, sonra korunmayı bıraktık. adet günümden önce 2 tane test aldım. sabah en ufak bir heyecanım olmadan testi yaptım. eşimle beraber beklemeye başladık. bikaç dk sonra 2.çizgi belirmeye başladı. eşim ''eyvah yine aynı şeyler olacak'' diyerek arkasını döndü ve gitti tv yi açtı. bende aynı şeyleri düşündüm gittim kahvaltı hazırladım. yedikten sonra kan testi yaptırmaya gittik. 50 küsür bişey çıktı. salak hemşire değerin çok düşük gider bu dedi öyle karamsardım ki içimdn biliyorum dedim kadına. testi tekrarladım çok güzel artış gösteriyordu. ama biz yine de sevinemiyorduk. keseyi gördük, kalp atışını duyduk o zaman anne olacağıma inandım. kalbi atarken eşimle göz göze geldik, o boncuk gözlerinden ışıklar çıkıyordu sanki ama benim için hamileliğimin miladı ilk kıpırdanışını hissettiğim andır. şimdi bu küçük adama öyle aşığım ki kucağıma alacağım anı hayal etmek bile beni çıldırtıyor.

sağol canım
dıyelımkı bu sutu sagdık da sakladık dolapta,
bebek ıcecegı zaman ısıtacagız dımı:26:
ne kadar ısıtacaz ılık mı olacak,
cok cahılım bunu hıc dusunmemıstım:26:

walla benimde aklıma ısıtmak değilde sıcak suya koyarız gibime gelio çünkü ılık olucak sonuçta anne memesinde öle gelio süt

can_tuğba hangi hastaneydi o?
çok ilginç, hiç düşünmemiştim.
bayramda olabileceğini başından beri düşündüm ama fatura kısmı şimdi hiç hoşuma gitmedi.

ibo bu konuyla ilgili nurturia da cok acıklayıcı bilgiler üye olmana gerek yok... gir web stiesine sorular bolumune süt falan yaz cıkıyo hemen..hatun kişiler guzelce acıkalmıslar... gecen ben de 2010 annelerinden tavsiyeler bolumune sordum linden yazmıs sagolsun ama kendisi cok yapamadıgı icin tam bilgim yok demis sagolsun yine de yazmıs.

bu arada ayse oner'den incileri yazayım sizlere:

ilk 25 gün kesinlikle biberon vermeyim gerekirse damlalıklar sagdıgınız sütü agzından verin ama biberona alısmasın.. en kotu 20 gün dayanın onu da eşiniz veya baskası versin.. sizle ilgili kafası karısmasın bebeginizin dedi sizi meme olarak gorsun..mucadelenizi bırakmayın masaj yapın edin pompa da yapın ama emzirmeye calısın dedi bir suru hareket gosterdi..

Bugün ya da yarın doktor kontrolüne gidecem sanki adet ağrısı gibi belim ağrıyo,kasığımda da sancı gibi bişey oluyo bi süre sonra diniyor.inş. erken doğum riskim yoktur.hastaneye gittiğimde bu bahsedilen konuyu sorayım. eğer bayrama denk gelirse ssk yı kullanamayacaz mı çok saçma bişey olur. o zaman devlete mi gidip doğum yapacaz bu fiyat farkını ödeyen olur ödeyemeyecek durumda olan olur. aslında önemli bi konu ama ben tahmin etmiyorum.gidince sorayım bakayım öğrenince yazarım buraya kızlar..acıktım başım dönüyor acil bişeyler yemem lazım.sonra yemek yapacam
herkes 36-38 haftayı görerek hayırlısı ile kolay doğum yapsın inş. sağlıkla kucağinıza almayi nasip etsin en güzel dua bu şu sıralar bizim için:)

selam kızlar okumaktan yazmaya fırsat olmuyor yaw
herkes iyidir umarım hemoroidli arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. ben ne doktora söyledim nede bişi yapıyorum. gerçi ağrım falan yok ama bildiğim kadarı ile hamilelikte yapılacak bişide yok bu merede....geçmiş olsun cemil cümlemize....

ibocuğum yemeğe gittiğinde yazmışım sonradan farkettim gülüm yorum bekliyorum.

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

sonunda kitaba başladım henüz o kısımlara gelemedim :)
sütü ağzından verin derken kaşıkla falan mı vercez? o 25 günden sonra biberonu kullanabilirmiyiz, bu biberona alışıp meme almama konusunda ne diyor?

meme ucum yok denecek kadar kucuk de,
bbek tutamazsa dıye dusundum
yoksa yanımdaysa tutarsa memeyı tabı emzırırım kuzuyu

canımcım göğüs ucun nohut tanesi kadar var mı_ eğer yoksa göğüs ucu çıkarıcı varmış onu denersin. hemen sağmaya girme. ben ne tahta memeler biliyorum cok cok emziriyorlar.

procto glyvenol dıye bı fıtıl vermıstı doktorum o zaman bagırsagın tam cıkıs kısmı agrıyordu yanı ıcerden,
fıtıl cok ıyı gelmıstı,
ama ben wcden sonra yerde debelenıyordum artık o derece.
sımdı dış kısım agrıyor,
oturamıyorum batıyor, pıt pıt atıyor damar gıbı kasınıyor
kremı varmıs ılacın onu kullanıcam.
annemın kuzenı kadın dogumcu ona da danıstım sorun yok dedı.
3 tane jınekolog ılaca okey verdı yanı daha dgrusu kreme ve fıtıle.
zaten hamılelıgın en bası harıcınde kullanılıyormus.

onun harıcınde cok fena oldugunda pamuga saf zeytınyagı damlatıp bolgeye o sekılde kpmres yuapmak da cok ıyı gelıyor.
Allah beterınden saklasın ne dıyım.

canımcım göğüs ucun nohut tanesi kadar var mı_ eğer yoksa göğüs ucu çıkarıcı varmış onu denersin. hemen sağmaya girme. ben ne tahta memeler biliyorum cok cok emziriyorlar.

nohut mu
hayır yok mercımek kadar anca,
aldım gogus cıkarıcı ama kullanmadım dogumu tetıklıyor dıye:26:

bu arada mnemelerım kocaman,
ucu yok yalnızca:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…