- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.401
ya hanımlar biri yazmış geçmişi okurken gördüm.. bizim doğumlar bayrama denk gelebilir farkındasınız değil mi? ya ben korkuyom bayramda olmasın.. ya doktor gelmezse.. onu da boşverin,bişi anlatacam.. ben 19 mayısta randevu almıştım kontrol için. ben özel hastaneye gidiyorum kontrollere, doğum da orada olacak inşallah.. nese, 19 mayısta hastaneye gidince benden normal poliklinik ücretinin 2 katını istediler.. nasıl yani zam mı geldi dedim, hayır resmi tatillerde sigorta karşılamıyor ücreti, siz sadece farkı değil tüm poliklinik ücretini ödeyeceksiniz dedi.. dumur oldum tabisi.. şimdi aynı şeyi kurban bayramda da yaparlarsa, bana kol gibi bi fatura çıkarlarsa.. şimdi haftaya kontrolüm var, hastanenin muhasebesine gidip konuşacam.. ama korkuyom işte.. abudik gubidik personel olursa, doktor gelmezse, faturayı giydirirlerse.. ay napcaazz..
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanırsın inş.
ay her hastanemi böle acaba hiç duymamaıştım ne saçma bişi benimde sezeryan olucak dioduk 29 mayısta aldıralım diye
sağol canım
dıyelımkı bu sutu sagdık da sakladık dolapta,
bebek ıcecegı zaman ısıtacagız dımı:26:
ne kadar ısıtacaz ılık mı olacak,
cok cahılım bunu hıc dusunmemıstım:26:
sağol canım
sağol canım
ibocum ben sadece benmari usülü ısıtılacağını duymuştum. direkt ocağa koymuyoruz yani.
sıcak su dolu bi kapta ısıtılabiliyormuş veya cezvede ocakta.. ılık olur heralde..
pekı dıyelım hemen sagdım verıcem,
o zaman ısıtmaya gerek yok herhalde:26:
gerek yok tabi ama öle yapıcaksan emirr
Bursa Türkiye'nin en çok dağ köylüsünün yaşadığı şehirdir. Kendileri çok aşırı kibar insanlardır. Zarafetten napcaklarını şaşırırlar. Tanıdığım en kibar insanlar sıralamasında Ankara 1. Bursa 2. sıradadır.
Ben Dünyanın en dangoz insanlarının yaşadığı İzmir şehrinde büyüdüm de. Orda ne kadına saygı vardır ne insana saygı vardır. Hayvanlar desen bi kaşık suda boğulurlar. Herkes bir din sevgisi arkasına saklanmıştır. Tabi böyle bi şehirde büyüyünce Ankara ve Bursa bana çok farklı gelmişti. Bi kaç sene antidepresan kullanmıştım. Allah'ım Dünyada böyle şehirler hatta böyle insanlar var mı diye.
Benimki ilk sesi duyduğunda YUUH demişti. Napayım iyi insanım içimde kötü şey durmuyor dedim.Senin tuvalete girdiğinde bile sesini duymuyorum sen nasıl bi insansın dedim.
Madeciğim sana bi uzmanlık sorusu. Şimdi ben normal doğurmak istiyorum. Oldu bebeğin hareketleri durdu ben acile gittim. Yalnız başıma. Doktor acil sezeryan dedi. Eşinin imzası gerekli dedi. Ben acil gittim yanımda refaktçi bile almadım diyelim. Benim herifin en erken Hastaneye gelmesi 30 dk. Diğerlerinin 20 dk. O zamana kadar bana veya bebeğe bişey olursa devleti dava etsem neye yarar etmesem neye yarar. Yani niye acil sezeryandan önce illa ki eşin veya diğer bir vasinin imzası gerekiyor. Yada öyle bir madde varsa söylede başımıza gelirse hazırlıklı olalım. Veya ben eşime şimdiden bi kağıt imzalatsam öyle acil bir durumda hastaneye versem olur mu?
meme ucum yok denecek kadar kucuk de,
bbek tutamazsa dıye dusundum
yoksa yanımdaysa tutarsa memeyı tabı emzırırım kuzuyu
ibo bu konuyla ilgili nurturia da cok acıklayıcı bilgiler üye olmana gerek yok... gir web stiesine sorular bolumune süt falan yaz cıkıyo hemen..hatun kişiler guzelce acıkalmıslar... gecen ben de 2010 annelerinden tavsiyeler bolumune sordum linden yazmıs sagolsun ama kendisi cok yapamadıgı icin tam bilgim yok demis sagolsun yine de yazmıs.
bu arada ayse oner'den incileri yazayım sizlere:
ilk 25 gün kesinlikle biberon vermeyim gerekirse damlalıklar sagdıgınız sütü agzından verin ama biberona alısmasın.. en kotu 20 gün dayanın onu da eşiniz veya baskası versin.. sizle ilgili kafası karısmasın bebeginizin dedi sizi meme olarak gorsun..mucadelenizi bırakmayın masaj yapın edin pompa da yapın ama emzirmeye calısın dedi bir suru hareket gosterdi..
meme ucum yok denecek kadar kucuk de,
bbek tutamazsa dıye dusundum
yoksa yanımdaysa tutarsa memeyı tabı emzırırım kuzuyu
selam kızlar okumaktan yazmaya fırsat olmuyor yaw
herkes iyidir umarım hemoroidli arkadaşlar aramıza hoş geldiniz. ben ne doktora söyledim nede bişi yapıyorum. gerçi ağrım falan yok ama bildiğim kadarı ile hamilelikte yapılacak bişide yok bu merede....geçmiş olsun cemil cümlemize....
canımcım göğüs ucun nohut tanesi kadar var mı_ eğer yoksa göğüs ucu çıkarıcı varmış onu denersin. hemen sağmaya girme. ben ne tahta memeler biliyorum cok cok emziriyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?