2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

hiç kimsem yok annemde kayınvalıdemde farklı şehirdeler ben cesaret edemedim ama komşularım sagolsun sen merak etme biz herşeyi hallederız dedıler evı döktüler ben sadece çay yaparım onlaratadılat temızlık komşularım yapacak ne demışler ev alma komşu al diye çok şanslıyım

offf yine agda + jilete talim desene!!

ha bu arada tekrar ediyorum domatesi kes bu ara hemoroid icin!! inanılmaz tetiklioyr!
kaynamasın gecmis sayfada cicim

tamam canım yemeyeyım,
daha bu sabah yedım halbuse:26:

kuafore gıt ordakı kız yapsın valla 3-5 kuruş bahsıs ver artık
benım braun fg1000ım var bızzt bızzt halledıyom hala cunku gobegım cok buyuk degıl hala,
aynayla gorebılıyorum
memeler hala 1 fersah önde

belkı dogumdan once 1 kerelık bısı olmaz bılemıyorum,
en etkılısı veet'ın kremı,
lapıden falan hava cıva,
veetı surdugun anda pıt pıt dokuyor hemen namıssız

ya sorma sedus benim cillop gibi pembe olam munişim olmus kapkaraya yakım mor gibi bir renk zaten moralim bozukkk sarısın bir insanım ustelik tenim de cok acıktır.. gayet normalmis koyulasması renginin ama ben rahatsız oldum.. son agda maceram coooook kotuydu cooookk!!
4 gun falan acıdan kıvrandım kabuk tuttu uyustu resmen agda da yapamam offf ayna + jilet veya makine yapacagız yaniii

ah ne güzel ben de ki komşular da bi kaçtanesi düşman başına bile olmasn.sözleri gözleri bitmez iflağımı kuruttular.meraklı melahatlar.şansım yok kafadengi birine denk gelmedim hç

ya kızlar benimde sağ dirseğimin biraz yanında morluk oluştu ama biyere çarpmadım,ağrım yok sıızm yok...bildiğin renk değişti,hafta sonu sorcam bu ne hocam dicem:)

Canım adet günü geldiğinde bende de kasık ağrısı ve bir iki damla pembe akıntı olmuştu buna yerleşme kanaması diyorlar, ayrıca göğüslerim aşırı hassaslaşmıştı. İdrar tahlili için 1 hafta 10 gün geçmesi gerekiyor sen biraz erken başlamışsın. Kan tahlili için o kadar beklemeye gerek yok adet gününü geçirmen yeterli diye düşünüyorum. Benim adet tarihi üzerinden 1 hafta 10 gün geçmesine rağmen idrar testimde silik çizgi çıkmıştı sanırım geç döllenme olmuş. Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

ya kızlar benimde sağ dirseğimin biraz yanında morluk oluştu ama biyere çarpmadım,ağrım yok sıızm yok...bildiğin renk değişti,hafta sonu sorcam bu ne hocam dicem:)

farkında olmadan carpmıs olabılırmısın,
ben avel gıbı gezdıgımdan morlukları goruyrum aaa ne zaman oldu aceba bu dıyorum

kuzum mobilyayı aldığım adamdan aldım
ondan aldım çünkü iskeleti odanın renginde istedim boyayacak sağ olsun
bide krem deri yaptırdım ahanda budur koltuk

Eki Görüntüle 264704
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldım (

ya kızlar aklıma geldi park yatak alan sevgili nene hatunlar!!
siz park yataklarınızı kurdunuz mu simdiden?? sildiniz mi naaptınız?? biraz yeni bir gundem getireyim

Bahşişe gerek yok anam kuaför kocası zaten birlikte çalışıyorlar. Göbeğimi sevmişti en son gittiğimde. Normalde 20 dkda bitirir komple bu sefer aşağıyı 30 dk da bitirmişti. Çok itina ediyor canım acımasın diye. ama en son haziranda gittim bi daha da gitmedim. Nİye gitmiyomuyum eşim okumuş ağda kasılmalara sebeb oluyor diye gitmek yok dedi Durum çok vahim bi kere krem yaptım o kadar. Kesinlikle veet kullanılır zaten diğerlerine nispeten daha çabuk bitirdiği ve en az süre tutulduğu için.

kızlar ben 4 sene önce yaptırdım göğüslerimi çok büyüktüler küçülttürdüm
minyon olduğumdan yürüyen göğüs gibiydim yaptırdım çok ta memnumdum halimden
ama şimdi gene kafam kadar oldular doğumdan sonra banada bi operasyon görünüyo sanırım

ben yemek odasının sandalyesinde emziricem en rahatı o. oturup kalkmak kolay oluyor birde en dik oturabildiğim yer orası. Zaten böyle şeylere özenmemem gerektiğini ilk kızımı 1 yaşında ayakta emzirmek zorunda kalınca öğrendim(inadın biri bin paraydı hanımda) saatle ayakta emzirdiğimi hatırlarım.
Ayrıca ben park yatağımı kurdum zaten başka da yatak almadım. kuzuma dolap bile almadım. kocam izin vermedi. Ben kızımla aynı dolabı kullanıcam dedi. Olmaz filan dedim kıskanıyorsun dimi dedi:44::44::44:. Bıraktım kendi haline.

Canım aynı konudan bende müzdaribim acaba rahimde artık yeterince yer olmadığı için mi öyle yoksa eksilen sudanmı benimde tereddütlerim var. Doktor sana neler söyledi suyunun azalması konusunda????

Muhtemelen o yüzden, yani yeri azaldığı için. ,
Bana radyolog amniyon mayi azalmış diye belirtti, kendi doktorum azın kademeleri var, orta az mı çok az mı bakılsın dedi, baktı, ölçüm yaptı ultrasonda. 1'in altı çok azdır dedi benim 4,5 muş. sorun olmaz dedi.
tabi sık kontrole gidicem bundan sonra.

Ben kurdum, odama koymadım ama. Başka bir odada duruyor. Havalansın istedim. Kapalı kalmasın ambalajında. Değişik bir koku vardı açtığımda, şimdi yok. Sileceğim de yakın zamanda. Yatağını, uyku setini sereceğim çünkü. Silmedim ama kurdum yani.

merhaba anneler.bugün benim moralim çok bozuk etlik doğumevine kontrole gitmiştim bugün ilk kez.doğuma son olarak oraya karar vermiştim.

ultrasında plasentanın erken yaşlandığını söyledi doktor.şok oldum,çok canım sıkıldı yeni başlamış sanırım,yani şuan az bir bölgede zaten 15 gün önce yoktu.15 günde bebeğim 300 gr almış ama bu yaşlanma ilerlerse bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. normal gebeliklerde son dönem olabileceği yazıyor ama umarım ilerlemez,ilerlerse pek iyi değil. artık daha sık kontrollere gel dediler 15 gün sonra nts için çağırdılar ozaman bakalım yaşlanmaya tekrar dediler. ama çok moralim bozuldu.erken doğumu tetikler diyor,yeşil yapraklı sebze,bol oksijen dikkat edin kendinize kızlar çok moralim bozuldu benim. daha sonra tanıdık bir hoca var onunla görüştüm o başka doktora yönlendirdi,o biraz içimi rahatlattı ama sonuçta risk devam ediyor.inşallah artmaz ne olur dua edin bana

Selamlar olsun bacılarım...
2 gündür giremiyorum,malum rapor bitti okula başladım.
Yoruluyorum be.
Çalışmak zormuş böyle.
Özlemişem hepinizi.
Umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır.
Bi sorun olduysa haber edin bana da.
Okuyabilirsem biraz okuyacm geçmişi.
Öperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…