- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.561
kuzum mobilyayı aldığım adamdan aldım
ondan aldım çünkü iskeleti odanın renginde istedim boyayacak sağ olsun
bide krem deri yaptırdım ahanda budur koltuk
Eki Görüntüle 264704
can_tuğba hangi hastaneydi o?
çok ilginç, hiç düşünmemiştim.
bayramda olabileceğini başından beri düşündüm ama fatura kısmı şimdi hiç hoşuma gitmedi.
ohanziiii!!yazik nan sana. bu kadar is bu saate birakilirmi? craftcim oku bak banyonun esiginin derz dolgusu atilmadi diye krizlere giriyodun bu kiz naapsin simdi? beterin beteri varmis valla.. ne diyim allah yardimci olsun kardes. insallah yardim edenin boldur...
arkadaki emmiye bittim:)
offf yine agda + jilete talim desene!!
ha bu arada tekrar ediyorum domatesi kes bu ara hemoroid icin!! inanılmaz tetiklioyr!
kaynamasın gecmis sayfada cicim
Eeee saygısız karılar gibi mi olcaz peki. Ağda zaten saygısızlaştırıyor beni. 30 yaşında ağdaya başlayan biri olarak hala medeniyet görmemiş kabilelerin yaşadığı ormanlara benziyor. Ağda yaptırmaya gidersem hastane çantamı da götürmem lazım çünkü o acıyla doğururum. Jİlet desen nasıl yapacaz kocam yapamıyor. Ben aynayla bile göremiyorum. Doktorla ilgili bi sıkıntım yok ama dikicekler ya normal doğumdan sonra onun yüzünden temiz gitmek lazım. Ben ne güzel doğuma gitmeden önce krem yapacaktım
Eeee saygısız karılar gibi mi olcaz peki. Ağda zaten saygısızlaştırıyor beni. 30 yaşında ağdaya başlayan biri olarak hala medeniyet görmemiş kabilelerin yaşadığı ormanlara benziyor. Ağda yaptırmaya gidersem hastane çantamı da götürmem lazım çünkü o acıyla doğururum. Jİlet desen nasıl yapacaz kocam yapamıyor. Ben aynayla bile göremiyorum. Doktorla ilgili bi sıkıntım yok ama dikicekler ya normal doğumdan sonra onun yüzünden temiz gitmek lazım. Ben ne güzel doğuma gitmeden önce krem yapacaktım
o mobilyayı aldığı adam. Düşündüğüyse ben kadına neden oda sattım. Çocuk evlenene kadar artık bişeyler ister de ister nasıl karşılarım ben bunun isteklerini diye
hiç kimsem yok annemde kayınvalıdemde farklı şehirdeler ben cesaret edemedim ama komşularım sagolsun sen merak etme biz herşeyi hallederız dedıler evı döktüler ben sadece çay yaparım onlaratadılat temızlık komşularım yapacak ne demışler ev alma komşu al diye çok şanslıyım
İyi geceler arkadaşlar. Acil yardıma ihtiyacım var konunuzla çok alakası yok ama sizleri tecrübeli gördüğüm için size sormak istedim. Sizi meşgul etmiş olabilirim kusuruma bakmayın2 gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.Bu ay eşimle korunmadık da.Adete 1 hafta kala kasıklarım ağrımaya başladı. Halen devam ediyor.Sanki adet olacakmışım gibi sancı oluyor ama adet olmadım.Biraz önce tuvalete gittim beyaz akıntıyla beraber kırmızı bişey gördüm.Yani beyaz akıntının içinde ama ondan ayrı duruyordu damar gibi.Sonrasında da koyu krem bir iki damla geldi o kadar.Son 3 gündür test yapıyorum çizgi yok.Ama bu sabah yaptığımda öyle belirli belirsiz bişey çıktı.Tabi güvenemiyorum testlere.Sağlık ocağına gittim kan tahlili için ama daha erkenmiş 10 gün geçsin sonra gel dediler.Açıkçası çok sancım olduğu için her an adet olurum diye büyük hastaneye gitmedim.Zaten ilçede oturuyorum gitsem bile 2 günü bulur.Neyse çok uzattım galiba:26:Sormak istediğim gebelikte sancı olurmuş ama sizler tecrübe ettiğiniz için bilirsiniz adet sancısı gibi mi olur değişik mi?Yani benim durumuma nasıl bi yorum yaparsınız.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
ya kızlar benimde sağ dirseğimin biraz yanında morluk oluştu ama biyere çarpmadım,ağrım yok sıızm yok...bildiğin renk değişti,hafta sonu sorcam bu ne hocam dicem:)
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldımkuzum mobilyayı aldığım adamdan aldım
ondan aldım çünkü iskeleti odanın renginde istedim boyayacak sağ olsun
bide krem deri yaptırdım ahanda budur koltuk
Eki Görüntüle 264704
ya kızlar benimde sağ dirseğimin biraz yanında morluk oluştu ama biyere çarpmadım,ağrım yok sıızm yok...bildiğin renk değişti,hafta sonu sorcam bu ne hocam dicem:)
tamam canım yemeyeyım,
daha bu sabah yedım halbuse:26:
kuafore gıt ordakı kız yapsın valla 3-5 kuruş bahsıs ver artık
benım braun fg1000ım var bızzt bızzt halledıyom hala cunku gobegım cok buyuk degıl hala,
aynayla gorebılıyorum
memeler hala 1 fersah önde
belkı dogumdan once 1 kerelık bısı olmaz bılemıyorum,
en etkılısı veet'ın kremı,
lapıden falan hava cıva,
veetı surdugun anda pıt pıt dokuyor hemen namıssız
Canım aynı konudan bende müzdaribim acaba rahimde artık yeterince yer olmadığı için mi öyle yoksa eksilen sudanmı benimde tereddütlerim var. Doktor sana neler söyledi suyunun azalması konusunda????
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldım(
ya kızlar aklıma geldi park yatak alan sevgili nene hatunlar!!
siz park yataklarınızı kurdunuz mu simdiden?? sildiniz mi naaptınız?? biraz yeni bir gundem getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?