2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Ayy ne fenasiniz siz varya cocuklarda sizin gibi olcekk
hep kaygana cekistirmesi fikfik yapmayin canim sizde demekki bu esler anneye karsi gelemiyor hala
pisirikmidir nedir

Tavlada yandan bakar konuşur başına oturunca hönk diye kalan tiplerdensin yaniii.

o kadar olmasa da,
ıste anı olaylar karsısında ıstedıgım tepkıyı vermedıgım oluyor tabı
yoksa benım de senın gıbı a b c planlarım hep var.
ama madosun dedıgı gıbı bazen bı olay ya da kişi gelıp tum planların ustune zıçıp gecıyor

bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?

cevap veriyorum :eşşşeeek

sert tekmeler çok nadir artık, benimde hissettiklerim hareketler...

anaaaa ınadına her gece kaç koynuna gir,
hep fikfik

bu arada badimiz krafty nerde yaw:26:
özledim ha

geldim kuzu
gittim kızıma koltuk siparişi verdimmm, yeni cibinlik siparişi verdimm
bide portmanto mu ne ondan aldım
kocam geldi yanımda bugün ofiste
gezdim raat raat

yaeh
öle abidik şeyler yapii

bi o yana bi buyana kayıyor. Kayarken de karnımı çeşitli şekle sokuyor.

Ayy ne fenasiniz siz varya cocuklarda sizin gibi olcekk
hep kaygana cekistirmesi fikfik yapmayin canim sizde demekki bu esler anneye karsi gelemiyor hala
pisirikmidir nedir

asiiiiiiiiiiii yavriiiiiiiiiiinerelerdesin cnm topıgede gelmıyosun digerinedogum tarıhı bellı oldumu cnm bebeısler nasıl anlat bakem

bu hikaye bana tanıdık geldi.... ben bu duruma enayilik diyorum ama kocam iyilik diyo, alaşamıyoruz bi türlü... eşimin abisi kredi kartı kullanmıyormuş, kredi kartıyla bişey alacağı zaman eşimden alıyo kartı, tabii geri ödemiyo, her ay ekstrede en az 100-150tl abimizin alışverişleri var.. son olarak ta bi lcd tv aldı evine, biz kuzu kuzu taksitlerini ödüyoruz.. sonra bu abimizin 3 çocuğu var çocukların her türlü eğitim masrafınıda bize yıkıyo..hee bide görümcem ve kayınvalidem var.. onların evin her türlü masrafı bizde zate.. görümcemin babasından yetim maaşı var ama kıçına don bile almaz bizden bekler.... artık bizimki enayilik sınırını ççok tan geçti ama kocama anlatabilsem

asiiiiiiiiiiii yavriiiiiiiiiiinerelerdesin cnm topıgede gelmıyosun digerinedogum tarıhı bellı oldumu cnm bebeısler nasıl anlat bakem

selam canim inan halim olmuyor aslinda bakiyorum ama cokm yazmiyorum hastanede felan kaldim
8 gün kadar bebisler daha gelmedi doktor durdurdu iste 37+1 de geliyolar insalllah yani önümüzdeki ayin 12.de hastanede olacagim epidural sezeryan dedi
doktor en iyisi buymus benim icin
ama suara cok halsizim midem fena yaniyor ilac süt hic biseyin faydasi yok uyku yok
oturarak uyuyorum yani ALLAH yardimcimiz olsun bebislerin keyfi yerinde tekmeyliyorlar valla canimi acitsada az kadi diyorum iste son 2 hafta
sen ve bebisinde iyidir insallah
ayy ne cok konustum :97:

Anaaam iyi cesaret valla seninkisi
Biz banyoyu kırıp dökme işini bebişten önceki ay halletmiştik neyseki
İşten eve geldiğimde fayansların yerinde kırmızı tuğlaları bi de evin tüm odalarındaki inşaat tozunu görünce ağlıycaktım nerdeyse
Allah sabır ve kolaylık versin diyorum, umarım birileri yardıma gelicektir???
Yoksa doğuruverirsin iki arada bi derede koşuşturmaktan

32. haftadan sonra hareketlerinin degismesi normalmis canim.

Asagidaki yazi Dr. Kagan Kocatepe sitesinden alintidir..

" Bebeginiz özellikle 30-32. haftalar arasinda diger haftalara göre daha hareketlidir. Bunun en muhtemel nedeni amniyos sivisinin bu haftalarda nispeten daha fazla olmasi ve bebegin yerinin nispeten fazla olmasidir. 32. haftadan itibaren bebeginizin icerideki yeri giderek azalacagindan hareketlerin nitelikleride degisecek."

Senin koca hangi ünlü. Normal şartlar altında bu kadar masrafı ödeyemez benim diyen adam da o yüzden. Kaç tane fabrikası var. Sende örgü öreyimde bebeğime battaniyeleri beleşe gelsin diyon.

Senin koca hangi ünlü. Normal şartlar altında bu kadar masrafı ödeyemez benim diyen adam da o yüzden. Kaç tane fabrikası var. Sende örgü öreyimde bebeğime battaniyeleri beleşe gelsin diyon.

kız acaba ebru gündeş bu da bizi mi yiyo
anca zeracığım yapar bununkinin yaptıklarını

kız acaba ebru gündeş bu da bizi mi yiyo
anca zeracığım yapar bununkinin yaptıklarını

Vallahi doğru tertip. Şok oldum. bu kadar yardımı yapmak her babayiğidin harcı değil. Vakıf gibi. Borç ödenir, giysi alınır, para verilir, erzak yardımında bulunulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…