- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.521
Tavlada yandan bakar konuşur başına oturunca hönk diye kalan tiplerdensin yaniii.
genelde boyleyım
baskalarının hayatı konusunda cok mantıklı cozumler uretıp kendı hayatıma pek uygulayamam
olm pompayı saklar butun gece sısırmekle ugrasırsınız,
bence pompanızı da goturun
madoş bızde kayhınpederımın bızım saftorozun adına cekıp odemedıgı kredıyı oduyoz,
sence ben de melekmıyım
yoksa eşşekmıyım
bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?
bencede sen bir meleksin
anaaaa ınadına her gece kaç koynuna gir,
hep fikfik
bu arada badimiz krafty nerde yaw:26:
özledim ha
kızım ben ona anca üçün birini alırım cenabet karııı
bak yine gövdesinden başını ayırmak,saçlarından sabun yapmak gibi fentezilerim oluştu durup dururken
kız kıraftiii hani nil kedi gibi sürtünüyo diyodun ya,göbeğini belirginleştirip ağır hareket etmesimi o?
bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?
Ayy ne fenasiniz siz varya cocuklarda sizin gibi olcekk
hep kaygana cekistirmesifikfik yapmayin canim sizde demekki bu esler anneye karsi gelemiyor hala
pisirikmidir nedir
genelde boyleyım
baskalarının hayatı konusunda cok mantıklı cozumler uretıp kendı hayatıma pek uygulayamam
olm pompayı saklar butun gece sısırmekle ugrasırsınız,
bence pompanızı da goturun
madoş bızde kayhınpederımın bızım saftorozun adına cekıp odemedıgı kredıyı oduyoz,
sence ben de melekmıyım
yoksa eşşekmıyım
cevap veriyorum :eşşşeeek
asiiiiiiiiiiii yavriiiiiiiiiiinerelerdesin cnm topıgede gelmıyosun digerinedogum tarıhı bellı oldumu cnm bebeısler nasıl anlat bakem
kızlar badana başlayacak banyoda tadılat başlayacak kalebodur degıscek dusakabın yaıpalacak ve en son yerler parke olacak bunların hepsı 15 gun içinde olacak ve sonra temizlık perde cam vs :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:bebesısın kıyafetlerı yıkanmadı henüzsizce bunlar bıtene kadar dogururmuyum
bu hikaye bana tanıdık geldi.... ben bu duruma enayilik diyorum ama kocam iyilik diyo, alaşamıyoruz bi türlü... eşimin abisi kredi kartı kullanmıyormuş, kredi kartıyla bişey alacağı zaman eşimden alıyo kartı, tabii geri ödemiyo, her ay ekstrede en az 100-150tl abimizin alışverişleri var.. son olarak ta bi lcd tv aldı evine, biz kuzu kuzu taksitlerini ödüyoruz.. sonra bu abimizin 3 çocuğu var çocukların her türlü eğitim masrafınıda bize yıkıyo..hee bide görümcem ve kayınvalidem var.. onların evin her türlü masrafı bizde zate.. görümcemin babasından yetim maaşı var ama kıçına don bile almaz bizden bekler.... artık bizimki enayilik sınırını ççok tan geçti ama kocama anlatabilsem
Senin koca hangi ünlü. Normal şartlar altında bu kadar masrafı ödeyemez benim diyen adam da o yüzden. Kaç tane fabrikası var. Sende örgü öreyimde bebeğime battaniyeleri beleşe gelsin diyon.
dost hakketten acı soluyor
Allahın paçozu
kız acaba ebru gündeş bu da bizi mi yiyo
anca zeracığım yapar bununkinin yaptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?