2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Evet Orçun Bey'e gidiyorsun sen de dimi; hastane seçimleri topiğinde görmüştüm adını
Bana 2 hafta sonra dedi ama seninle risk durumumuz farklı sanırsam
Bana öncelikle ağrın sancın var mı? bebek hareketleri nasıl düzenli mi diye sordu
Benim nefes darlığı dışında pek bi problemim yok, ultrasonda da herşey normal (suyu-rahim ağzı uzunluğu) çıktı
E başını da daha doğum kanalına bile sokmadığı için henüz gerek görmemiş olabilir
Çünkü burda okuyoruz ağrı-sancısı olanları doktorları daha önceki haftalarda nst'ye alabiliyor
Senin de serklajın olduğu için belki daha önce yapılmasını gerekli görebilir
Zati yarın gideceksen kendi söyler ne zaman yapacağını, ben sormadan kendi anlattı

Bizde aramızda çekiliş yapıp hediyeleşsek nasıl olur? hatıra kalır ve güzel de olur diye düşünüyorum

slm güzel Annelerim nasılsınız bakalım,
biz bol bol dinleniyoruz kızımla arada eksikleri gidermeye çalışıyoruz kıyafetlerin hepsi yıkandı bi kısmı kaldı ütülenecek hafta sonuda yatağımızı kurup onu sileriz heralde çok bi eksiğimiz yok şükür umarım hepiniz iyisinizdir..

selam canım. bizim eşyaları da göndereyim size de yıkansın. ben hala miskin miskin oturuyorum

elimizi verdik kolumuzu alamıyoz hacı da diyo olabilir

de get deli
ben mi çektim fotoyu internetten aldım
daha beni tanımıodu foto çekilirken

ben deri aldım cnm
650 miş fiyatı önce 450 dedi sona 400
+ oturdum kalktım fln çok rahat geldi bana
ablam da bundan almıştı emzirme için o da memnun kalmıştı.
Bir de sadece emzirme için diil benim derdim
nilin odasından bundan başka oturacak eşya yok

heh arada gel bi böyle merak edioruz

Son düzenleme:
günaydın bizde 32 haftalık olduk

size de maşallah

hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:

maşallah kızına... sağlıkla gelsin inş...

38 erken değil...

eskisi gibi tekmelemiyor... göbek inip kalkıyor, içinde hareketler yapıyor gibi oluyor... takma kafana yani, çoğumuzda öyle...

ikizlerimizin iyi olmasına çok sevindim... inş her şey planladığınız gibi gider, sağlıkla kucağınıza alırsınız... maşallah onlara

uykum varrrr...

bol nerde ya .. sesi cıkmıyor...

zuzzuu dan haber alan varmı.. ankaraya mı gidecekti o...

saol canım ben de iyiyim

şekerler, geçen hafta gittiğimde oğlum 1750 gr dı, bugün gittim 1830 gr olmuş. bir haftada sadece 80 gr almış.. 200 gr civarında alması gerekiyor diye biliyorum... beslenemeiyorum doğru dürüst diye kendimi suçlu hissediyordumi şimdi böyle olunca iyice kötü hissettim kendimi... ama canım hiç bir şey yemek istemiyor :2:

canım bende 200-300 gr. biliyordum. dr. ne dedi normal mi dedi.

mrb cnm bende ankaradaym.kaçıncı haftadasın.canını sıkma senin sitresin bebeğide etkiler.hayırlısı ile inşh.36.haftayı tamamlasaydık.bazı doktorlar abartıyo sitrese sokuyo gercekten.

selamin hello millet
gecmisi fazla okuyamadim umarim herkes iyidir.
misafirler gitti bende yorgunluktan mahvoldum ne kadar yardimci olsalarda yinede cok yorulmusum.neyseki anlattik bunuda ben azcik uyacagim karnimda tuhaf bir agri olustu.yatarsa gecer belki,yatmadan once bir bakayim dedim topige,girmissiniz sohbetin dibine yine namissizlar:) optum hepinizi

Son düzenleme:
mrb cnm bende ankaradaym.kaçıncı haftadasın.canını sıkma senin sitresin bebeğide etkiler.hayırlısı ile inşh.36.haftayı tamamlasaydık.bazı doktorlar abartıyo sitrese sokuyo gercekten.

yeni 33+1deyim canım.bilmiyorum ya çok moralim bozuldu.2 doktor baktı bugün aslında çok bir şey demediler ama sık kontrol edilmen lazım falan dediler.bende şu 36yı bir atlatsam diye dua ediyorum.korkumda bebeğin gelişiminin yavaşlaması falan.çok fazla değildi kilosu 1900 civarıydı bugün.15 gün önce 1600. ortalama değerlerde yani hep oyüzden de şöyle 2.5 kiloları falan geçse inşallah.ne yesem bilmiyorum ki aslında çokta dikkat ediyorum.birde doktorum şu diyemiyorum sürekli farklı yerlere gittim durdum,şimdi etlikte hangi doktora gitsem karar veremedim,hoca bir tanıdık var ama oda yardımcı olurum falan dedi doktor adı vermedi.kafam karışık,doğuma kim girecek( o hoca girmeyecek anladığım kadarıyla,çekiniyor insan çok yakın olmayınca soramıyorda bir şey) özel oda sıkıntı,yer bulunmuyor diyorlar etlikte.yatan hasta katlarını gördüm bugün berbattı hep özelde yapacağım dedim ama yenidoğanı falan iyi olduğu için doğumevinde olmak daha mantıklı geldi son anda karar değiştirdim.bugünde kafam iyice karman çorman oldu.şimdi kara kara düşünüyorum ne yapsam acaba diye

çok içim dolmuş amma dertlenmişim

bebeğe yaraması için önerebileceğiniz bir şey var mı kızlar? bebeğe kesin yarayacak yiyecekler? et,süt,tavuk,balık,yumurta ve kaşar peynir çok aldırır diye duymuştum.bunlar dışında önerileriniz var mı?

yürü beeee... kim tutar seni ne ara gidecektin dr.a gelince haberleşelim

34 bitiyo ya, 36 da gitcem, yani 10 güne kalmaz giderim.. tabi benim epilasyon durumuma bağlı, malum alttan ilk muayenem.. temiz olmak lazım, işte tüm şartlar bir araya gelince 36. haftada.. gidim bi görim ne olcak ne bitcek, korkutmadan sakin sakin anlatıcam size de..

evet Orçun beye gidiyorum..
dediğin gibi durumumuz farklı, bakalım yarın öğrenirim
çok heyecanlıyım eğer herşey yolunda ise yarın gezinmeme izin verecek
yatmaktan çok sıkıldım artık...

Aynı doktorda mı yapıldı ölçümün ? Ben 2 farklı dr.a gidiyorum, ölçümler arasında epey fark oluyo. Kilo da çok değişiyor haliyle.
Benim de FL bi öncekiyle yakın çıkmıştı, boyu da ondan söylüyorlar ya. Sormuştuk dr.a, ölçümümden farketmiştir dedi, siz ona da mı bakıyosunuz der gibi :) tekrar ölçtü, ufak bi cm oynamıştı. Belki öyledir, sıkma canını.
Yine de beslenmene dikkat et tabi, tuzsuz badem, ceviz, balık ve muz tüketmeye çalış. Gerçi benimki de tombik sayılmaz :) Sağlıklı olsunlar da...

birşey sordum ama ipleyen yok birşeyler söyleyin hele. yapalım mı yapmayalım mı?

Bu konuyu yarın gün içerisinde konuşalım hayatım bu saatte çok az oluyoruz. Gece zaten millet kocasıyla ilgileniyor. Dİzileri var birde çalışanlar evden nete pek girmiyor (crafty hariç) o yüzden ama sen çekilişin nasıl yapıldığını öğren istersen ekim annelerinden.

Hayatım bana geçen gün gittiğimde acile alttan bakıcam açılmışmı açılmamış mı diye dedi doktor. Soyundum yattım 30 sn ile 1 dk arası sürdü bakması.Ama bana açılma var mı diye baktılar. Çatı muayenesi yapılmadı. Zaten yapılmayacakta. Çünkü ilk doğumum normaldi fırt diye çıktı. Çatı muayenesinin gerekliliğini kağan abimiz güzelce açıklamış uzman tv de. ordan izleyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…