- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.601
canım seninle aynı doktora gidiyoruz galiba..
bende merak ediyordum şu nst olayını, nezaman gireceğimi
sana iki hafta sonramı dedi
eğer öyleyse belkide ben hiç giremeden doğuracağım
ben serklajlıyım dikişlerimi 37de alacak ve ozaman doğumun başlama ihtimali var
benim de yarın kontrolüm var en iyisi sorayım
nst ye girmeden doğurmayayımmazallah eksik kalmayayım
slm güzel Annelerim nasılsınız bakalım,
biz bol bol dinleniyoruz kızımla arada eksikleri gidermeye çalışıyoruz kıyafetlerin hepsi yıkandı bi kısmı kaldı ütülenecek hafta sonuda yatağımızı kurup onu sileriz heralde çok bi eksiğimiz yok şükür umarım hepiniz iyisinizdir..
elimizi verdik kolumuzu alamıyoz hacı da diyo olabilir
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldım(
ya kızlar aklıma geldi park yatak alan sevgili nene hatunlar!!
siz park yataklarınızı kurdunuz mu simdiden?? sildiniz mi naaptınız?? biraz yeni bir gundem getireyim
slm güzel Annelerim nasılsınız bakalım,
biz bol bol dinleniyoruz kızımla arada eksikleri gidermeye çalışıyoruz kıyafetlerin hepsi yıkandı bi kısmı kaldı ütülenecek hafta sonuda yatağımızı kurup onu sileriz heralde çok bi eksiğimiz yok şükür umarım hepiniz iyisinizdir..
günaydın bizde 32 haftalık olduk
hain hatunlar oda geldi diyorum
gece acile gittim kasık ağrısından idrarda iltihap çıktı diyorum
kızımı gördüm dün gece 1.760 olmuş kilosu diyorum
kime diyorummmmmmmmmmmmmmmmm:84:
günaydın kasım anneleri doğum zamanımız yaklaşıyor Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasib etsin benim 40 haftayı doldurduğum tarih 15 kasım doktorumla doğumu henüz konuşmadık ama araya bayram giriyor ve normal doğum yapacaklar doğumum bayrama denk gelirse ya doktora ulaşamazsam hastanede tecrübesiz personel olursa diye tedirgin olan varmı? zaten benim bebeğimin boynunda kordon var riske atmak istemiyorum bayram öncesi 1 kasım 38 haftayı dolduruyoruz sezeryan için erken mi kafam karmakarışık doğumla ilgili
bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?
selam canim inan halim olmuyor aslinda bakiyorum ama cokm yazmiyorum hastanede felan kaldim
8 gün kadar bebisler daha gelmedi doktor durdurdu iste 37+1 de geliyolar insalllah yani önümüzdeki ayin 12.de hastanede olacagim epidural sezeryan dedi
doktor en iyisi buymus benim icin
ama suara cok halsizim midem fena yaniyor ilac süt hic biseyin faydasi yok uyku yok
oturarak uyuyorum yani ALLAH yardimcimiz olsun bebislerin keyfi yerinde tekmeyliyorlar valla canimi acitsada az kadi diyorum iste son 2 hafta
sen ve bebisinde iyidir insallah
ayy ne cok konustum :97:
uykum varrrr...
bol nerde ya .. sesi cıkmıyor...
zuzzuu dan haber alan varmı.. ankaraya mı gidecekti o...
şekerler, geçen hafta gittiğimde oğlum 1750 gr dı, bugün gittim 1830 gr olmuş. bir haftada sadece 80 gr almış.. 200 gr civarında alması gerekiyor diye biliyorum... beslenemeiyorum doğru dürüst diye kendimi suçlu hissediyordumi şimdi böyle olunca iyice kötü hissettim kendimi... ama canım hiç bir şey yemek istemiyor :2:
merhaba anneler.bugün benim moralim çok bozuketlik doğumevine kontrole gitmiştim bugün ilk kez.doğuma son olarak oraya karar vermiştim.
ultrasında plasentanın erken yaşlandığını söyledi doktor.şok oldum,çok canım sıkıldıyeni başlamış sanırım,yani şuan az bir bölgede zaten 15 gün önce yoktu.15 günde bebeğim 300 gr almış ama bu yaşlanma ilerlerse bebeğin gelişimini olumsuz etkiliyormuş. normal gebeliklerde son dönem olabileceği yazıyor ama umarım ilerlemez,ilerlerse pek iyi değil. artık daha sık kontrollere gel dediler 15 gün sonra nts için çağırdılar ozaman bakalım yaşlanmaya tekrar dediler. ama çok moralim bozuldu.erken doğumu tetikler diyor,yeşil yapraklı sebze,bol oksijen dikkat edin kendinize kızlar çok moralim bozuldu benim. daha sonra tanıdık bir hoca var onunla görüştüm o başka doktora yönlendirdi,o biraz içimi rahatlattı ama sonuçta risk devam ediyor.inşallah artmaz ne olur dua edin bana
selamin hello millet
mrb cnm bende ankaradaym.kaçıncı haftadasın.canını sıkma senin sitresin bebeğide etkiler.hayırlısı ile inşh.36.haftayı tamamlasaydık.bazı doktorlar abartıyo sitrese sokuyo gercekten.
yürü beeee... kim tutar senine ara gidecektin dr.a gelince haberleşelim
birşey sordum ama ipleyen yokbirşeyler söyleyin hele. yapalım mı yapmayalım mı?
canım bende 200-300 gr. biliyordum. dr. ne dedi normal mi dedi.
Evet Orçun Bey'e gidiyorsun sen de dimi; hastane seçimleri topiğinde görmüştüm adını
Bana 2 hafta sonra dedi ama seninle risk durumumuz farklı sanırsam
Bana öncelikle ağrın sancın var mı? bebek hareketleri nasıl düzenli mi diye sordu
Benim nefes darlığı dışında pek bi problemim yok, ultrasonda da herşey normal (suyu-rahim ağzı uzunluğu) çıktı
E başını da daha doğum kanalına bile sokmadığı için henüz gerek görmemiş olabilir
Çünkü burda okuyoruz ağrı-sancısı olanları doktorları daha önceki haftalarda nst'ye alabiliyor
Senin de serklajın olduğu için belki daha önce yapılmasını gerekli görebilir
Zati yarın gideceksen kendi söyler ne zaman yapacağını, ben sormadan kendi anlattı
haftada 300 gr alıyosa, benim sıpa 4,5 kilonun üstünde doğar. amanııınnnn nasıl çıkcak bu çocuk ki..
şekerler, geçen hafta gittiğimde oğlum 1750 gr dı, bugün gittim 1830 gr olmuş. bir haftada sadece 80 gr almış.. 200 gr civarında alması gerekiyor diye biliyorum... beslenemeiyorum doğru dürüst diye kendimi suçlu hissediyordumi şimdi böyle olunca iyice kötü hissettim kendimi... ama canım hiç bir şey yemek istemiyor :2:
birşey sordum ama ipleyen yokbirşeyler söyleyin hele. yapalım mı yapmayalım mı?
34 bitiyo ya, 36 da gitcem, yani 10 güne kalmaz giderim.. tabi benim epilasyon durumuma bağlı, malum alttan ilk muayenem.. temiz olmak lazım, işte tüm şartlar bir araya gelince 36. haftada.. gidim bi görim ne olcak ne bitcek, korkutmadan sakin sakin anlatıcam size de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?