2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
uykum varrrr...

bol nerde ya .. sesi cıkmıyor...

zuzzuu dan haber alan varmı.. ankaraya mı gidecekti o...

Senin koca hangi ünlü. Normal şartlar altında bu kadar masrafı ödeyemez benim diyen adam da o yüzden. Kaç tane fabrikası var. Sende örgü öreyimde bebeğime battaniyeleri beleşe gelsin diyon.

yok bacım nerde fabrikalar.. böyle safralarımız olmasa rahat rahat geçiniriz çok şükür ama safralarımız sayesinde iki yakamız bi araya gelmiyo bi türlü..

ohanziiii!! yazik nan sana. bu kadar is bu saate birakilirmi? craftcim oku bak banyonun esiginin derz dolgusu atilmadi diye krizlere giriyodun bu kiz naapsin simdi? beterin beteri varmis valla.. ne diyim allah yardimci olsun kardes. insallah yardim edenin boldur...

geldim kuzu
gittim kızıma koltuk siparişi verdimmm, yeni cibinlik siparişi verdimm
bide portmanto mu ne ondan aldım
kocam geldi yanımda bugün ofiste
gezdim raat raat

bellı zaten gelmıs yanına tum stresın gıtmıs,
kedı gıbı geldın buraya
ıyı gunler de kullanın hem cıbınlıgınızı hem koltugunuzu.
ınsallah bu sefer ıstedıgın gıbı olur cıbınlık

bızımkısı onceden de odememıs,
haberım yok benım benden gızlı ne iş çevirse ayagına dolanıyor zaten bızımkının
adam artık odeycek durumda degıl kanser oldu Allah bılır ne kadar omru kaldıgını cok vktı yok,
ben bu saatten sonra ne desem suclu durumuna duserım,
babamız oluyor bu para derdınde.

bı de maddı olarak bıraz gucun varsa sankı odemek mecburıyetındesın.
oderız 1 senede ama o 1 sene benım ucretsız ızın alacagım sene olacaktı.
sımdı 2 sene sonra bana 100 mılyar da versenız cocugumla gecırecegım ılk yılımı benden calmanın karsılıgı olamaz.

bunu anlatamıyorum kımseye :26:
bızım paçoza anlatıyorum da o da benı buyuten adam olum dosegınde artık kımden neyın hesabını sorayım dıyor:26:
ıkı ucu *oklu degnek

sızınkıler de cok guzel alısmıs,
uzgunum ama buyuk ıhtımalle boyle de gıder,
sen ses cıkardıgında suclu durumuna dusuyorsun kendımden bılıyorum

Kizlar bugün ev doktorumda randevum vardi tiroit icin kan vermistim gecen hafta onun sonucu cikacakti.Sekeri düzelttim,tiroiti düzelttim,bu seferde kolesstrol yükselmisöfff ya nedir bunlardan cektigim,sabir sabir ya sabir

cnm geçmş olsn bende troit hastasıym inş.düzelirsin.kızının doğum günü kutlu olsn nice hep mutlu yıllara...

yok bacım nerde fabrikalar.. böyle safralarımız olmasa rahat rahat geçiniriz çok şükür ama safralarımız sayesinde iki yakamız bi araya gelmiyo bi türlü..

Aşkım vermezse nolur ki? abi evde unutmuşum kartı desin. Lİmiti düşürdüm oda zaten doldu desin. Anne benim çocuğum olcak bu bi kaç ay beni idare ediverin desin. Küserlerse de anlasın para için onun yanında olduklarını

meysacım uzun süredir gözükmüysn geçmş olsn.inşallah hepimiz sağlıcakla zamanında alırız yavrularımızı.kendine stres yapma.bol bol su iç cnm

Canım aynı konudan bende müzdaribim acaba rahimde artık yeterince yer olmadığı için mi öyle yoksa eksilen sudanmı benimde tereddütlerim var. Doktor sana neler söyledi suyunun azalması konusunda????

sorunda burdaya.. eşime göre hiç bi problem yok.. kendi sıkışmaya razı onlara hayır demez diyemez zaten.. bende şimdiye kadar sustum, hep çalışıyodum para sıkıntısı çekmedim.. ama artık çalışmıyorumda, sıkıştıkça kavgalar çıkacak galiba. şimdiden sonra kendini toparlaması lazım.. ben abisinin evine lcd almak zorundamıyım... pehhhhhhhh

Canım aynı konudan bende müzdaribim acaba rahimde artık yeterince yer olmadığı için mi öyle yoksa eksilen sudanmı benimde tereddütlerim var. Doktor sana neler söyledi suyunun azalması konusunda????

cnm bende de öyle coşma tekme yok 32+4 üz öyle hafif bi iki hareket o.tembel bi bebek uyuyo habire

canım kaşık yada damlalık dedi..biberonu da ilk etapta hep baskası versin dedi tatlım ozellikle senin kokunla bagdasmasın o da 25 gun sonraa

canım cok gecmis olsun bende de yıllardan beri aynı sorun var.. aman domates yeme vallahi billahi tetikliyor haberiniz olsun..ben bir de normal dogurmayı planlıyorum herhalde nur topu gibi kızımın yanında nur tipi gibi yeni hemoroidlerim de cıkacak bu gidiste(
bu arada annenin kuzeni kadın dogumcuya sorar misin ozel bolgeye tuy dokucu krem yapılabilir miymis hamileyken??

ısyerınde ınceleyemedım sıte yasaklı evden mutlaka bakayım canım,
daha yenı duydum sıtenın adını
super bir sitedir bizimkinden iyi olmasın.. sorular bolumu cok kullanıslı oluyor benim acımdan..

geldim kuzu
gittim kızıma koltuk siparişi verdimmm, yeni cibinlik siparişi verdimm
bide portmanto mu ne ondan aldım
kocam geldi yanımda bugün ofiste
gezdim raat raat

yaeh
öle abidik şeyler yapii

kızzz hanımmmm nereden aldın koltugunu ve neye karar verdin hayırlı ugurlu olsun bacım!!!

Son düzenleme:
bu akşam kocalarla konuşulmuyo,afranın tafranın dibien vuruyoruz ne bu çektiğimiz yaaa onlardan

Ben sabahtan beri faceden mesajlaşıyom o tombik tosbikim diyo alemsin diy. Evet alemin kralı benim diyorum. Adama sabahtan beri çemkiriyom. Akşama gelip yemek yiyor indirdiği filmi izliyoruz ve tumba yatak. Çok konuşmuyoruz bile. Ben sayenizde kelimeleri bitiriyorum. O zeten konuşmayı sevmez. Biz en çok okuduğu kitaplar veya herhangi bir konu hakkında tartışma boyutunda konuşuruz. Araştırır kanıtları birbirimize dayarız. artık kim kazanırsa.

tatlım hayır yapamıyosun tuy dokucu krem,
ıcerıgınde bır cogunun arsenık var,
zararlı bebek ıcın,
kendı doktoruma da sordum ben kullandım 1 kere dıye bır daha sakın dedı

bu akşam kocalarla konuşulmuyo,afranın tafranın dibien vuruyoruz ne bu çektiğimiz yaaa onlardan

ben bu kredı salaklıgını duydugumda ettıgım kavgaları normal bı cıft bır omur boyunca edemez buyuk ıhtımalle
suclu ya kedı gıbı dınlıyor
cocuk olmasa boşardım bıle belkı,
nasıl bole bı gol yedım onlardan hala hazmedemıyorum

zararlı bebek ıcın,

offf yine agda + jilete talim desene!!

ha bu arada tekrar ediyorum domatesi kes bu ara hemoroid icin!! inanılmaz tetiklioyr!
kaynamasın gecmis sayfada cicim

zararlı bebek ıcın,

Eeee saygısız karılar gibi mi olcaz peki. Ağda zaten saygısızlaştırıyor beni. 30 yaşında ağdaya başlayan biri olarak hala medeniyet görmemiş kabilelerin yaşadığı ormanlara benziyor. Ağda yaptırmaya gidersem hastane çantamı da götürmem lazım çünkü o acıyla doğururum. Jİlet desen nasıl yapacaz kocam yapamıyor. Ben aynayla bile göremiyorum. Doktorla ilgili bi sıkıntım yok ama dikicekler ya normal doğumdan sonra onun yüzünden temiz gitmek lazım. Ben ne güzel doğuma gitmeden önce krem yapacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…