- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.541
Senin koca hangi ünlü. Normal şartlar altında bu kadar masrafı ödeyemez benim diyen adam da o yüzden. Kaç tane fabrikası var. Sende örgü öreyimde bebeğime battaniyeleri beleşe gelsin diyon.
uykum varrrr...
bol nerde ya .. sesi cıkmıyor...
zuzzuu dan haber alan varmı.. ankaraya mı gidecekti o...
kızlar badana başlayacak banyoda tadılat başlayacak kalebodur degıscek dusakabın yaıpalacak ve en son yerler parke olacak bunların hepsı 15 gun içinde olacak ve sonra temizlık perde cam vs :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:bebesısın kıyafetlerı yıkanmadı henüzsizce bunlar bıtene kadar dogururmuyum
geldim kuzu
gittim kızıma koltuk siparişi verdimmm, yeni cibinlik siparişi verdimm
bide portmanto mu ne ondan aldım
kocam geldi yanımda bugün ofiste
gezdim raat raat
bu hikaye bana tanıdık geldi.... ben bu duruma enayilik diyorum ama kocam iyilik diyo, alaşamıyoruz bi türlü... eşimin abisi kredi kartı kullanmıyormuş, kredi kartıyla bişey alacağı zaman eşimden alıyo kartı, tabii geri ödemiyo, her ay ekstrede en az 100-150tl abimizin alışverişleri var.. son olarak ta bi lcd tv aldı evine, biz kuzu kuzu taksitlerini ödüyoruz.. sonra bu abimizin 3 çocuğu var çocukların her türlü eğitim masrafınıda bize yıkıyo..hee bide görümcem ve kayınvalidem var.. onların evin her türlü masrafı bizde zate.. görümcemin babasından yetim maaşı var ama kıçına don bile almaz bizden bekler.... artık bizimki enayilik sınırını ççok tan geçti ama kocama anlatabilsem
Kizlar bugün ev doktorumda randevum vardi tiroit icin kan vermistim gecen hafta onun sonucu cikacakti.Sekeri düzelttim,tiroiti düzelttim,bu seferde kolesstrol yükselmisöfff ya nedir bunlardan cektigim,sabir sabir ya sabir
yok bacım nerde fabrikalar.. böyle safralarımız olmasa rahat rahat geçiniriz çok şükür ama safralarımız sayesinde iki yakamız bi araya gelmiyo bi türlü..
selamun aleykum cicilerim nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor :) yavas yavas yaklasiyoruz doguma insaALLAH sagsaglim bebislerimiz kucaklariz
bu ara gecen hafta devlet hastanesine gittim cuma günü ultrasyon yaptilar suyum azalmispazarteside sonuclari doktora gösterdim ve sol tarafimda sanci baslamisti pazar gecesi uyuyamamistim bunlari doktora anlattim ve SIK SIK tuvalete ciktimi :S yildiz hanimda seni yakin takipe almaliyiz dedi bu cuma gene gitmeliyim nts ye baglicaklarmis dua edin kizlar insaALLAH birsey olmaz erkendogumdan da süpheleniom korkuyom herseyin hayirlisi insaALLAH dualerinizi eksik etmeyin canlar
bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?
Canım aynı konudan bende müzdaribim acaba rahimde artık yeterince yer olmadığı için mi öyle yoksa eksilen sudanmı benimde tereddütlerim var. Doktor sana neler söyledi suyunun azalması konusunda????
canım kaşık yada damlalık dedi..biberonu da ilk etapta hep baskası versin dedi tatlım ozellikle senin kokunla bagdasmasın o da 25 gun sonraa
sonunda kitaba başladım henüz o kısımlara gelemedim :)
sütü ağzından verin derken kaşıkla falan mı vercez? o 25 günden sonra biberonu kullanabilirmiyiz, bu biberona alışıp meme almama konusunda ne diyor?
canım cok gecmis olsun bende de yıllardan beri aynı sorun var.. aman domates yeme vallahi billahi tetikliyor haberiniz olsun..ben bir de normal dogurmayı planlıyorum herhalde nur topu gibi kızımın yanında nur tipi gibi yeni hemoroidlerim de cıkacak bu gidisteprocto glyvenol dıye bı fıtıl vermıstı doktorum o zaman bagırsagın tam cıkıs kısmı agrıyordu yanı ıcerden,
fıtıl cok ıyı gelmıstı,
ama ben wcden sonra yerde debelenıyordum artık o derece.
sımdı dış kısım agrıyor,
oturamıyorum batıyor, pıt pıt atıyor damar gıbı kasınıyor
kremı varmıs ılacın onu kullanıcam.
annemın kuzenı kadın dogumcu ona da danıstım sorun yok dedı.
3 tane jınekolog ılaca okey verdı yanı daha dgrusu kreme ve fıtıle.
zaten hamılelıgın en bası harıcınde kullanılıyormus.
onun harıcınde cok fena oldugunda pamuga saf zeytınyagı damlatıp bolgeye o sekılde kpmres yuapmak da cok ıyı gelıyor.
Allah beterınden saklasın ne dıyım.
super bir sitedir bizimkinden iyi olmasın.. sorular bolumu cok kullanıslı oluyor benim acımdan..ısyerınde ınceleyemedım sıte yasaklı evden mutlaka bakayım canım,
daha yenı duydum sıtenın adını
geldim kuzu
gittim kızıma koltuk siparişi verdimmm, yeni cibinlik siparişi verdimm
bide portmanto mu ne ondan aldım
kocam geldi yanımda bugün ofiste
gezdim raat raat
yaeh
öle abidik şeyler yapii
bu akşam kocalarla konuşulmuyo,afranın tafranın dibien vuruyoruz ne bu çektiğimiz yaaa onlardan
canım cok gecmis olsun bende de yıllardan beri aynı sorun var.. aman domates yeme vallahi billahi tetikliyor haberiniz olsun..ben bir de normal dogurmayı planlıyorum herhalde nur topu gibi kızımın yanında nur tipi gibi yeni hemoroidlerim de cıkacak bu gidiste(
bu arada annenin kuzeni kadın dogumcuya sorar misin ozel bolgeye tuy dokucu krem yapılabilir miymis hamileyken??
super bir sitedir bizimkinden iyi olmasın.. sorular bolumu cok kullanıslı oluyor benim acımdan..
!!
bu akşam kocalarla konuşulmuyo,afranın tafranın dibien vuruyoruz ne bu çektiğimiz yaaa onlardan
ben bu kredı salaklıgını duydugumda ettıgım kavgaları normal bı cıft bır omur boyunca edemez buyuk ıhtımalle
suclu ya kedı gıbı dınlıyor
cocuk olmasa boşardım bıle belkı,
nasıl bole bı gol yedım onlardan hala hazmedemıyorum
tatlım hayır yapamıyosun tuy dokucu krem,
ıcerıgınde bır cogunun arsenık var,
zararlı bebek ıcın,
kendı doktoruma da sordum ben kullandım 1 kere dıye bır daha sakın dedı
tatlım hayır yapamıyosun tuy dokucu krem,
ıcerıgınde bır cogunun arsenık var,
zararlı bebek ıcın,
kendı doktoruma da sordum ben kullandım 1 kere dıye bır daha sakın dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?