- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #29.581
evt canım biz ödüyoruz..krediyi cektiğimiz hafta hamile oldugumu öğrendim hemde..
vardır bir hayır..
o yüzden ücretsiz izin alamıyorum..kayınvalidem de ben gelir bakarım sen merak etme diyor..
benim eşim evin bir oğlu.. ben dedim alalım diye.. yarın colugun cocuğun olur istesende yardım edemezsin ..yaslı insanlar gurur yapar isteyemezlerde dedim.. biz cogalmadan onları kiradan kurtaralım...oda sen bir meleksin diyip duruyor :)
bişey sorcam size, bu haftalarda bebek hareketlerini nasıl hissediyorsunzu ? Yani eskisi gibi tekme savuruyor mu yoksa karnın bi kısmında hareketlenme şeklinde mi hissediyorsunuz ?
ya ben şimdi dün suyunun azaldığını duydum ya taktım, bizimki öyle sert tekmeler savurmuyor. Hareket şeklinde benim hissettiklerim, sert tekmeler değil. Sizin ne durumda ?
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldım(
ya kızlar aklıma geldi park yatak alan sevgili nene hatunlar!!
siz park yataklarınızı kurdunuz mu simdiden?? sildiniz mi naaptınız?? biraz yeni bir gundem getireyim
Ben kurdum, odama koymadım ama. Başka bir odada duruyor. Havalansın istedim. Kapalı kalmasın ambalajında. Değişik bir koku vardı açtığımda, şimdi yok. Sileceğim de yakın zamanda. Yatağını, uyku setini sereceğim çünkü. Silmedim ama kurdum yani.
ya zaten bir mobilyacı bi sey soylemisti bana cok uzulmustum o zaman.. demisti ki anneler babalar hep kendi zevklerine makhum ediyorlar cocuklarını ben buna cok karısıyım belki o cocuk hic sevmeyecek o motifleri di mi ama demisti.. cok moralim bozulmustuuben yemek odasının sandalyesinde emziricem en rahatı o. oturup kalkmak kolay oluyor birde en dik oturabildiğim yer orası. Zaten böyle şeylere özenmemem gerektiğini ilk kızımı 1 yaşında ayakta emzirmek zorunda kalınca öğrendim(inadın biri bin paraydı hanımda) saatle ayakta emzirdiğimi hatırlarım.
Ayrıca ben park yatağımı kurdum zaten başka da yatak almadım. kuzuma dolap bile almadım. kocam izin vermedi. Ben kızımla aynı dolabı kullanıcam dedi. Olmaz filan dedim kıskanıyorsun dimi dedi:44::44::44:. Bıraktım kendi haline.
ben de yavastan acayım o zaman koku varsa havalansın ama tozlanmasın istiyordum yeni aldıgım hicbir seyi hemen kullanamam buna ayakakbı canta kıyafetlerim de dahil manyak mıyım neyimBen kurdum, odama koymadım ama. Başka bir odada duruyor. Havalansın istedim. Kapalı kalmasın ambalajında. Değişik bir koku vardı açtığımda, şimdi yok. Sileceğim de yakın zamanda. Yatağını, uyku setini sereceğim çünkü. Silmedim ama kurdum yani.
caktın mı canım peki koku falan var mı?ben kurmadım daha yatak odamda olacağı için, odada minicik bişi zaten ekimin sonuna doğru kurarım ve temizlerim diye düşünüyorum...
haha aynısından ben de aldım park yatak icin olanını zaten bir tek funnababy de var park yatak icin olanları :)) eh ismim de cagrıstırır beni hatırlarsınızz..Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?
Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?
farkında olmadan carpmıs olabılırmısın,
ben avel gıbı gezdıgımdan morlukları goruyrum aaa ne zaman oldu aceba bu dıyorum
tatlım ayıptır sorması kendi eviniz vardı da ondan mı böyle bir şey yaptın.. tabi ki çok iyi niyetlisin ALLAH gönlüne göre sana da versin inş...
ben kurmadım daha yatak odamda olacağı için, odada minicik bişi zaten ekimin sonuna doğru kurarım ve temizlerim diye düşünüyorum...
caktın mı canım peki koku falan var mı?
haha aynısından ben de aldım park yatak icin olanını zaten bir tek funnababy de var park yatak icin olanları :)) eh ismim de cagrıstırır beni hatırlarsınızz..
aha da bu sabah aynı tepkiyi verdim bacağımdaki morlugu görünce.. ne ara yaptım bunu diye..
ben de kiradayım ama gencim daha.. çalısır alırım..
bende kurmadım park yatagı.. ekim sonu gibi kurcam .. tozlanır çünkü şimdiden kurarsam.. cıkabilir olan parcaları yıkayacam banyaoda (alt değiştirme yeri cibindiliği gibi) cıkamayan kısımlarıda sabunlu bezle silcem.. ama sonra şimdi değil..
ilk aldığımızda açmıştı ama koklamadım açıkcası kokuyormudur bilemiyorum. benimde uyku seti funnababy smile olandan almıştım... bende bütün herşeyi 30 da yıkamayı düşünüyorum...
kızlar renklilerle beyazları ayırarakmı yıkadınız yada yıkayacaksınız....
canım genciz haklısın tabi.. ama kendinizi de düşünün dünyanın bin türlü hali var... gerçi süresi kısaymış sizin kredinin ALLAH yardımcınız olsun.
park yatağı bende senin dediğin gibi silicem yıkananlarıda makineye atarım artık:)
Ya ben de 36. haftaya girdim Allah'ın izniyle ama şu nst denen aletin ne menem bişey olduğunu bi göremedim gitti
Senin gibi çok merak ediyorum ben de
Bu sabah doktordaydık kontrolümüz vardı, aha dedim bu sefer kesin yapacak yok dedi 2 hafta sonra
Hem nst yapılcakmış o zaman, hem de çatı muayenesi, ona göre normal yapabilir miymişim onu söylecekmiş
Normal doğumdan daha korkmaya başlamadım ama şu tuşe olayı beni çok gerdi sabah sabah :18:
canım seninle aynı doktora gidiyoruz galiba..
bende merak ediyordum şu nst olayını, nezaman gireceğimi
sana iki hafta sonramı dedi
eğer öyleyse belkide ben hiç giremeden doğuracağım
ben serklajlıyım dikişlerimi 37de alacak ve ozaman doğumun başlama ihtimali var
benim de yarın kontrolüm var en iyisi sorayım
nst ye girmeden doğurmayayımmazallah eksik kalmayayım
ben makinede yıkamicam..
solarda diğer rengiyle uyumlu olmazsa diye..
küvete koycam sabunlayacam.. sonra durulayıp kurutcam..
ben de sanırım bundan alacagım bizim mobilyacıdan da namussuz 1 kurus inmiyo fiyattan 450 e yakın bir sey istemisti gider baska bir sey alırım diye dusunmustum ama daha kararsızım.. en cok da kolcak mevzusu gerdi beni acaba rahat eder miyim diye , benim gordugum modeller kadife gibiydi sen güderi mi sectin deri mi? bir de bebek kucakta kalkmak kolay olur mu acaba bundan.. eşim de her sey bitti bi bu kaldı di mi dedi.. yine döt olup kaldım(
ya kızlar aklıma geldi park yatak alan sevgili nene hatunlar!!
siz park yataklarınızı kurdunuz mu simdiden?? sildiniz mi naaptınız?? biraz yeni bir gundem getireyim
bu nst için cok kasmazsanız acıtmıyor yazmıstı biri.
canımızı yakan bişeymiki..
kız fatma onu ben yazdım nst için değil tuşe içindi. nst de karnına 2 tane kemer gibi bişe takıyolar. seyyar makinaya takıtorlar. üzerinde atom pc ekranı kadar ekranı var. bebenin kalp atışı, kasılma şiddetini birde bebek hareket oranını gösteriyo.
(tuşe acıtıyo acuk
o ne ya? nedir bu tuşe? ilk defa duyuyorum.. ben haftaya kontrole gidecem, çatı muayenesi olcam ilk defa.. nu bu tuşe şimdi, zate korkuyom, korkutmayın yaa.. anlat çabuk ne bu tuşe..
canım hiç aklıma gelmemişti bu solma işi bende halama yıkatayım bari :) uyku setinin yorganını falan yıkacakmısın...
biişi daha sorup kaçıyorum kızlar iyi akşamlar herkese....
göbüş deliğiniz hala çukurmu benimki daha düzleşmedi de....
kız fatma onu ben yazdım nst için değil tuşe içindi. nst de karnına 2 tane kemer gibi bişe takıyolar. seyyar makinaya takıtorlar. üzerinde atom pc ekranı kadar ekranı var. bebenin kalp atışı, kasılma şiddetini birde bebek hareket oranını gösteriyo.
(tuşe acıtıyo acuk
o ne ya? nedir bu tuşe? ilk defa duyuyorum.. ben haftaya kontrole gidecem, çatı muayenesi olcam ilk defa.. nu bu tuşe şimdi, zate korkuyom, korkutmayın yaa.. anlat çabuk ne bu tuşe..
:26: ehem şeyy kem küm:26: açıklık kotrolü oluyo. çatı muayenesinde de aynısını mı yapıyorlar bilmiyorum.
off yapıyolar ya da yapmıyolar.. başa gelen çekilcek işte napalım.. ben normal doğum isteyen biriyim, cesaretliyim, tuşe muşe korkutamaz beni.. yürü bee...:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?