2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tatlım ayıptır sorması kendi eviniz vardı da ondan mı böyle bir şey yaptın.. tabi ki çok iyi niyetlisin ALLAH gönlüne göre sana da versin inş...

gayet sert ve sürekli hissediyorum. özellikle belli saatleri var o saatlerde hiç durmuyoruz MAŞALLAH

ben kurmadım daha yatak odamda olacağı için, odada minicik bişi zaten ekimin sonuna doğru kurarım ve temizlerim diye düşünüyorum...

Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?

ya zaten bir mobilyacı bi sey soylemisti bana cok uzulmustum o zaman.. demisti ki anneler babalar hep kendi zevklerine makhum ediyorlar cocuklarını ben buna cok karısıyım belki o cocuk hic sevmeyecek o motifleri di mi ama demisti.. cok moralim bozulmustuu(
biz cok hevesleniyoruz ama belki de dedigin gibi hic emziremeyecegiz onda.. bakalım kısmet isleri..
senin tabi tecrubelerin var canım sen de haklısın..

ben de yavastan acayım o zaman koku varsa havalansın ama tozlanmasın istiyordum yeni aldıgım hicbir seyi hemen kullanamam buna ayakakbı canta kıyafetlerim de dahil manyak mıyım neyim de bu sefer mecburen kurdurayım bari kocişe napiim..yatagını naapacaksın peki canım onu direkt koyacak mısın yoksa bi yıkama isleminden falan gecirecek misin? ben havlandıırım diye dusunuyordum..
bana baby jem sunger yatak satmıstı e-bebek teki cocuk visko onermemisti park yatak icin

ben kurmadım daha yatak odamda olacağı için, odada minicik bişi zaten ekimin sonuna doğru kurarım ve temizlerim diye düşünüyorum...
caktın mı canım peki koku falan var mı?

Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?
haha aynısından ben de aldım park yatak icin olanını zaten bir tek funnababy de var park yatak icin olanları :)) eh ismim de cagrıstırır beni hatırlarsınızz..

farkında olmadan carpmıs olabılırmısın,
ben avel gıbı gezdıgımdan morlukları goruyrum aaa ne zaman oldu aceba bu dıyorum

aha da bu sabah aynı tepkiyi verdim bacağımdaki morlugu görünce.. ne ara yaptım bunu diye..

ben de kiradayım ama gencim daha.. çalısır alırım..

bende kurmadım park yatagı.. ekim sonu gibi kurcam .. tozlanır çünkü şimdiden kurarsam.. cıkabilir olan parcaları yıkayacam banyaoda (alt değiştirme yeri cibindiliği gibi) cıkamayan kısımlarıda sabunlu bezle silcem.. ama sonra şimdi değil..

ilk aldığımızda açmıştı ama koklamadım açıkcası kokuyormudur bilemiyorum. benimde uyku seti funnababy smile olandan almıştım... bende bütün herşeyi 30 da yıkamayı düşünüyorum...

kızlar renklilerle beyazları ayırarakmı yıkadınız yada yıkayacaksınız....

canım genciz haklısın tabi.. ama kendinizi de düşünün dünyanın bin türlü hali var... gerçi süresi kısaymış sizin kredinin ALLAH yardımcınız olsun.

park yatağı bende senin dediğin gibi silicem yıkananlarıda makineye atarım artık:)

ben makinede yıkamicam..

solarda diğer rengiyle uyumlu olmazsa diye..

küvete koycam sabunlayacam.. sonra durulayıp kurutcam..

canım seninle aynı doktora gidiyoruz galiba..
bende merak ediyordum şu nst olayını, nezaman gireceğimi
sana iki hafta sonramı dedi
eğer öyleyse belkide ben hiç giremeden doğuracağım
ben serklajlıyım dikişlerimi 37de alacak ve ozaman doğumun başlama ihtimali var
benim de yarın kontrolüm var en iyisi sorayım
nst ye girmeden doğurmayayım mazallah eksik kalmayayım

bu nst için cok kasmazsanız acıtmıyor yazmıstı biri.

canımızı yakan bişeymiki..

ben makinede yıkamicam..

solarda diğer rengiyle uyumlu olmazsa diye..

küvete koycam sabunlayacam.. sonra durulayıp kurutcam..

canım hiç aklıma gelmemişti bu solma işi bende halama yıkatayım bari :) uyku setinin yorganını falan yıkacakmısın...

biişi daha sorup kaçıyorum kızlar iyi akşamlar herkese....

göbüş deliğiniz hala çukurmu benimki daha düzleşmedi de....

bende kurmadım canım. yatak odasının tadilatı daha bitmedi. bu gün kociş iyi gününde ise badana yapacak. zor işler bunlar

bu nst için cok kasmazsanız acıtmıyor yazmıstı biri.

canımızı yakan bişeymiki..

kız fatma onu ben yazdım nst için değil tuşe içindi. nst de karnına 2 tane kemer gibi bişe takıyolar. seyyar makinaya takıtorlar. üzerinde atom pc ekranı kadar ekranı var. bebenin kalp atışı, kasılma şiddetini birde bebek hareket oranını gösteriyo.

(tuşe acıtıyo acuk

o ne ya? nedir bu tuşe? ilk defa duyuyorum.. ben haftaya kontrole gidecem, çatı muayenesi olcam ilk defa.. nu bu tuşe şimdi, zate korkuyom, korkutmayın yaa.. anlat çabuk ne bu tuşe..

o ne ya? nedir bu tuşe? ilk defa duyuyorum.. ben haftaya kontrole gidecem, çatı muayenesi olcam ilk defa.. nu bu tuşe şimdi, zate korkuyom, korkutmayın yaa.. anlat çabuk ne bu tuşe..

:26: ehem şeyy kem küm:26: açıklık kotrolü oluyo. çatı muayenesinde de aynısını mı yapıyorlar bilmiyorum.

onları makinede elde yılkama ayarında yıkayacam

göbek deliğim suan dümdüz tatlımm..

anam ne bilim nst kalmıs aklımda..

diğerinede grek yok zati benimki sezer olcek..

:26: ehem şeyy kem küm:26: açıklık kotrolü oluyo. çatı muayenesinde de aynısını mı yapıyorlar bilmiyorum.

off yapıyolar ya da yapmıyolar.. başa gelen çekilcek işte napalım.. ben normal doğum isteyen biriyim, cesaretliyim, tuşe muşe korkutamaz beni.. yürü bee...:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…