2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Sevdem sevdem uyku setinin yorganını,yastığını falan yıkadın mı?
Funnababy aldım ben luna krem olandan.
Kaç derecede yıkıcam?

Canım henüz yıkamadım. Bu hafta okulda son haftam, izne çıkınca yıkama ütüleme işlerine girişeyim diyorum. Hepsini yıkayacağım ama. Yorganı yastığı ayrı yıkayacağım, nevresimini ayrı. 30 derecede yıkarım sanırım. Hassas yıkamada yani. Ütülenmesi zor demişlerdi, ne olacak bilmiyorum. Merakla bekliyorum. :) İnşallah memnun kalırım, çok beğenerek aldım çünkü.

evet ben ayrıntıları öğreneyim. bir organizasyon yapalım. malum yurtdışında oturan arkadaşlar var. anca ulaşır ellerine :)

Canım ben de kurmayacaktım, öylesine kuralım dedik, odaya sığacak mı diye, sonra katlarız dedik. Ama kurunca hani yeni şeylerde bir koku olur ya öyle bir koku geldi bana. Ben de kaldırmadım, havalansın iyice dedim. Tozlanır belki ama silmedim daha, son temizlikte onu da silerim diyorum. Amway'ın Loc diye bir deterjanı var ya onunla silmeyi düşünüyorum ben. Deterjan kalıntısı olmasın, zararı olur belki diye. Sen neyle sileceksin? Bu arada benim yatağın boyutunda yatak kalmamış, sipariş verdik. Ama visco değil. Seninki gibi. Markası farklı olabilir, tam hatırlamıyorum. Annemle baktık oradaki yataklara, çok bir farkını görmedim. Zaten 1 yıl filan kullanırım diye düşünüyorum, o yüzden normal bir yatak alalım dedik, sünger olanlardan. Üzerinde tabi bir şey kaplı, koruma gibi. Onu yıkamam ama güneşe koyarım, güneşlendiririm diye düşünüyorum.

evet Orçun beye gidiyorum..
dediğin gibi durumumuz farklı, bakalım yarın öğrenirim
çok heyecanlıyım eğer herşey yolunda ise yarın gezinmeme izin verecek
yatmaktan çok sıkıldım artık...

Umarım her şey yolundadır da yarın hayırlı haberlerle gelirsin canım
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geliyoruz artık, sağlıklıca kavuşacağız inşallah yavrularımıza az kaldı

selam annecikler; yine hızınıza yetişemedim vallahi. oku oku bitmiyo. malum çalışıyorum ben hala pek giremiyorum kk'ya ama iş o kadar yorucu olmaya başladı ki bugün halsizlik, ağırlık, deli gibi bi uykusuzluk vardı. yoksa grip mi geliyo diye düşünmedim değil allah korusun ya .....:18: bide bugün dudağımda uçuk çıktı ve giderek büyüyo. bende vektavir diye güçlü bi krem var normalde uçuk çıktığı anda onu sürerdim. 1 saatte etkisini gösterirdi. o kadar etkili bi ilaç. ama gebelik kategosi C 'miş. sürmedimçekindim vallahi. ama uçuk ya dahada büyürse bebeğe olumsuz bi etkisi olur mu ? dudağımdada olsa sonuçta virüs bu . offf ya

doğal bi öneriniz varmı uçuğa karşı

canım bende 200-300 gr. biliyordum. dr. ne dedi normal mi dedi.

kendi dr.um değildi o yüzden sormadım canım ya...

birşey sordum ama ipleyen yok birşeyler söyleyin hele. yapalım mı yapmayalım mı?

ben uyarım...

evet, aynı dr. ölçtü ama zırt bırt ne geliyosun demesin diye geçen hafta geldiğimi hatırlatmadım. kendi dr.um değil... tombik istemiyorum zaten ama kendimi suçlu hissettiğimden bir de kilo almadığını görünce üzüldüm ve kızdım kendime..

sarımsağı kesip uçuğa sürebilirsin... ya da ısıtılmış çay kaşığı ile orayı yakabilirisn (çok yakma ama )

Bebeğimmmmm hoşgeldin,dualarını eksik etme canım bu arada benim tarih bugün kesinleşti 4 kasım teyzesi
maaşşallahhhhh
bnmde tarih belli..

01.11.2011 inşallah 52 gün sonra sezeyanla oğluşum doğcak..

ama anestezi şekli belli değil.
maaşşallahhhhh
canımmm hepinizee kocaman maaşşallahhh uzun zamandır yoktum yine tek kişiyim bedenimde sizleri görmeye gelemiyorum artık kursa başladım ve çalışıyorum aynı zamanda hem kafa dagıtmak hemde para biriktirmek istiyorum tüp bebek düşünmeye iyice başladık .sizler nasılsınız geçmişin hepsini okuamadım ama görüyorumki hepinizde bomba gibisiniz maaşşallah rabbim saglıklı hayırlı dogumlar nasip eylesin hepinize.dogumda bana dua etmeyi unutmayın :))

canımyaaaa ne kötüü birşeyydir buu mutfagı baştan aşagı dökmen lazım hamilesin nasıl kalkacan bukadar işin içinden rabbim yardımcın olsun ama strese girme biliyorsun bedeninin içinde misafir var onu rahatsız etmek istemeyiz deilmi:)

kızlar ken.çok ama çok i.bakın Allah a emanet olun canlarım

hu hu ben doktordan geldim:) başı yola girmiş oğluşun sonundaaa:) çok mutlu oldum.ekimin 1inden itibaren artık bebeği bekliyoruz dedi doktorum. nasıl yani dedim ne zaman geleceğini bilemeyizbekleyip göreceğiz dedi. normal mi sezeryanmı istiyorsun dedi normal dedim o zaman ekim sonuna kdr bekliyoruz gelmezse ekim sonu alıyoruz dedi ay heyecanlandım
bebişin eşyaları ve çantam da tmm odasını da haftaya alıcam inş:)bu arada 34-35 haftalık bebiş kaç kilo olmalı yaw?

seninle hemen hemen günlerimiz aynıgibi, benimki şuan 3000gr.. doktor normalden iri diyo ama, bikaç hafta önden gidiyomuş.. yani normali kaç kilo olur bilmiom ama benim oğlum tombik olcak sanırım..

bende nili merak ediorum ne kadar oldu tosbağam acep
vuslatımız cuma :)
benim karnım aşaa düşmüş her gören öle dio bende tırsıom yawwww
anam da 15 güne gelir bu dio
pehhh

pehhh

gelir gelir ama zamanında inşallah
bende 33 haftalık hamişim gören hiç düzgün bişey demiyo valla karnım öle çok büyük değil olanda şurda son 3 haftada çıkan aaa one öle top yutmuş gibisin hiç karnın yok diyenlere sinir oluyorum yaaaa

pehhh

amanınnnn... ayyy pek heyecanlı çok az kaldı yaa. bu gün yeni kırkını çıkarmış bi bebe aldım kucağıma. meme istiyodu. öyle datluydu ki. hemen doğurasım geldi

Amanda masaallh bebisine dönmüsBencede yelek yada ceketle takviye edebilirsin ama kalin olursa sorun olur dedigin gibi.
cnm geçmş olsn bende troit hastasıym inş.düzelirsin.kızının doğum günü kutlu olsn nice hep mutlu yıllara...
Sagol canim cok tesekkürler.Sanada gecmis olsun.

Plesanta yaslanmasi ne ya ilk kez duyuyorum walla.Cok gecmis olsun insaallah cok ilerlemeden bebisine kavusursun.

hade bakalım hayırlısı olsun. sağlıcakla gelsin bebemiz? kaç kilo olmuş bebemiz?

bende dün gittim doktora benimde 35 haftalık 2980 kg olmuş.. bana da iri bebek diyorlar ama standartlara bakınca ve haftalık 120 gr aldığını düşünürsek ortalama 3700 kg doğacak, e buda normali gösteriyor..
bana da ekim 20 dedi.. allah yardımcımız olsun, sağlıklı sıhatlı doğumlar olsun hepimize

2800 kasım bebeleri böyle komple iri demekki:) neyse kendimi küçük bile hissettim aranızda şimdi:))) crafty ben de kimi görsem öyle diyor göbeğin düştü bu gelmek üzzere diye ben de çok tırsıyom 37ye kdr duraydı barim ya neyse artıkın başa gelen çekilir bi bildiği vardır elbet bebenin
doktor bilem bnden panik haldeydi karnın çok sert deyip durdu bnde oluyo öyle arada normal dedim ona snrm yer değiştik:)))

Son düzenleme:

cnm ben fatih e gidiyrm demetevlerdekine.1 defa zekaİ tahir e gittim.çok yıprandım.beni çok korkuttu doktorlar.kimseye bişey soramıysn.net bilgi veren olmuyor vs.ağlayarak çıktım bi dahada gitmedim.kendi doktorum saolsn rahatlattı.sorun gördüklerinde tedirgn oluyoorlar o ona yönlendiriyo öbürü başkasına maalesef.ben bu zaman a kadar aynı doktoruma devam ettim.bu hafta ayrıldı cnm doktorda kasım annesi.yeni atanan arkadaşına devretti.oda ii bi doktormş.ayn 10 da tanışacaz bakalım.inş.ondan da memnun kalırım.bence şimdi doğuma kadar aynı doktora gitmeye çalış.bende şimdi 2 haftada bir gidiyorum.35.haftadan itibaren de hafta da bir gitcem.bilgin olsn die söylüyrm.muane ücreti 30 lira normal doğum 1100 sezaryan 1600-1800.oda ücretleri dahil 2 gn.ayrıca muane için 1 hafta ücret ödüyosn 1 hafta ödemiysn. bol bol ayran süt su vs. tüket cnm. beslenmene önem ver.inşh.sorn çıkmaz.

nöbetçi ben kaldım hatunlar ve kuzuları rahat uyuyun Akşam kırgınlık vardı üstümde şimdi iyi gibiyim. Bi de giriple uğraşmayalım ama değil mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…